İstanbul'da Fal - Falcılar

Arkadaşlar bende yıllardır yıldızname baktırmak istiyorum fal yada tarot değil kurandan bakılıyormuş baktıran varmı acaba doğru çıkıyormu bilgilendirirmisiniz beni.

Canim onlar birbirlerinden haberdardirlar. Gulnaz'in zaten telefonda konusacagini sanmam. Ben ilk aradigimda nerde oturuyosunuz falan diye soru sordugumda yuzume kapamisti telefonu. Bu Sivga denen dolandiricinin evine daha sonra gitmedin mi peki ? Hic haber alamadin mi ? Sana resmen buyu yapmislar ya, Allah cikartsin hepsini onlardan.

Canım ben gizli nodan Gülnaz'ı aradım şimdi ama 536 lı telefonu kapalı diğer 534 lü olansa kullanım dışı diyor. Sen hangisinden aramıştın?

Canım ben gizli nodan Gülnaz'ı aradım şimdi ama 536 lı telefonu kapalı diğer 534 lü olansa kullanım dışı diyor. Sen hangisinden aramıştın?

Pazar gunu bi numarasini aramistim kapaliydi. Diger hatti acikti canim. Hangisi acikti bilemiyorum ama. Kapali olan numarasini ara surekli, acar illa ki. Hic olmadi ev adresini istersen veririm.

Canim 534'lu olani caldirdim simdi kullanim disi mi diye ama caldi. Hemen kapadim ben de. Ozelden aradin diye mi oyle dedi acaba

Arkadşlar özelden msj hakkım yok ama sizlere bir tavsiye inanın o kadar güzel reçeteler varki,sıkıntılar için zikirler var havas ilmini biraz araştırırsanız nazara,büyüye karşı yapılması gerekenler yazıyor varsa bir şey üzerinizde kendiniz okuma ile bunu düzeltebilirsiniz ben buna inanıyorum zamam zaman tıkandığım yerlerde bu terkipleri uyguluyorum dünya ayet üzerine kurulmuştur bunu unutmayınız fal merakı bendede var ama asla bu güne dek bir hocaya gitmedim gitmemde onlar kim oluyor seçilmiş özel kişilermi asla sadece bizlerinde bildikleri duaları şunu şöyle oku bunu böyle oku diyerek gönderiyorlar sonuç hüsran mesela hz yunusun bir duası vardır balık'ın karnında iken okuduğu bu cidden güzel vede manevi bir reçetedir bunu dilinize zikrederseniz bazı şeylerin ne kadar daha çabuk yoluna girdiğini göreceksiniz bunun gibi binlerce var herşey gönlümüzce olması dileğiyle

arkadaşlar merhaba,
arada sırada topic e girip okuyorum yazdıklarınızı. ben de fal baktırmayı severim ama en çok böyle arkadaşlar arasında toplanıp bakılan kahve fallarını severim. ama hiç öyle muska vs bişi için kimseye gitmedim.açıkcası çok güvenmemde öle insanlara. zor günlerim herkes gibi olmuştur benimde sıkıntılarım vs oluyorda halen. ama nurvana arkadaşımıza çok katılıyorum ben. hergün düzenli zikir çekin. bakın zamanla nasıl psikolojik olarak güçlenip rahatlayacağınızı göreceksiniz. ben sürekli bunu yaparım içim sıkıldığında. dua, namaz, zikir bunlarla rahatlarım..çok faydasını gördüm. sizede sadece nacizane önerimdir. kendim yaşadığım için paylaşmak istedim sadece..
rahmetli annem derdi ki.. Yer gök dua üzerine kurulu, duanı ekisk etme derdi. ben bu sözü hiç aklımdan çıkarmam, küçüklükten beri yer etmiş kafamda..

Ben gecen yazmış oldugun duaların hepsini okudum..oyle huzur buldum ki anlatamam..:) bunuda okurum şimdi ..hersey gönlüne göre olsun cnm.

yaqmuryy@hot... Nil ve Şebnem'in numarasını ve adresini, yani nasıl ne şekilde gidebileceğimi (Şişli'de oturuyorum) anlatabilirseniz çok çok sevinirim. :)
Mesaj atmissiniz fakat ozel mesaj gonderme hakkim henuz yok. Mail adresinizi yollarsaniz o sekilde gonderebilirim.

merhabalar,aranıza yeni katıldım.yaklaşık on aydır gezmediğim falcı kalmadı diyebilirim,bunlar sorunum hakkında hemen hemen aynı şeyi söylüyorlar fakat zaman bilemiyorlar.cezminin falı hakikaten çıkıyor mu arkadaşlar,bir de eskiden kadınlar kahvesinde çalışan gülşah?beylikdüzü serpil...cezmi özellikli sorum...kendisine resmen bir servet ödedim diyebilirim.on ayda en az on kere baktırmışımdır,onunda da dönecek dedi,hala dönmedi şahsı muhterem..özel mesaj hakkım yok..çok rica ediyorum cevap bekliyorum..özellikle on beş yıldır baktırdığını söyleyen nkdclc kullanıcısından..

ben nede bakım yapıp olumlu şeyler yaşayanların yazmadığını çok merak ediyorum açıkcası...ben ve burdan aynı topikden bir iki arkadaşla beraber eklemiştik biz gamze hanımı dün iki kişiyyle konuştuk msn de gördüm...bundan bir sene önce gamze hanıma bakım yaptırmış ve 13 senedir çocukları olmuyomuş o demişki deniz kenarında bir yerde bebeğin için müdahale edilecek ve sen hamile kalacaksın ve bir kızın olucak demiş...ve gerçekten akdeiz üni. dölleme işlemi olmuş ve 1 içinde bir kızı oluyor...sonra sabrielly diye yanlış yazmadıysam bir arkadaş vardı oda 3 ay sonra hamile kalıyosu oğlun olucak demiş zor bir hamilelik olucak demiş eşinin yanına tayiin çıkıyo demiş...hepsi oldu inanamadım diyor dedim ki siz bunu nerden buldunuz kk eee yazın oraya diyorum ama girmiyoruz diyorlar...ama ben hepsinede yazdırıcam göreceksiniz...gamze hanım tek diyorum gerçekten öyle...iyiki tanımışım onu....

Ben de İstanbul'da misafir olduğum dönemde arkadaşım aracılığıyla Biriz Hanım'a gittim ki o kadar çok falcı deneyimim vardır ama ben direk olarak bu kadar net tarih verip de bugün şöyle olmuş, şu gün böyle olmuş diyen bir falcı görmemiştim. Resmen şokları yaşadım. Hatta arkadaşıma bir konuyla ilgili 13 gün içinde diyeyim ama yarın bile olabilir dediği şey ertesi gün oldu. Benim İstanbul'dan ayrılacağım tarihe kadar bildi. Bana söylediklerini unutmak istiyorum Murphy kurallarına uygun olsun diye:) ama ikimizin falını da çok net hatırlıyorum. Eğer söylediklerini yaşarsak tek tek, 6 ayda bir kalkar gelirim İstanbul'a :):):)

merhaba arkadaslar ben cok eski buranin uyelerindenim.saydigin cogu falciya da gittim.
ama cogunun yalanci ve sarlatan olduguna kanaat getirince bir sure ara verdim. ama dun bayagi aradan sonra
bir arkadasim neticesinde soguksu da halis denen bir hocaya gittim.. benim hayatimda hocalarin evine gittigim yoktur ayrica.
allahh adam bir basladi yok senin yasinda var evde kaldin sebebi 22 yasinda sana buyu yapildi. sen evlenemezsin. ya insan etkileniyor
cunku bir kac seyide bildi. bilmiyorum arkadaslar 29 yasinda is guc sahibi insanim ugrastigim seylere bak ama insan etkileniyor.
sana yedirmisler dedi adam ya cumartesi gel sana muska yazicam dedi. gitmek istemiyorum ama gercekten insan sorguluyor bazi seyleri. ama size sunu soyliyim ben 2 senedir fal baktiriyorum nerdeyse ne gecti elime derseniz koca bir hic......

tamamda yani mantığım el vermiyor msn de neyimden elektrik alıpta bakıyor hani kahve yok, su ayran içmiom kart çekmiom fln :) acaba cinlerimi var :/ bide ne kdra ve nasıl bakıyor msnden bakıoo deyince daha önce yaşanmış vakalarda olunca insanın aklına bir sürü soru işareti geliyor bu kadının facesi internet sayfası fln yokmu araştırma yapabileceğimiz :))

kızlar bugun arkadasımla bakırkoye kahve ıcmeye gıttık .

nereye gıtsek derken cıvıltı cafeye gıttık .

ben cıvıltı'da suna ya bundan 3 yıl once 2 kere fal baktırmıstım .

ama hıc begenmemıstım .cunku cok genel seyler soyluyordu .

ılk baktırdıgımda bana ; baban zamanında annene cok cektırmıs

demıstı .ılk baktırdıgımda tatmın olmustum ama ,5 ay sonra

tekrar gıttıgımde yıne aynı cumleyle baslayınca fala

foss oldugunu anladım .benım ıs yerımdende gıden arkadaslarım vardı

onlarada aynı cumleyı kurunca "baban zamanında annene cok cektırmıs "bu

klasık cumleyı iş arkadaslarıma da kullanınca foss bı falcı demıstım

bıdaha gıtmemıstım .neyse cok uzattım sanırım konuya geleyım .

bugun arkadasımla cıvıltıda kahve ıcerken herkesın fıncanı kapatıp

sunayı bekledıklerı dıkkatımı cektı .dıkkatımı cekınce sorma geregı duyup

personele sordum kac kısı var dıye .personel de saydı 19 kısı var sırada

dedıgınde ahanda boyle kaldım

bu suna bu kadar ıyımıydı yaa :44:

canım ben can a yeniden gidicem sanırım ama daha 5 gün oldu başka önerebileceğin biri var mı yoksa yine m,i can a gitmeliyim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…