İstanbul'da Fal - Falcılar

canım bu şebnem hangısıydı yaa

bı tane ulusda oturan (tam emın degılım )

150-200 tlye fal bakan sebnem'den bahsedılıyordu

forumda ,bu o şebnem mı ?

ben daha öncede yazmıştım bizim orda samimiyetine inandığım sürekli dedikleri çıkan birine baktırıyorum evde bakıyor. onun dedikleriyle gülşenin dedikleri birebir aynıydı cunku bizim burdaki baktırdıgım kişi evlilik çok zor olmayacak demiyorum ama çok sıkıntı yaşayacaksın bende kökten sil at demişti snra aramız düzelince bi daha baktırdım bu yılın sonu 2013 gibi evlilik durumu olabilir dedi. gülşende bu ilişkinin çok sıkıntılı oldugunu evlillik konusunun anca bu yılın sonlarına doğru açılacağını söyledi. ikiside aynı şeyleri ve de dedikleri aynen doğru an, geçmiş ve gelecek ikiside aynı tarihleri verdi bakalım artık kısmet :)

canım bu şebnem hangısıydı yaa

bı tane ulusda oturan (tam emın degılım )

150-200 tlye fal bakan sebnem'den bahsedılıyordu

forumda ,bu o şebnem mı ?

Onu bilmiyorum canım Erenköy de diye okumuştum. Hatta çok yoğunmuş ve randevuları annnesi veriyormuş.100 tl ya bakıyormuş diye yazmışlar. Acaba nasıl 100 tl verip sokağa atmakta var. O yüzden giden arkadaşlar lütfen yorum yazarmısınız ?

hee evet aynı kısıden bahsedıyoruz .randevuları annesı verıyor

dedıgınde hatırladım:) canım yaa cok ıyı fal baksada sonucda fal yanı bu

100tlık ne falı bakabılır kı .bence gereksız cok para .

canım guvendıgın falcı varsa sen ne dıye bu topıkte falcı arıyorsun

Çekmeköy diye okudum bende vede gitmek istiyorum

cnm ben nılı kadıkoyde dıye bılıyordum .sımdı eskı mesajlarıma baktım da

forumdan bı arkadas gondermıs bana numarasını .eskıden angel cafede

bakıyormus hem kahve hem tarot ek olarak yıldıznameye bakıyormus .

sonra ayrılmıs ordan fal ısını bırakmıs .asıl meslegı suanda fal degılmıs

sıgortacıymıs .telefonda ozel randevu ıle fal bakıyormus .

nosunu veren uyede memnun kaldıgını belırtmıs .

sağol canım yaaa , sanada eziyet ettim desene , bana özelden Nil in numarasını rica etsem gönderirmisin ? Benim msj yok malesef

canım guvendıgın falcı varsa sen ne dıye bu topıkte falcı arıyorsun

ben aslında önce dediğim kadına ocak gibi baktırdım sonra aramız düzelince merakımdan yine haziran gibi tekrar gittim oda dediki sana ben baktım ya daha önce daha kaç kere bakıcam dedi yani seni artık tanıyorum durumunu biliyorum yani aynı şeyleri sölicem sana der gibi konuştu ama yinede dedikleri çıktı sınavdan fln geçiceğimi bildi bide verdiği tarihler uzun onların dolmasını bekliyorum. bende çekindim bi daha gidemedim geçen ablamla aradık sana gelmeyi düşünüyoruz die sanırım sorun olmuştu evinde baktığı için o yuzden artık misafir kbl etmiyorum ama müsait oldugumda uğrarım sizin evde bakarız dedi öle beklioz ama sonra dayanamadım gülşene gittim dediğim gibi işte ekime kdr tarih verdi bekliom bide fazla baktırmak istemiom yinede aklıma eser baktırmak istersem aklımda gidebileceğim biri olsun die takipteyim :))

Son düzenleme:
kızlar bundan 2 hafta oncesıne kadar depresyon modunda oldugumdan

haftada 2-3 falcı gezdıklerımın arasında can'da vardı .

o zaman da demıstım can'dan memnun kalmıstım .an ve gecmıste basarılı ıdı .

gelecekle ılgılı bazı tarıhler vermıstı ama tarıhlere henuz daha var .

yakın tarıh olarak eylul ayında olacak bi gelısmeden bahsetmıstı .

ates grubundan 30 yaslarında ısmınde z harfi olan bırıyle tanısacaksın

tanısma demeyelım boyle bı kısı zaten var hayatında ama özel bı bağ yok

aranızda .ama bu kısı eylulde sana ilk hamlesını yapacak dedı .duygusal olarak

yön degıstırebılecegın bı doneme gıreceksın dedı .kı ben o zaman delı gıbı

tum fallarımda ayrıldıgım kısı cıksın ısterdımo zaman cıddı depresyondaydım .

yenı bırıyle tanısacaksın dedıklerınde falcılara uyuz olurdum

ama suan gercekten canın dedıgını yasıyorum .bu bahsettıgı kısıyle bı ıletısımız

vardı ama ozel bı bag soz konusu hıc olmamıstı .ama 2 gun once bız bu kısıyle

bulustuk .bulustugumuzdan berı aklımda suan bu kısı var :44: degısık duygular

yasıyorum ,bu kısı sevgılım olsun ıstemıyorum ama hoslanıyorumda sankı .

ama eskısını hala unutmus degılım fakat yogun bı sekılde duygu beslemiyorum.

2hafta oncesıne kadar her sanıyede onu dusunurdum ama sımdı oyle degıl .

ama yıne de unutmus degılım sımdı dusuncelerımı yogun olarak bu canın

bahsettıgı sahıs kaplıyor sevgılımde olsun ıstemıyorum ama aynı zaman da

hoslanıyorum da .ne garıp duygular içindeyım hakketen ben yaa bu arada can

bu yenı kısı için olumsuz kelıme etmedı ama ,onunla bı ılıskıye baslamamıda tavsıye

etmedı .ben de o zamanlar aklımda sırf eskısı oldugu ıcın ,merak edıp de neden dıye

sorma geregı duymamıstım boyle ıste kızlar suan yakın tarıh olarak canın bu

bahsettıgı kısıye karsı duygularım yon degıstırmıs,sacma sapan duygular ıcıne gırmıs

durumdayım .hadı sonum hayola artık

Son düzenleme:

Ama tarot ve yıldızname için ikisi birlikte idi yanılmıyorsam.Yani bu işler birazda kısmet işi. Yıllar önce Kurtuluş' taki Melahat kardeşim için söyledikleri birebir tutmuştu. Hatta bizim bilmediğimiz bir çok şey söyledi kardeşim hepsini doğruladı. Üniversite sınavında yazdığı yerlere kadar söyledi. Haaa benimde çıkan şeyler oldu ama kardeşime söyleyipte çıkmadığı şey olmadı.

Arkadaşlar, foruma uzun zamandır üyeyim, yaklaşık 3 senedir falan. Başlığı da takipteyim sürekli. Burda önerilen falcılara gitmeye çalışıyorum. Taksim'deki hemen hemen her falcıya gitmişimdir. Bana yakın olduğundan dolayı Taksim'i tercih ediyorum. Kadınlar Kahvesi Pelin ve Majestik Enes iyilerden. Pelin'de sadece şu var: Kadınlar Kahvesi'ni götüren Pelin olduğu için, en çok müşteri de onda ve çok fazla şey söylemiyor. Yani 5 dk ancaktır, o da dolu dolu bir 5 dk. mı tartışılır; ama yine de iyidir Pelin. Enes'te en sevdiğim şey ise: Diğer falcılar gibi çok süper şeyler söylememesi. Yani müşteri çekmek adına seni seviyor, dönecek demiyor Enes. Enes direkt olmaz boşa uğraşma falan diyebilen biri. Bana da böylesi lazım zaten. Para veriyorum adam gibi söylesin. Ve Enes bana şöyle demişti bir keresinde: Sen balık burcusundur kesin. Evet dedim. Balıklara ve diğer su grubu burçlara fal bakmak zordur; çünkü falcının hislerinin çok kuvvetli olması gerekir bu burçlara. Ben de balık burcuyum demişti. Babaannesinin öleceğini tarotta görmüş Enes.
Benimse sizden almak istediğim bir bilgi var Nil Hanıma dair. Numarasını bana ulaştırabilir misiniz? Hiç yıldızname baktırmadım ve sıradan fal cafelere 30 TL vereceğime giderim 100 TL veririm bir kereye mahsus, en azından merakımı gideririm. Bana herhangi biriniz numarayı ulaştırırsa gerçekten çok sevinmiş olucam :)

sağol canım yaaa , sanada eziyet ettim desene , bana özelden Nil in numarasını rica etsem gönderirmisin ? Benim msj yok malesef

canım gonderdım mesajı .

yalnız nıller karıstı sanırım :) cunku bana nılın nosunu

veren arkadas; nılın kadıkoyde oldugunu ,eskıden angel

cafede baktıgını sımdı orada olmadıgını kendı ısının

falcılık degılde sıgortacılık oldugunu ozel randevu ıle

50tlye fala baktıgını soylemıstı .

Merhaba :) Nil'in numarasını bana da verebilir misin? Forumda iyi şeyler okudum onun hakkında; ama kötü şeyler de yazılmış. Ne yapacağımı şaşırdım.

Canım sağol çok tşk ederim . Bende mesajını okuyordum. Denemeye değer diye düşünüyorum . Sen ne dersin. İstersen birlikte gidebiliriz

anladım canım .amaan fala ınanma falsızda kalma demsler :)

ben tabı bazen tozutuyorum fala kendımı fazla kaptrıyorum

Canım sağol çok tşk ederim . Bende mesajını okuyordum. Denemeye değer diye düşünüyorum . Sen ne dersin. İstersen birlikte gidebiliriz

evet aslında ben de cok merak edıyorum nılı .ama kafam da karısıyor

bazıları ıyı dıyor bazıları kotu .50 tl bıde taa karsı taraf

ıyı degılse verdıgım parayada o kadar yol gıtmemede acırım valla:)

bence genel yorumlara bakıp oyle karar verıp haberlesıp bırlıkte gıdelım cnm

en azından soyle 4-5 gun bekleyelım tatlım ,genel yorumlara gorede

harekete gecerız:)

Tamam canm haklısın , bana yine özelden mail adresini gönderirsen irtibata geçip gideriz. Tabii ben anadolu yaasında olduğum için benim için sorun yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…