- 25 Nisan 2010
- 5.180
- 7.606
- 398
"baz ufak tefek şeyleri bilir işte x adında bir kadınla tanışıcan gibi ama gelecek foss "
hhahhahaaa yukarıdaki mesajda gerekli işaretlemeler kullanılmayınca tanışacagın kadınla gelecegın olmayacagı gibi bir anlam çıkarmış olmalı hahhahahaaa
ama zannediyorum sen gelecekle ilgili yorumlarına foss dedin :))
hahahhaha, bende baktırdım binnaz abladan ama hic tatmin edici degildi...
birniz bana bu numarayı rıtanın numarasını yanı gonderebılır mı lutfen mersi cok...
Büyü vardır , Kuranda da geçer ve lanetlidir :) aman evlerden ırak
Nazar ise = negatif enerji .
Benimde başım belada maalesef
güzel giden bişeyi söyleyin ama mutluyum diyin çok mutluyum demeyin , bırakın herkesin bilmesine gerek yok
Tabi benim gibi çenesi düşük değilseniz
bu arada bütün falcıların söylediği gibi bizim buzllar ısınmaya başladı birkaç arkadaşça görüşmeden sonra tekrar sevgili oluyorsunuz dedi çoğu ama artık öyle korkuyorum ki çünkü ne zaman çok mutlu olsam kısa bir süre sonra acısı geliyor vaya ben getiriyorum bu sefer sessiz ve derin ilerlemeyi düşünüyorum usul usul
Rita mita boş işte dese ki bana rita bu adamla evleneceksin 2 yıl sonra boşanacaksın evlenmeyecem mi o adamla dese tayinin karsa ardahana çıkacak gitmeyecem mi neyleyim Ritayı
Arkadaşlar senelerdir kafe kafe dolaşırım. Bu forumlarda ismi geçen çoğu kişiye de fal baktırdım. Ama böylesini görmedim şok oldum.Dün bir arkadaşımın tavsiyesi üzereine Bakırköy'de Arzuhalcafe'ye gittim. Arzu zaten müthiştir tartışmasız. Medyum Tolga diye biri daha var orada. Ona fal baktırdım. Müthiş bakıyor. 2 saat sonra alacağım telefona kadar bildi. şiddetle tavsiye ederim.
bugün ediye gittim.emelim kafedeki yiğiti sordum o yok dedi bgn kadın ama resmen başından savar gibi dedi belkide ordaydı bilmiroum ama çok sinir oldum çoook..neyse ediye gittiğimde çok sıra yoktu zaten çok sakin fal bakıyo kahveye zaten pek bakmıyo yani hep bişeyler söylüyo ama arada göz atıyo fincana..beğendim beğenmedim değil tutarlıydi söyledikleri gelecek için verdiği zamanlar kısa süreli olacak şeyler yani olursa yazarım kızlar eylül ekim aylarında olması lazımmış dediklerinin :)
bugün ediye gittim.emelim kafedeki yiğiti sordum o yok dedi bgn kadın ama resmen başından savar gibi dedi belkide ordaydı bilmiroum ama çok sinir oldum çoook..neyse ediye gittiğimde çok sıra yoktu zaten çok sakin fal bakıyo kahveye zaten pek bakmıyo yani hep bişeyler söylüyo ama arada göz atıyo fincana..beğendim beğenmedim değil tutarlıydi söyledikleri gelecek için verdiği zamanlar kısa süreli olacak şeyler yani olursa yazarım kızlar eylül ekim aylarında olması lazımmış dediklerinin :)
Biraz daha açarmisin kim bu edı dejavudami yenimi gelmiş ??
yeni galiba bilmiyorum ki forumda bi kaç kişi diyodu yiğite diye çıktım ama yokmuş ediye gittim.yani aslında nokta atışı yapmıyo bana sorarsan şaşırtmıyo çok fazla ama biliyo.sonuçta geçmişi hepsi biliyo zaten gelecek önemli bana eylülün ortasında olacak bişey söyledi olursa yazarım
hangi deja vu da bakıyo tren yolunun ordakındemı sahıle yakın olandamı ??
yeni galiba bilmiyorum ki forumda bi kaç kişi diyodu yiğite diye çıktım ama yokmuş ediye gittim.yani aslında nokta atışı yapmıyo bana sorarsan şaşırtmıyo çok fazla ama biliyo.sonuçta geçmişi hepsi biliyo zaten gelecek önemli bana eylülün ortasında olacak bişey söyledi olursa yazarım
Dejavudakiler çıkmadı gitmem ben o Cafe'ye cok saygisiz davranıyorlar !! Zaten oradakiler bana tutturamamisti hiç bir şey ne gelmiş ne gecmis fos ..!
O nese kapalı olandi sanırım bana eğer donmezse bu cocuk ben falı bırakırım demişti halen bırakmamış :) falı cok tutarsizdi bana öğüt veriyo kadın cok ciddiye almadım zaten beğenmediğimi forumda yazmıştım neşede yiğitte berbatti o yuzden o Cafe'ye gitmedim edı de yeni çıkmış zaten sende eh iste dedin bakalım icat onemliben ordaki neşeyi severdim bi ara ki 2 3 falıda tuttu hatta ama bu yıl ki hiç bi falı tutmadı bide gittim kaç defa.bunuda forumdan duyunca deniyim dedim fal sonuçta.hiç biri tutturamıyo ki ya biri böyle bilse yakın geleceği onada razıyım ben
O nese kapalı olandi sanırım bana eğer donmezse bu cocuk ben falı bırakırım demişti halen bırakmamış :) falı cok tutarsizdi bana öğüt veriyo kadın cok ciddiye almadım zaten beğenmediğimi forumda yazmıştım neşede yiğitte berbatti o yuzden o Cafe'ye gitmedim edı de yeni çıkmış zaten sende eh iste dedin bakalım icat onemli
Gitmeye degermi ve falı çıkan warmi izin günümde gitmeyi düşünüyorum aslında sıkı falcilarim war ama başka falcilarda baktirmk istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?