Ayy su kalitesizlige bakin kizlar birde beni falci yapti :)))) evet bu yuzden burda baskalarini tavsiye ettim hep bana gelmesinler onlara gitsinler die acta oku hicbi yorumumda dideme ait bi tavsiye gozukuyormu ya da kimlerin nosunu ulu orta paylasmisim ??? Ben sen degilim reklam pesinde hic degilim kimse babamin oglu degil kimseyi reklam etmedim savunmadimda ama sen taktin bi sevgiye surekli bi reklam tavsiye fln bence sen sevginin ta kendisinin daha bisey yazma zaten seni sikayet ettim reklam amacli uyelikten profilin yakinda kapanacak son reklamlarini yap daha da cvp yazmam muhatap olmam senle ama sen bunu verecek cevabi kalmadi olarak dusunursun kesin e ne demisler cahillerle tartismaya girmeyin lakin ben hic kazanamadim) anlayan anlar !!!
bu balattaki salih efendiye pazar gidebiliyoruz mu? sabah 9 biraz zorlicak gibi beni de
canım bende yedikuledeki falcı ayseli duydum bir arkadaşım baktırmış ben baktırmadım su falı hatta 5 tl ye bakıyormuş diye söyledi çokta beğenmişti
hangi günler gidilebilir bende bilmiyorum bir kere gittim giden arkadaşlar olursa öğrenirler
yakın zamandamı gitti arkadşın ben 10 yıl önce gitmiştim hala ordamı bilemiyorum
bana da havva haımın nosunu aratmısn cnm yarın gitmeyi planlıyorum eğer hemen atarsan
Slm kızlar telefonda su fali bakan birini buldum.guzel baktı ancak mükemmel diyemem çünkü tarih verdi.ancak gecmis ve icinde bulunduğun durumu çok iyi biliyor.beklemedeyim:)
Arkadaslar merhaba, bir suredir yine takip edemiyorum, hazir bugun anadolu yakasindayken foruma bir goz atip kime gidebilirim dedim ve Havva hanimla ilgili yazilanlari okudum, bir sekilde cafe nin numarasina ulastim ancak bayramdan once ayrildigini soyledilercep tlf unu bilen bir arkadas su mesajimi gorse de bana atsa cok guzel olur? yardim ltf :/
bana da ritanın numarasını gönderebilir misin,şimdiden teşekkürler..
canım bende yedikuledeki falcı ayseli duydum bir arkadaşım baktırmış ben baktırmadım su falı hatta 5 tl ye bakıyormuş diye söyledi çokta beğenmişti
kızlar zayıflama için büyü yapan varmıdır???
:)
Merhaba arkadaşlar bende ritayı çok duydum benim mesaj hakkım yok . Acaba rita nın telini gönderebilirmisiniz ? çok tşk.ler
Cnm ben büyük bır heyecanla gitmeyi düşünüyordum fakat oyle seyler duydum ki sok oldum bu hoca hakkında vazgeçtim.duydugum kisi de annem oluncakızlar balattaki hocaya bu hafta gidecek olan varsa beraber gidebilirmiyiz, çok önemli bir sorunum var ama yalnız gitmeye çekiniyorum,oralarıda bilmiyorum hiç
uzun süredir girmiyodum ne olmuş bu topikte ya 800 liralar büyüler falanşöyle normal dolandırıcı olmayan su yada yıldızname bakan tavsiyeleriniz var mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?