Ben fal iyi geldi denilmesine kızmıyorum. (elmiraya ve bi çok falcıya bende gittim ,gidiyorum)
Fal seans 200 tl fal 75 tl birde derdini anlatmaya çalış cümlesine kızıyorum.
Psikologumun üstümde ki emeği yadsınamaz.
Bende sıkışık olduğum için ayda bire düşürdüm.
tamam dedi o da :) sorun olursa telefonla aramamı söyledi , dinler telefonda.
hatta sorun olmasada ara durum değerlendirmesi yapalım diyor :)
benimde tek sorunum aşk değildi bi sürü sorunum vardı.
Şimdi iyiyim çok şükür, dahada iyi olacağım.
Psikolog olsan delirmezdin ki :) sorunlarla başa çıkmayı öğreniyorsun.
İşte böle :)
denek olarak benı kullanabılırsın canım :)bence boyle bı yetenegın varsa kullan,sonucta ılım,baktın guzel bakıyosun herkese ozaman fıatı fazlalastır bence 20tl en mantıklısı baslangıc ıcın.
Ben de gönüllüyüm, ama uzaktan bakabiliyorsan önce hesap numarası vermen lazım, ya da pay pal hesabı oluşturman ki fal bakmadan önce para hesabına geçsin... aslında bu işi online olarak yapabilirsin mesela skype üzerinden?
sarmaşık cafeye gideniniz oldu mu hiç? ayşe bacı varmış orda. duyan, bilen, giden, memnun kalanoldu mu aranızda.
ee kızlar ramazan da geldi, fal da baktırılmaz şimdi.ne yapacağuk??:44:
bol bol dua edecegız :) ramazan ayında allah allah ramazandan sonra haydı falcılara yallah yallah:) burda yazılan yorumları okuruz ,bırbırımızı tesellı ederız :) gercı saka bı yana kımı ramazan falan dınlemez kosar falcıya..
arkadaşlar beylikdüzünde şivgaya giden var mı varsa bilgileri bana atarmısınız ayrıca yorumunuz nedir giden olduysa yazarmısınız
sarmaşık cafeye gideniniz oldu mu hiç? ayşe bacı varmış orda. duyan, bilen, giden, memnun kalanoldu mu aranızda.
Şu gönderdiğin dua var ya artık onun hikmetimidir ben hidayete mi eriyorum nedir,hani tırsmadım da değildir tuhaf bişi oldu.
dün okudum uyudum böyle bir iç rahatlamasıyla.sabah geldim işime yine eşekler gibi çalışırken benimkinden bir mesaj:" bu sabah senin kokunla uyandım hani sanki gece çaktırmadan yanıma gelmiş sabah kaçmışsın gibi tuhaftı.."
nutkum tutuldu.hayır yani odunun en önde bayrak sallayanıdır bide beceremez öyle şeyler yazmayı.he bu da bişi demek değildir sever öyle arada kafayı gösterip beni umutlandırıp kaçmayı.böyle işte paylaşayım dedim.şimdi sabırsızlıkla elmiranın dediklerini bekliyorum.kısa bir zaman verdi bana üstelik şöyle diyerek:'sen buraya bundan sana hayır yok,bambaşka şöyle şöyle biriyle tanışacaksın cümlesini duymak için gelmişssin ama üzgünüm yırtınsanda başkası görünmüyo sna'.aynen bu umutla gitmiştim.
böyleyken böyle kızlar çıkarsa falım yazarım.öptüm sizleri..
bol bol dua edecegız :) ramazan ayında allah allah ramazandan sonra haydı falcılara yallah yallah:) burda yazılan yorumları okuruz ,bırbırımızı tesellı ederız :) gercı saka bı yana kımı ramazan falan dınlemez kosar falcıya..
hangi dua acaba fallarla uğraşıcağımıza bari dua edelimde içimiz rahatlasın bu aralar ıhtıyacım var ..bilgi verirsen cok sevinirim
arkadaşlar beylikdüzünde şivgaya giden var mı varsa bilgileri bana atarmısınız ayrıca yorumunuz nedir giden olduysa yazarmısınız
hangi dua acaba fallarla uğraşıcağımıza bari dua edelimde içimiz rahatlasın bu aralar ıhtıyacım var ..bilgi verirsen cok sevinirim
gönderdimmm canım inşallah işe yarar
şu duayı banada gönderir misiniz lütfen
gönderdimmm canım inşallah işe yarar
Ben dun aksamdan beri bakim yaptirdigim birisinin etkisindeyim..Bir ablam araciligi ile gittim ve gercek bakim neymis gordum..Enfalmis,yok elmiraymis yalan dolan...gerekiyorsa ustunuzdeki buyuleri kaldirmak icin dualar okuyorlar.. ve su falina bakiyor.. dun anneannem dahil bana herkesin ismini vermesinin yani sira bir de bana gelecekle ilgili seyler soyledi.. inanamadim.. hayatimda ilk kez icim rahat evime geldim... cok sukur dedim.. yalan dolan,insanlarin umutlari ile oynayan sahtekarlardan bikmistim.. yurekten dua ediyorum kendisine..fiyati fazla oldugu icin gidebilicek insan sayisi cok azdir burada ona.. o yuzden fiyat ve isim vermedim.. herkese iyi gunler diliyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?