evet canım çıkarsa söylerim ama oha çok etkilendim gibi bi durum yaratmadı:) ki yıllardır falcıya giderim:)) ama yiğiti merak ediyorum..sen kimleri öneriosun ilk başlarda oldu dediğin falcı bile oluuur :) bu aralar depresifim genede
kesinlikle değmez diyorum :) o parayla kendine indirimden şahane bişey alabilirsin :)
Ben artık gittiğim ve beğendiklerimi söylemiyorum buraya yazıyorum bı bakıyorum onlar da dağıtmış kendini bir iki falci gittiğim var tabi zaten demeti sildim cok berbat baktı oda zaten gittiğim sık iki falcim war bazen digerlerini deniyorum onlarda forumdan bakıyorum aklımda kalıyor falan :) Bu forumda falcilara verdigim parayla neler alırdım kimbilir
ah ahh onu hiç deme aynı fikirdeyim ama faldan çıktıktan sonra keşke gitmeseydim diyorum gidene kadar bu düşünce gelse bana gitmicem belkide amaan ya :2:
Ben fala taksimle başlamıştım son gideceğim yer iliskim biteli seneler. Oluyor ama halen icimde bir sizi şahıs evlendi ben yanlızherkes beni evlendirmişti adamla adam gitti başkasıyla evlendi zaten bir iki falci dısında bırak diyen olmadı !!
cnm saım hocayada gıttım daha once benımkısı bıraz seytanı olmus farklı seyler oluyor o yuzden her hoca cozemez sadece cıncı hocalar cozer oda balattakı hoca yada duzcedekı alı hoca oda demıstı bana ama ben onun dedıklerını yapamadım elım kolum baglandı
hahahha aynen baktırdım saçmalıyo ssalıyoda salllıyo napalım amannıyı önerebilcegın bı falcı var mı :S:S bu arada bana sormuş bı arkdas onceden bakirköyde bakan duyguyu bana seneler once bakmıştı sadece anı bılıyo o kadın bıde ısmı telefon numarası yok bende :S:S arkdşımdan öğrenirim ama mesaj hakkımda yok canım bu arada bu edi kim ya yarın gıdebılırım belki
Ben fala taksimle başlamıştım son gideceğim yer iliskim biteli seneler. Oluyor ama halen icimde bir sizi şahıs evlendi ben yanlızherkes beni evlendirmişti adamla adam gitti başkasıyla evlendi zaten bir iki falci dısında bırak diyen olmadı !!
Uzun zamandır sadece yazılanları okuyorum.gene kayda değer falcı çıkmadı.başta ben olmak üzere birzamanlar burda çok övdüğüm pelin ablanın bile foss olduğunu rahatlıkla yazabilirim.hep evlendirdiler beni eski sevgilimle.temmuzda teklif edecek dediler.temmuzda adam bana evlenemeyiz diyip çekip gitti başka şehre yerleşti birde iyimisadece iki tane falcı arayacak tekrar ama bunla evlilik olmaz yakma başını dedi.onlarda beyoğlu symbol cafe nesil.biraz değişik fal bakıyo.sinir de etti beni ama neticeyi bağladığı yer mantıklıydı.ikincisi de ozancan.kafenin adını unuttum ama o da tutturdu.aynı şeyleri söyledi.evet gittiği yerde rahat durmuyo arayıp duruyo,daha çokkkk arar beni şimdi tınlamıyorum bile.kim isterse evlensin onla,ben kurtuldum bir dengesizden,sizde atın gitsin eskileri.onu hala sevdiğim halde bunu diyorum.yazık etmeyin kendinize ayrıca bakırköy laf kafedeki falcılar övülüyo ya burda anlayamıyorum,kuzey falan hep baktırdım,oda eskiyle evlendirdi durdu.başta hoşunuza gidiyo,sonra gerçekleri görünce yine yıkılıyosunuz..
senın adına sevındım arkadasım bende senınle aynı durumdayım falcıların evleneceksınız senı sevıyo demesı benı ona hep yaklastırdı gurusuz bır sekılde aradım sordum felan sımdı artık aramıyorum o arıyo cok arıcak ozancan rumelı han var taksımde o han da galıba hafıf kıloluydu galıba ona da baktırdım oda donecek dememısıtı sadece bekle hazıran ayını dedı ama o ay da bırsey olmadı hayırlısı artık .:)
selam rica etsem bana balattaki hocanin ve saim hocanin telefonunu yazabilirmisiniz. Bir tanidigimin ogluna büyü yapildi cocuk 1 senedir eve gelmiyor. bunu herkes cözemez dediler birde bu hocalarla konusmak istedik. Tesekkür ederim simdiden.
Bu arada bende subat ayinda caddedeki levente ,angelsdeki Burcuya gittim. dedikleri cikmadi. Nostradamus Ankanin dedigi sey ekimde cikarsa sayet yazarim. gecen pazar rezene Isil hanima gittim bazi su anda olan ve gecmiste olan seyleri baya bildi gelecek icin yakin tarihler verdi cikarsa yazarim.
avcılarda gülşen mi o da yeni mi ben hiç duymadım :S
cnm yesılkoyde calısmıs daha once cok eskı bır falcı kendısı kahveye ve karalama bakıyor gayet ıyı
cnm yesılkoyde calısmıs daha once cok eskı bır falcı kendısı kahveye ve karalama bakıyor gayet ıyı
inşallah arkadasım hayırlısı olsun hakkında :)) valla ben umudumu kestım yıldız name falımdada o nun bas harfı cıktı ama onunla olmak bana zarar verıyor o olmasın ıstıyorum artık yenı bırı yenıden guveneyım ıstıyorum falcıların olmaz demesı hosuma gıdıyor artık :)) farklı bırı gorunuyor dedıler bakalım kasım - subat arası verıldı takıp edıcem hayırlısı artık :)o konuda melekler kavhesi gulsenin hakkını yiyemem ztn bnm ilk defa cafede fal baktırdıgım falcı daha da gitmedim :) kadın direk dobra dobra döktü herşeyi ortaya biz o zmn erkek arkadaşımla barışma aşamasındaydık, iletişim konusunda toparlanmalar var ama genel olarak bir evlilik gözükmüyor dedi ben tabi yıkıldım bi anda sonra bi daha bi daha sorunca fala devam etti yeniden kart çektirtti bana. ekimde yine bu evlilik konuları gundeme gelecek yine sıkıntılar olacak eğer bu sıkıntıları aşar devam edersen evlilik olabilir dedi. yani senin elinde olan bişey üstüne gitme onun sana bu konuyu açmasını bekle açarsada sıkma çok fazla biraz daha sabırlı anlayışlı ol dedi. ki kesinlikle sanki bizi yıllardır tanıyomuş gibi konuştu aynen onun benden istediği biraz sabır ve anlayıştı evlilik konusunda, sıkma beni dedikçe ben üstüne gittim. şimdi bi umut gülşeninde dediği gibi bu yılbaşına kdr bekle bu 3 aya dikkat et dedi. bi abla gibi , bi arkadaşım gibi konuştu benimle çokta mantıklı şeyler söyledi... onun kararkter analizini yaptı. evlilik var aslında dedi. kahvede bir kalp var onunda üzerinde çatı var görüyormusun dedi baktım gerçektende öyleydi ama iki kalbin arasında da sıkıntılar var dedi. yani tam olarak evlilik yok demiyorum ama evlililk aşamasında çok sıkıntılar var dedi, (burdan bakınca walla benim ömrümü çürüttü dedi yani o kdr darlandı kızcağız bi anda bide çekene sor) ki ztn tek sorunumuz bu ya maddi ya manevi ne zmn karar versek olmuo devamı gelmio... allah yardımız olsun bizim iş direk Allaha kaldı nasipse olur artık hayırlısı :)
inşallah arkadasım hayırlısı olsun hakkında :)) valla ben umudumu kestım yıldız name falımdada o nun bas harfı cıktı ama onunla olmak bana zarar verıyor o olmasın ıstıyorum artık yenı bırı yenıden guveneyım ıstıyorum falcıların olmaz demesı hosuma gıdıyor artık :)) farklı bırı gorunuyor dedıler bakalım kasım - subat arası verıldı takıp edıcem hayırlısı artık :)
bende bu salı gidip yiğite baktırıcam çok merak ettim..bide arkadaşlarım kuzeye gitmiş bugün beğenmişler biri çok beğenmemiş spesifik şeyleri bilmiş yani çoğunda ama sonuçta önemli olan gelecek:) yiğitin ki çıkıyo mu çıkan var mı? emele ben bi kaç sefer gittim ama dedikleri olmadı bide çok dura dura bakıyo genel bakıo
bende yarın gidicem edi ye düşünüyorum yanı gtmeyi hangısınde bakıyo acaba tren yolunun ordakındemı diğer taraftakı deja vu damı ?? bıde su avcılardakı gulşeni bilen varsa yazsın kızlar uzak ama gıdıcem ayrıca tavsıye edıcegın bırısı olursada gıtmek ısterim
ben ordaki neşeyi severdim bi ara ki 2 3 falıda tuttu hatta ama bu yıl ki hiç bi falı tutmadı bide gittim kaç defa.bunuda forumdan duyunca deniyim dedim fal sonuçta.hiç biri tutturamıyo ki ya biri böyle bilse yakın geleceği onada razıyım ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?