İstanbul'da Fal - Falcılar

bakın defalarca yazdım tekrar yazacağım.
ben hem falcıya giderim , hem psikologa.
ve burda şunun yazılmasından feci derecede rahatsızım
seans 200 tl fal 75 tl .
psikolog ile falcı karıştırılmaısn lütfen.
biri ruhunu onarmaya calısır , biri an ve geçmişten haber vermeye.
bu konuda biraz daha hassas olalım.
psikolog dedemin çok emeği var üzerimde

Zaten kotu bisi demedim ki, bende gittim psikologa, ikisini karıstırmıyorum, sadece ruhuma ii geldigini soledigim bir fal seansının 75 TL olması cok da fazla olmadıgını vurgulamaya calıstım o kadar yani, emege saygımız sonsuz....

ah be canım..haklısın da bende o kadar para yok ki artık..eskiden giderdim ama düzenli gitmek lazım fayda görmek için, hele bir de iyi bir psikolog bulursan gerçekten faydası çok olur.şu sıra da araştırıyorum da bütçeme uygun ve iyi birini bulamıyorum malesef.bakma burda yazdıklarımdan aşk acısı çeken ve sadece buna çözüm arayan biri gibi görünüyorum ama aslında durum çok farklı.bu sıkıntım sadece benim asla çözme şansım olmayan gerçek sorunumu bir an olsun kafamdan atmamı sağlıyor, tıpkı falcılar gibi...psikologa gitme şansı olan arkadaşlar, hele bir de o pozitifliği almışlarsa gerçekten çok şanslılar, kıymetini bilsinler..bak sen ne kadar iyi olduğunu söylüyorsun şu an,bunun sebebi falcılar değil tabi ki, senin çaban belki bir nebze de dışarıdan destek..falcılar o gün güzelleştirir psikolojini,verdikleri tarih foslayana kadar az biraz sürer etkisi..kesinlikle aynı şey değil sen alınma .ben psikolog olsam kesin kafayı yerdim..bir arkadaşımın derdi oldu mu ondan beter üzülüyorsam ohoooo,tüm günümün böyle geçtiğini düşünemiyorum...işleri zor, saygım sonsuz..

Bende paylasıyım uzun zamandır forumda ozellıklede fal kısmında hıc bulunmuyordum bugunde son 3 sayfayla arayı kapatıyım dedım.
ümraniyedeki didemin numarasını bana da burdan bırısı yolladı. Aradıgımda mesguldu kapattı arkasından mesaj olarak kım oldugumu, referansımı sordu sonra da yarın musaıtım dedı ve hesap numarası yolladı. İYİKİ PARA YATIRIP ERTESI GUNU BEKLEMEMISIM. Ertesı gun sabah teyıtlesmek ıcın mesaj attım saat verdı. Parayı yatırır yatırmaz haber verın bakayım dedı( Cok normal kontrol edecek bu benı rahatsız etmedı. Saatımde aradım. Paramı daha yatırmamıstım( Cok sukur kı) o an musterısı varmıs. Yarın olsun dedı. Halbukı o saat randevusu benımdı???!!!!
Yarın musaıt degılım dedım. Mesajlara cevap vermedı. Ustunden 2 gun gectı ben musaıtım sıze sımdı bakayım dıye. sımdı kufredıcem ama edemıyorum. Sankı oyuncagı var. Istemıyorum sızın falınızı dedım. Sen bılırsın dedı.
3-5 gun sonra telefonumu degıstırdım bu benım numaram dıye mesaj attı. Istenmedı ya heralde kaydettı buna bıraz daha oynayayım bı ara yolarım paralarını dıye. Cevap yazmadım.
Ustunden heralde 3-4 hafta falan gecmıstır ıkı gun once "ramazana az kaldı, son bır fal ısteyen varmı" dıye mesaj attı.
O kadar sınırlendım kı sankı arkadasıyız bır kere konusmusuz bu da kaydetmıs numarayı zırt pırt mesajlar o mesajlarda gulen yuzler. En nefret ettıgım sey bu ne samımıyet Kımsın kı sen bu kadar laubalı olabılıyosun?
Velhasıl kelam tovbe artık fala.Aman uzak durun bu kadından

yorumların ıcın tesekkur ederım canım,cıkan fal haberlerınıde burda bızımle paylasırsan tabı ozel olmayacaksa benı zıyadesı ıle mutlu edersın :)

bızı aydınlattıgın ıcın sagol canım,bu sahtekarların fıyaskosunu bır bır ortaya cıkarmak lazım,utanmazsa yalvaracak sana ne olur bana fal baktır dıye,benım anlamadıgım bıde ınsanlar nasıl baktırıp boyle ınsanlar dan memnun kalıyor anlamıs degılım?

bızı aydınlattıgın ıcın sagol canım,bu sahtekarların fıyaskosunu bır bır ortaya cıkarmak lazım,utanmazsa yalvaracak sana ne olur bana fal baktır dıye,benım anlamadıgım bıde ınsanlar nasıl baktırıp boyle ınsanlar dan memnun kalıyor anlamıs degılım?

evet ÜMRANİYELİ DİDEM tlf açmıyor müsaitim dedi öğlen bu saate kadar defalarca aradım msj yazdım açmıyor aman dikkat tam bir dolandırıcı bu falcı olsa ne olur olmasane olur falcıların yüz karası paramı haram ettim zehir zıkkım olsun şuan geçici görevdeyim istanbul dışında ama o parayı ona yedirmeyeceğim iş yerinede gidicem dekont elimde elimden gelen ne varsa yapacağım ya kardeşim bakmıyorum de paraya ihtiyacım vardı de anlayayım ama bu şekilde biraz sonra bir saat sonra deyip sonrada tlf çıkma bu insanı çileden çıkarıyor

Kızlar enfalın telefon numarası varsa bana ulaştırabilirmisinz bide memnun kaldınız mı bgn bi arkadasımdan duydum ramazanda geliyo gidip gitmeme konusunda kararsızım bide onu deneyelim

bu yorumuna katılıp bişey sormak istiyorum nedense senin fal bilgilerine güvendim ve tavsıye ediceğin birisi varmi en son seba hanımı denedim bide kuzeyi ama kuzeyi begenmedimm

Kızlar noluyor bilemiyorum ama yine ELMİRA reklamları çıkmaya başladı ,gitmeden önce benim ve bazı arkadaşların yorumlarını okuyun lütfen arkadaşlar ve boşuna parasınızı kaptırmayın ,geleceğe dair hiç bişe bilemediği aşikar bunu da geçelim kendisi dolandırıcıdır

Fal merakını tatmin etmek isteyen gitsin 75 tl yi versin ama başka birşey için (adı forumda yazılması yasak olan işlemler,kurşun ,okuma koruma bozma vb ) için sakın para vermeyin :26

Şu mübarek ramazana girerken uyarmak istedim naçizane

sakın ha dideme para yatırmayınız hem paranızdan olursunuz hemde sinirleriniz yerinden oynar ha bu arada sitedede üye kendisi burada yazılanları okuyor demekki yapılan reklamda kendisinin çünki burada ne yazmışsam bana söyledi bilgilerinize dahası ona dolandırıcı dediğim için beni mahkemeye verecekmişşşşşşş çok korktummm benden öncede birisini vermişmiş mahkemeye anlayacağınız vukuat çok fal zede çok

Kızlar ben bugün tarot falı baktırdım,maltepede çağla kafede,kızıl saçlı bir bayan baktı.
Çok beğendim.Kadın gördüğüm rüyaya kadar söyledi.sadece 20 tl aldı.
Daha önce gideniniz varmı?

Yok artık nasıl bir zihniyet bu,falcılık ile pskoloji uzmanlarını aynı kategoriye koymak..
Ve paranızın değidiğini düşünmek..
Hey allahım..o psikoloji uzmanlarının neler neler bilip,öğrendikleri konusunda az bi bilginiz olsaydı böyle saygısızca konusmazdınız..

valla elanit allah rahmet eylesin üzerine tanımam onun bile gelecek için söledikleri cıkmadıki elmiraymıs diğerleriymiş en cok sömürülenlerden biri olarak sunu söyleyebilirimki inanmayın kızlar an için gecmiş için baktırın ama gelecek fosss.. su forumda kimden bahsedildiyse gittim elmiraya ne paralar döktüm haftada 2 baktı aynı lafları söledi hiç aman bakmıyım demedi ama noldu cıkmadı 2 yıl gecti üstünden e zamanda sarkma bu kdrda olmaz herhalde=) hayatım bambaska sekillendi suan hiç bişey umrumda diil... hala sıkısınca fal die deliriorum ama anı öğrenmek için acaba neymiş die sakınnn umut bağlamayınnn hayal krıklıklarınızı bide cektiğiniz acıya eklemeyin..

Ben fal iyi geldi denilmesine kızmıyorum. (elmiraya ve bi çok falcıya bende gittim ,gidiyorum)
Fal seans 200 tl fal 75 tl birde derdini anlatmaya çalış cümlesine kızıyorum.
Psikologumun üstümde ki emeği yadsınamaz.
Bende sıkışık olduğum için ayda bire düşürdüm.
tamam dedi o da :) sorun olursa telefonla aramamı söyledi , dinler telefonda.
hatta sorun olmasada ara durum değerlendirmesi yapalım diyor :)
benimde tek sorunum aşk değildi bi sürü sorunum vardı.
Şimdi iyiyim çok şükür, dahada iyi olacağım.
Psikolog olsan delirmezdin ki :) sorunlarla başa çıkmayı öğreniyorsun.
İşte böle :)

Ben dun aksamdan beri bakim yaptirdigim birisinin etkisindeyim..Bir ablam araciligi ile gittim ve gercek bakim neymis gordum..Enfalmis,yok elmiraymis yalan dolan...gerekiyorsa ustunuzdeki buyuleri kaldirmak icin dualar okuyorlar.. ve su falina bakiyor.. dun anneannem dahil bana herkesin ismini vermesinin yani sira bir de bana gelecekle ilgili seyler soyledi.. inanamadim.. hayatimda ilk kez icim rahat evime geldim... cok sukur dedim.. yalan dolan,insanlarin umutlari ile oynayan sahtekarlardan bikmistim.. yurekten dua ediyorum kendisine..fiyati fazla oldugu icin gidebilicek insan sayisi cok azdir burada ona.. o yuzden fiyat ve isim vermedim.. herkese iyi gunler diliyorum..

Saglamtasta bir Asiye hoca varmis cok guzel fal bakar diyorlar ona henuz gitmedim ama dun bakim yaptirdigim kisi cok iyi taniyormus.. bir cok konuda yardimci olabilecek bir kdindir dedi.. falcilara bu kadar inanmayin derim.. cevrenizdekilerede guvenmeyin.. kime sorsam hoca,falci vs onunden gecmemstir,senden numara isterler,sana ne soyledi ogrenmeye calisirlar,bunlar dost degildir.. senin sirrini ele almak isteyen insanlardir bana gore.. kimseye falinizda ne ciktigini soylemeyin..

sarmaşık cafeye gideniniz oldu mu hiç? ayşe bacı varmış orda. duyan, bilen, giden, memnun kalan oldu mu aranızda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…