İstanbul'da Fal - Falcılar

yosun gözlüm msj sayım yeterli olmadığı içim size özelden msj atamadım.mümkünse o ermeni bayanın telefonunu öğrenebilirmiyim.lütfeenn..

Yanlış anlaşılma var sanırım biri daha sordu ama ermeni bayanı ne tanırım ne de bende nosu var :) onunla ilgili başka kişi nosunu yerini fln bilio bi önceki sayfalardan bulabilirsin :)

Arkadaslar daha once de Nil hanimdan bahsetmistim. 1 kere tarot baktirmistim kendisine. Begenmistim falini, hatirladigim kadariyla da yasamistim. Giden diger arkadaslarin da fikirlerini merak ediyorum.

bende dideme gittim cok kötüydü tavsiye etmem sebaya gittim bildi geçmişi ve söyledikleri olabilecek şeylerdi tavsiye ederim

seba ablanın enerjisi güzel sohbeti güzel tek tük dedikleri de çıktı hatta ama kesin şu zaman olcak dediği şeyin üstünden aylar geçti ama yine sebaya gider miyim..evet yine giderim

Sacı uzun olan birisi sanırım yiğitti zaten o Cafe'de baktirmistim onceden dedikleri çıkmadı bide cok kısa baktı cidden parama acidim

aynen aynen aynen hep söylüyorum hayatımın en berbat falını yiğit baktı ve bir de yine bakırköyde duygu vardı o sadece isim söylüyorlar. o da şu şekilde a var mı var i var mı var ali gibi. :S

ben en son mercana baktırıcam yine herhalde 100 TL yi çıkardım gözden

Arkadaslar daha once de Nil hanimdan bahsetmistim. 1 kere tarot baktirmistim kendisine. Begenmistim falini, hatirladigim kadariyla da yasamistim. Giden diger arkadaslarin da fikirlerini merak ediyorum.

Nil hanım kim ? nerde bakıyo acaba bılgılerını verırseniz cok sevınırımm

taksimde kendi ofisinde bakan demet e gidipde memnun kalan varmı?

o kadı dolandırıcı valla dakka tutuyo bide bı suru para guluyo ağzıda bozukk tavsıye etmem parana yazık 7dk için 25 mılyon verılmez fal sırasındada yardımcısı gırıp uyarıyo falan

o kadı dolandırıcı valla dakka tutuyo bide bı suru para guluyo ağzıda bozukk tavsıye etmem parana yazık 7dk için 25 mılyon verılmez fal sırasındada yardımcısı gırıp uyarıyo falan

evet öyle gittimde yeni isim bildi ama söyledikleri konusunda emin değilim yüzde 50 gibi oyuzden sordum, kadın pahalı olabilir sömüren olabilir ama bildiği de varmıdır acaba?

Nil hanım kim ? nerde bakıyo acaba bılgılerını verırseniz cok sevınırımm

Nil Hanım çok tatlı bir bayan. Ben mayıs ayında forumdan duyup gitmiştim kendisine. Kadıköy'de bir cafede buluşmuştuk. Tarot bakmıştı bana. 40 lira. Telefonlaşıp buluşuyorsunuz zaten. Asıl işi falcılık olan bir bayan değil. Ben çok sevmiştim kendisini. Baktırdığımda çok aklımda tutamadım falını ama söylediği bir kaç şeyi yaşadım. Sitede de memnun kalan arkadaşlar vardı. Çarşamba günü yıldızname baktıracağım kendisine. 60 liraymış o. Ben memnun kalmıştım yani. Numarasını isterseniz veririm ama mesaj hakkım yok malesef henüz. Mail atabilirim ancak.

bu kadar falcı gezdim birçoğu salladı ama paramı helal etmediğim tek falcıdır.sakın ha sakın diim sana ben !

hatta ara ara da yazıcam kimse gitmesin demet keleş midir nedir

biraz bahsedermisin ilişkimle ilgiliolumsuz şeyler söyledi keyfimi kaçırdı, nerdeyse ayrılmayı düşünür oldum... para konusunda açgözlülüğü kesin peki fal konusunda yorum yapabilirmisin?

Son zamanlarda baktırdığım 2 falımdan bahsedeyim.

Forumda bir arkadaş Azeri bir kadından bahsetti. Yeşilköy'de oturuyor, Gülnaz adı. Burada sordum ama kimse cevap vermemişti. Merak edip gittim ben de. Açıkçası ne diyeceğimi bilemiyorum. Kadının dediklerini anlamakta zaten zorlandım. Türkçesi çok iyi değil. Zaten biraz asık suratlı bir bayan. Bir daha gideceğimi hiç sanmıyorum yani :)

Bir de Nazlı Erarslan'a gittim bir arkadaşımla. 20 gün önce falandı sanırım. Harbiye'de. Çok istekli değildim açıkçası. Çok da dinlememiştim kendisini. Ama söylediği şeyleri yaşadım :) Arkadaşım da söylediği bir kaç şeyi gördü. Şaşkınım yani. Bir daha gideceğim kendisine.

bugun mandal cafe ada ya gittim ama hıc begenmedim cok sacmaladı bana sizin yorumlarınız nee adayla ılgılı ?

Bana falı çıkmıştı yazmistim forumda ilk basta dikkate almamıştım dedikleri çıktı bende başka kimlere gittin tavsiye edeceğin warmi ? Bu arada su damlalar tugbaya gideceğim bı bakalım anlatırım

Kızlar dejavuya giden var mı aranızda biraz bilgi alabilir miyim ?

yiğit çok kısa bakıyor ve eskisi gibi değil söyledikleri çıkmıyor
neşeye bir kez gittim tek bir verdiği tarih oldu diğerlerinin zamanı var olacagını sanmadığım şeyler
edinin falını hiç beğenmemiştim bazı şeyler çıktı ama hiçbirini tavsiye etmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…