Canim ikisinin de numarasi var fakat malesef benim de mesaj hakkim yok henuz.
Merhaba Floor , senin mesaj hakkın var sanırım. Sbyk de Nil in ve Şebnemin telleri var sana zahmet olmazsa rica etsem aracılık edermisin lütfen ?
Sevgili Floor bu arada sende sanrım Nil in telini istiyorsun Ssbyk de var. Ama ne onun nede benim msj hakkım var. Sende hem numaraları almış olursun canım. Sana zahmet olacak
Arkadaşlar Şebnem ve Nil'in numarasını ben de istiyorum. Gerçekten istiyorum. Mail adresimi size pm olarak atsam? Ben aldığımda diğer arkadaşlara da atarım böylece.
walla gamzeden başkası yalan..hem telefondan hemde msn üzerinden bakıyor....tek kelime 10 numara ben bundan öncede bunları yazdım uzunda zaman oldu girmeyeli ama...kim ne derse desin gamze ablam diyorum ve susuyorum.....
Arkadaslar Mercan Sayhan hakkinda yorum yapabilecek olan kimse var mi ?
Bu sitede mesaj atmak fala gitmekten falan daha günah daha yasakmış gibi. Bana dedikleri şey şu: "Özel mesaj gönderebilmeniz için Sitede yazmış olduğunuz toplam mesaj sayısının 100 veya daha fazlası olması gerekmektedir." Resmen kasıyorlar mesajlaşmamamız için.
Bana Eylul sonuna kadar bir konuda vakit verdi.. Olup olmadigi konusunda bilgi veririm..
Bu arada soyledikleri uc vakit didem,filiz, yigitlerin her ikisi ve ada ile tamamen paralel..bunlarin tersini soyleyen tek kisi de etiler serap..
Bende en basarisiz olanlar : rita, nihal (sembol/besiktas), belgin kostak (gelecek sifir ama super eglenceli), arzu (hatta ekstra para isteyip herseyi yapabilecegini soyledi) , kuzguncuk belgin (cok iyi niyetli), yesilkoy gul (ilk gittigimde iyiydi son donemleri kotuydu)
Hepimizin mutluluktan uctugu aklinin ucuna falin gelmedigi gunlere kavusmamizi diliyorum
canım mercanın verdiği tarihe daha var sanırım onun dışında genel olarak falından memnun kaldın mı bilebildi mi?
birde ben emelim cafedeki yiğiti beğenirim yiğitlerin ikisi derken onu mu kastettin?
acıl fal baktırmam lazım arkadaslar onerıcegınız bırılerı yok mu
Arkadaşlar Şebnem ve Nil'in numarasını ben de istiyorum. Gerçekten istiyorum. Mail adresimi size pm olarak atsam? Ben aldığımda diğer arkadaşlara da atarım böylece.
Mail adresini verebilirseniz ikisinin de numarsini verebilirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?