İstanbul'da Fal - Falcılar

cnm bende aynılarını yasadım gıttım okadar paramı kaptırdım hocalar kendılerıne cevırıp kısmetını kendılerıne cevırıyorlar sonrada para cekıyolar sakın gıtme annemlerın gıttıgı bır hoca var o cok ıyı ne verırsen bır hoca paracı degıl ne varsa soyler yapılmayacaksa yok der para ıcın yapmaz

çok tşk ederim. benim istediğim hani dileğin kabul olsun diye olan duay dı. beni mi yalnış anladım acaba....

hamurkafanın bana gönderdiği dua buydu :) ona da sevgilisi ile arası düzelme konusunda bi etki yapmış sanırım bende aynı durumdan muzdaribim o yuzden istemiştim okuyorum fırsat buldukça :))

aynen katılıyorum bu işi gerçekten allah için yapan para istemez hayır için yapar... peki nerde kimdir bu hoca msj hakkın varsa bekliyorum bilgilerini yada burdanda yazabilirsin sanırım...

Son düzenleme:
hamurkafanın bana gönderdiği dua buydu :) ona da sevgilisi ile arası düzelme konusunda bi etki yapmış sanırım bende aynı durumdan muzdaribim o yuzden istemiştim okuyorum fırsat buldukça :))

hmmm evet evet baya fayda sağladı.o güb öyle bir mj geldi ben saf heveslendim tabi.o haftasonu benden önceki sevgilisini evinde ağarlamış(anladınız siz onu)demin de bir telefon geldi kendisinden kardeşi hastalanmış hasteneye kaldırmışlar.(bendeydi kardeşi)ben şu an çalışıyorum kendisi benim evime gidiyormuş kardeşine bakmaya.böyle saçma yane durumlar.duadan beri hepten karıştı bence hiç bulaşmayın.ses seda yokkan daha bir rahttım.allahım şu düştüğüm hallere bak ya!yardım edin a dostalr

arkadaşlar ben açıkcası hayatım boyunca 2 kere fal baktırmaya gitmişimdir.
yaklaşık 1 ay önce serpil denen kıza gittim. geçmişi ve anı çok iyi bildi. gelecek içinde bişiler söyledi. tarih verdi filan ama daha vaktine var.. Ama tabii herşey önce Rabbim in izniyle olacaktır
serpil ile elektriğimiz filan tuttu. daha öncede bu kıza gitmiştim ama yıllar önce ama fal değilde ark gidiyo diyeydi. hatırlamıyorum o zaman dediklerini. ama bu kız iyi birisi isterseniz bir deneyin

Elmira yıda siz çok övdünüz gittim iki tane isim verdi ikiside yanlış.ne gerek vardı isim vermeye gözümden düştün yaf...gitti 50 tl.bunlar beni kesmiyor.hem ucuz hemde yeni biri yokmu ağlıcam yaff

bence iyi fal bakan kalamamış şımarmış falcılar iyice kimse gitmese yüksek paralarda vermese bak nasıl iner o fiyatalar.

halkalıda kim bu kadın Elif tanıyan var mı kıslar yüreğim sızlar yaffff birde Serpil demişler o kim arkadaşlar bilen varmı bugün sardım kafaya gitmem lazım birine...

Elmira yıda siz çok övdünüz gittim iki tane isim verdi ikiside yanlış.ne gerek vardı isim vermeye gözümden düştün yaf...gitti 50 tl.bunlar beni kesmiyor.hem ucuz hemde yeni biri yokmu ağlıcam yaff

sen elmiraya gittiğinden emin misin?hayır fiyatı 50değil onun için soruyorum..elmira diye başkasına gitmiş olmayasın sakın?

ben kimseyi övmedim yaff bende takipteyim ramazana kdr burdan takip edicem okuduklarıma göre karar vericem bende gideceğim kişiyi ama belki yine melekler kahvesi cana giderim cunku ortamını yerini sevdim uygun, guvenilir ve merkezi bi yer taksim :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…