İstanbul'da Fal - Falcılar

yoksa elmira kişiye göre mi para alıyor =)))) bugüne kadar verdiğim en yüksek rakam 30du fal için yaa içim acıdı valla =))

kişiye göre alıyosa gider saçını başını yolarım
fal fiyatı skalam düştü :) 20-30 arası oda nadiren.
1 haziranda didem (fiyasko)
40 gün sonra zafer (fiyasko)

Elmira yıda siz çok övdünüz gittim iki tane isim verdi ikiside yanlış.ne gerek vardı isim vermeye gözümden düştün yaf...gitti 50 tl.bunlar beni kesmiyor.hem ucuz hemde yeni biri yokmu ağlıcam yaff

ben kimseyi övmedim yaff bende takipteyim ramazana kdr burdan takip edicem okuduklarıma göre karar vericem bende gideceğim kişiyi ama belki yine melekler kahvesi cana giderim cunku ortamını yerini sevdim uygun, guvenilir ve merkezi bi yer taksim :))

Bu arada taksimdeki cogu kisi de 25 TL yapmıs

doğrudur. maaş hariç herşeye zam var elimde fincanımla gitcem sadece fal parası vercem
nesil'e uğradım dün(sitede çok sevilmez , yerden yere vurulur) cıkmak üzereydi baktıramadım:)
bi ara yolun düşerse gene gidicem ona

ama ama ama... neyse senin adına sevindim, peki nasıldı?

iki tane isim söledi yalan yanlış dedimya ne gerek vardı çoğu şeyi salladı.Annen ölmüş dedi bana yaaaa.ben inanmıyorum onun falcı olduğuna.medyum olan birini buldum halkalı da bakalım o ne dicek.Kadın medyum ya belki daha iyi bilir.

hadi bakalım buldun sanırım numarayı baktırda bakalım memnun kalacak mısın?

banada 75 dedi ama ben rica ettim 50 ye baktı birde kolye verdim.

o nasıl işmiş öyle ya.bileydim bende bi paket sigara alır giderdim hoş sen memnun kalmamışsın.kolyeni geri isteseydin bari memnun kalmadım diyip.ben elmirayla ilgili şu isim olayını hiç anlayamadım.bana hiç o numaralara girmedi gayet de başarılıydı.neyse tabi frekans meselesi..kolyenin ederi çok değildir umarım

Canım Edirneli Melahatin telini verebilirsen sevinirim.Edirneye gidip geliyorum.Adresini almak istiyorum telefon açıp.Çünkü çingene mahallesine kimse gitmek vede girmek istemiyor.Orda sordum.Arabayla gitme,üstünede fazla para alma dediler ama telini bulamadım. Bana cadde üstünde bir sokak gösterdiler çok aşağılara gidilmesi lazımmış.Adresi bilmediğimden cesaret edip gidemedim.

kızlar bu kadın su falı da bakıyormuş.Ya acaba giden varmı Medyum Elif e gerçekten.Aradım 6 da gitcem.25 tl kahve falıymış.

Ben özel mesaj gönderemiyorum. Soğanlık Emine'yi sormuşsunuz, bence berbat bir falcı. Bana hiçbir dediği çıkmadı. Numarasını mesaj hakkı olan arkadaşlardan alabilirsiniz.

yorumlarınızı alabilir miyim lütfen hangisinin ki daha doğrudur
seba nın falı - bakırköy
cafe üç vakit didem -bakırköy

farklı şeyler söylediler ama bilemedim onu şimdi ben

Halkalı İkitelli de imiş.açık adres yazmayım.Rotary KUlübünün medyumuymuş bir kaç kez tv de çıkmış medya tanıyor ama bende hiç duymamıştım.Benim işyerinden 3 arkadaş bulmuşlar onu evinde bakıyrmuş.Muska yazdırmış biri ,diğeride kahve ve su falına baktırmış.hepside tutmuş.Bakalım bana ne dicek acaba.Ama ben de inanıyorum bilen biri olmasa böyle ünlü biri olmazdı bence.Kahveye 25 lira suya 50 tl ye bakmış.Kadın suya bakarken gözleri bi tuhaf oluomuş)):)))ben okadar dolandım 2 senedir falcı aradım ne paralar verdim.Denemekte fayda var.Adı Medyum Elif miş.Tavsiye ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…