Gecenlerde kadınlar kahvesi Pelin'e gittim. Bana not aldırdığı şeyler tutacak mı diye merakla bekliyorum. Ama şu ana kadar hiç tutacak gibi değil. Zaten bakarken de sürekli kafası karıştı gibi oldu. Birinden bahsetti, önce çok iyi dedi. Daha sonra hayırsız dedi. Başkasından bahsetti önce aptal dedi. Sonra hayırlı olan bu dedi. Ben anlamadım ne demek istediğini. Elimde bir sürü not var ama karman çorman.
Nişantaşı Symbol'de de birine baktırmıştım. Kısa sarı saçlı biriydi ve o baya tutturmuştu. Hatta bana yakın bir arkadaşımla ilgili bir şey söyledi. Aynı falcıya arkadaşımı da gönderdim. Aynı şeyi kendisine de söylemiş. Baya şaşırmıştık. Fakat malesef adını unuttum
geçen hafta bende melekler kahvesi Dilek'E baktırdım fakat beğenmedim söylediklerinin çoğu bende yoktu banada not yazdı 3 hafta sonra yır at dedi çıkınca yırtım oradan falcıdan geçtim ama personelin suratı çok asık insanın yüzüne dahi bakmıyorlar hatta yukarıya çıkıp ücret öderken söylemek istedim baktım parayı alan kişi daha beter muhatap almak istamedim bence biraz daha güleryüzlü müşteriye ilgi gösteren çalışanları almalılar oraya ne o suratları sirke satıyor birdahada gitmem açıkcası
geçen hafta bende melekler kahvesi Dilek'E baktırdım fakat beğenmedim söylediklerinin çoğu bende yoktu banada not yazdı 3 hafta sonra yır at dedi çıkınca yırtım oradan falcıdan geçtim ama personelin suratı çok asık insanın yüzüne dahi bakmıyorlar hatta yukarıya çıkıp ücret öderken söylemek istedim baktım parayı alan kişi daha beter muhatap almak istamedim bence biraz daha güleryüzlü müşteriye ilgi gösteren çalışanları almalılar oraya ne o suratları sirke satıyor birdahada gitmem açıkcası
Pelin eskiden iyi idi ama dedikleri cikmadi nisantasinda sarı saçlı Fulya olmasın emin değilim ama...
üst kat derken aşağıda bahçede kahve içtim ve hemen orada bahçe kapısının girişinde dilek hanım oturuyo masası orada falıma baktı daha sonra merdivenle yukarıya çıkılıyo hesap yukarıda ödeniyo çıkış kapısıda orada arkadaşım bilemiyorum size ilgili gelmiş olabiliriler ama kesinlikle başlarını kaldırıp insanın suratına dahi bakmıyorlar hatta hesabı öderken söylemek istedim kasadaki bayan daha asık suratlıydı değmez diye düşündüm ben yaşadığımı anlattım sadece
Him demekki farkli zamanlara denk gelmisiz cunku benim gttigimde hatta kasadaki erkekti :)))
Balattaki hocaya gideli 1 hafta oldu 50 YTL'ye hem bakıyor hem yapıyor direk hoca bana büyü yapanı dedi zaten anlatıda yalansiz iyidir inşallah verdiklerini yaptım zaten Allah'ın izniyle dedi
demetcim balattaki hocanin ismi yokmu? hani meryem ana kilesesinin orda balat hastanesinin karsisinda diyorsun herkese sor sana gösterirler ..ama bu adamin adini bilmemiz lazim birilerine evini sorarken..insallah faydasini Allahin izniyle görürsünde kapina en hayirli damat adaylari dizilir..iyi gecelerrr
Cnm Demet arkadas yazmış onda numara yokmuş hoca vermiyormuş sayfa 3874 yani 2 sayfa geride adresi yazmış . Bu arada adının Salih olduğunu yazmıştı arkadas.
Tam yerini bilmiyorum ama cep telini aldım burdan bi arkadaştan. aradım şuan izindelermiş p.tesi arayın randevu alın dediler haftaya perşembe gunu geliceklermiş. yer tarifi istedim randevu verirken tarif ediyoruz dedi. 10 lirada ücret alıyormuş. istersen cep telini atım özelden.
Kim bu sevgi hiç duymadım ???
çok ilginç ! falcıyı önerende ,falcıdan memnun kalanda yeni üye :)) aman dikkatli olun kızlar gitmeden tekrar düşünün bu falcıya)
canım bu sevgi denilen hanım nerde bana tarif etmen mümkün mü?özelden mesaj yazamıyorum, sen bana yerini ve varsa telefonunu yazar mısın.şimdiden teşekkürler
eski üyelerin yazdıkları doğru yeni üyelerin yazdıklarımı yalan yanlış yok arkadaşım böyle bir mantık.bu sitede adı geçen fal bakanların çoguna gittim.kimisine iyi dedim kimisine yok bilmiyor dedim.herkesin memnuniyet derecesi ayrı benim memnun
kalmam önemli herkes düşüncesini özgürce yazıyor.kimsede aklına yatmayan birine gitmek zorunda değil...sadece işinde
iyi olan bir insanı önerdim.he çokta kazıklanmak isteyen varsa ataşehirdeki dideme ve yine ataşehirdeki katina falına baktığını idda
eden ebruya veya soganlıktaki emineye veya maltepedeki en saçma olan zühre hatuna gidip 75tl verebilir özgür irade...
eski üyelerin yazdıkları doğru yeni üyelerin yazdıklarımı yalan yanlış yok arkadaşım böyle bir mantık.bu sitede adı geçen fal bakanların çoguna gittim.kimisine iyi dedim kimisine yok bilmiyor dedim.herkesin memnuniyet derecesi ayrı benim memnun
kalmam önemli herkes düşüncesini özgürce yazıyor.kimsede aklına yatmayan birine gitmek zorunda değil...sadece işinde
iyi olan bir insanı önerdim.he çokta kazıklanmak isteyen varsa ataşehirdeki dideme ve yine ataşehirdeki katina falına baktığını idda
eden ebruya veya soganlıktaki emineye veya maltepedeki en saçma olan zühre hatuna gidip 75tl verebilir özgür irade...
medyum sevgi harika bakıyor istanbul kadiköyde bir kafede işe başladı pınar kahvesi 0216449 41 42 kadın 20 yıldır fal bakıyormuş ve yıldıznameye de bakıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?