İstanbul'da Fal - Falcılar

NİL kadıköyde. evet önceden angelsta calışmış.
yıldızname 60
yıldızname+tarot =100

canım sen nil'e baktırdın mı ? baktırdıysan nasıldı ?

bu arada ben hiç yıldıznameye baktırmadım .tam nasıl

bakıldıgınıda bılmıyorum .sanırım dogdugun gun ve saate gore

bakılıyormus .ama ben tam dogum saatımıde bılmıyorum .

annem sabah 5 de dogdun dıyo

babam ise aksam 5 de dogdun dıyo

ıkısıde bırbırının zıttı .hangısıne ınancagımı sasırdım

Al l bendende okadar. Bende hiç yıldıznameye baktırmadım.Benimde doğum saatim muamma seninki kadar olmasada . Annem sen doğdun ikindi okunuyordu diyor. Sonra tekrar soruyorum ikindi okundu doğuma girdim diyor .Araştıdığımda 2 burçtan birne giriyorum. Net olarak yükselenim tam bilinemiyor gibi.Ama Nil yıldızname , tarot ve kahvede bakıyor yanılmıyorsam.

neyse kı senın ıhtımallerın yakın .benım ıhtımaller arasında cıddı ucurum var.

bi'de benım babam boyle ozel gunlere cok onem verır .

ozel gunlerın hepsını not tutar.tum evlatların dogum gununden dogum saatıne

kadar herseyını not tutmus .bi benımkını not tutmamıs .

bıde son evlat oldugumdan en cok benı sevdıgını soyler

bu nasıl sevgıyse artık dıgerlerının dogum saatlerını

tutarken benımkını tutmamıs

nıl hanım evet canım yıldızname.tarot,kahve bakıyormus .

Yıldızname ciddi bi ilim hakkıyla yapana denk gelmedim henüz
19 yaşında baktırmıştım bi teyzeye hatırladıklarım var onlar çıktı ama detay hatırlamıyorum.
aklımda da doru dürüst bişi kalmadı.
şimdi gider misin onca yolu diye sorsanız , hayır gitmem.
falada gitmiyorum zaten.
bana sorarsanız kuranı karıştırmayın derim , yıldıznameyi çok istesemde uzak durma gayretindeyim. 2 defa yedim o naneyi.
merakıma barı kitabımı alet etmiyim di mi :)

Bu kadarmı tesadüfler olur canım. Biz 2 kardeşiz. Kardeşim in doğum saati dakikasına kadar biliniyor. Bende senin tam tersi en büyüğüm. Bizimkilere sitem ediyorum güya ilk evlatım . ilk göz ağrısıyım. İnsanda ilk evlat heyacandır. Siz tam olarak saati bilemiyorsunuz diye

nacizane bi sey soylemek istiyorum. dogum saatiniz saniyesi saniyesine bulunabiliyor. hatta bi arkadasim 7 diye biliyordu. oyle soylemis bakan kisiye.o da haritasini cikarip 7 olamaz 7:23te dogmussun sen dem
is. sonra annesiyle konusmasina sahit oldum. kadin 'ay ne bileyim kizimyuarlak
bisiler soyledim dogru yedi bucuga geliyodu sen dogdugunda' dedi. oyle yani. isin uzmani biri evlilik gunu saati, ameliyatlariniz kazalar, onemli bi aile ferdinim
olumu vs. gibi buyuk olaylarin tarihini haritaniza yerlestirerek dogum saatinize ulasabiliyor.

aynen oule tatlım ya bu bana baktı fal ben hıc bozmadan dınledım sonra bana soru sorabuılırsın dedı bende ne sorıyım sen hıc bıse sey bılemedın dedım nasıl yanı dedı eskı sevgılımle hala beraber oldugumu soyledın ve agustostan berı sorun yasıosunuz dedın ama bız 8 ay once ayrıldık dedım yaaa ama kafanda agustosta bıtmıs dedı :) ve daha bı suru sacmalık sonra toparlamaya calıstı ama fos :)

annene inan bence. mantıken o daha iyi biliri

valla tuğba benim en etkilendiğim falcılardan biridir. daha o zamanlar bu forumlara düşmemiş,kafayı da falla sıyırmamıştım ahhh aahhhh inanılmaz nokta atışları yapmıştı daha önce detaylı yazdım zaten. verdiği tarihlerde de bir kaç gün oynamayla dedikleri olmuştu evet onu da inkar etmiyorum ancak sonuç olarak yüzükle getirmişti adamı..hmmm bakıyım sağ eller havaya......zortttt sende yeni bir kıpırdanmalar varmış galiba forumda okuduğum kadarıyla karıştırmıyorsam eskiye baybay yeniye hayhay de bence artık.boşverrrr

Bir kac arkadas Nil'i ve Sebnem'i sormuslar. İkisine de baktirmistim ben. Nil hanima mayis ayinda baktirmistim. Genel olarak iyiydi. Benim icin onemli olan soyledigi bir kac seyi yasadim.. Bir daha giderim yani.
Erenkoy Sebnem'e yaklasik 1 ay once gittim. İlk gidisimdi. Dedikleri icin henuz cikti veya cikmadi diyemem ama fali insani etkiliyor. Tavsiye ederim yani.

rica etsem bana şebnemim numarasını yollarmısınız yprkhizli@hotmail.com

kızlar banada nılın yada şebnemin numarasını yollarmısınız erenköyyde bu bayan evındemı bakıyor ??

Merhaba kızlar
Ben Nil'e Mart ya da Nisan'da baktırdım. Tarot + Kahve. Çok karışık baktı bana. Yazdıklarını not almıştım. Ara ara çıkarıp okuyorum. Verdiği tarihler geçti. Beni bu senenin Ekim ayında evlendirdi ısrarla öyle bir şeyin mümkün olmamasına rağmen. Tarihlere takılmayayım dedim ama epey geçti şu tarihlerde şunlar olacak dediklerinin üstünden. Onun için ben başarısız buldum. Ama frekans işi bu. Gidip denemek isteyen gene gitsin denesin. Sevgiler.
rica etsem bana şebnemim numarasını yollarmısınız yprkhizli@hotmail.com

Evet canım ben sormuştum. Nil ve Şebnemi . Nil in teline ulaştım ancak Şebneminkini bilmiyorum. Rica etsem her ikisininde telini bana mesaj atarmısın ? Sen yeni gitmişsin neticede her ikisinide .Sendeki tel. numaraları günceldir.Malesef benim msj hakkım yok

Sebnem daha mantikli geldi nil hakkinda hem iti hem kotu diyolar bide daha pahali sebnem nerde acaba erenkoy daha yakin hem onun numarasi i ve dyerini yazan olursa sevinirim

dogum haritasında rektifiye denen bir olay var yaşamınızdaki büyük olayların tarihlerini söyleyip harita üzerinde ayarlama yaparak dogum saati bulunabiliyor ama bu iş için bile bir ton para alıyorlar yorum için alınan paraları telaffuz bile etmiyorum

Canim ikisinin de numarasi var fakat malesef benim de mesaj hakkim yok henuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…