tabi ki sensinnn kim olacaktıay maşallah dilini ısır, benimki de güzelleşsin artık pat diye nolurrr
tabi ki sensinnn kim olacaktıay maşallah dilini ısır, benimki de güzelleşsin artık pat diye nolurrr
pat diye olmuyo .
benimki kanata kanata oldu.
eskiden vazgeçicen hayat güzelleşti.
bana ceeeeeee deyip hayatımı karıştırmasına bile izin vermiyorum artık :)
planlarım hep ben üstüne :) sadece ben.
bide nacizane bi tavsiye.
kim büyü var derse desin para verip işlem yaptırmayın.
banada bi iki kişi söyledi , büyüyle yaşarım sorun değil dedim.
para tuzağıdır bu başka bişi değil
kızlar uzun zamandır bu topiği dışardan takip ediyorum.. burada adı gecen çogu falcıya gittim kimi iyi kimi kötü bakıyor.
yalnız güneşlideki SEDA resmen bir üçkagıtçı!!!!!!!!!!!!!!! insanı korkutup yok üç harflileri,varmış yok musallat olurlarmış diye aptal yerine koyuyor insanları.. size kagıdın ortasına yazdırıp o parcayı avucunun içinde saklayıp sonra size ya gözünüzü kapattırıp yada yan cevirip o kagıdı okuyor önündeki deftere not alıyor sonra o kagıdıda yırttıklarının içine katıyor zaten dikkat ettiyseniz kagıtta yazanın dışına çıkamıyor.siz siz olun aldanmayın o dolandırıcıya.biz 3 kişi gittik ilk beni aldı ben davayı çaktım yüzüne vurmadım arkadşlarada aynı şeyi yapmış. olacak şey değil ayıp, günah caresiz insanları salak yerine koyuyor.! kızlar siz siz olun hiç emek sarfetmeyen dolandırıcıya pirim vermeyin..
ben şunu söylemek istiyorum burada ismini duyduğum bir falcıya dün para yatırdım şu an ismini vermiyorum resmen benimle oynuyor falan saat filan saat diyip gece 11 kadar beni bekletti daha sonra tlf kapadı bu saat kadar arıyorum tamam müsaitim dedi işten eve geldim yine tlf açmıyor sinirden beni çıldırttı akşam kim olduğunu paylaşacağım eğer açmasa kendisinede söyledim paramı haram ediyorum diye 50 tl bakmayacam de anlaraım ama sürekli oyalıyor
Daha önce de sizi uyarmıştım.Ben bu topigi uzaktan takip edip, cogu bahsettiginiz falcılara baktırdım..En yalancıları bu saydıgım 3 kişidir.Seda zaten kagıda yazdırıp ortadaki bölümü saklayıp oradan okuyor dolandırıcı kendisi.Ella dolandırıcı asla birşey bilmiyor insanı aptal yerine koyuyor verdigi sözüde tutmayıp sallıyor. haram olsun aldıgı para.Elmira ya arkadasım baktırmış oda güneşli sedadan esinlendi sanırım oda kagıda yazdırıp ordakileri sıralamış ve büyünü cözelim tanıdıgım var demiş.benden uyarması tabiiki herkesi öz iradesidir kimse karışamaz.
pat diye olmuyo .
benimki kanata kanata oldu.
eskiden vazgeçicen hayat güzelleşti.
bana ceeeeeee deyip hayatımı karıştırmasına bile izin vermiyorum artık :)
planlarım hep ben üstüne :) sadece ben.
hep öle olmalı planımız BENcil olmalı :)
eğitim şart eğitim.biz daha bebeyken öğretmeselerdi kızım bak her şeyini poylaş, klap kırma, saçını mı çekti ama arkadaşım neden böyle yaptın diye sor kavga etme..öğretmedi ki kimse bencil olmayı
çok haklısın yaaa=(( bencil olmayı öğrendiğim gün eminimki çok mutlu bir insan olacağım canım huyum yapım müsait değilki
hep burdan kaybediyoruz heppp...offf offf ah anne yaktın beni
bizim gibilerede ihtiyaç var ama =)) hiç üüzlme kaybeden üzülsünnn))
valla kaybeden pek üzgün görünmüyor. bir gün biriyle öteki gün diğeriyle..ama duyuyorum ayrıldığımızdan beri hiç bir işi yolunda gitmiyormuş, ahı tuttu herhalde diyormuş..ah etmiyorum yo ondan oluyor, Allah büyük..hem daha bunlar iyi günleri farkında değildi mi dereto bizim de kıymetimizi bilen birileri bir yerlerde var, çıkacaklar bir gün.. evet de evet de nolur evet de :18:
ya bak ıssız adam var ya hani filmin ötesinde bişiydi bence kahrolsun Alperler diyorum ben =))) ve unutulmayan replik "Karda Donmak Üzeresin,Uyumak Tatlı Geliyor Ama Öldüğünün Farkında Değilsin " senin çocukta buna benzeyecek emin ol yüreğini ferah tut şimdi dediklerim sana çok anlamsız gelecektir eminim ama öle pişman olacak hemde çok ama iş işten geçmiş olacakkendine şans tanımalısın bence en güzel aşk seni bulacaktır bir gün bi yerlerde aşk hiç bitmez kendini sıkma güzel günlerimiz olacak inş hepimizin sonuna kadar katılıyorum evet evet evet :))))
en ufak bir fark yok bizim hikayede..benimki alper, aile aynı hala beni ağarlasınlar peşinde..çağan ırmak öngörmüşte mi yazmış nedirhepiniz birer psikiyatrsınız gerçekten ilaç gibi geliyor burada benzer sıkıntılar yaşayanlarla konuşmak sözüm olsun kendimi geliştireceğim hepinizin falcı bacısı olacağım ,hemi de bedava
muhakkak beklıyorum yorumlarını canım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?