- 31 Mart 2008
- 8.769
- 1.121
- 373
Arkadaşlar Nil ve Şebnem hakkındaki düşünceleriniz neler ? Her ikiside biraz pahallı bakıyor yazılanlara göre. Ben öncelikle Şebnemi denemek isterim. Bana Şebnem ve Nil in telini özelden gönderirmisiniz ? Benim msj hakkım yok , önceki mesajımda msn demişim pardon :)))Şebnem mi Nil mi desem hangisini önerirsiniz ?
tatlım bende zaten aynı seyı dıyorum .yanı sımdı baska bı falcı
mısal cafe uc vakıt dıdem'den bahsedeyım .oldukca sıcak samımı
hos sohbetı olan cok tatlı bı bayan .ama fal konusunda bana gore
foss .cok guzel seyler soylemıstı hıc bırı de cıkmadı .ee şimdi ben
sırf tatlı sohbetı için yıne gıdermıyım ona fal baktırmaya ? gıtmem tabıkıde
cunku soyledıgı guzel seyler cıkmayınca boş umut verdıgını dusunup
direk falcı lıstemden elerım eledım de .ama gulsen dobralıgıyla dıkkat cekıyor .
mesela aylar once gıttıgım de sevgılımle kavga etmıstım .gulsen bana o zaman
"bununla senın sonun yok donecek dıye bekleme "dıye yorumda bulunmustu .
lakın adam donmesıne ragmen ben gulsenın soyledıgıne adapte ettım kendımı resme
bu dondu ama bılıyorum kı sonum yok dıye dıye kendımı resmen hıpnoze ettım
ufacık bı kavgamızda sureklı;" zaten gulsen demıstı sana donmekle hata yaptım" deyıp
bununla didişirdimyanı o zaman adamın donmesıne ragmen gulsene ınancımı
yıtırmemıstım .hep aklımda gulsenın sonunuz yok deyısı kalmıstı :)
bana sankı gulsen ılıskıler konusunda helekı ayrılmıs cıftlere ozellıkle olumsuz
konustugunu dusundurmeye basladı artık .mesela orada gulsene baktıran
2 kısıyede sordugumda onlarda ılıskılerı konusunda olumsuz yorum aldıklarını
belirtmistı .bılmıyorum artık sankı ozellıkle boyle bı tavır takınıyormus gıbı .
mesela bana ılıskımde yasadıgım surecı kopuk kopuk anlatıyor anlatıyor...
sonra bana sordu;" suan ılıskınız ne durumda" dedı .ben de ayrıldık dedım .ayrıldık
dedıkten sonra gulsen sağolsun tum olumsuzlukları pesı ardına sıralamaya basladı .hay
demez olaydım o ayrıldık kelımesını
canım bu şebnem hangısıydı yaa
bı tane ulusda oturan (tam emın degılım )
150-200 tlye fal bakan sebnem'den bahsedılıyordu
forumda ,bu o şebnem mı ?
Onu bilmiyorum canım Erenköy de diye okumuştum. Hatta çok yoğunmuş ve randevuları annnesi veriyormuş.100 tl ya bakıyormuş diye yazmışlar. Acaba nasıl 100 tl verip sokağa atmakta var. O yüzden giden arkadaşlar lütfen yorum yazarmısınız ?
ben daha öncede yazmıştım bizim orda samimiyetine inandığım sürekli dedikleri çıkan birine baktırıyorum evde bakıyor. onun dedikleriyle gülşenin dedikleri birebir aynıydı cunku bizim burdaki baktırdıgım kişi evlilik çok zor olmayacak demiyorum ama çok sıkıntı yaşayacaksın bende kökten sil at demişti snra aramız düzelince bi daha baktırdım bu yılın sonu 2013 gibi evlilik durumu olabilir dedi. gülşende bu ilişkinin çok sıkıntılı oldugunu evlillik konusunun anca bu yılın sonlarına doğru açılacağını söyledi. ikiside aynı şeyleri ve de dedikleri aynen doğru an, geçmiş ve gelecek ikiside aynı tarihleri verdi bakalım artık kısmet :)
Çekmeköy diye okudum bende vede gitmek istiyorum
cnm ben nılı kadıkoyde dıye bılıyordum .sımdı eskı mesajlarıma baktım da
forumdan bı arkadas gondermıs bana numarasını .eskıden angel cafede
bakıyormus hem kahve hem tarot ek olarak yıldıznameye bakıyormus .
sonra ayrılmıs ordan fal ısını bırakmıs .asıl meslegı suanda fal degılmıs
sıgortacıymıs .telefonda ozel randevu ıle fal bakıyormus .
nosunu veren uyede memnun kaldıgını belırtmıs .
canım guvendıgın falcı varsa sen ne dıye bu topıkte falcı arıyorsun
Çekmeköy diye okudum bende vede gitmek istiyorum
bende o tarafta oturuom yıldızname için gitmeyi düşündüm burdan bi üyeden nosunu aldım. ama bana dedikleri çıkmadı bide çok paramı aldı, deyince vazgeçtimnese dedikleri çıksa bile 100 lira flndı sanırım vermem o kdr :))
sağol canım yaaa , sanada eziyet ettim desene , bana özelden Nil in numarasını rica etsem gönderirmisin ? Benim msj yok malesef
Ama tarot ve yıldızname için ikisi birlikte idi yanılmıyorsam.Yani bu işler birazda kısmet işi. Yıllar önce Kurtuluş' taki Melahat kardeşim için söyledikleri birebir tutmuştu. Hatta bizim bilmediğimiz bir çok şey söyledi kardeşim hepsini doğruladı. Üniversite sınavında yazdığı yerlere kadar söyledi. Haaa benimde çıkan şeyler oldu ama kardeşime söyleyipte çıkmadığı şey olmadı.
canım gonderdım mesajı .
yalnız nıller karıstı sanırım :) cunku bana nılın nosunu
veren arkadas; nılın kadıkoyde oldugunu ,eskıden angel
cafede baktıgını sımdı orada olmadıgını kendı ısının
falcılık degılde sıgortacılık oldugunu ozel randevu ıle
50tlye fala baktıgını soylemıstı .
anladım canım .amaan fala ınanma falsızda kalma demsler :)ben aslında önce dediğim kadına ocak gibi baktırdım sonra aramız düzelince merakımdan yine haziran gibi tekrar gittim oda dediki sana ben baktım ya daha önce daha kaç kere bakıcam dediyani seni artık tanıyorum durumunu biliyorum yani aynı şeyleri sölicem sana der gibi konuştu ama yinede dedikleri çıktı sınavdan fln geçiceğimi bildi bide verdiği tarihler uzun onların dolmasını bekliyorum. bende çekindim bi daha gidemedim geçen ablamla aradık sana gelmeyi düşünüyoruz die sanırım sorun olmuştu evinde baktığı için o yuzden artık misafir kbl etmiyorum ama müsait oldugumda uğrarım sizin evde bakarız dedi öle beklioz ama sonra dayanamadım gülşene gittim dediğim gibi işte ekime kdr tarih verdi bekliom bide fazla baktırmak istemiom yinede aklıma eser baktırmak istersem aklımda gidebileceğim biri olsun die takipteyim :))
Canım sağol çok tşk ederim . Bende mesajını okuyordum. Denemeye değer diye düşünüyorum . Sen ne dersin. İstersen birlikte gidebiliriz
evet aslında ben de cok merak edıyorum nılı .ama kafam da karısıyor
bazıları ıyı dıyor bazıları kotu .50 tl bıde taa karsı taraf
ıyı degılse verdıgım parayada o kadar yol gıtmemede acırım valla:)
bence genel yorumlara bakıp oyle karar verıp haberlesıp bırlıkte gıdelım cnm
en azından soyle 4-5 gun bekleyelım tatlım ,genel yorumlara gorede
harekete gecerız:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?