bakın defalarca yazdım tekrar yazacağım.
ben hem falcıya giderim , hem psikologa.
ve burda şunun yazılmasından feci derecede rahatsızım
seans 200 tl fal 75 tl .
psikolog ile falcı karıştırılmaısn lütfen.
biri ruhunu onarmaya calısır , biri an ve geçmişten haber vermeye.
bu konuda biraz daha hassas olalım.
psikolog dedemin çok emeği var üzerimde
bakın defalarca yazdım tekrar yazacağım.
ben hem falcıya giderim , hem psikologa.
ve burda şunun yazılmasından feci derecede rahatsızım
seans 200 tl fal 75 tl .
psikolog ile falcı karıştırılmaısn lütfen.
biri ruhunu onarmaya calısır , biri an ve geçmişten haber vermeye.
bu konuda biraz daha hassas olalım.
psikolog dedemin çok emeği var üzerimde
Elmira...
Oncelikle gercekten sole 5 dk bakim kapatim olayı yok, karsısındakine ii elektrik veriyor.
Soyledigi seyler tuttu, benim hakkımda da baktırdıgım kisi hakkında da nokta vurusu yaptı, hatta gelecekle ilgili yorumları da aslında aklımda olup da ortaya bir turlu cıkarıp yuzlesemedigim seylerle ilgiliydi. anım ve gecmisim icin ne dediyse dogru, gelecek icinse tarih verdi ama coooook var daha.
beni rahatlattı, bi cogunun dedigi gibi terapiye gitmek icin 200 TL verilirken- orda bi de kendini anlatmaya ugras dur- burda 75 TLye sana seni anlatıo olması, senin hakkındaki yorumlarının nokta atısı olması verilen paraya degmesini saglıyor.
Begendim acıkcası, umarım gelecek icin soyledigi seyler de tutar :) INSALLLAH yani..
Bende paylasıyım uzun zamandır forumda ozellıklede fal kısmında hıc bulunmuyordum bugunde son 3 sayfayla arayı kapatıyım dedım.
ümraniyedeki didemin numarasını bana da burdan bırısı yolladı. Aradıgımda mesguldu kapattı arkasından mesaj olarak kım oldugumu, referansımı sordu sonra da yarın musaıtım dedı ve hesap numarası yolladı. İYİKİ PARA YATIRIP ERTESI GUNU BEKLEMEMISIM. Ertesı gun sabah teyıtlesmek ıcın mesaj attım saat verdı. Parayı yatırır yatırmaz haber verın bakayım dedı( Cok normal kontrol edecek bu benı rahatsız etmedı. Saatımde aradım. Paramı daha yatırmamıstım( Cok sukur kı) o an musterısı varmıs. Yarın olsun dedı. Halbukı o saat randevusu benımdı???!!!!
Yarın musaıt degılım dedım. Mesajlara cevap vermedı. Ustunden 2 gun gectı ben musaıtım sıze sımdı bakayım dıye. sımdı kufredıcem ama edemıyorum. Sankı oyuncagı var. Istemıyorum sızın falınızı dedım. Sen bılırsın dedı.
3-5 gun sonra telefonumu degıstırdım bu benım numaram dıye mesaj attı. Istenmedı ya heralde kaydettı buna bıraz daha oynayayım bı ara yolarım paralarını dıye. Cevap yazmadım.
Ustunden heralde 3-4 hafta falan gecmıstır ıkı gun once "ramazana az kaldı, son bır fal ısteyen varmı" dıye mesaj attı.
O kadar sınırlendım kı sankı arkadasıyız bır kere konusmusuz bu da kaydetmıs numarayı zırt pırt mesajlar o mesajlarda gulen yuzler. En nefret ettıgım sey bu ne samımıyet Kımsın kı sen bu kadar laubalı olabılıyosun?
Velhasıl kelam tovbe artık fala.Aman uzak durun bu kadından
Bende paylasıyım uzun zamandır forumda ozellıklede fal kısmında hıc bulunmuyordum bugunde son 3 sayfayla arayı kapatıyım dedım.
ümraniyedeki didemin numarasını bana da burdan bırısı yolladı. Aradıgımda mesguldu kapattı arkasından mesaj olarak kım oldugumu, referansımı sordu sonra da yarın musaıtım dedı ve hesap numarası yolladı. İYİKİ PARA YATIRIP ERTESI GUNU BEKLEMEMISIM. Ertesı gun sabah teyıtlesmek ıcın mesaj attım saat verdı. Parayı yatırır yatırmaz haber verın bakayım dedı( Cok normal kontrol edecek bu benı rahatsız etmedı. Saatımde aradım. Paramı daha yatırmamıstım( Cok sukur kı) o an musterısı varmıs. Yarın olsun dedı. Halbukı o saat randevusu benımdı???!!!!
Yarın musaıt degılım dedım. Mesajlara cevap vermedı. Ustunden 2 gun gectı ben musaıtım sıze sımdı bakayım dıye. sımdı kufredıcem ama edemıyorum. Sankı oyuncagı var. Istemıyorum sızın falınızı dedım. Sen bılırsın dedı.
3-5 gun sonra telefonumu degıstırdım bu benım numaram dıye mesaj attı. Istenmedı ya heralde kaydettı buna bıraz daha oynayayım bı ara yolarım paralarını dıye. Cevap yazmadım.
Ustunden heralde 3-4 hafta falan gecmıstır ıkı gun once "ramazana az kaldı, son bır fal ısteyen varmı" dıye mesaj attı.
O kadar sınırlendım kı sankı arkadasıyız bır kere konusmusuz bu da kaydetmıs numarayı zırt pırt mesajlar o mesajlarda gulen yuzler. En nefret ettıgım sey bu ne samımıyet Kımsın kı sen bu kadar laubalı olabılıyosun?
Velhasıl kelam tovbe artık fala.Aman uzak durun bu kadından
neyse hacı hoca , büyü muska ,dua muhabbettini kapayalım :)
ben göndermicim.
herkes kalpten dua etmeye devam etsin, ben öyle yapıyom.
hayırlısıysa olur , olmuyosa vardır Rabbimin bi bildiği :)
falcılara devam
Elmira...
Oncelikle gercekten sole 5 dk bakim kapatim olayı yok, karsısındakine ii elektrik veriyor.
Soyledigi seyler tuttu, benim hakkımda da baktırdıgım kisi hakkında da nokta vurusu yaptı, hatta gelecekle ilgili yorumları da aslında aklımda olup da ortaya bir turlu cıkarıp yuzlesemedigim seylerle ilgiliydi. anım ve gecmisim icin ne dediyse dogru, gelecek icinse tarih verdi ama coooook var daha.
beni rahatlattı, bi cogunun dedigi gibi terapiye gitmek icin 200 TL verilirken- orda bi de kendini anlatmaya ugras dur- burda 75 TLye sana seni anlatıo olması, senin hakkındaki yorumlarının nokta atısı olması verilen paraya degmesini saglıyor.
Begendim acıkcası, umarım gelecek icin soyledigi seyler de tutar :) INSALLLAH yani..
Elmira...
Begendim acıkcası, umarım gelecek icin soyledigi seyler de tutar :) INSALLLAH yani..[/QUOTE
Daha önce de yazmıştım, Elmira'yı ben de çok beğeniyorum. Dobralığı hoşuma gidiyor, boş yere ümit vermiyor. Karakter analizleri ve durum tespitleri çok iyi. En önemlisi, gelecekle ilgil söylediği pek çok şey de tuttu bende. Gene bir derdim olsa ya da aklım karışsa gideceğim ilk falcıdır:)
ah be canım..haklısın da bende o kadar para yok ki artık..eskiden giderdim ama düzenli gitmek lazım fayda görmek için, hele bir de iyi bir psikolog bulursan gerçekten faydası çok olur.şu sıra da araştırıyorum da bütçeme uygun ve iyi birini bulamıyorum malesef.bakma burda yazdıklarımdan aşk acısı çeken ve sadece buna çözüm arayan biri gibi görünüyorum ama aslında durum çok farklı.bu sıkıntım sadece benim asla çözme şansım olmayan gerçek sorunumu bir an olsun kafamdan atmamı sağlıyor, tıpkı falcılar gibi...psikologa gitme şansı olan arkadaşlar, hele bir de o pozitifliği almışlarsa gerçekten çok şanslılar, kıymetini bilsinler..bak sen ne kadar iyi olduğunu söylüyorsun şu an,bunun sebebi falcılar değil tabi ki, senin çaban belki bir nebze de dışarıdan destek..falcılar o gün güzelleştirir psikolojini,verdikleri tarih foslayana kadar az biraz sürer etkisi..kesinlikle aynı şey değil sen alınma.ben psikolog olsam kesin kafayı yerdim..bir arkadaşımın derdi oldu mu ondan beter üzülüyorsam ohoooo,tüm günümün böyle geçtiğini düşünemiyorum...işleri zor, saygım sonsuz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?