İstanbul'da Fal - Falcılar

ben tamamen kendı dusuncemı beyan ettım bunda kızılacak bısey yok,pıskologlara zamanında bende cok gıttım,referanslı gıttıgım halde gıttıgım pıskologların hıc bırınden memnun kalmadım,hatta ve hatta bıtanesı bana kafamı sıyırttıracaktı yanlıs koymus oldugu teshıslerle...yalnızlastıkca anladımkı ınsanın enıyı pıskologu yıne kendısı,kendı kendıme sorunlarımla basetmeyı ogrendım,cok sukurler olsun kı sosyal hayatımda herzaman sevılen sayılan aranılan bırıyım,tek derdım ozel hayatım,duzgun kalıtelı bır ask yasamak..ya bana yanlıs ınsanlar gelıyo,yada ben gıdıp yanlıs ınsanları buluyorum..falcılar neden bana terapı gıbı gelıyo yazdıgıma gelınce,falcı ınsanlar cok ınsan gormus farklı olaylar gormus ınsanlar,enonemlısı hayat tecrubesı olan ınsanlar,duzgun kalıtelı fal bakan bırı bana aktaracagı tecrubelerden oturu bakıs acısından oturu benım gozumde kıymetlı...yoksa bı pıskologla bı falcının ne ıs yaptıgını anlamayacak bırı degılım :) tercıh meselesı bu bana gore benım bakıs acıma gore fal baktırmak,farklı ınsan tanımak,farklı hayat hıkayelerıyle tanısmak sorunlara olabılecek en buyuk,en guzel ılac.....

denek olarak benı kullanabılırsın canım :)bence boyle bı yetenegın varsa kullan,sonucta ılım,baktın guzel bakıyosun herkese ozaman fıatı fazlalastır bence 20tl en mantıklısı baslangıc ıcın.

Ben de gönüllüyüm, ama uzaktan bakabiliyorsan önce hesap numarası vermen lazım, ya da pay pal hesabı oluşturman ki fal bakmadan önce para hesabına geçsin... aslında bu işi online olarak yapabilirsin mesela skype üzerinden?

canım ben fal bakmıyorum,bu yazıyı yazayan baska bı arkadastı,ben ona sadece fıkrımı beyan ettım..yanlıs kısıden alıntı yapmıssın

ee kızlar ramazan da geldi, fal da baktırılmaz şimdi.ne yapacağuk??:44:

bol bol dua edecegız :) ramazan ayında allah allah ramazandan sonra haydı falcılara yallah yallah:) burda yazılan yorumları okuruz ,bırbırımızı tesellı ederız :) gercı saka bı yana kımı ramazan falan dınlemez kosar falcıya..

arkadaşlar beylikdüzünde şivgaya giden var mı varsa bilgileri bana atarmısınız ayrıca yorumunuz nedir giden olduysa yazarmısınız

arkadaşlar beylikdüzünde şivgaya giden var mı varsa bilgileri bana atarmısınız ayrıca yorumunuz nedir giden olduysa yazarmısınız

Şıvgayı duymuştum, Şıvga İbrahim tatlıses'İn dansözü değil miydi... iyi de fal baktığını duymuştum, ama hakkında hiçbir bilgiye sahip değilim....

Son düzenleme:
sarmaşık cafeye gideniniz oldu mu hiç? ayşe bacı varmış orda. duyan, bilen, giden, memnun kalan oldu mu aranızda.

Sarmaşık kafede Hasan beye gitmiştim, ama çok etkilendiğimi söyleyemem..... hoş söylediklerine daha var, ama geçmişle ilgili olarak söyledikleri beni çok tatmin etmemişti.... Bakalım, inşallah geçecekle ilgil söyledikleri çıkar. Çıkarsa söylerim zaten :)

hangi dua acaba fallarla uğraşıcağımıza bari dua edelimde içimiz rahatlasın bu aralar ıhtıyacım var ..bilgi verirsen cok sevinirim

ay aman bahane olur para biriktirin kızlarrr bereketi artsın oh oh

arkadaşlar üzerimde birileri tarafından yaptırılan ağır büyüler var...işlerim komple alt üst gidiyor...bunu çözdürmek
için ehil bildikleriniz varsa lütfen özelime mesaj atın..çok zor durumdayım sevgiler...

bana özelime fiat... isim yer ve tel yazarmısın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…