İstanbul'da Fal - Falcılar

Hahhahaa bu da iyiymiş baya tuzu kuru herhalde :))

sana ne oldu ki sinirlendin bayan ukala balattaki hocanın adresi gibi adresler veriliyor ben verincemi bişey oldu sana bu formda falcılar kendileride girip kendilerini met ediyorlar.falcıdan anlayanda anlamayanda birilerini met ediyor.sen istanbuldaki falcılarla
takılmışsın belli.izmir alsancakta fieasta kafede 15 tlye kemal fal bakar.ama bu formda adı geçmez.iyi olan falcı bu sayfada olacak
diye birşey yok.bugün mardinde antakyadaki bu işi bilenler senden bakımda para almaz onlara giderken bulgur ,pirinç götürülür
sen çok cahilce konuşuyorsun ben ne falcıyım nede falcıdan komisyon alıyor ben deneyimlerimi yazdım haddini bil işine bak.
düşüncelerim batıyorsa mutahap olma..............

arkadaşım dünyanın her yerinde dolandırıcı insanlar var malesef bunlara bende 10 sene öncesi dolandırıldım.
haklı olabilirsin bu sayfada ismi geçmeyen biri olabilir.bu sende veya diğer arkadaşlarda reklam fikrini uyandırabilir.
ama seni tenzih ederek söylüyorum.diğer arkadaş ukalaca konuştu cevabınıda benden hak ettiği gibi aldı.
bu kadını telini verdim.çünkü yıldıznameye herkes bakamaz .düzgün bakanını bulmak zor.o yüzden verdim.
ben kişiye yapılan büyüleri suyun içinden çıkaran hocaya bile gitmiş biri olarak ki bunu dünyada yapabilen 5 kişiyi geçmez
böyle bir hoca ilede tanıştım.ama bu sayfalarda ismi geçmez çünkü ihtiyacı yok şarlatan değil.senin adına üzüldüm oyuna getirilmenden dolayı.

Sen ne kdr basit bi insansin konusma tarzin fln cok banel. konusma tarzinda ayni kendin gibi. senin soledigin kelimeler bnm lugatimda bile yok. bnce sen cok kaptirmissin kendini bu islere. Sayin cakma medyum sevgi hanim veya saz arkadasi bence cik git bu sayfadan bu kdr sacmalik ve reklam yeter !!! balattaki hocanin rengi belli peki sen kimsin nesin ? Madem en kaliteli falcilar taninmiyor peki ne die tanitimini yapma derdindesin birak taninmasin o zmn kalitesini kendine saklasin )

ben basit değilim.ama sen ucuz bir falcısın bu belli belkide ataşehir didemsin belkide diğer dolandırıcılardansın her neyse sen ucuz ve adisin kaliten düşük sana sadece hoşt diyorum........

medyum tolga engin, diye biri varmış. bu falcıyı tanıyan, gidip deneyen, memnun kalan ya da kalmayan var mı? gitmek istiyorum ama ya birde fossss ise, parama yazık sonra

Selam arkadaslar,

ben daha once yine yazdim ama hala cvp alamadim, duygum kafeden duygunun atasehirde calistigini soylemisti bir arkadas ama telni nosunu bilmiyormus yani ulamsamadim hala(( tekrar sormak istiyorum acaba nerde bakiyor giden oldumu son zamanalrda yeni yeri neresidir? baska bir arkadasta email atmis bulursaniz banada yazarmsisniz diye,bilen varsa yazabilirmi acaba?

arkadaşlar bende tel de bakım yapmak istiyorum falcı elmiranın telefonunu bilen varsa mesaj atabilirmi.lüüüüüüüütfeeeeeeennnnnn:))))

acaba bahsettiğin kim öğrenebilirmiyim çok acil banada lazım

medyum tolga engin, diye biri varmış. bu falcıyı tanıyan, gidip deneyen, memnun kalan ya da kalmayan var mı? gitmek istiyorum ama ya birde fossss ise, parama yazık sonra

Canim medyum tolgayi Bakırköy'de arzu diye birinin yanında çalıştığını forumda okumuştum ama emin değilim bı bak istersen ...

Canim medyum tolgayi Bakırköy'de arzu diye birinin yanında çalıştığını forumda okumuştum ama emin değilim bı bak istersen ...

Kızlar yapmayın böyle cafelerde çalışan insanlar medyum olamaz ne ilim bilirler yalan yanlış işlemlere paranızda hayatınızda kaptırırsınız yazık atlamayın her hocaya benim verdigim hocaların belki 30-40 senelik hocalar paracilardi değiller balattaki hocaya bir hocayı kıyaslanmışlar yazık etmişler diğer hocsnin gecmisi nedir

bu bakırköydeki tolga tam bir dolandırıcı 800 tl para istedi benden deniz falı bakıcakmış medyumlukla yakından alakası oldugunu düşünmüyorum
paranıza yazık olur

ben dün balata gittim navigasyon gibi yer tarif ediyor gerekten şok oldum ama kısa bakıyor öneririm

Zaten balattaki hocadan kimse Fal beklemesin hoca üzerinde ne görüyorsa ne problemin varsa diyor kim yaptığını ismini söylüyor. Adam gercek hoca bende sok olmuştum

Son düzenleme:
Zaten balattaki hocadan kimse Fal beklemesin hoca üzerinde ne görüyorsa ne problemin varsa diyor kim yaptığını ismini söylüyor. Adam gercek hoca bende sok olmuştum

NEyi tarif etti Cnm bu arada tam adresini aldınmi oranın tarifim çünkü çok iyi degildi kız arkadasım beni Edirnekapinin arka sokaklarından götürdüğü için bende tarifi cOk iyi bilmiyordum bulduğuna sevindim

Canım birde şu işin için şunu yap tarzı birşeyler söylüyor yada veriyor mu???Ben iş konularım için gitmek istiyorum da..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…