banada hoca dua verdi rüyasına fln yat dedi. geçen akşam abdestimi aldım oturdum sap gibi düşünüom ya dedim ne rüyası ne duası olmayacak duaya amin denirdi oluru olsaydı olurdu bugune kdr dedim yattım geri, sabahda dedim cuma görüşmüyoruz ben artık ben sıkıldım. benimki şoka girdi yemedi tabi alttan alttan kanıma girmeye çalışıo emin misin görüşmicek miyiz şimdi fln yok yok dedim bu sefer kesin, walla ben bile kendime şaşırdım yaptım bişey allah sonumu hayır etsin inş pişman olmam ha o pişman olursa da amacıma ulaşmış olurum hadi bakalım :)
bugun mandal cafe ada ya gittim ama hıc begenmedim cok sacmaladı bana sizin yorumlarınız nee adayla ılgılı?
Mail Adresini verirsen yollarim canim ben. Ama kolay randevu alamiyorsun Sebnem'den. Annesinden daha dogrusu. Uzaktan geliyorum falan de giderken.
bende gittim adaya hepte memnun kaldım halada giderim canım ama sende tutmamış anlaşılan
ayy bana su gun su olucak dıye bıloe bır sey demedı zaten begenmedim cok sacmaladın dedım sonra cevırdı su an hayatımda olan ınsan ıcın 2 ay sonra hayatına gırıcek dedı 8 ay once ayrıldıghım eskı sevgılımle hala beraber oldugumu ama agustosdan berı sorunlar yasadıgımızı soyledı calısmıyorum ama ısınden cok basarılısın ve cok yukselıkceksın dedı
Nil'in telefonunu istiyenlere verebilirim anda ve geçmişte başarılı idi.
yıldızname baktırmıştım.
hiçbi falcının bilemediği kişisel bi ayrıntıyı bilmişti bende.
verdiği zamanları , söylediklerini unuttum. çıktımı , gidişatı dogru mu bilmiyorum.
bana atarsan ben çok sevinirim bu ara moralim sıfırın altındayine fallara vurucam kendimi
bende hocaya gittim verdiği duaları yaptım sevgilimle yeni barışmıştık şimdi yeniden ayrıldım sen kime gittin acaba önerebileceğin biri varmı çok acil
yolladım canım.
karşıdaysan burcuda denenebilir :)
bana tarif ettiği kişiyle tanıştım :) hatta yemeğe bile çıktım. ama içimdde hiç bi kıpırtı olmadığından tekrar etmedim.
aslında şu ara hoşlandığım biri var:) hiç bi falda çıkmadı ama adamı görünce ağzımın suyu akıyo yani
bide acı cekiyosan , moral sıfırsa hayatında ki bi korkuyu yenmeye çalış
zor bi dönemdeyim ama her akşam yüzme öğrenmek için cabalıyom , valla suyun içinde cebelleşirken ne aşk ne iş geliyo aklıma.
çıktığımda da cok yorgun oluyom
ayy bana su gun su olucak dıye bıloe bır sey demedı zaten begenmedim cok sacmaladın dedım sonra cevırdı su an hayatımda olan ınsan ıcın 2 ay sonra hayatına gırıcek dedı 8 ay once ayrıldıghım eskı sevgılımle hala beraber oldugumu ama agustosdan berı sorunlar yasadıgımızı soyledı calısmıyorum ama ısınden cok basarılısın ve cok yukselıkceksın dedı
ama uyardım seni ben... ama gitme dedim sana ben... :)
bana da söyledi aynılarını o yüzden boşver
canım seninle ada uyuşmamış anlaşılanama bence biras dediklerini yeniden bi kafandan geçir mesela ben fal baktırdığımda mutlaka telimin ses kaydetme bölümünü açarım :) o anı unutuyorum çünkü dinledikçe ewet ewet oluyorum adada:) benim şuanda tek falcım sendede tutmasını isterdim ama sağlık olsun tatlım..
Kod:
uyusmadık galıba adayla ama yok eskı sevgılımle hala bırlıkte oldugumu soyledı su an kı sevgılımınde ılerde karsıma cıkıcagını falan söyledı su an o adamın hayatında bırısı var falan dedı sacma sapan yanı belkı gununde degıldı ama sapıttı yanı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?