birde gittiklerimden nihal war sembolde beşiktaşta aama gelecek öle böle çıktı basıları çıktı basıları çıkmadı çok net git diyemıyorum gerçi 17.5 diğer llara göre gayet hesaplı :)
adaya gidiyim ben en iyisi aslında laf halılın dedıklerı cıktı arife gunu gıtmıstım soyledıgı cogu seyı yasadım ama su an yıllık ızındeymıs ve cok ıhtıyacım var yarın adayı denıcem hıc gitmemiştim ona
Canım ben gitmediğimi yazdım... Mehtap'ı bir köşe yazarı metetmiş baya ben de çok merak ettim buldum numarasını bir şekilde, arkadaşlar aracılığı ile... Daha sonra da bizim kızlardan giden var mıdır diye buraya yazayım dedim... Ama anlaşılan bizden giden yokmuş daha önce... Hala bizlerin bile denemediğimiz falcılar var demek! =) Herkese numarasını göndermeye çalışıyorum ah bi de 10 dakka sorunumuz olmasa...
arkadaşlar bu angels tan ayrılan nil hanım aslında yıldızname uzmanı ben onu tesadüf eseri bulmuştum haziran ayında angels yıldızname bakımın istemediği için yıldıznameyi evinde bakıyor çekmeköy de aslında kolay biyerde ama sorar adresi aşlırım belki 20 tane arkadaşım gitti herkesin durumun özetledi herkesin dualarını verdive en şaşırtıcı olanı geçen haziranda bi arkadaşım evli ama sevgilisi vardısen ayılcaksın sevdiğinadamda boşanacak nisanda siz aynı evegeçceksiniz dedi gerçekte oldu onlar beraber şimdi bir diğerine dikkat et kaza ihtimalin var şu günler tehlikeli dedi aynen çıktı bi sürü şey var böyle ama en iyi yanı kadın esma ları çok iyi biliyo üniversite mezunu başka b i işi daha var fala bakarken sanki kendini test ediyo gibi yıldıznameye 3saat bakıyo değiyor aldığı para doğrusu yıldızname ve tarota beraber 100 liraya bakıyor ben gittiğimde hatta adını feriha koydum dizisinin oyuncularıda vardı ünlülerde geliyo bizzim bir arkadaşımızın bütçesi uygun değildi ona 20 liraya bile baktı kalp kırmıyo tavsiye ederim telefonu var ama burdan yasakmış nasıl verileceğini bilmiyorum.
Alını merak ediyorum tavsiye edeceğiniz kimse varmı
ben sabahları okuldaoldugumdan sordgunuz sorruları gec cvplıyablıyorum kusura bakmayın 3 gün olayı askıda kaldı yani ama tarif ettgi gb kısmetm cktı filiz hanıma tel acabilirsnız faldaysa mesgule atıyo :/
Laf Halile hiç gitmedim canım ben ,bende onu deneyim o sman:)) umarım iyi fal olur sennin için memnun kalırsın hıslı konuşur dikkat et :)
Telefon numarası için teşekkür ederim sevgili berrin ayrıca mail attım sana
Kızlar dejavuya giden var mı aranızda biraz bilgi alabilir miyim ?
dejavuda yiğite giderim ben canım orta karar diyebilirim bası dedikleri çıkar basıları çıkmas..hee bide yeni gelen wardı o da erkek ismii unuttum şimdi o da anı bilmişti ama gelecek hayır.
dejavuda yiğite giderim ben canım orta karar diyebilirim bası dedikleri çıkar basıları çıkmas..hee bide yeni gelen wardı o da erkek ismii unuttum şimdi o da anı bilmişti ama gelecek hayır.
Benim baktirdim en berbat faldi paranıza yazık
Gidilmez mi diyosun dejavuya? Yiğite mi baktırmıştınız?
mumkunse eger nıl hanım tel
yosun gözlüm msj sayım yeterli olmadığı içim size özelden msj atamadım.mümkünse o ermeni bayanın telefonunu öğrenebilirmiyim.lütfeenn..
yiğit hiç hiç iyi değil bende hiçbişey bilememişti.neşeye gittim 3 4 sefer onun bazı falları çıkmıştı ama 1 ay önce kadar yine gittim çok kötüydü hiçbişey bilemedi çıkmadı ve 5dk baktı nolduğunu anlamadım.hı bide edi diye duydum forumdan gittim onuda çok fazla beğenmedim yani genel beni hiç şaşırtmadı bildi tamam ama o kadar çıkar mı dedikleri bilmiyorum çıkarsa yazarım tabi ama bi gelişmede olmadı gelecek için dedikleri hakkında
hee ewet bnmde gittiğim ediydii anı bildi dediğim gibi gelecek hiç bişii çıkmadı.. yiğit konusunda tam bişii söleyemem canm sana bende hem çıkı hemde çıkmadı yani örnek weriyim sana : isminin sonu han ile başlayan biriyle tanışacaksın dedi ewet tanıştım işimle ilgili geeleceği bildi başkada hatılamıyorum :) bilmediklerini ise aklımda tutamadım cnm ama herkesin elektriği farklı oluyor falcılarla işte gidip deneyimlemek gerekio maalesef.. 20 tl ye bakıyor randewuda alıp gidebilirsin randewususda beklemek istemessen al randewu öle git..
sana bnm gittiklerim içinde tek önerebileceğim kiişi ada. ama onuda beğenmeyenler we beğenenler war :) bende çok ii her seferinde sende nası olur bilemiyorum o yusden yönlendirme yapmak istemem..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?