aa hoşgeldiiinşaka gibi. sabah seni düşünüyordum. inanamyorum :)
eyüpteki adam di mi zybolojininki? yakup mu yusuf mu neydi hatta adı. o mu ?
Ya gerçekten nasıl olabilir böyle bi şey? sabah sabah aklıma geldin. uzun zamandır sesin soluğun çıkmıyordu halbuki. resssmeeen şoktayım :)
eğer fal baktırmak elektrık meselesı ıse su zamana kadar gıttıgım enıyı falcı seba,dedıklerını bırbır yasıyorum.randevusuz asla gıtmıyorum cunku randevusuz gıttıgımde muhakkak onumde bekleyenler oluyo,duyacaklarım ıcın sıra beklerken heycan yapmaya baslıyorum..normalde ıskambıl falına asla ınanmazdım ama sebanın her actıgı ıskambıl falı cok net tutuyo,kac arkadasımı goturduysem hepsı cok memnun kaldı,bır falkolık olarak seba benım fal krızıme su aralar kesın cozum sunmakta:)
uzun zmndır girmiyorum topice.en son soğanlık emineye baktrmıştım.dünde zeynolojinin dediği adama baktrdım.gerçekten iyiydi.1 saat boyunca anlattı 20 tl verdim.artık taksimdeki cafelere falan inanmıyorum hiç hepsine çok param gittiayda 1 adam gbi birine baktırıcam artık.buda ya soğanlık emine olur yada bu adam.ben ikisindende çok memnun kaldım.belki şu ana kadar 30 kişiye fal baktrmışımdır...
uzun zmndır girmiyorum topice.en son soğanlık emineye baktrmıştım.dünde zeynolojinin dediği adama baktrdım.gerçekten iyiydi.1 saat boyunca anlattı 20 tl verdim.artık taksimdeki cafelere falan inanmıyorum hiç hepsine çok param gittiayda 1 adam gbi birine baktırıcam artık.buda ya soğanlık emine olur yada bu adam.ben ikisindende çok memnun kaldım.belki şu ana kadar 30 kişiye fal baktrmışımdır...
öneriyorum canım zafer diye birine gitmiştim bana söyledikleri şeyler çıktı. gelecekle ilgili fazla birşey sormadım ben suandaki durumunu sormuştum iyi dedi gayet mutlu allahın cezasını:) hatta evlendiği tarihi tam verdi. gelecekle ilgili şuan çok durağan ama eylülden sonra düzelme görüyorum dedi kısaca ben tavsiye ederim canım. fiyatı otuz lira telefon numarasını da burda yazamıyormusum özelden mail adresini verirsen yazarım benim özel mesaj hakkım yok.
emine hnm tlf aldım tşsk ederim zafer beyin de varsa gönderebilirmisiniz :))
fincan melise gttnmi?
aa tamam canım bekliycem msjını...nası merak ediyodum bnde onu yaaaevet ve bi daha kapısının önünden bile geçmiyim oranın mümkünse. bilememesini geçtim ben enerjisinden hiç hoşlanmıyorum onun. eve gider gitmez bi mesaj atıp anlatırım sana olanları
evet ve bi daha kapısının önünden bile geçmiyim oranın mümkünse. bilememesini geçtim ben enerjisinden hiç hoşlanmıyorum onun. eve gider gitmez bi mesaj atıp anlatırım sana olanları
kızlar bende 4 ay once Medyum Atusaya yıldızname baktırdım.ne söyledıyse şuan hepsini yaşıyorum şaşkınlıklar içerisindeyim tavsiye ederım herkese
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?