kuzey nerede arkadaşlar tarif edermisiniz
yiğit yakın gelecek ve karşıdakinin düşüncelerini analizde çok iyi :)
bi denk getirirsem gidicem sırf sohbete :)
çok güldürmüştü beni eşek
msj hakkım yok ama bu hoca oyle sahtekar hoca degıl yoksa uzerınde bırsey yok der sen bana hocam sırınlık kısmet yaparmısın dersen oda yapar gerek varsa ben faydasını gordum oyle sukadar para dıyen bırı degıl kurtulusta sızın msj hakkınız varsa maılınızı yollayın ben vereyım
hangi yiğit acaba bu bahsettiğin
kuzey gerçekten insanı şok ediyor sonra dedikleri çıkacak gibi geliyor haftalarca bekliyosun sonra hayal kırıklığı malesef
Canım Edirneli Melahatin telini verebilirsen sevinirim.Edirneye gidip geliyorum.Adresini almak istiyorum telefon açıp.Çünkü çingene mahallesine kimse gitmek vede girmek istemiyor.Orda sordum.Arabayla gitme,üstünede fazla para alma dediler ama telini bulamadım. Bana cadde üstünde bir sokak gösterdiler çok aşağılara gidilmesi lazımmış.Adresi bilmediğimden cesaret edip gidemedim.
Kesinlikle her kelimene katılıyorum...bizim senle fal olayımız uyuşuyor bayağı nese hakkında dediklerinde cok doğru :) senin cikiyor dediğin bır isim varsa denemek isterim:)
cnm çok kişi denedim ama hala çıkan birini bende bulamadım bu cafedekiler biraz eglencelik ciddiye almamak lazım evde bakan kişiler yada yıldızname daha isabetli oluyor sürekli falcı falcı geziyoruz arkadaşlarla hepsi aynı şimdi balatta olan bir hocaya gidicez eger memnun kalırsak burdan paylaşırız
senın adına sevındım arkadasım bende senınle aynı durumdayım falcıların evleneceksınız senı sevıyo demesı benı ona hep yaklastırdı gurusuz bır sekılde aradım sordum felan sımdı artık aramıyorum o arıyo cok arıcak ozancan rumelı han var taksımde o han da galıba hafıf kıloluydu galıba ona da baktırdım oda donecek dememısıtı sadece bekle hazıran ayını dedı ama o ay da bırsey olmadı hayırlısı artık .:)
cnm ozelden msj atıyorum
Tesekkür ederim cancazim özel mesajin icin telefon nr. yok galiba hocanin sende...birde kurtulusta son durakta bir kadin hocayi methettiler acaba onun hakkindada bir bilgin varmi?...iyi geceler
neresinde hangi cafe?
Uzun zamandır sadece yazılanları okuyorum.gene kayda değer falcı çıkmadı.başta ben olmak üzere birzamanlar burda çok övdüğüm pelin ablanın bile foss olduğunu rahatlıkla yazabilirim.hep evlendirdiler beni eski sevgilimle.temmuzda teklif edecek dediler.temmuzda adam bana evlenemeyiz diyip çekip gitti başka şehre yerleşti birde iyimisadece iki tane falcı arayacak tekrar ama bunla evlilik olmaz yakma başını dedi.onlarda beyoğlu symbol cafe nesil.biraz değişik fal bakıyo.sinir de etti beni ama neticeyi bağladığı yer mantıklıydı.ikincisi de ozancan.kafenin adını unuttum ama o da tutturdu.aynı şeyleri söyledi.evet gittiği yerde rahat durmuyo arayıp duruyo,daha çokkkk arar beni şimdi tınlamıyorum bile.kim isterse evlensin onla,ben kurtuldum bir dengesizden,sizde atın gitsin eskileri.onu hala sevdiğim halde bunu diyorum.yazık etmeyin kendinize ayrıca bakırköy laf kafedeki falcılar övülüyo ya burda anlayamıyorum,kuzey falan hep baktırdım,oda eskiyle evlendirdi durdu.başta hoşunuza gidiyo,sonra gerçekleri görünce yine yıkılıyosunuz..
cnm bence böle büyüye fln inanma herşey insanın kendinde biter bence dua at bol bol daha huzurlu olursun büyü bozma işine bakan bi tanıdığım yok malesef... ve de büyüye inanmıyorum o zmn en zengin insanlar en iyi büyücülere gider istediği şeye istediği kişiye sahip olurlardı... belki senin ki bağımlılık alışkanlık olabilir aynı durum bndede var cunku bi turlu kopamıyorum
giden biri olarak ben bakirkoy didemin
cok abartildigini dusunuyorum. siradandi bence fali
Merhaba destina1509 arkadaşım özelden msj hakkım yok onun için buraya yazıyorum ankaradaki melek hanıma fal baktırdım fakat daha sonra yaptığımız araştırma neticesinde bunun melek olmadığı ümraniyeli didem olduğu anlaşıldı bizzat ben kendim didemlede bu konuyu konuşarak kesin o olduğunu anladım yani anlayacağınız melek diye birisi yok
Cnm Gülden abla tilbe Cafede bakıyormuş şimdi o ise avcilar denizkosklerde Fox klüp var onun karşısında Cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?