kesinlikle ikisini de önermiyorum paranı çöpe atarsın yazık
yosun gözlüm msj sayım yeterli olmadığı içim size özelden msj atamadım.mümkünse o ermeni bayanın telefonunu öğrenebilirmiyim.lütfeenn..
bende dideme gittim cok kötüydü tavsiye etmem sebaya gittim bildi geçmişi ve söyledikleri olabilecek şeylerdi tavsiye ederim
Gidilmez mi diyosun dejavuya? Yiğite mi baktırmıştınız?
Sacı uzun olan birisi sanırım yiğitti zaten o Cafe'de baktirmistim onceden dedikleri çıkmadı bide cok kısa baktı cidden parama acidim
Arkadaslar daha once de Nil hanimdan bahsetmistim. 1 kere tarot baktirmistim kendisine. Begenmistim falini, hatirladigim kadariyla da yasamistim. Giden diger arkadaslarin da fikirlerini merak ediyorum.
taksimde kendi ofisinde bakan demet e gidipde memnun kalan varmı?
o kadı dolandırıcı valla dakka tutuyo bide bı suru para guluyo ağzıda bozukk tavsıye etmem parana yazık 7dk için 25 mılyon verılmez fal sırasındada yardımcısı gırıp uyarıyo falan
taksimde kendi ofisinde bakan demet e gidipde memnun kalan varmı?
Nil hanım kim ? nerde bakıyo acaba bılgılerını verırseniz cok sevınırımm
bu kadar falcı gezdim birçoğu salladı ama paramı helal etmediğim tek falcıdır.sakın ha sakın diim sana ben !
hatta ara ara da yazıcam kimse gitmesin demet keleş midir nedir
bugun mandal cafe ada ya gittim ama hıc begenmedim cok sacmaladı bana sizin yorumlarınız nee adayla ılgılı?
bu kadar falcı gezdim birçoğu salladı ama paramı helal etmediğim tek falcıdır.sakın ha sakın diim sana ben !
hatta ara ara da yazıcam kimse gitmesin demet keleş midir nedir
arkadaslar acil fal baktırmam lazım üç vakıt cafe dideme mi mandal cafe ada ya mı gitmeliyim hangisini önerirsiniz ???
Kızlar dejavuya giden var mı aranızda biraz bilgi alabilir miyim ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?