İstanbul'da Fal - Falcılar

Pelin eskiden iyi idi ama dedikleri cikmadi nisantasinda sarı saçlı Fulya olmasın emin değilim ama...

geçen hafta bende melekler kahvesi Dilek'E baktırdım fakat beğenmedim söylediklerinin çoğu bende yoktu banada not yazdı 3 hafta sonra yır at dedi çıkınca yırtım oradan falcıdan geçtim ama personelin suratı çok asık insanın yüzüne dahi bakmıyorlar hatta yukarıya çıkıp ücret öderken söylemek istedim baktım parayı alan kişi daha beter muhatap almak istamedim bence biraz daha güleryüzlü müşteriye ilgi gösteren çalışanları almalılar oraya ne o suratları sirke satıyor birdahada gitmem açıkcası

gerçekten öyle davranan yerlere bir daha gitmemek lazım buna parala rezil olmak denir. zaten herkes dertli gidiyo bir de milletin afrasını tafrasını mı çekicez..

Nasil ya ben gttigimde herkes cok ilgiliydi hatta baya bi personel calisiyor hemen geleni iceri alip yonlendiriyorlar yani genel olarak iyi karsiladilar beni bide ora tek katli deilmi ust kattan bahsetmissin :/

üst kat derken aşağıda bahçede kahve içtim ve hemen orada bahçe kapısının girişinde dilek hanım oturuyo masası orada falıma baktı daha sonra merdivenle yukarıya çıkılıyo hesap yukarıda ödeniyo çıkış kapısıda orada arkadaşım bilemiyorum size ilgili gelmiş olabiliriler ama kesinlikle başlarını kaldırıp insanın suratına dahi bakmıyorlar hatta hesabı öderken söylemek istedim kasadaki bayan daha asık suratlıydı değmez diye düşündüm ben yaşadığımı anlattım sadece

Him demekki farkli zamanlara denk gelmisiz cunku benim gttigimde hatta kasadaki erkekti :)))

Him demekki farkli zamanlara denk gelmisiz cunku benim gttigimde hatta kasadaki erkekti :)))

He bu arada aklima gelmisken solim melekler kahvesi gulsen aileden sulalenden flnda bahsedio baya bi genis capli bakio. bana ailenizde bi kadin rahatsizmis yine rahatsizligi tetiklicek ve bi erkek ameliyat olucak demisti. annanemde kanser baslangici vardi o bi daha tetikledi cok sukur suan iyi. bugunde babamin babasi olan dedem anjio oldu oda simdilik iyi. bide eylul icin isle ilgili bisey soledi ilk basta yok daha neler dedim ama suan gelismer var ins hayirlisiyla onun dedigi gibi olur eylulden sonra ekim icinde askla ilgili dedigi gibi olsun gulsene hediyemi alip gidicem. O herseyi bilio demiyorum ama hisleri kuvvetli demekki bide bnm enerjim karsi tarafa cok cabuk gecio bundan kaynaklida olabilir.

Balattaki hocaya gideli 1 hafta oldu 50 YTL'ye hem bakıyor hem yapıyor direk hoca bana büyü yapanı dedi zaten anlatıda yalansiz iyidir inşallah verdiklerini yaptım zaten Allah'ın izniyle dedi

demetcim balattaki hocanin ismi yokmu? hani meryem ana kilesesinin orda balat hastanesinin karsisinda diyorsun herkese sor sana gösterirler ..ama bu adamin adini bilmemiz lazim birilerine evini sorarken..insallah faydasini Allahin izniyle görürsünde kapina en hayirli damat adaylari dizilir.. iyi gecelerrr

Pardon demetcim yaa simdi özel mesajlarima tekrar baktim megerse yazmissin balattaki salih hoca diye...

Arkadaslar Ortaköy besiktas civarında tavsiye edeceğiniz biri varmı kime gideyim biraz bunaldım da belki iyi bişeyler duyarım

merhaba ;

bana da bilgilerini yollar mısınız çok teşekkür ederim

Arkadaslar merhaba. Buradan bir arkadas bana Yesilkoy'de azeri bir kadini tavsiye etmisti. Aradim ben de kadini. Ucretini ve evinde mi baktigini sorunca kim tavsiye ettiyse ona sorsaydiniz ya diyip kapadi telefonu :)) Bu kadin hakkinda bilgisi olan var mi ?

çok ilginç ! falcıyı önerende ,falcıdan memnun kalanda yeni üye :)) aman dikkatli olun kızlar gitmeden tekrar düşünün bu falcıya )

eski üyelerin yazdıkları doğru yeni üyelerin yazdıklarımı yalan yanlış yok arkadaşım böyle bir mantık.bu sitede adı geçen fal bakanların çoguna gittim.kimisine iyi dedim kimisine yok bilmiyor dedim.herkesin memnuniyet derecesi ayrı benim memnun
kalmam önemli herkes düşüncesini özgürce yazıyor.kimsede aklına yatmayan birine gitmek zorunda değil...sadece işinde
iyi olan bir insanı önerdim.he çokta kazıklanmak isteyen varsa ataşehirdeki dideme ve yine ataşehirdeki katina falına baktığını idda
eden ebruya veya soganlıktaki emineye veya maltepedeki en saçma olan zühre hatuna gidip 75tl verebilir özgür irade...

canım bu sevgi denilen hanım nerde bana tarif etmen mümkün mü?özelden mesaj yazamıyorum, sen bana yerini ve varsa telefonunu yazar mısın.şimdiden teşekkürler

arkadaşım %100 değil %70 diyorum bu sevgi denilen kadın için ona göre 05363091459
zaten bu arada %100 tuturan bulamadım bulursam onuda yazacam:)

Ya git allah askina daha sana bisey soran yok kadinin bi tcsini vermedigin kaldi. adresler teller havada ucusuyor eski yorumlarina baktim taa ankaradaki falci sayfalarinda bile bu kadini onermissin ilginc ! Eski uye yeni uyeden kastimda hemen bi uyelik acip reklamini yapan insanlarla dolu burasi. kizlar bu sevgiye giden arayan olursa dahada bisey demiyorum. Madem cok iyi bakiyor neden sadece bi kisi gtmis koca binlerce sayfasi olan topicte ? Biraz mantik lutfen !

arkadaşım burada falcıların kendileri dahi rumuzla girip kendilerini överkenki bu defalarca yapıldı sadece reklam amaçlı girip insanları kandıranlarda çok ki bizzat ben yaşadım sizin açık açık numara vermeniz ve hiç ismini duymadığımız birisinden övgü ile bahsetmeniz reklam fikrini akla getirebilir sizi tenzih ediyorum belki iyi bir falcı ve siz sevgi hanıma baktırmış olabilirsiniz fakat artık korkar oldukki daha kısa zaman önce ümraniyeli DİDEM ankaralı MELEK diye burada bizleri resmen oyuna getirdi geçmiş sahifeleri okursan ne demek istediğimi anlarsın

medyum sevgi harika bakıyor istanbul kadiköyde bir kafede işe başladı pınar kahvesi 0216449 41 42 kadın 20 yıldır fal bakıyormuş ve yıldıznameye de bakıyor

Kadin 20 yildir fal bakiyormus sonra aklina birden bu sayfaya girip kendi reklamini yapmak gelmis ama editorun gozunden kacmis ama bugun yarin kapatilirsin merak etme :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…