Orda Adem hoca var bildigim birde Şakir aman öyle hocalar çarkı insanı kendine bağlayıp sizi sömürmek isteyen her hocaya gidilmez Zaten ben balattaki hocaya gittim gideli fal baktiriyorum gidersem Güldene yada nadireye giderim Tarot bakmıyorlar onlar
Orda Adem hoca var bildigim birde Şakir aman öyle hocalar çarkı insanı kendine bağlayıp sizi sömürmek isteyen her hocaya gidilmez Zaten ben balattaki hocaya gittim gideli fal baktiriyorum gidersem Güldene yada nadireye giderim Tarot bakmıyorlar onlar
saol canım bu arada neden tarot baktırmıyosun? özel bir sebebi mi var?
demet25 cim canim yazdiklarindan pek bi sey anlamadim amagaliba hic birini beyenmedim diyorsun ve zannedersem telefonlari yok sende bu hocalarin..balattaki iyi galiba kaca bakiyo? faydasi oldumu?
cnm saım hocayada gıttım daha once benımkısı bıraz seytanı olmus farklı seyler oluyor o yuzden her hoca cozemez sadece cıncı hocalar cozer oda balattakı hoca yada duzcedekı alı hoca oda demıstı bana ama ben onun dedıklerını yapamadım elım kolum baglandı
bende fatihte oturuyorum neresinde tarif edermisiniz
Balattaki hocaya gideli 1 hafta oldu 50 YTL'ye hem bakıyor hem yapıyor direk hoca bana büyü yapanı dedi zaten anlatıda yalansiz iyidir inşallah verdiklerini yaptım zaten Allah'ın izniyle dedi
Kızlar ben önceden yumurtacı nazireye gitmiştim memnunda kalmamıştım ama şimdi bir arkadaş hararetle telini arıyor bilen var mıdır?
erken git demişsin kaç gibi orda olmak gerekiyor çok soru soruyorum ama
demet25 ben yarın balata gidicem neye bakıyor ne kadara ve sana iyi geldimi özel msj hakkım yok bu arada
Kimmiş bu yumuttaci falci bı yumurtacimiz eksikti :)
Benim evlilik kısmetim Kapalı Cnm eski sevgilim yapmış kimseyle sevgili olamıyorum okadar hevesle gelen insanlar yok oluyorlar bakalım iyi olurum inşallah . Kız arkadaşımın hemen tuttu kocasına problemi vardı onu halletti hoca hemen iyiler simdi
Biraz fal baktirma bekle Cnm dua et bence fal baktirinca insanın kısmeti kapanıyor nefatiflik yapma bekle bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?