- 27 Kasım 2010
- 14.167
- 596
- 413
Herşey Değil Ama Bu Ara Sanırım Yoğunlaştı..
reklam olup olmadıgını gidip baktırdıktan sonra anlarsınız buraya da yazarsınız yorumlarınızı
benimde msj hakkım yokmus yahu ((( Elmira'nın telefonu mevcut olup aynı zamanda mesaj hakkı olan biri lütfen bana mesaj göndersin diyeyim o zaman..
su an ataşehirde bakıyor fakat özel mesaj atamıyorum eger sen atabilirsen mailini atarsan bilgilerini verebilirim xxxxxxxxxx buraya yazarsan sana iletişim numatralarını verebilirim
insanın duygularıyla oynamayın bu ne dengesizlik ya sana insan gibi cevap yazdık demekki sen insan değilmişsin
benım de şu aralar favorım damlalar barış.öyle üstün körü bakmıyor ılgılenıyor bayag
elektıgıde cok guzel rahatlatıyor benı :) gectıgımız haftalar da gıtmıstım ,bana bı tarıh
vermıstı .bu tarıhtı bu olacak demıstı .aynen verdıgı tarıhte dedıgı olayı yasayınca
tekrar gıttım .sımdı verdıgı tarıhlerı beklıyorum bakalım ne olacak .
ama genel olarak barıs'tan memnunum .damlalar da tugbayı da merak etmıyor degılım .
aslında burada olan herkes falla ilgilenen kişiler.elmiranın no'sunu yazsanda hepimiz faydalansak olmaz mı?ayıp mı olur ona acaba...ama mantıken reklamı olur..baktırıcaz yaniiii
ben anadolu yakasında falcı istiyorum yeter bıktım karşıya geçmekten
yassak kardeşim yassak tel paylaşmak burdan
canım ben fal bakmıyorum,bu yazıyı yazayan baska bı arkadastı,ben ona sadece fıkrımı beyan ettım..yanlıs kısıden alıntı yapmıssın
Farkettim de msjı göndermiş bulundum heralde anlaşılır dedim :) Cvp gelmedi ama sanırım zaten o kişiden, walla iyi bakıyosa ayda benim çevremden 10 fal garanti
Abartmış durumdayım farkındayım ama durduramıyorum kendimi, kahve fincanı ya da tarot destesi görünce aklım başımdan gitmeye başladı
Farkettim de msjı göndermiş bulundum heralde anlaşılır dedim :) Cvp gelmedi ama sanırım zaten o kişiden, walla iyi bakıyosa ayda benim çevremden 10 fal garanti
Abartmış durumdayım farkındayım ama durduramıyorum kendimi, kahve fincanı ya da tarot destesi görünce aklım başımdan gitmeye başladı
yirmiucnisan merhaba,
rica etsem o duayı bana da gönderebilir misin?
duayı paylaşıcam banada başkası gönderdi :) editor kızarmı bilmiyorum ama ben herhangi bir sakınca göremiyorum :)) nese yinede riske girmeye değer umarım :)
Akaddu nevme (kisinin ismi) ala muhabbeti (kendi ismin) ve ıshki bi hurmetis suretil Fatiha
x33 defa okunucak
Bismillâhirrahmânirrahîm.
Elhamdü lillâhi rabbil’âlemîn Errahmânirrahîm. Mâliki yevmiddîn İyyâke na’büdü ve iyyâke neste’în. İhdinas-sırâtal müstakîm. Sırâtallezîne en’amte aleyhim gayrilmagdûbi aleyhim ve leddâllîn.
X3 defa okunucak
Kul in kuntum tuhibbunellah fettebiuni yuhbibkumullah. Ya vedut ya beduh ya cemil ya celil ya ALLAH.
Bolca okunmasi gerekiyor. Sayisi yok tek rakam olmasi sart.. 33 gibi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?