Canım birde şu işin için şunu yap tarzı birşeyler söylüyor yada veriyor mu???Ben iş konularım için gitmek istiyorum da..
NEyi tarif etti Cnm bu arada tam adresini aldınmi oranın tarifim çünkü çok iyi degildi kız arkadasım beni Edirnekapinin arka sokaklarından götürdüğü için bende tarifi cOk iyi bilmiyordum bulduğuna sevindim
Canım mümkünse açık adresi yazabilirmisin? Kısmetse çarşamba gitmek istiyorum:)
tam aradığın gibi sana işlerinin yoluna gitmesi için birşeyler verir tıkanıklık varsa neden olduğunu söyler
bence uzak dur ciddi anlamda parana yazık tam dolandırıcı
Ay süper çok sevindim bu işe..Gelsin çarşamba..Nasipse hakkımda hayırlısı ise gidebileyim...Umarım seninde Demet arkadaşında herşey gönlünüze göre olur...
Peki randevu ile mi gidiliyor sıra geliyor mu cabuk kolayca.
07.30 ordaydım ilk ben baktırdım sonra gelenler oldu ne kadar bekleniyor blemiyorum randevu ile gidilmiyor
07.30 ordaydım ilk ben baktırdım sonra gelenler oldu ne kadar bekleniyor blemiyorum randevu ile gidilmiyor
ya kızlar bende halkalıdaki züleyhayı sordum kimse bilmiyo mukimsede telefonu yok mu??
arkadaşlar yedikulede evinde aysel adında bir kadın vardı su falına bakıyor bilen veye giden varmı?
Zuleyhaya ben baktiriyordum fakat bırakmış fal bakmayi
acaba bahsettiğin kim öğrenebilirmiyim çok acil banada lazım
ben basit değilim.ama sen ucuz bir falcısın bu belli belkide ataşehir didemsin belkide diğer dolandırıcılardansın her neyse sen ucuz ve adisin kaliten düşük sana sadece hoşt diyorum........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?