İstanbul'da Fal - Falcılar

Arkadaşlar, kayıp bulma " eşya ya da kişi" konusunda iyi olanları tanıyanlar,tavsiye edeceğiniz kişi var mı???

Canım bir ara bur da Ümraniye didemi okumuştum.Kayıp kişi konusunda eğer yanılmıyorsam.Face de Kahve Falım Didem yazarsan çıkar iletişim bilgileri istersen bir arar danışırsın...

bu arada katina'nın aşk falı diye bir şey öğrendim. ona da baktırmak istiyorum. bakalım ırmak'ın falı çıkarsa, bi de o fala baktırıcam :))

merhaba, katinanın aşk falını baktırmayı düşünüyormuşsun.bu fal izmir büyücüleri adlı kitapta bahsedilen kartlar aslında.ben merak salıp almıştım,arkadaşlarıma falan bakarım öyle arada.hiç bence bakan birini arama git bi kitapçıya al kartları kendi kendine bak:) (bu arada bu falı kendine bakabiliyosun)öyle yetenek gerektiren bir şey de değil pek..benden söylemesi:)

arkadaşlar damlalar cafe tuğba ve sevinç'e gidenler yorumlarını yazabilir mi?

selam baya olmuş sen bu mjı yazalı artık faydası olurmu bilemiyorum ama malum yeniyim forumda.
ben damlalar tuğba'ya gitmiştim.sana şöyle özetliyim.ayrıldığım erkek arkadaşımdan bahsetti,bu çocuk soğuk bir yerde çalışmaya başlamış senden ayrıldıktan hemen sonra dedi(hemen sonra erzurumda çalışmaya başlamıştı)evet dedim doğrudur.ayrıca bu çocuğun konuşmayla ilgili bi sıkıntısını ve vucudunda yaralar olduğunu görüyorum dedi(kendisinin kekeleme sorunu var ve sedef hastası)tabi benim kulaklar iyice açıldı..sonra ailesinden bahsetmeye başladı,ama bana hiçbir şey sormadan annesi,babası seni çok seviyor kız kardeşi var çok yakınında görüyorum ay ne saçma şey sen hala bu ailenin içindesin dedi.evet dedim.derken aile kartlarının dışına bir kart daha açtı ve abisinin başından bir boşanma geçmiş o olumsuz etkilemiş senle ilgili düşüncelerini dedi.bunun da doğru olması üzerine ben abisinin kartını neden dışarı açtın görüşleri farklı olduğu için mi diye sorunca hayır anneleri farklı o yüzden dedi.ben o esnada kalp krizi geçiriyordum.inanılmaz nokta atışları yaptı senin anlayacağın.haliyle ben de geleceğe dair ne dese inanmıştım.bana yuzukle geri döneceğini hala sevdiğini söylemişti.sonuç mu?eski sevgilisiyle barıştı ve ben parmağımda yuzuk göremiyorum malesefbenim tuğba deneyimim budur..iyi mi kötü mü sen karar ver

ooooo berbat mışş ( valla hep bana da öle dedıler gelen gıden yok artık cok beklemıyorum yaa farklı bırı olsun istiyorumm zaamn gectıkce kızlar tatılden yenı dondum fecı para harcadım :) ama haftaya bır fala gıdım dıyorum bir sür e gitmem :) ben bakırköyde ıskambıle gıdıcem galıbaa orda bır bayan var begenmıstım onu ben :)

ben kacırdım yaa emıne ıle zafer beyı nasıl iyi mi bakıyorlar ucuzmusda :) cıkan var mı falları :)

ben kacırdım yaa emıne ıle zafer beyı nasıl iyi mi bakıyorlar ucuzmusda :) cıkan var mı falları :)

ben ikisinide beğendm...cafelerde dahil 30un üstnde falcıya gtmişimdr...bi ara kapristeki imam çok iyi bakıodu snra zırvalamaya başladı.bi öncekilerfden çok tutarsz şeyler söylemeye başladı.bda gtmedim.emine ablaya 4-5 kez gttm.beğeniyorum zafere bi kez gttm beğendm onuda.

aynen bende o yüzden bıraktım işi gücü kime gitsem diye burayı okuyorum. ama azimliyim bu hafta bir seçim yapıp yollara düşeceğim:)

kestane şu eyüpteki beyle ilgili detay istiyom senden :)
telefonun değişmediyse ararım az sonra :)
ben c.tesi kuzeye gidemedim engeller çıktı

Ay bende çok merak ediyordum seni.Neyse tatlım sağlık olsun

25 dk otobüs bekledim. beyin sularım paçalarımdan aktı :)
döndüm servisime evime döndüm :)
o gün lanetliydim ya
konsere gittim cok kalabalıktı döndüm, bilet aldım sınemaya kliması bozuldu geri cıktım
ahahhahahaha :) belki bu akşam giderim

Arada derler ya gün içerisinde aksilikler üst üste gelince Şeytan buğün benimle uğraşıyor diye,sanırım c.tesi de seni rahat bırakmamış
Senin fal konusunda görüşlerine güvendiğim için merak ettim canım.. Hayırlısı artık..

sağol güvenine canım.
adamın adını begendim gidicim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…