İstanbul'da Fal - Falcılar

bende hocaya gittim verdiği duaları yaptım sevgilimle yeni barışmıştık şimdi yeniden ayrıldım sen kime gittin acaba önerebileceğin biri varmı çok acil

demet felaketti yahu :)
argo konuşmak bazen hoş olabilir ama demetin ki kenar mahalle ağzı.
7 dakka dolsada cıksam dedim.
hiç bi haltta bilemedi.
geçmişi , anı geçtim :) beni bilemedi.
Demet: hiç bişi şeyinde değil (onun sölediğini terbiyem elvermiyo)
ne kilo , ne bakım paçoz halinle mutlusun (gayette hoştum o gün ama begenmedi beni sanırım) :)
2013 de manken gibi olcan.
be kadın catır catır kilo veriyom , cilt bakımımı yapıyom , giyinişime özen gösteriyom , sacımı boyatıyom vs vs
daha napim
ayrıca 1,60 lık hatunum benden ne mankeni olcak

bende gittim adaya hepte memnun kaldım halada giderim canım ama sende tutmamış anlaşılan

ayy bana su gun su olucak dıye bıloe bır sey demedı zaten begenmedim cok sacmaladın dedım sonra cevırdı su an hayatımda olan ınsan ıcın 2 ay sonra hayatına gırıcek dedı 8 ay once ayrıldıghım eskı sevgılımle hala beraber oldugumu ama agustosdan berı sorunlar yasadıgımızı soyledı calısmıyorum ama ısınden cok basarılısın ve cok yukselıkceksın dedı

Nil'in telefonunu istiyenlere verebilirim anda ve geçmişte başarılı idi.
yıldızname baktırmıştım.
hiçbi falcının bilemediği kişisel bi ayrıntıyı bilmişti bende.
verdiği zamanları , söylediklerini unuttum. çıktımı , gidişatı dogru mu bilmiyorum.

ama uyardım seni ben... ama gitme dedim sana ben... :)

bana da söyledi aynılarını o yüzden boşver

bana atarsan ben çok sevinirim bu ara moralim sıfırın altında yine fallara vurucam kendimi

bana atarsan ben çok sevinirim bu ara moralim sıfırın altında yine fallara vurucam kendimi

yolladım canım.
karşıdaysan burcuda denenebilir :)
bana tarif ettiği kişiyle tanıştım :) hatta yemeğe bile çıktım. ama içimdde hiç bi kıpırtı olmadığından tekrar etmedim.
aslında şu ara hoşlandığım biri var:) hiç bi falda çıkmadı ama adamı görünce ağzımın suyu akıyo yani
bide acı cekiyosan , moral sıfırsa hayatında ki bi korkuyu yenmeye çalış
zor bi dönemdeyim ama her akşam yüzme öğrenmek için cabalıyom , valla suyun içinde cebelleşirken ne aşk ne iş geliyo aklıma.
çıktığımda da cok yorgun oluyom

bende hocaya gittim verdiği duaları yaptım sevgilimle yeni barışmıştık şimdi yeniden ayrıldım sen kime gittin acaba önerebileceğin biri varmı çok acil

Yok cnm kelin ilaci olsa kendi basina surermis :))) ztn burda ileri duzeyde hoca bilgisi paylasmak pek uygun olmaz sanirim ( bnde cok dusundum arastirdim ama snra dedim Allah istemezse hoca ne care... Anlayacagin bu gonul isleri kader kismet malesef...

avrupa yakasındayım ben çok saol numara için. dans kursuna başlicam bende yakın zamanda hiç dans edemiyorum arkadaşlarımla bir yere gittiğimizde bir tek ben masada oturup kalıyorum hem bir uğraş olmuş olur hem öğrenirim hemde moralim düzelir :)

burayı uzun zamandan beri takip ediyorum bende çok falcıya gittim ama bugüne kadar bir tane iyi falcı tanıdım ve şu an kendisi arkadaşım öyle kafeye filan gitmenize de gerek yok banka hesabını veriyor siz yatırıyorsunuz öyle astronomik rakamlara da bakmıyor sonra size uzun açılımlar yapıyor biraz reklam gibi oldu kabul ediyorum ama birşey olduğunda hep ona sorarım bugüne kadar dediklerinin çoğu çıktı o yüzden onu kaybetmemek için arkadaş oldum başka fal baktığı insanlar da var hepsi çok memnun herkese çok yardımı dokunmuştur isteyen inanmayabilir ulaşmak isteyenlere nasıl ulaşabileceğini söylerim iyi akşamlar :)

Son düzenleme:

canım seninle ada uyuşmamış anlaşılan ama bence biras dediklerini yeniden bi kafandan geçir mesela ben fal baktırdığımda mutlaka telimin ses kaydetme bölümünü açarım :) o anı unutuyorum çünkü dinledikçe ewet ewet oluyorum adada:) benim şuanda tek falcım sendede tutmasını isterdim ama sağlık olsun tatlım..

Kod:

uyusmadık galıba adayla ama yok eskı sevgılımle hala bırlıkte oldugumu soyledı su an kı sevgılımınde ılerde karsıma cıkıcagını falan söyledı su an o adamın hayatında bırısı var falan dedı sacma sapan yanı belkı gununde degıldı ama sapıttı yanı

canım hayatında birisi war dediyse doğru olabilir 3 defa şahit oldum bu duruma çünkü adada ben dahill.. hatta görüceksin dedi gördüm arkadaşımada aynı şekilde telde konuşucaksın o kısla dedi konuştular gerçekten herşey ortaya çıkınca soonra saten ayrılık:) seninde kısmetinde ne warsa ne iyi olucksa onu yaşamanı isterim canım ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…