İstanbul'da Fal - Falcılar

canım msj için cok tşk ederim birde ne kadara bakıyor ve neye bakıyor onu ögrenebilirmiyim rica etsem

demet25 cim canim yazdiklarindan pek bi sey anlamadim ama galiba hic birini beyenmedim diyorsun ve zannedersem telefonlari yok sende bu hocalarin..balattaki iyi galiba kaca bakiyo? faydasi oldumu?

Kızlar ben Edi Beyi beğendiğim için söyledim.Tabii git yada gitme diyemem. Ben arkadaşımı götürdüm o da ilk etapta çok sıradandı sanki ev ortamında kendi aramızda baktığımız fal gibi geldi bana dedi :) Bana söyledikleri kısmen çıktı. Ama arkadaşıma söylediklerinin tamamı. Tabii sonuçta bu bir enerji meselesi bir yerde.Karşınızdaki insanla enerjinin tutması lazım en azından ben böyle düşünüyorum. İyi akşamlar .

Kızlar ben önceden yumurtacı nazireye gitmiştim memnunda kalmamıştım ama şimdi bir arkadaş hararetle telini arıyor bilen var mıdır?

demet25 cim canim yazdiklarindan pek bi sey anlamadim ama galiba hic birini beyenmedim diyorsun ve zannedersem telefonlari yok sende bu hocalarin..balattaki iyi galiba kaca bakiyo? faydasi oldumu?

Balattaki hocaya gideli 1 hafta oldu 50 YTL'ye hem bakıyor hem yapıyor direk hoca bana büyü yapanı dedi zaten anlatıda yalansiz iyidir inşallah verdiklerini yaptım zaten Allah'ın izniyle dedi

demet25 ben yarın balata gidicem neye bakıyor ne kadara ve sana iyi geldimi özel msj hakkım yok bu arada

erken git demişsin kaç gibi orda olmak gerekiyor çok soru soruyorum ama

Hoca 9dan sonra kimseyi almıyor ben geç gitmiştim kız arkadaşımla kıztık kötü durumdaydı birde hocaya daha önce gelmişti bizi zor aldı Oda kız arkadasım agladida

demet25 ben yarın balata gidicem neye bakıyor ne kadara ve sana iyi geldimi özel msj hakkım yok bu arada

Benim evlilik kısmetim Kapalı Cnm eski sevgilim yapmış kimseyle sevgili olamıyorum okadar hevesle gelen insanlar yok oluyorlar bakalım iyi olurum inşallah . Kız arkadaşımın hemen tuttu kocasına problemi vardı onu halletti hoca hemen iyiler simdi

Balattaki Hocanın tlfnunu yok bende vermiyor zaten balatta Meryem ana kilisesi var orda kime sorsan söylerler Balat hastanesinin karşısına dusuyor

aman böle de duyunca üzülüyorum zaten flört aşamasında ha barıştık ha ayrıldık die bir sürü uğraşıoz , maddi manevi bir sürü sıkıntıdan geçioz tam evlenioz sonra kocam evi terk etti şöle oldu böle oldu walla kadınların çilesi hiç bitmio, ben hiç karım bana dönsün die falcıya hacıya hocaya giden bi adam görmedim

Melekler kahvesinde bir sürü falcı denedim fakat en isabetli bakan anı geçmişi ve olayların tesbitinde can mükemmeldi yazmak istedim

arkadaşlar merhaba ;
balattaki hocanın numarasını bana da yollarsanız sevinirim

bu arada edirnede öğrenciydim melahati çok övmüşlerdi hiç bir dediği çıkmadı

dün bakırköyde sea garden cafede neslihana fal baktırdım çok hızlı bakıyor az şey söylüyor ama nokta vuruşu yapıyor diyebilirim bana zaman verdi 3 ay beklemem lazım çıkarsa sizinle paylaşacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…