Kizlar Monalisa cafe ye gidip fal baktiran var mi?
yoksa elmira kişiye göre mi para alıyor =)))) bugüne kadar verdiğim en yüksek rakam 30du fal için yaa içim acıdı valla =))
yoksa elmira kişiye göre mi para alıyor =)))) bugüne kadar verdiğim en yüksek rakam 30du fal için yaa içim acıdı valla =))
kişiye göre alıyosa gider saçını başını yolarım
fal fiyatı skalam düştü :) 20-30 arası oda nadiren.
1 haziranda didem (fiyasko)
40 gün sonra zafer (fiyasko)
bende onu sorcadım.
yoksa ben kazıklandım mı
hoş burda ki en güzel kazığım k.m.paşada ki elifti :)
Elmira yıda siz çok övdünüz gittim iki tane isim verdi ikiside yanlış.ne gerek vardı isim vermeye gözümden düştün yaf...gitti 50 tl.bunlar beni kesmiyor.hem ucuz hemde yeni biri yokmu ağlıcam yaff
Bu arada taksimdeki cogu kisi de 25 TL yapmıs
Nası ya 50 TL??? ben daha yeni 75 verdimpuffff
banada 75 dedi ama ben rica ettim 50 ye baktı birde kolye verdim.
ama ama ama... neyse senin adına sevindim, peki nasıldı?
iki tane isim söledi yalan yanlış dedimya ne gerek vardı çoğu şeyi salladı.Annen ölmüş dedi bana yaaaa.ben inanmıyorum onun falcı olduğuna.medyum olan birini buldum halkalı da bakalım o ne dicek.Kadın medyum ya belki daha iyi bilir.
banada 75 dedi ama ben rica ettim 50 ye baktı birde kolye verdim.
Edirneli Melahat tuhaf bi kadın. Ters bi insanmış ama sanırım o da adamına göre muamele yapıyodur. Gayet esprili, hoşmuhabbetler eşliğinde bakmıştı bize. 3 arkadaş gitmiştik, edirneli bi arkadaşımız götürdü bizi. Çingene mahallesi die geçiodu yeri hatırladığım kadarıyla, ama kendisi kayseriliymiş. Evet gayet başarılıydı ve detaylı anlatıyodu. Hatta bi süre fal baktırmak bile istemedim, o derece yani... İletişim için tel. nosu verebilirim ama özel msj hakkım yok
kızlar bu kadın su falı da bakıyormuş.Ya acaba giden varmı Medyum Elif e gerçekten.Aradım 6 da gitcem.25 tl kahve falıymış.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?