İstanbul'da Fal - Falcılar

Git tabiki tatlım.Dedik ya birkaç birşeyler kapıpıp daha fal bakıcan bize

he bakcam
bide kendime fal baktırmıcam diye yasaklar koymıcam :)
kesin alınan kararlar bozuluyor ve insan kendine olan saygısını kaybediyor.
ama 20-30 un üzerinde baktırmamaya calıscam :) çok pis fakirim
40 gündür baktırmıyorum , fırsat olmadı
3 isim var aklımda ramazan önces baktırim
ramazanda baktıramam herhal

Arkadaşlar, kayıp bulma " eşya ya da kişi" konusunda iyi olanları tanıyanlar,tavsiye edeceğiniz kişi var mı???

canım bende ınternetten okudugum kadarıyla bılıyorum,edirne malkara sağlamtaş köyünde motor ayse dıye bı kadın varmıs,o boyle konularda ıyımıs galıba,bıde ınternete gezınırken gordum medyum kagan dıye bırı oldukca ıddalı,antalyada.sadece okuduklarım ne etrafımda gıden oldu nede kendı deneyımım.

mınık laf cafe kuzeye gıdersen muhakkak yaz buraya senın yorumlarını beklıyorum,sadece ask uzerıne bakması ılgımı cektı :)

Fal olayı yok artık bir daha gitmeyeceğim deyince olmuyor ,gidiyorsun:)
Buna da gideyim son falım olsun deyince olmuyor,gidiyorsun:)
Şu işim olsun bir daha gitmem diyorsun ama o iş bir türlü olmak nedir bilmiyor,gidiyorsun:)
Ben kendimi nasıl frenledim?Baktım hep boş fallar,ne hikayeler,ne tarihler olan bir şey yok ortada..dedim niye o zaman gideyim...2 aydır bedava deseler gitmiyordum..ha bir tek Kuzeyde dayanamadım ona da 1 cevap vermem lazımdı acil olarak birine danışayım bari dedim işin içinden çıkamıyordum o sırada ismini çok ca duyuyordum etrafımdan eh hadi bari gideyim dedim öyle oldu..

merhaba,

henüz yeniyim aranızda.baya bir gözlerim belerene kadar okudum durdum sayfaları, en sonunda fal uzmanı olarak seni seçtim:)) şöyle benim ağzımı açık bırakacak birine acil ihtiyaç durumundayım.şuna git de gideceğim o derece güvendim bak.cevabını bekliyorum ve forumda yazılanlardan sadece tuğbayı denemişliğim var.ol şu hemcinsine bi destek:))

Öncelikle herkese merhaba.Şimdiye kadar üye olmadan yazılanları okudum,birikim yapınca yazmaya karar verdim.Deneyimlerimi paylaşayım -ki bütün bu falcılar burada okuyupta gittiklerimdir-En son kuzeye gittim açıkçası kötüydü hiçbir şey bilemedi 5dk kendince birşeyler anlattı hiç memnun kalmadım belki yorgundu bilmiyorum.Ama daha kötüleri de var
mandal kafe ada:feci tamamen salladı

kafenin adı uçurtmaydı galiba emre :çok rahatsız edici bir adam ve işkembeden sallayan biriydi

damlalar sevinç:hiçbir şey kalmamış aklımda o derece

damlalar barış :isabetli tahminleri vardı ama kısa bir faldı.sevimli biri

müptela kafe paşahan ve yeşimhan :gittiğim her seferinde ki denemek için birkaç kere gitmiştim.ikisi de kelime kelime aynı cümleleri söylemişti doğru tahminleri vardı ama çoğu geleceğe yönelik olduğu için iyiler mi kötüler mi bilemedim doğrusu. bu arada 100tl ye kurşun döküyorlar

majestik şengül :arkadaş insan her şeyi de sormaz ki sen anlat biz dinleyelim

3 vakit bakırköy didem:bu kadar insan içinde en beğendiğim falcı içten,dobra iyi niyetine inanabileceğiniz biri bir kere soru sormuyor burç numaralarına girmiyor alfabedeki bütün harfleri sayıp bunu tanıyormusun şunu tanıyormusun muhabbeti yapmıyor bir seferinde yakın zaman içinde 2 kere gitmiştim 2. de bana çay ısmarlayıp fal bakmamıştı.Ve gerçekten bildikleri öngörüleri çıktı . belki kafeyi kendisi işlettiği için daha rahattır diyeceğim ama paşahan da kendi işletiyor ve deneyimlediğim kadarıyla para konusunda ikisi de çok farklı

tabi bütün bu fal olayları kişisel deneyim herkeste farklı neticelenebilir.Hamdolsun onulmaz dertlerim yok Allah hiçbirimize vermesin öyle sıkıntılar gerçekten gönülden diliyorum bunu.Benim ki daha ziyade sabırsızlık ve işle ilgili belirsizlik.Reklam mevzuları yüzünden yazmaya da çekindim ama ne bileyim ümitsizlik içinde bir insan emreye gideceğine dideme gitsin diye yazdım nasılsa 20,25 tl yi öyle de böyle de veriyoruz.

bir de büyü yaptıran arkadaşlar var ki onlara da nacizane tavsiyem gerçekten kendinizi çaresizlik içinde hissedebilirsiniz bunu anlıyorum emin olun ama çözüm bu insanlar da değil size yardım edemezler sadece paranızdan ve sıhhatinizden olursunuz ne olur güvenmeyin bu insanlara sizin şu an göremediğiniz bir çözüm muhakkak vardır emin olun neyse haddim olmadan söylüyorum bunları hepinize iyi günler

bakırköy dıdem telefonda bakıyormus acaba :) benım bu hafta ıcı sehırdısına cıkmam gerek ve dondugumde ramazan gırmıs olabılır o yuzden telefonda bakarsa benım ıcın daha rahat olur :) bılen var mı ?

ıskambılede ramazandan sonra gıderım :)

Son düzenleme:

yok canım öyle bi falcı.
elanit vardı hakkın rahmeti.
elmira iyidir ama pahalı ve tutturamadıkları oldu.
cafe falcılarından
nesil symbol-taksim
uçurtma neriman tavsiye edebilirim :)
bekleyin anacım 3 falcı daha denicem onlarıda yazarım:)
ama bildiğim şu fal işinde doyum yok o yüzden tutarı yükseklerden ben şahsen uzak durucam artık.
elmiraya tekrar baktırır mıyım kesinlikle baktırırım ama 5-6 ay geçsin öyle :)
dedikleri çıkan var mı kısım kısım var :)
lante olsun iş durumunu kimse bilemedi :)

pahalı derken ne kadar pahalı bir kez denemeye değer gibi sanki..bana bilgilerini de atarmısın zahmet olmazsa:)

zaferin nosunu gönderirmisiniz merak ettim =))

75 tl bilgilerini atarım tabi

ay hemen de atmış gerçekten çok teşekkür ederim. Şu sıra öyle bir durumdayım ki fala yatırmasam alkole yatırıcam o parayı.falın terapi etkisi daha uzun sürüyor hem de bünyeye zararı yok:)

ah bir güzel şeyler duyayım,üstüne bir de olsun senin iş durumunla ilgili ben rüyaya yatıcam bak sözüm olsun:)

imama kim fal baktırdı ? ben baktırdımda sana 5li bi işlem yapmam gerekiyor dedi =) ne demek istemiştir sizce=)

Kızlar merhaba
Uzundur girmiyordum foruma ama su sıralar bi tuhaf hallerdeyim ve yeni,guvenilir fal bakan birine ihtiyacım var.Zaferden memnun kaldıysa geneliniz ben de numarasını/adresini rica ediyorum.Ya da taksim/kadıkoy tarafında gelecek tahminleri genel olatak tutan biri varsa onları da paylaşırmısınız rica etsem.
Fal diye delirdiğimize göre mutlaka sıkıntı içindeyizdir.
Umarım hepimiz icin herşey cok cok guzel olur.
Sevgiler.

imama kim fal baktırdı ? ben baktırdımda sana 5li bi işlem yapmam gerekiyor dedi =) ne demek istemiştir sizce=)

ben onlarca kez baktrdm...bi ara sahiden süperdi dediği herşeyi yaşamıştm snra zırvalamaya başladı bıraktm.bana hiç öyle bişi dememişti.bide su falı gerçektn iyidr imamın.kafası rahat olsn ama...

ben onlarca kez baktrdm...bi ara sahiden süperdi dediği herşeyi yaşamıştm snra zırvalamaya başladı bıraktm.bana hiç öyle bişi dememişti.bide su falı gerçektn iyidr imamın.kafası rahat olsn ama...

bana dediki ben sana şu anda su falı baktım zaten o yüzden şaşırdım =))) bana dedikleri çıktı 1 kere gittim sonra 2. kere gitttim işte böle dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…