elmira ya gittim ama söledikleri hep boş kızlar medyum tanıdık varmı acaba bildiğiniz..
aynı durumlar bendede var :) çok cabuk nazara geliyorum bak bi önceki sayfada da yazmıştım 2 kere sevdiğim kişiyle evlilikten döndüm 7 yıldır bi adım atamadık ne zmn niyetlensek nazara geldik kesin bişey çıktı olmadı( ya bi insanın hiç mi bi işi düz gitmez her yıl iş değiştiriyorum ne kdr allaha isyan etmemeye halime şükretmeye çalışsamda bu durumdan kaçamıyorum sürekli bi uğursuzluk kehanet peşimde hiç mutlu olamıyorum elimi attığım kuruyo sağlam bi hoca bulsam bende kendimi okutcam ama etraf şarlatan gibi hocalarla dolu para para para tek bildikleri... Allah yardımcımız olsun...
çok tşk ederim. benim istediğim hani dileğin kabul olsun diye olan duay dı. beni mi yalnış anladım acaba....
cnm bende aynılarını yasadım gıttım okadar paramı kaptırdım hocalar kendılerıne cevırıp kısmetını kendılerıne cevırıyorlar sonrada para cekıyolar sakın gıtme annemlerın gıttıgı bır hoca var o cok ıyı ne verırsen bır hoca paracı degıl ne varsa soyler yapılmayacaksa yok der para ıcın yapmaz
hamurkafanın bana gönderdiği dua buydu :) ona da sevgilisi ile arası düzelme konusunda bi etki yapmış sanırım bende aynı durumdan muzdaribim o yuzden istemiştim okuyorum fırsat buldukça :))
elmirada foss çıktı yani :/ way halimize :))
arkadaşlar elmira dışında halkalı da varmış birisi adı elif nasıl biri acaba kaç para alıyor
elmirada foss çıktı yani :/ way halimize :))
Elmira yıda siz çok övdünüz gittim iki tane isim verdi ikiside yanlış.ne gerek vardı isim vermeye gözümden düştün yaf...gitti 50 tl.bunlar beni kesmiyor.hem ucuz hemde yeni biri yokmu ağlıcam yaff
Kizlar Monalisa cafe ye gidip fal baktiran var mi?
bu büyük bir kulüp varya Rotary onların medymuymuş.teli lazım nette çıkmıyr aradımda
o kim peki yeni mi? :)
Elmira yıda siz çok övdünüz gittim iki tane isim verdi ikiside yanlış.ne gerek vardı isim vermeye gözümden düştün yaf...gitti 50 tl.bunlar beni kesmiyor.hem ucuz hemde yeni biri yokmu ağlıcam yaff
sen elmiraya gittiğinden emin misin?hayır fiyatı 50değil onun için soruyorum..elmira diye başkasına gitmiş olmayasın sakın?
bende onu sorcadım.
yoksa ben kazıklandım mı
hoş burda ki en güzel kazığım k.m.paşada ki elifti :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?