Sakın ağlama tatlım,
İnan bana da Şıvga telefonda Gülnaz denen bu kadına güya bakım yaptırıp,
Aynı laflar söyletmişti,
Yok ben şans eseri yaşıyormuşum,
Yok iyi ki ölmemişim vs...
Ama ahtım var ki kadını arayacağım ve belki de Şıvga ile Gülnaz'ın aralarını açacağım,
Bunu bile başarırsam içimdeki hırs bir nebze olsun azalacak,
Çünkü eminim Şıvga bizlerden aldığı onca yüklü paraları,
Ancak belki de 1/4 ünü hocaya veriyor,
Yani bize hocanın istediğinden çok çok fazla söylüyor,
Ki evi bizden aldıklarıyla bir saray yavrusu gibi,
Ama Allah inşsallah çıkartır ondan,
E zaten o kadar yalnız ki,
İbrahim tatlıses'in dansözü imiş bir zamanlar,
Dansöz Şıvga diye yazın Googlea çıkıyor,
Bir dansöz nasıl olmuş da böle hacı hoca takımına karışmış,
Ve bir de din ve inanç konusunda attı mı mangalda kül bırakmıyor şimdilerde,
Anlamadım...
Kendime çoooook KIZGINIM
Canim onlar birbirlerinden haberdardirlar. Gulnaz'in zaten telefonda konusacagini sanmam. Ben ilk aradigimda nerde oturuyosunuz falan diye soru sordugumda yuzume kapamisti telefonu. Bu Sivga denen dolandiricinin evine daha sonra gitmedin mi peki ? Hic haber alamadin mi ? Sana resmen buyu yapmislar ya, Allah cikartsin hepsini onlardan.
Canım ben gizli nodan Gülnaz'ı aradım şimdi ama 536 lı telefonu kapalı diğer 534 lü olansa kullanım dışı diyor. Sen hangisinden aramıştın?
Canım ben gizli nodan Gülnaz'ı aradım şimdi ama 536 lı telefonu kapalı diğer 534 lü olansa kullanım dışı diyor. Sen hangisinden aramıştın?
Pazar gunu bi numarasini aramistim kapaliydi. Diger hatti acikti canim. Hangisi acikti bilemiyorum ama. Kapali olan numarasini ara surekli, acar illa ki. Hic olmadi ev adresini istersen veririm.
Arkadşlar özelden msj hakkım yok ama sizlere bir tavsiye inanın o kadar güzel reçeteler varki,sıkıntılar için zikirler var havas ilmini biraz araştırırsanız nazara,büyüye karşı yapılması gerekenler yazıyor varsa bir şey üzerinizde kendiniz okuma ile bunu düzeltebilirsiniz ben buna inanıyorum zamam zaman tıkandığım yerlerde bu terkipleri uyguluyorum dünya ayet üzerine kurulmuştur bunu unutmayınız fal merakı bendede var ama asla bu güne dek bir hocaya gitmedim gitmemde onlar kim oluyor seçilmiş özel kişilermi asla sadece bizlerinde bildikleri duaları şunu şöyle oku bunu böyle oku diyerek gönderiyorlar sonuç hüsran mesela hz yunusun bir duası vardır balık'ın karnında iken okuduğu bu cidden güzel vede manevi bir reçetedir bunu dilinize zikrederseniz bazı şeylerin ne kadar daha çabuk yoluna girdiğini göreceksiniz bunun gibi binlerce var herşey gönlümüzce olması dileğiyle
Mesaj atmissiniz fakat ozel mesaj gonderme hakkim henuz yok. Mail adresinizi yollarsaniz o sekilde gonderebilirim.
acıl fal baktırmam lazım arkadaslar onerıcegınız bırılerı yok mu
evet hakli olabilirsin olivyan ben birize aralik 2010 da pilav kafedeyken tek bir kez baktirdim ve gercekten ben ve arkadasim sok olduk..ve dedikleride hemen hemen birebir cikti ama asil önemli olayi cözdü bildi ve dedigi gibi oldu...6 ay sonra tekrar gittigimde kendisi ordan ayrilmisti..simdi tesadüfen nagels kafede buldum ama ne bilim benimde acikcasi pek hosuma gitmedi..ya cok yorgun yada eski enerjisi yok cünkü cok hastalanmis galiba kendisi...bakalim bana yakin gelecek ile birseyler dedi cikarsa yazarim insallah bazi seyler dedigi gibi cikmaz...netcen gari 3 harflilerle ugrasiyorlar sonrada kafayi yiyorlar...
ben nede bakım yapıp olumlu şeyler yaşayanların yazmadığını çok merak ediyorum açıkcası...ben ve burdan aynı topikden bir iki arkadaşla beraber eklemiştik biz gamze hanımı dün iki kişiyyle konuştuk msn de gördüm...bundan bir sene önce gamze hanıma bakım yaptırmış ve 13 senedir çocukları olmuyomuş o demişki deniz kenarında bir yerde bebeğin için müdahale edilecek ve sen hamile kalacaksın ve bir kızın olucak demiş...ve gerçekten akdeiz üni. dölleme işlemi olmuş ve 1 içinde bir kızı oluyor...sonra sabrielly diye yanlış yazmadıysam bir arkadaş vardı oda 3 ay sonra hamile kalıyosu oğlun olucak demiş zor bir hamilelik olucak demiş eşinin yanına tayiin çıkıyo demiş...hepsi oldu inanamadım diyor dedim ki siz bunu nerden buldunuz kk eee yazın oraya diyorum ama girmiyoruz diyorlar...ama ben hepsinede yazdırıcam göreceksiniz...gamze hanım tek diyorum gerçekten öyle...iyiki tanımışım onu....
kızlar bugun arkadasımla bakırkoye kahve ıcmeye gıttık .
nereye gıtsek derken cıvıltı cafeye gıttık .
ben cıvıltı'da suna ya bundan 3 yıl once 2 kere fal baktırmıstım .
ama hıc begenmemıstım .cunku cok genel seyler soyluyordu .
ılk baktırdıgımda bana ; baban zamanında annene cok cektırmıs
demıstı .ılk baktırdıgımda tatmın olmustum ama ,5 ay sonra
tekrar gıttıgımde yıne aynı cumleyle baslayınca fala
foss oldugunu anladım .benım ıs yerımdende gıden arkadaslarım vardı
onlarada aynı cumleyı kurunca "baban zamanında annene cok cektırmıs "bu
klasık cumleyı iş arkadaslarıma da kullanınca foss bı falcı demıstım
bıdaha gıtmemıstım .neyse cok uzattım sanırımkonuya geleyım .
bugun arkadasımla cıvıltıda kahve ıcerken herkesın fıncanı kapatıp
sunayı bekledıklerı dıkkatımı cektı .dıkkatımı cekınce sorma geregı duyup
personele sordum kac kısı var dıye .personel de saydı 19 kısı var sırada
dedıgınde ahanda boyle kaldım
bu suna bu kadar ıyımıydı yaa :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?