İstanbul'da Fal - Falcılar

ben tari ettiğin gibi gittim çok kolay buldum bana büyü yapanı ve yapan hocanın adına kadar verdi sana çok tşk ediiyorum canım tekrar umarım şifa buluruz faydasını görürüz

tam aradığın gibi sana işlerinin yoluna gitmesi için birşeyler verir tıkanıklık varsa neden olduğunu söyler

Ay süper çok sevindim bu işe..Gelsin çarşamba..Nasipse hakkımda hayırlısı ise gidebileyim...Umarım seninde Demet arkadaşında herşey gönlünüze göre olur...

Son düzenleme:
Ay süper çok sevindim bu işe..Gelsin çarşamba..Nasipse hakkımda hayırlısı ise gidebileyim...Umarım seninde Demet arkadaşında herşey gönlünüze göre olur...

inşallah hepimizin hakkında hayırlı olur sabah 7.30 gibi ordaydım erken gitmek gerekiyormuş 9dan sonro bakmıyormuş bilgin olsun

07.30 ordaydım ilk ben baktırdım sonra gelenler oldu ne kadar bekleniyor blemiyorum randevu ile gidilmiyor

Ne bakıyor mesela fal şeklinde değil de. Bir de balatta meryem ana kilisesi yanından gidince uzakta mı nasıl bulabiliriz.

ya kızlar bende halkalıdaki züleyhayı sordum kimse bilmiyo mu kimsede telefonu yok mu??

ben basit değilim.ama sen ucuz bir falcısın bu belli belkide ataşehir didemsin belkide diğer dolandırıcılardansın her neyse sen ucuz ve adisin kaliten düşük sana sadece hoşt diyorum........

Ayy su kalitesizlige bakin kizlar birde beni falci yapti :)))) evet bu yuzden burda baskalarini tavsiye ettim hep bana gelmesinler onlara gitsinler die acta oku hicbi yorumumda dideme ait bi tavsiye gozukuyormu ya da kimlerin nosunu ulu orta paylasmisim ??? Ben sen degilim reklam pesinde hic degilim kimse babamin oglu degil kimseyi reklam etmedim savunmadimda ama sen taktin bi sevgiye surekli bi reklam tavsiye fln bence sen sevginin ta kendisinin daha bisey yazma zaten seni sikayet ettim reklam amacli uyelikten profilin yakinda kapanacak son reklamlarini yap daha da cvp yazmam muhatap olmam senle ama sen bunu verecek cevabi kalmadi olarak dusunursun kesin e ne demisler cahillerle tartismaya girmeyin lakin ben hic kazanamadim ) anlayan anlar !!!

işte bunun adı şarlatanlıktır utanmazlıktır,zayıflıktır herhangi bir yeteneği olmayan insanlar bu şekilde farklı rumuzlarla kendi reklamlarını yapacak kadar zavallılar zaten ısrarlı ve açık no numara vermelerinden kendilerini ele veriyorlar bu arada burada yapılan reklamla kendilerine gelen varsa o paralar sizlere haram olsun ama zaten bunlarda allah korkusu yokki olsa bu kadar basitleşmezler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…