İstanbul'da Fal - Falcılar

woow nasıl bir çözümleme yapmışsın , tebrik ediyorum seni
ben okuyunca şaşkınlıktan ,idrak edemedim

Büyü vardır , Kuranda da geçer ve lanetlidir :) aman evlerden ırak
Nazar ise = negatif enerji .
Benimde başım belada maalesef
güzel giden bişeyi söyleyin ama mutluyum diyin çok mutluyum demeyin , bırakın herkesin bilmesine gerek yok
Tabi benim gibi çenesi düşük değilseniz

hahahhaha, bende baktırdım binnaz abladan ama hic tatmin edici degildi...

hahahha aynen baktırdım saçmalıyo ssalıyoda salllıyo napalım amann ıyı önerebilcegın bı falcı var mı :S:S bu arada bana sormuş bı arkdas onceden bakirköyde bakan duyguyu bana seneler once bakmıştı sadece anı bılıyo o kadın bıde ısmı telefon numarası yok bende :S:S arkdşımdan öğrenirim ama mesaj hakkımda yok canım bu arada bu edi kim ya yarın gıdebılırım belki

canımmm sende ritanınn teli varmıı

bana ritanın telini verirmisin lütfenn

bugün ediye gittim.emelim kafedeki yiğiti sordum o yok dedi bgn kadın ama resmen başından savar gibi dedi belkide ordaydı bilmiroum ama çok sinir oldum çoook..neyse ediye gittiğimde çok sıra yoktu zaten çok sakin fal bakıyo kahveye zaten pek bakmıyo yani hep bişeyler söylüyo ama arada göz atıyo fincana..beğendim beğenmedim değil tutarlıydi söyledikleri gelecek için verdiği zamanlar kısa süreli olacak şeyler yani olursa yazarım kızlar eylül ekim aylarında olması lazımmış dediklerinin :)

arzu muthıs mı eger arzu muthısse pıyasadakı tum falcılara hakaret olur

ben arzuya ıkı kere gıttım .ıkıncı gıdısım bılmeden tesaduf uzerıne oldu.

arzuya ılk gıttıgımde laf cafede fal baktırmıstım . o kadar genel seyler soylemıstıkı

benle ılgılı hıc bırsey tutturmadı .ıkıncı gıdısım ıse dedıgım gıbı tesaduf ve bılmeden oldu .

arzuhal cafedekı arzunun laf cafedekı arzu oldugunu bılmeden gıttım :) oraya gıttıgımde

anladım aynı kısı olduklarını .bende gıtmısken mecburı baktırdım .herseyden once musterı

memnunıyetı sıfır .guleryuz dıye bırsey yok .sigara ıcecek hıc bı alanı yok .

cafe kucucuk bodrum katında .sıgara ıcmek ıcın daracık merdıvenden yukarı cıkıp kapıda

bakkalın cakkalın esnafın ortasında sıgara ıcmek zorunda kaldım .

merdıvenden asagıya yanı cafeye gırerken arzuda kapıya cıkıyordu .merdıvende

karsılastık bana mon mon bakarak "gecebılırmıyım "dedı .dovecek sankı .

kısacası mustarı memnunıyetı olmadıgı gıbı ,falıda bes para etmez .

laf cafede bana ne soyledı ıse ezberledıgını uc bes cumleyı tekrarladı bana .

bende yarın gidicem edi ye düşünüyorum yanı gtmeyi hangısınde bakıyo acaba tren yolunun ordakındemı diğer taraftakı deja vu damı ?? bıde su avcılardakı gulşeni bilen varsa yazsın kızlar uzak ama gıdıcem ayrıca tavsıye edıcegın bırısı olursada gıtmek ısterim

Biraz daha açarmisin kim bu edı dejavudami yenimi gelmiş ??

Biraz daha açarmisin kim bu edı dejavudami yenimi gelmiş ??

yeni galiba bilmiyorum ki forumda bi kaç kişi diyodu yiğite diye çıktım ama yokmuş ediye gittim.yani aslında nokta atışı yapmıyo bana sorarsan şaşırtmıyo çok fazla ama biliyo.sonuçta geçmişi hepsi biliyo zaten gelecek önemli bana eylülün ortasında olacak bişey söyledi olursa yazarım

hangi deja vu da bakıyo tren yolunun ordakındemı sahıle yakın olandamı ??

Dejavudakiler çıkmadı gitmem ben o Cafe'ye cok saygisiz davranıyorlar !! Zaten oradakiler bana tutturamamisti hiç bir şey ne gelmiş ne gecmis fos ..!

Dejavudakiler çıkmadı gitmem ben o Cafe'ye cok saygisiz davranıyorlar !! Zaten oradakiler bana tutturamamisti hiç bir şey ne gelmiş ne gecmis fos ..!

ben ordaki neşeyi severdim bi ara ki 2 3 falıda tuttu hatta ama bu yıl ki hiç bi falı tutmadı bide gittim kaç defa.bunuda forumdan duyunca deniyim dedim fal sonuçta.hiç biri tutturamıyo ki ya biri böyle bilse yakın geleceği onada razıyım ben

O nese kapalı olandi sanırım bana eğer donmezse bu cocuk ben falı bırakırım demişti halen bırakmamış :) falı cok tutarsizdi bana öğüt veriyo kadın cok ciddiye almadım zaten beğenmediğimi forumda yazmıştım neşede yiğitte berbatti o yuzden o Cafe'ye gitmedim edı de yeni çıkmış zaten sende eh iste dedin bakalım icat onemli

evet canım çıkarsa söylerim ama oha çok etkilendim gibi bi durum yaratmadı:) ki yıllardır falcıya giderim:)) ama yiğiti merak ediyorum..sen kimleri öneriosun ilk başlarda oldu dediğin falcı bile oluuur :) bu aralar depresifim genede

Gitmeye degermi ve falı çıkan warmi izin günümde gitmeyi düşünüyorum aslında sıkı falcilarim war ama başka falcilarda baktirmk istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…