Arkadaslar merhaba. Buradan bir arkadas bana Yesilkoy'de azeri bir kadini tavsiye etmisti. Aradim ben de kadini. Ucretini ve evinde mi baktigini sorunca kim tavsiye ettiyse ona sorsaydiniz ya diyip kapadi telefonu :)) Bu kadin hakkinda bilgisi olan var mi ?
Ya git allah askina daha sana bisey soran yok kadinin bi tcsini vermedigin kaldi. adresler teller havada ucusuyor eski yorumlarina baktim taa ankaradaki falci sayfalarinda bile bu kadini onermissin ilginc ! Eski uye yeni uyeden kastimda hemen bi uyelik acip reklamini yapan insanlarla dolu burasi. kizlar bu sevgiye giden arayan olursa dahada bisey demiyorum. Madem cok iyi bakiyor neden sadece bi kisi gtmis koca binlerce sayfasi olan topicte ? Biraz mantik lutfen !
arkadaşım burada falcıların kendileri dahi rumuzla girip kendilerini överkenki bu defalarca yapıldı sadece reklam amaçlı girip insanları kandıranlarda çok ki bizzat ben yaşadım sizin açık açık numara vermeniz ve hiç ismini duymadığımız birisinden övgü ile bahsetmeniz reklam fikrini akla getirebilir sizi tenzih ediyorum belki iyi bir falcı ve siz sevgi hanıma baktırmış olabilirsiniz fakat artık korkar oldukki daha kısa zaman önce ümraniyeli DİDEM ankaralı MELEK diye burada bizleri resmen oyuna getirdi geçmiş sahifeleri okursan ne demek istediğimi anlarsın
sana ne oldu ki sinirlendin bayan ukala balattaki hocanın adresi gibi adresler veriliyor ben verincemi bişey oldu sana bu formda falcılar kendileride girip kendilerini met ediyorlar.falcıdan anlayanda anlamayanda birilerini met ediyor.sen istanbuldaki falcılarla
takılmışsın belli.izmir alsancakta fieasta kafede 15 tlye kemal fal bakar.ama bu formda adı geçmez.iyi olan falcı bu sayfada olacak
diye birşey yok.bugün mardinde antakyadaki bu işi bilenler senden bakımda para almaz onlara giderken bulgur ,pirinç götürülür
sen çok cahilce konuşuyorsun ben ne falcıyım nede falcıdan komisyon alıyor ben deneyimlerimi yazdım haddini bil işine bak.
düşüncelerim batıyorsa mutahap olma..............
Sen ne kdr basit bi insansin konusma tarzin fln cok banel. konusma tarzinda ayni kendin gibi. senin soledigin kelimeler bnm lugatimda bile yok. bnce sen cok kaptirmissin kendini bu islere. Sayin cakma medyum sevgi hanim veya saz arkadasi bence cik git bu sayfadan bu kdr sacmalik ve reklam yeter !!! balattaki hocanin rengi belli peki sen kimsin nesin ? Madem en kaliteli falcilar taninmiyor peki ne die tanitimini yapma derdindesin birak taninmasin o zmn kalitesini kendine saklasin)
Canim selam,
kafenin adresini yada telni ogrenirsen MAİLŞ ADRESİ VERDİM a atabilirmisin, benimde msj hakkim yok e yazikki.. umarim hafta sonu gidebilirm sonuclari yazarim arkadaslar. umarim bakirkoydeki gibi saatlerce beklemyiz bu sefer biraz daha az insan olur.
arkadaşım dünyanın her yerinde dolandırıcı insanlar var malesef bunlara bende 10 sene öncesi dolandırıldım.
haklı olabilirsin bu sayfada ismi geçmeyen biri olabilir.bu sende veya diğer arkadaşlarda reklam fikrini uyandırabilir.
ama seni tenzih ederek söylüyorum.diğer arkadaş ukalaca konuştu cevabınıda benden hak ettiği gibi aldı.
bu kadını telini verdim.çünkü yıldıznameye herkes bakamaz .düzgün bakanını bulmak zor.o yüzden verdim.
ben kişiye yapılan büyüleri suyun içinden çıkaran hocaya bile gitmiş biri olarak ki bunu dünyada yapabilen 5 kişiyi geçmez
böyle bir hoca ilede tanıştım.ama bu sayfalarda ismi geçmez çünkü ihtiyacı yok şarlatan değil.senin adına üzüldüm oyuna getirilmenden dolayı.
medyum tolga engin, diye biri varmış. bu falcıyı tanıyan, gidip deneyen, memnun kalan ya da kalmayan var mı? gitmek istiyorum ama ya birde fossss ise, parama yazık sonra
Canim medyum tolgayi Bakırköy'de arzu diye birinin yanında çalıştığını forumda okumuştum ama emin değilim bı bak istersen ...
Kızlar Balatta giden olabildi mi hiç????
Kızlar yapmayın böyle cafelerde çalışan insanlar medyum olamaz ne ilim bilirler yalan yanlış işlemlere paranızda hayatınızda kaptırırsınız yazık atlamayın her hocaya benim verdigim hocaların belki 30-40 senelik hocalar paracilardi değiller balattaki hocaya bir hocayı kıyaslanmışlar yazık etmişler diğer hocsnin gecmisi nedir
medyum tolga engin, diye biri varmış. bu falcıyı tanıyan, gidip deneyen, memnun kalan ya da kalmayan var mı? gitmek istiyorum ama ya birde fossss ise, parama yazık sonra
ben dün balata gittim navigasyon gibi yer tarif ediyor gerekten şok oldum ama kısa bakıyor öneririm
ben dün balata gittim navigasyon gibi yer tarif ediyor gerekten şok oldum ama kısa bakıyor öneririm
Zaten balattaki hocadan kimse Fal beklemesin hoca üzerinde ne görüyorsa ne problemin varsa diyor kim yaptığını ismini söylüyor. Adam gercek hoca bende sok olmuştum
Zaten balattaki hocadan kimse Fal beklemesin hoca üzerinde ne görüyorsa ne problemin varsa diyor kim yaptığını ismini söylüyor. Adam gercek hoca bende sok olmuştum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?