İstanbul'da Fal - Falcılar

Merhaba Floor , senin mesaj hakkın var sanırım. Sbyk de Nil in ve Şebnemin telleri var sana zahmet olmazsa rica etsem aracılık edermisin lütfen ?

Arkadaşlar Şebnem ve Nil'in numarasını ben de istiyorum. Gerçekten istiyorum. Mail adresimi size pm olarak atsam? Ben aldığımda diğer arkadaşlara da atarım böylece.

Sevgili Floor bu arada sende sanrım Nil in telini istiyorsun Ssbyk de var. Ama ne onun nede benim msj hakkım var. Sende hem numaraları almış olursun canım. Sana zahmet olacak

çok sağol canım ,uyarsa birliktede gidebiliriz. Bir arkadaş daha var burdan oda istiyor. Hatta 3 kişi gidince belki indirim yapar :)))

Bu sitede mesaj atmak fala gitmekten falan daha günah daha yasakmış gibi. Bana dedikleri şey şu: "Özel mesaj gönderebilmeniz için Sitede yazmış olduğunuz toplam mesaj sayısının 100 veya daha fazlası olması gerekmektedir." Resmen kasıyorlar mesajlaşmamamız için.
Sevgili Floor bu arada sende sanrım Nil in telini istiyorsun Ssbyk de var. Ama ne onun nede benim msj hakkım var. Sende hem numaraları almış olursun canım. Sana zahmet olacak

Arkadaşlar Şebnem ve Nil'in numarasını ben de istiyorum. Gerçekten istiyorum. Mail adresimi size pm olarak atsam? Ben aldığımda diğer arkadaşlara da atarım böylece.

walla gamzeden başkası yalan..hem telefondan hemde msn üzerinden bakıyor....tek kelime 10 numara ben bundan öncede bunları yazdım uzunda zaman oldu girmeyeli ama...kim ne derse desin gamze ablam diyorum ve susuyorum.....

Msn? Aaa adresini yazar mısın? Ne kadar süre ile bakıyor? Ücret nedir?
walla gamzeden başkası yalan..hem telefondan hemde msn üzerinden bakıyor....tek kelime 10 numara ben bundan öncede bunları yazdım uzunda zaman oldu girmeyeli ama...kim ne derse desin gamze ablam diyorum ve susuyorum.....

Arkadaslar Mercan Sayhan hakkinda yorum yapabilecek olan kimse var mi ?

Bana Eylul sonuna kadar bir konuda vakit verdi.. Olup olmadigi konusunda bilgi veririm..

Bu arada soyledikleri uc vakit didem,filiz, yigitlerin her ikisi ve ada ile tamamen paralel..bunlarin tersini soyleyen tek kisi de etiler serap..

Bende en basarisiz olanlar : rita, nihal (sembol/besiktas), belgin kostak (gelecek sifir ama super eglenceli), arzu (hatta ekstra para isteyip herseyi yapabilecegini soyledi) , kuzguncuk belgin (cok iyi niyetli), yesilkoy gul (ilk gittigimde iyiydi son donemleri kotuydu)

Hepimizin mutluluktan uctugu aklinin ucuna falin gelmedigi gunlere kavusmamizi diliyorum

Bu arada bugün tekrar fala gittim. Majestik Cafe'de (Taksim) Melek diye bir kadın var. Bakırköy'de bir cafeden yeni gelmiş buraya. Yaklaşık 20 dk baktı ve her şeyimi bildi. Çok keyif aldım. 15 TL zaten. Verdiğim paraya gayet değdi bence. Bir de bugün 2 arkadaşım Kadınlar Kahvesi Pelin'e gitti. 2'si de şok halinde çıktı. Bi tanesi mezhebimi bildi ya nasıl bilir falan oldu. Sevgilimle ne kadar süre çıktığımı bildi falan dedi. Bir de Pelin çok iddialı. Dediklerim çıkar biliyorsun diyor

Aynen katılıyorum canım. Hiç bir sitede böyle bir uygulama yok. Hayır 100 mesaj olmadan mesaj atmanın ne sakıncası var , kime ne zararı var onuda anlayabilmiş değilim. İstersen bir arkadaş bana Nil in numarasını yollamıştı. Ama eskiden kalmadan mesajlarından.
Numarası aynımıdır bilmiyorum . Mailini pm atarsan yollarım. En güncel numaralar şimdi ssbyk isimli arkadaşta. Hem Nil hem Şebnem.Lütfen alınca banada yollarsın canım. Malum mesaj hakkı !

canım mercanın verdiği tarihe daha var sanırım onun dışında genel olarak falından memnun kaldın mı bilebildi mi?
birde ben emelim cafedeki yiğiti beğenirim yiğitlerin ikisi derken onu mu kastettin?

canım mercanın verdiği tarihe daha var sanırım onun dışında genel olarak falından memnun kaldın mı bilebildi mi?
birde ben emelim cafedeki yiğiti beğenirim yiğitlerin ikisi derken onu mu kastettin?

merhaba mercan hanımı tavsiye etmem ben 3 yıl önce baktırdım hıç bır söylediği çıkmadı ve o an yaşadıklarımla alakallı bıle hıç bır mevzumu bılemedı 100 tl ye değmez kendı fikrim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…