İstanbul'da Fal - Falcılar

kurtuluştaki hocanın bilgilerini banada gönderebiirmisin

arkadaşlardan edirnedeki melahatin falı çıkmadı arkadaşımın sekiz yıllık sevgiilisi evlenmişti eşinden ayrılmaz seni oyalıyor demişti karısıyla ayrıldı ve şimdi arkadaşımın peşini bırakmıyor bilginize

kuzey gerçekten insanı şok ediyor sonra dedikleri çıkacak gibi geliyor haftalarca bekliyosun sonra hayal kırıklığı malesef

Kesinlikle her kelimene katılıyorum...bizim senle fal olayımız uyuşuyor bayağı nese hakkında dediklerinde cok doğru :) senin cikiyor dediğin bır isim varsa denemek isterim:)

bende numarası var ama özel msj hakkım yok bana özelden ulaşırsan veririm bzde arkadaşımla korktuk ama o kadar korkulacak birşey yok sabah çok erken gitmek gerekiyor kalabalık oluyor ve hergün bakmıyor bize söyledikleri çıkmadı

Kesinlikle her kelimene katılıyorum...bizim senle fal olayımız uyuşuyor bayağı nese hakkında dediklerinde cok doğru :) senin cikiyor dediğin bır isim varsa denemek isterim:)

cnm çok kişi denedim ama hala çıkan birini bende bulamadım bu cafedekiler biraz eglencelik ciddiye almamak lazım evde bakan kişiler yada yıldızname daha isabetli oluyor sürekli falcı falcı geziyoruz arkadaşlarla hepsi aynı şimdi balatta olan bir hocaya gidicez eger memnun kalırsak burdan paylaşırız

Aynen cnm kafedekiler cidden eğlencelik hepsi fos yani :) bende su Fatih'te yildizname bakanları istiyorum ama cok kararsızım gidemiyom

daha cokkk ararlar bizi.tarih konusunda ozancan erken tarih erdi evet.bnde de tutmadı.ama nesil ekime kadar kimseyi bekleme olmayacak dedi.bakalm onun ddikleri lumsuz olsa da mantıklıydı.fal sonuçta yinede,sadece eskiye yamalamaya çalışmadılar diye içim rahatladı

Tesekkür ederim cancazim özel mesajin icin telefon nr. yok galiba hocanin sende...birde kurtulusta son durakta bir kadin hocayi methettiler acaba onun hakkindada bir bilgin varmi?...iyi geceler

Orda Adem hoca var bildigim birde Şakir aman öyle hocalar çarkı insanı kendine bağlayıp sizi sömürmek isteyen her hocaya gidilmez Zaten ben balattaki hocaya gittim gideli fal baktiriyorum gidersem Güldene yada nadireye giderim Tarot bakmıyorlar onlar

Biraz fal baktirma bekle Cnm dua et bence fal baktirinca insanın kısmeti kapanıyor nefatiflik yapma bekle bence

haklısın alışkanlıkta var tabii ama bu yaşadıklarım cok daha tuhaf seyler üzerimde büyü oldugu söyleniyor ama cözen bulamadım büyüye bende hiç inanmazdım çok saçma gelirdi ama yaşayınca inanıyor insan

Merhaba destina1509 arkadaşım özelden msj hakkım yok onun için buraya yazıyorum ankaradaki melek hanıma fal baktırdım fakat daha sonra yaptığımız araştırma neticesinde bunun melek olmadığı ümraniyeli didem olduğu anlaşıldı bizzat ben kendim didemlede bu konuyu konuşarak kesin o olduğunu anladım yani anlayacağınız melek diye birisi yok

Ben daha önce bu Umraniye Didem'e fal baktirmamistım ama Melek oyununa gelip msn de fal baktirmistim ne gecmis ne an kadın hiçbirşey bilemedi üstüne 2 tarih vermişti birseyler olucak diye onlarda boş çıktı . Yani kısacası Umraniye Didem bomboş bır kadın falci bile diyemeyeceğim falcilara hakaret olmasın diye ..

bir de kızlar halkalı da züleyha diye biri varmış bilen duyan baktıran var mı? ve de telefon numarası olan biri gönderir mi??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…