İstanbul'da Fal - Falcılar

zafer adı:) ya dedim ya çok uzun zmndır grmedim.izmirdeydim.orda hiç fal baktrmadım ama...bu zafer sahiden iyiydi...elmiraya 75 tl vermiş biri olarak 20 tl hiç bişey diyorum...adam sevgilimin evine kdr tarif etti.ağzım açık dinledim.çok fazla şey bildi çoook....

Bende istiyorum numarasını lütfen lütfen :)

bakırkoyde havuzlu cafe var oraya gelınce omer nacı sokak var,o sokaga gırınce cok rahat bulursunuz kıme sorsanız gosterır sebanın fal evı dıye kucuk sırın bı dukkan.ozelden msj atma hakkım yok arkadaslar

iyi akşamlar msj gönderme hakkım yok bana rica etsem emine hnm ın tlf nunu gönderebilirmisiniz çok bahsedilmiş baktırmak istiyorum

o adamın numarasını istiyorum eyupteki galiba şimdiden teşşkür ederimm ve nerde nasıl bakıyo ??

benimde mesaj hakkım yok ama zafer beyin numarasını istiyorum (

kzlar özellerinize atıyorum numaraları ama 10 dk sınır var özel msj göndermede.emine abla kendi evinde bakıyo kartal soğanlıkta,aradığınızda tarif ediyo zaten evini.zaferde sizin istediğiniz herhangi bi yerde bakıyo.ikiside 20 tl.

evet ve bi daha kapısının önünden bile geçmiyim oranın mümkünse. bilememesini geçtim ben enerjisinden hiç hoşlanmıyorum onun. eve gider gitmez bi mesaj atıp anlatırım sana olanları

Benimde hayatımda baktırdığım en saçma sapan fallardan biriydi..1 tane mi birşey tutturamaz insan ya..ki falcıyım diye oturmuş oraya...

[SUP][/SUP]

Kizlar bakirkoy almira cafenin numarasini internetten bulamadim enfal icin randevu alacaktim bilen varsa msj atabilir mi ? Bi o kaldi denemedigim :) ozel mesaj hakki olmayana mail adresimi atabilirim

kızlar bende 4 ay once Medyum Atusaya yıldızname baktırdım.ne söyledıyse şuan hepsini yaşıyorum şaşkınlıklar içerisindeyim tavsiye ederım herkese

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…