İstanbul'da Fal - Falcılar

Kokosdeniz mısın nesin anlamadım ana biraz daha terbili olmayı öğren biz burda o kadar basitliğe inmedik bu zamana kadar gittiğin falciya yazdın beğenip beğenmediğini söyledin ama kisilere hakaret etmene gerek yok bence karışmak istemezdim ama forumda terbiyeniz yorumlar okumak zorunda değilim ..!

aysedogr

1. yaprak06
  2. xfiles99

bu 3 kişide aynı kişidir....

Ne kadar büyük bir saygısızlık zaten iyi bir falci olsa forumda okunur gidilir duyulur ..bu kadar icimize gelipte reklam yapmak biraz ucuzluk oldu zaten ben burda sevgi die son iki sayfada 2 kisinin olduğunu gördüm ikiside yeni üye sanirm zaten kimler kimleri tavsiye ederse numarayı veya mail adresini atarsa ortaya ondan korkun gibi olmuş :) admin eline saglık

uzun süredir girmiyodum ne olmuş bu topikte ya 800 liralar büyüler falan şöyle normal dolandırıcı olmayan su yada yıldızname bakan tavsiyeleriniz var mı ?

bana da havva haımın nosunu aratmısn cnm yarın gitmeyi planlıyorum eğer hemen atarsan

Arkadaslar merhaba, bir suredir yine takip edemiyorum, hazir bugun anadolu yakasindayken foruma bir goz atip kime gidebilirim dedim ve Havva hanimla ilgili yazilanlari okudum, bir sekilde cafe nin numarasina ulastim ancak bayramdan once ayrildigini soylediler cep tlf unu bilen bir arkadas su mesajimi gorse de bana atsa cok guzel olur? yardim ltf :/

kızlar balattaki hocaya bu hafta gidecek olan varsa beraber gidebilirmiyiz, çok önemli bir sorunum var ama yalnız gitmeye çekiniyorum,oralarıda bilmiyorum hiç

Slm kızlar telefonda su fali bakan birini buldum.guzel baktı ancak mükemmel diyemem çünkü tarih verdi.ancak gecmis ve icinde bulunduğun durumu çok iyi biliyor.beklemedeyim:)

slm bende 4 gün önce su falı baktırdım kadın herşeyımı bıldı müthiş baktı acaba aynı kişimi hatta bana şu 1 5 gün içinde yaşıcaklarımı soyledı dediği gibi oldu

canım ayrıldığı cafde mutlaka telefonu vardır. Bence cafeyi takrar ara ve ısrarla iste

kızlar balattaki hocaya bu hafta gidecek olan varsa beraber gidebilirmiyiz, çok önemli bir sorunum var ama yalnız gitmeye çekiniyorum,oralarıda bilmiyorum hiç
Cnm ben büyük bır heyecanla gitmeyi düşünüyordum fakat oyle seyler duydum ki sok oldum bu hoca hakkında vazgeçtim.duydugum kisi de annem olunca Annem diyor ki bu Meryem anna klisesinin yanında tahta bır evde oturan Kastamolulu Salih hocamı kapısının önünden geçme sana tavsiye etmiyorum. Gidip bulaşma sakın .

uzun süredir girmiyodum ne olmuş bu topikte ya 800 liralar büyüler falan şöyle normal dolandırıcı olmayan su yada yıldızname bakan tavsiyeleriniz var mı ?

topkapı mı zeytinburnu mu ne oralarda bir yerde merkez efendi diye bir yer varmış orda çok fazla falcı varmış diye duydum hatta su falı bakan biride varmış baya iyi diye konuşuyordu iki kadın, bir cafede fal baktırmak için sıra beklerken duydum ama utandım soramadım. keşke sorsaydım çok pişmanım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…