İstanbul'da Fal - Falcılar

kızlar erenköy şebnemin telini bilen varsa bana gönderebilir mi acaba acil:)

kızlar bana da şebnem in numarasını verir misiniz? lütfen ya da nerde bakıyor, tarif ederseniz çok mutlu olurum?

kızlar bana da şebnem in numarasını verir misiniz? lütfen ya da nerde bakıyor, tarif ederseniz çok mutlu olurum?

Mesaj hakkim olmadigi icin gonderemiyorum. Mail adresini verirsen oradan yollayabilirim. 100 liraya evinde bakiyor. Ya da annesinin evinde. Evi Anadolu yakasinda, Erenkoy'de.

Arkadşlar bende bu formu uzun yıllardır takip ediyorum şimdiye kısmetmiş yorum yapıp kendi analizlerimi burda yazmak ben gittiğim tüm falcıları yani aklıma gelenleri:) burada paylaşmak istiyorum buradan duyup çok falcıya gitmişliğim vardır yani meraklı olanındanım:)

Dejavu Yiğit : iyidir isim konusunda şimdiki halini geleceğini basen bilir basen bilemes dediklerini yaşadığımda oldu yaşamadığımda..

Mandal Ada : o kadar tesadüf keşfettim ki ben ada yı ..iyiki de keşfetmişim hayatımda olan biteni olacaklara kadar herşeyi tak tak sayan tek adam bnm için:) hadi ya o kadar da değil böle bişi asla yaşamam dedğim olayı gerçekten yaşadım sohbeide çok ii dir candandır..

3 Wakit Didem : burdan duyup gittiklerimden biri o an ii olduğunu düşündüm ama gelecekle ilgili hiçç bişii çıkmadııı yasık oldu paraya..

Sembol Nihal : ewett durumumu harika hatta inanılmas tarif etti yaşadığım hisstiğim bi çok şeyi söledi gelecekle ilgili tek bi dediği çıktı diğerleri olmadı..

Bakırköy Talin : kesinlikle hayıır diyorumm kadın sallıyoda sallıo çıkmadığını tekrar 1 kere daha gidip sölememe rağmen yok yok olacak dıo hepte aynı cümleleri kullanıo klasik olmuş artık:)

Bakırköy Enfal : ilk gittiğimde bu ne ya demiştimm harika bakmıştı Enfal çok gittimm kendisine falda yönlendirme yapmayı pek sewmes söler tercihi sana bırakıyorum der gerçekten iyidir ama gününde gitmek gerek bence:) bası samanlar gittiğimde dediklerinin çıkmadığıda olmuştur..

Halkalı Elif : tam bir dolandırıcı başka işlerde yapıo sözde ama tükenmez kalemle flnnn :))kendini medyum ilan etmiş dolandırıcıdır kendisi sakın sakınn!!

Taksim Ozancan : Fiyaskooo amann yanii:)

Şimdilerde capada sule anne diye birisini duydum su falı bakıomuş ayrıca medyummuş kendiisi tütsülerle istenileni getiriyormuş flnn bakalımm onuda araştıralım bir :) dahada gidersem burdan sizlerle paylaşıırm arkdaşlar:) aklıma gelmeyen eminimki dah çok falcı wardır geldikçe yazıcam:)

Bu Şule anne yi bende duymuştum bir ara ..nette medyum kehanet diye gecer ama fiyat pahalı diye aklımda kalmış :)

ewet canım su falı bakıyormuş 150 tl ücreti ama 1 saat 1 buçuk saat sürüyormuş direk yardımcı warlıklarla iletişmde diye duydum başka şeylerde yapıyormuş kafama bi esse gidip kıyıcam parayada hadi bakalım:))

bayanlar ben acıbadem kahve keyfine gittim olgu için fakat 3 ay onceydı şimdi olgu evinde bakıyor ve gittigim falcılar arasında en iyisiydi hayatıma dair herseyi bildi. aynı zamanda reiki de veriyor ve spirituel koç oldugu ıcın yolda gösteriyor. sadece falcı değil yani. sizlere onerebılıceğim tek isim olgudur. ama randevulu calısıyor cunku gunlerı cok dolu.

arkadaslar acil fal baktırmam lazım üç vakıt cafe dideme mi mandal cafe ada ya mı gitmeliyim hangisini önerirsiniz ???

sen nerden duymuştun canım ? merak ettim:)

Cnm sen yapınca aklıma geldi bana 1-2sene oncesinde arkadaşımın arkadaşı bahsetmişti şimdi arkadasımı aradı bır sorarmisin bu bayanı arkadaşına dedim o da aramış kızı kiz demiski sakın bulaşmayın 5para etmez.. Yani anlayacağın bosuna para kaptırma cnm gidipte ..

bana numarasını yollar mısın ?
bi de ne kadara bakıo ?

su falımı baktırmış canım işlem falan yaptırmış mı biras bahsetsene pek niyetlenmiştim gitmeye bende ?

arkadaslar acil fal baktırmam lazım üç vakıt cafe dideme mi mandal cafe ada ya mı gitmeliyim hangisini önerirsiniz ???

canım ben ada derim ama didem kötüydü bende gelecek konusunda... ama fal işte bana iyi çıkan sana nası çıkar bilemıyorum bi kaç arkdaşıma gitmişti gayet memnunları ama sen karar wer hislerine göre git :) didem iskambil kağıtları ile bakıyor ada ise kahwe içiosun ama kahweye bakmıyor yasıp çisiyor kafasına göre soora başlıyor anlatmya :) umarım istediğin gibi bir falcı bulursun canım..

tesekkur ederim tatlım yarın adaya gıdıcem tam yerını tarıf edebılır mısın

ya da baska önericeğin bir falcı var mıı ?

tesekkur ederim tatlım yarın adaya gıdıcem tam yerını tarıf edebılır mısın

umarım memnun kalırsın canım fal işleri biras riskli biliosun ada mandal cafede bakırköyde ..acıbadem hast. geçıosun sahile doğru ilerliosun balıkçılarıda geçtikten sonra sol cafe kırmısılı beyaslı oturma grupları wardır tatlım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…