İstanbul'da Fal - Falcılar

Arkadaşım sumeldaozdemir@gmail.com mail adresim. Rica etsem bana yeşilköy Gülnaz'ın telefonunu verir misin? Bir de neye bakıyor ve sen nasıl buldun? Çok teşekkürler

Mail attim numarasini size. İskambil aciyor. Cok uzun surmuyor. Acikcasi ben begenmedim. Zaten soyledikleri cok anlasilmiyor. Mesela bana dedi ki, sende buyu var o yuzden her sey ters gidiyor. Ve her seyi ona bagladi. Buyu de buyu. Adam akilli bir sey soylemedi. Gunahini alamam simdi; buyuyu bozayim gibi tekliflerde bulunmadi ama agzindan baska bir sey cikmadi iste. Yani ben hic begenmedim canim. Belki bana bakamamistir ama. İstersen dene tabii.

Bu kadını neden aradığımı anlatayım burada da herkese ders olsun çünkü bana hayatımın dersi oldu. Bu Gülnaz denen şarlatan kadın Şıvga denen diğer şarlatanın beraber çalıştığıdır. Aslında Şıvga fal bakma ayaklarında herkeste büyü çıkartır ve bu kadına yönlendiri. Beykent Gürpınar'da Tabanlı sitesinde oturur Şıvga. Tam 1 yıl önce bende de tabii büyü varmış diye beni hocasına yönlendirmişti ama ben kadını hiç görmedim. Ve bana üzerimde taşımam için HAMAYİL yaptırmayı ve böylelikle de yapılacak olan bütün büyülere ve kötülüklere karşı korunacağımı ve üzerimdekilerin de kalkacağına beni öyle bir güzel ikna etmişti ki ben de yaptırayım dedim. Veeee hamayili yazacak hocanın da Azerbeycan'da Ayhan adı ama Ay dede dedikleri (ki bundan birkaç ay önce de güya vefat etmiş) bir hoca idi. İstedikten tam 1.5 ay sonra hamayil geldi bana üzerimde taşımam için ama gelmez olaydı. Taşımaya başladıktan sonra sol ayağımın 4. parmağında sanki yüzük varmış da sıkıyormuş gibi birşeyler başladı ve ben anlam veremedim çünkü hiç ağrı yoktu. Sonra sırasıyla bütün işlerim dibe vurmaya başladı. Bu arada Şıvga şarlatanı ile hemen hemen hergün konuşuyordum neden böyle olacağına dair ve bana belki birkaç kurban daha kesmemiz gerekebilir gibi şeyler söylüyordu (ki 1 kurban 650 lira falan) ben de bundan böyle asla 5 kuruş dahi veremem deyince bunlar demekten vazgeçmişti. Neyse, ama bu arada cidden herşeyim ters gitmeye başladı. Ekonomim ciddi anlamda dibe vurdu, yılardır yalnız yaşayan ben evde garip korkular hissetmeye başladım, evimi boşalttım yüm eşyalarımı sattım. İşten çıktım. Aşk desen, adam işten çıkmıştı yeni işe girdi, evi yoktu ev tuttu, sevgilisiyle daha da bağlandı vs... Ben 1-2 kez hamayilimi atmayı düşündüm ve Şıvga’ya veryansın ediyordum ki o “ aman sakın, sakın atma ve kalbini bozma” gibi sözlerle beni avutuyordu. Derken birgün bana öyle bir geldiler ki kuzenimle buluşup hamayilimi açtık koca bir pembe kağıt. Önlü arkalı İbranice sözlerle dolu ve yıldız resimleriyle de her iki tarafı çerçevelenmiş. Arkada kocaman bir çember ve içinde yine garip şekiller ve İbranice yazılar var. Ve o kağıdı yaktık ama öyle bir tuhaf koku çıktı ki size anlatamam ve biz sanki içmişiz gibi yürüken sendelemeye başladık. Ha bir de muskanın kaplı olduğu katları açtıkça da siyah kurumla üzerlerinin yer yer boyandığını gördük ve anlam da veremedik. Sonra ben Şıvga’yı aradım sanki birşey olmamış gibi. Ve böyle bir muska tarifini sanki bir arkadaşımın evinde bulduk gibi anlattık ona ama üzerindeki yazılanları hiç tarif etmedik. Şimdi hepiniz dikkat edin lütfen; dedi ki “ İyiliğine yapılanlar beyaz kağıda yazılır ve arapçadır. Kötülüğüne yapılanlar ise kırmızı veya saman kağıdına İbranice harflerle yazılır bir de her tarafında yıldız olur. Çember vardır ki o kişiyi çembere almak için” Ben tabii şoklardayım. Ona birşey söylemedim ama 1 hafta sonra onu tehditlerle budurumu anlattım. Tabii ne yaptı şimdi 2 telefonu da değiştirmiş belki evinden de taşınmıştır. Ben bu HAMAYİL için kaç lira ödedmiştim biliyor musunuz? Tamı tamına 8.000.- TL. Hayatımın en en en büyük salaklığına nasıl yandığımı anlatamam. Hamayili yaktığımdan beri yani 4-5 aydır işlerim ve para durumum ciddi oranda düzeldi. Ve artık hayatımda bir daha ASLA böyle birşey yapmam. Ve bu durumu hayatım boyunda utanç içinde hatırlayacağımı biliyorum. Sizlerden ricam lütfen bu tür şeylere kanmayın ve bu örneği en yaşanmış ders olarak siz de hep hatırlayın. Gülnaz’ın telefonunu istememdeki amaca gelince, o kadına gidip Şıvga’nın para konusundaki foyasını da ona söyleyeceğim (çünkü sanırım Gülnaz Şıvga’nın bu kadar yüklü miktarlar aldığından da habersiz ve yine sanırım Şıvga O’nu da söğüşlüyor) ve bu çeteyi polislerle çökerteceğim. Ben de belki yanarım ama olsun yine de polise ihbar edeceğim. Durum budur. Bana telefon vererek bilmeden çok büyük yardım eden arkadaşa da çoook teşekkür ederim.

canım benim ya neler olmuş öyle.
Allah korumuş gene , ben hacı hocaya bulaşmayın derken bunu anlatmaya calısıyordum.
Çok çok geçmiş olsun

sizin adınıza üzüldüm gerçekten ders alınması gerek bir durum arkadaşım dualara sığınmak en doğrusu,sizin olayın bir benzeride benim arkadaşım yaşadım oda şu ünlü medyum ZODYAK'ya dünya para kaptırdı ve hiç bir şey yapamadı bunlar o kadar kaşarlanmışlarki yüzleri dahi kızarmıyor aman ha uzak durmakta büyük fayda var.

arkadaşım gerçekten çok üzüldüm ama geçen gunde dedim ya bi bayan hocaya gittim öle şarlatan tipli fln deildi bana normal felak nas sürelerini fln oku sonrada tekrar buraya gel sana dua vericem dedi fiyatı 100-150 demesine ragmen gitmemeyi tercih ettim işin içine para girince ne iyi niyet kalıo ne inanç... benim dayım teyzem zaten hoca ama benim ilişkimle ilgili bir sorun oldugu için tabi derdimi onlara anlatamıyorum. dayım cami imamı ama bi kişidende bigun para talep ettiğini görmedim herkese yardımcı olur ama para vermek isteyenleride camiye yardım etmeleri için yönlendirir ve de kesinlikle sakallı cübbeli değildir ilim ifran görmüş etmiş devlete bağlı memurdur. bizim gittiklerimiz kim ??? daha doğru dürüst kurandan kitaptan haberleri olmayan kenar mahalle dilberleri :)) kendi çaplarında hocalık taslıyorlar umarım bu işleri ticarete döküp insanları büyüyle onla bunla kandıranlar tez zamanda hepsi allah tarafından çarpılır :))

Teşekkür ederim minikim. Ya neler oldu neler. Ama şimdi yeni doğmuş gibiyim. Allah herkesi korusun bunlardan...

Korusun canım ..
Rabbim sana huzurlu , güvenli günler nasip etsin ..

Ben bana büyü var diyene , hacı hoca peşinde koşturamam uğraştırma beni diyorum.
ama bi gün kanabilirim , umarım öyle bişi olmaz..

Canım çok çok geçmiş olsun.Yaşadıkların filim gibi.İnan soluksuz okudum. Umarım en kısa zamanda telefonu bulursun diyeceğim ama..... Bence artık hiç bulaşma , haram zehir olsun de çık işin içinden. Boşu boşuna tekrardan sinirlerini bozmaya gerek yok. Sen bilirsin ama...

Korusun canım ..
Rabbim sana huzurlu , güvenli günler nasip etsin ..

Ben bana büyü var diyene , hacı hoca peşinde koşturamam uğraştırma beni diyorum.
ama bi gün kanabilirim , umarım öyle bişi olmaz..

Aman minikim sakın sakın o birgün gelmez inşallah. Allah hepimize huzurlu, sağlıklı ve mutlu günler versin en kısa zamanda. Kimin neye ihtiyacı varsa ona kavuştursun. Büyülerden de hacı hocalardan da uzak tutsun hepimizi.

Canım çok teşekkür ediyorum. Bu dediklerini ben de zaman zaman düşünüyorum ama bak Allah nasıl da Gülnaz'ın telefonunu bulmayı nasip etti bana hem de hiç araştırma yapmadan.

amin diorum.
ben falcılardan bile uzak durmaya çalışıyorum.
kendimle mücadele ediyorum.
çünkü gidip ümit satın alıcam.
c.tesi yiğite gidicektim dedim ki kendime
25 tl fal
yol şu bu 15 tl
girdim bi magazaya bi gömlek bi hırka aldım indirimden.
fala gitmedim.
şimdide yeni hedef koydum kendime araba alıcam. 1,5 yıldr rahat 3 bin küsür param gittim belkide cok daha fazlası.
noldu ? ümitlendim , hüsrana uğradım.
onun yerine diyorum ki Rabbim dayanacak sabır , atlatacak güç ver.
Aldığınada verdiğinide şükürler olsun.
Hakkımdakileri kalbime kabul eyle , huzur ver bana.
hala atlatamadım ama artık atlatacağımı biliyorum.
hiçbirimiz zevkten dadanmadık falcıya , hocaya ..

Çok doğru demişsin,
Hiçbrimiz zevkten dadanmadık falcılara,
Bu da bana göre bütün kötü alışkanlılar gibi bir kötü alışkanlık,
Ama gerçekten rehabilite olabiliyor insan,
Hem de kendi kendine,
Bizler eminim ki aptal ve sıradan insanlar değiliz,
Başkaları tarafından sırf bu alışkanlığımızdan ötürü zaman zaman böyle değerlendirilsek bile,
Bu yüzden ben kendimi falcılardan kurtulma konusunda eğitmeye çabalıyorum,
Yaşantımız ne olursa olsun,
Fazla gelecek hayallerine kaptırmadan kendimi,
Doğru insan olma hedefleriyle,
Artık doğru şeyler yapmayı umuyorum kendim ve sizlerin adınıza,
Annem hep der ki;
"Allah karşınıza kadir kıymet bilenleri çıkartsın"
Evet ben de hep derim ki;
"Karşımızdaki söylediklerimizi doğru anlasın ve bizi doğru yere koysun"
Ya böle işte

slm minikdepresif;
msj atmışsın ama msj hakkım olmadığı için cvp yazamadım.. ama doğru tahmin :) nie dersende msj hakkım oldugunda cvbını yazıcam özelden :))

İnanamiyorum. Cok uzuldum basina gelene. Ve yaziklar olsun. Allah'a havale et canim. Allah goruyor.
Buradan kim bilmiyorum; bana Gulnaz'i siddetle tavsiye etti. Git bak fal nasilmis gor falan. Ben de cok merak ettim. Yemin ederim Gulnaz'in evinden ciktiktan sonra aksama kadar agladim. O kadar kotu oldu ki icim. Yok bu buyu size baglama icin yapilmis. Sen asla evlenemeyeceksin. Evlensen bile bosanirsin. Sen bu buyuyle sans eseri yasiyosun. Gecen zamanlarda bi kaza atlatmissin, sans eseri kurtulmussun falan dedi. Gercekten kaza yapmistim ama bunu duyunca kotu oldum tabi. Bu buyuyu neden bozdurmadiniz siz falan dedi. Allah biliyor ya ordan ciktiktan sonra anneme demeyi dusundum anne boyle boyle diye. Sonra dedim ki eger buyu yapmissa da biri Allah biliyor, Allah cikartir onlardan dedim. Bosuna degilmis demek ki o kadindan hoslanmamam. Yazik insanlarin hayatlariyla oynuyorlar resmen.

ayy medyum zodyak ne uyuz bişe ne ukala ya bi kere merak ettim aradım telde bile konuşurken sinir oldum boğmak istedim onu :))

Sakın ağlama tatlım,
İnan bana da Şıvga telefonda Gülnaz denen bu kadına güya bakım yaptırıp,
Aynı laflar söyletmişti,
Yok ben şans eseri yaşıyormuşum,
Yok iyi ki ölmemişim vs...
Ama ahtım var ki kadını arayacağım ve belki de Şıvga ile Gülnaz'ın aralarını açacağım,
Bunu bile başarırsam içimdeki hırs bir nebze olsun azalacak,
Çünkü eminim Şıvga bizlerden aldığı onca yüklü paraları,
Ancak belki de 1/4 ünü hocaya veriyor,
Yani bize hocanın istediğinden çok çok fazla söylüyor,
Ki evi bizden aldıklarıyla bir saray yavrusu gibi,
Ama Allah inşsallah çıkartır ondan,
E zaten o kadar yalnız ki,
İbrahim tatlıses'in dansözü imiş bir zamanlar,
Dansöz Şıvga diye yazın Googlea çıkıyor,
Bir dansöz nasıl olmuş da böle hacı hoca takımına karışmış,
Ve bir de din ve inanç konusunda attı mı mangalda kül bırakmıyor şimdilerde,
Anlamadım...
Kendime çoooook KIZGINIM

Sakın ağlama tatlım,
İnan bana da Şıvga telefonda Gülnaz denen bu kadına güya bakım yaptırıp,
Aynı laflar söyletmişti,
Yok ben şans eseri yaşıyormuşum,
Yok iyi ki ölmemişim vs...
Ama ahtım var ki kadını arayacağım ve belki de Şıvga ile Gülnaz'ın aralarını açacağım,
Bunu bile başarırsam içimdeki hırs bir nebze olsun azalacak,
Çünkü eminim Şıvga bizlerden aldığı onca yüklü paraları,
Ancak belki de 1/4 ünü hocaya veriyor,
Yani bize hocanın istediğinden çok çok fazla söylüyor,
Ki evi bizden aldıklarıyla bir saray yavrusu gibi,
Ama Allah inşsallah çıkartır ondan,
E zaten o kadar yalnız ki,
İbrahim tatlıses'in dansözü imiş bir zamanlar,
Dansöz Şıvga diye yazın Googlea çıkıyor,
Bir dansöz nasıl olmuş da böle hacı hoca takımına karışmış,
Ve bir de din ve inanç konusunda attı mı mangalda kül bırakmıyor şimdilerde,
Anlamadım...
Kendime çoooook KIZGINIM

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…