İstanbul'da Fal - Falcılar

tabi ki sensinnn kim olacaktı ay maşallah dilini ısır, benimki de güzelleşsin artık pat diye nolurrr

pat diye olmuyo .
benimki kanata kanata oldu.
eskiden vazgeçicen hayat güzelleşti.
bana ceeeeeee deyip hayatımı karıştırmasına bile izin vermiyorum artık :)
planlarım hep ben üstüne :) sadece ben.

tabi ki sensinnn kim olacaktı ay maşallah dilini ısır, benimki de güzelleşsin artık pat diye nolurrr

pat diye olmuyo .

bide nacizane bi tavsiye.
kim büyü var derse desin para verip işlem yaptırmayın.
banada bi iki kişi söyledi , büyüyle yaşarım sorun değil dedim.
para tuzağıdır bu başka bişi değil

ahaha bana demişlerdi işte sana 5li işlem uygulamamız gerek diye bende bilerek aa ne kadar dedim aslında 500de sana 200 yaparız demişlerdi :)) 200ü sen ver bana ben bi alışveiş yapayım bak nasıl kendime geliyorum demiştim ihihi :))) yalan öle şeyler ya ne büyüsü insan bunu para için yapmazki

elmira ile ilgili insanların aklını karıştırmak istemezdim, önceki mailleri okuyunca üzüldüm, ben kendisinden bahsedilen gibi büyü bozma parası gibi sözler duymadım, bu sebeple tavsiye ettim, umarım bundan sonra kimse magdur olmaz

Ümraniye didem konusunda da randevular konusunda pek özenli bir insan değil, ben sonunda ancak evine gidip baktırabilmiştim, 2 çocuk annesi ve evine de gidip gelen çok kişi var sanırım, ondan sarkmalar fazlasıyla yaşanıyor, naçizane tavsiyem fal baktırmadan yatırmayınız o konuda ısrarcı bir kişi değil zaten.

Daha önce de sizi uyarmıştım.Ben bu topigi uzaktan takip edip, cogu bahsettiginiz falcılara baktırdım..En yalancıları bu saydıgım 3 kişidir.Seda zaten kagıda yazdırıp ortadaki bölümü saklayıp oradan okuyor dolandırıcı kendisi.Ella dolandırıcı asla birşey bilmiyor insanı aptal yerine koyuyor verdigi sözüde tutmayıp sallıyor. haram olsun aldıgı para.Elmira ya arkadasım baktırmış oda güneşli sedadan esinlendi sanırım oda kagıda yazdırıp ordakileri sıralamış ve büyünü cözelim tanıdıgım var demiş.benden uyarması tabiiki herkesi öz iradesidir kimse karışamaz.

ELLA ise şaşırmam kaç gün oyaladı beni dolandırıcı.o bence fal bakıyorum demeye utansın

Faldır çıkar cıkmaz fakat aptal yerine koyup kolay yoldan para kazananlaradır tüm kinim. herşey gönlünüzce olsun arkadaşlar. ben tövbe edecegim bu gece sahurda. darısı başınıza.

İlginçmiş elmira bana hiç öyle bir şey yapmadı, gayet de memnun kaldım.Diğerleri konusunda da bir fikrim yok

pat diye olmuyo .

ah yaa hiç sorma.hepsi aynı herhalde bu cinslerin..1 yıl oldu, hayatımda neler neler oldu o zamanda bir ton problem.kurtulmak için neler yaptım,sırf kafamı karıştırmasın diye numaramı mı değiştirmedim, şehir mi değiştirmedim.yok fayda yok..tam nefes alıp önüme baktığım an kafayı uzattı kaçırdı, tabi ben hooop sil başa..sanki ilk günkü ayrılığı yaşıyorum.en son şöyle bağrındığımı hatırlıyorum.ya olum git evlen düş yakamdan!!!yok ama hasta ruhlu,yapıcak bişi yok.ben öyle bir köşede durayım istiyor paşa.

çok haklısın yaaa=(( bencil olmayı öğrendiğim gün eminimki çok mutlu bir insan olacağım canım huyum yapım müsait değilki

bizim gibilerede ihtiyaç var ama =)) hiç üüzlme kaybeden üzülsünnn ))

valla kaybeden pek üzgün görünmüyor. bir gün biriyle öteki gün diğeriyle..ama duyuyorum ayrıldığımızdan beri hiç bir işi yolunda gitmiyormuş, ahı tuttu herhalde diyormuş..ah etmiyorum yo ondan oluyor, Allah büyük..hem daha bunlar iyi günleri farkında değil di mi dereto bizim de kıymetimizi bilen birileri bir yerlerde var, çıkacaklar bir gün.. evet de evet de nolur evet de :18:

ya bak ıssız adam var ya hani filmin ötesinde bişiydi bence kahrolsun Alperler diyorum ben =))) ve unutulmayan replik "Karda Donmak Üzeresin,Uyumak Tatlı Geliyor Ama Öldüğünün Farkında Değilsin " senin çocukta buna benzeyecek emin ol yüreğini ferah tut şimdi dediklerim sana çok anlamsız gelecektir eminim ama öle pişman olacak hemde çok ama iş işten geçmiş olacak kendine şans tanımalısın bence en güzel aşk seni bulacaktır bir gün bi yerlerde aşk hiç bitmez kendini sıkma güzel günlerimiz olacak inş hepimizin sonuna kadar katılıyorum evet evet evet :))))

en ufak bir fark yok bizim hikayede..benimki alper, aile aynı hala beni ağarlasınlar peşinde..çağan ırmak öngörmüşte mi yazmış nedir hepiniz birer psikiyatrsınız gerçekten ilaç gibi geliyor burada benzer sıkıntılar yaşayanlarla konuşmak sözüm olsun kendimi geliştireceğim hepinizin falcı bacısı olacağım ,hemi de bedava

çok iyi gözlemlenip yapılmış bir film bence yaaa:))

evet iyi bir falcı bulamasamda bu sitede bu şekilde dertleşmeyi çok seviyorum =))) sen iyi ol yeter =)))

benim bildiğim tek bir cafe var oda İSTANBULL CAFENİN falcıları ebru ajlan ve daha önce nosturadamusun falcısı olan mina gerçi ajlanın 2 adı varmış kimileri emel kimileride ajlan diyor bunların 3 de bir birinden iyi ben bunları tavsiye ederim size en azından denen derim..

muhakkak beklıyorum yorumlarını canım :)

Elmira...

Oncelikle gercekten sole 5 dk bakim kapatim olayı yok, karsısındakine ii elektrik veriyor.

Soyledigi seyler tuttu, benim hakkımda da baktırdıgım kisi hakkında da nokta vurusu yaptı, hatta gelecekle ilgili yorumları da aslında aklımda olup da ortaya bir turlu cıkarıp yuzlesemedigim seylerle ilgiliydi. anım ve gecmisim icin ne dediyse dogru, gelecek icinse tarih verdi ama coooook var daha.

beni rahatlattı, bi cogunun dedigi gibi terapiye gitmek icin 200 TL verilirken- orda bi de kendini anlatmaya ugras dur- burda 75 TLye sana seni anlatıo olması, senin hakkındaki yorumlarının nokta atısı olması verilen paraya degmesini saglıyor.

Begendim acıkcası, umarım gelecek icin soyledigi seyler de tutar :) INSALLLAH yani..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…