- 31 Mart 2008
- 8.769
- 1.121
- 373
walla gamzeden başkası yalan..hem telefondan hemde msn üzerinden bakıyor....tek kelime 10 numara ben bundan öncede bunları yazdım uzunda zaman oldu girmeyeli ama...kim ne derse desin gamze ablam diyorum ve susuyorum.....
canım ben can a yeniden gidicem sanırım ama daha 5 gün oldu başka önerebileceğin biri var mı yoksa yine m,i can a gitmeliyim?
canım 5 gun olduysa tekrar gıtme bıraz bekle tatlım .
sık sık ust uste fal baktırmak ,olacak guzel seylerın
zamanını uzatıyormus bı'de negatıf enerjıyı cekıyormussun
oyle bırsey duydum ben .mantıklı geldı bana .
en az 2 hafta bekle derım tatlım .
canım ben ıste bı canı bıde damlalar tubayı begenıyorum .
bişey gördüm de birazönce...bilmiorm çok kötü oldum arkadaşıma da soramam bilmiyorum mantığım bitti tükendi resmen o yüzden nası beklerim bilemiorm
aa ne gordun canım ? canın soyledıgı bırseymıydı ?
bu arada tatlım gecen arkadasla gulsene gıderken damlaların
onunden gecmıstık .oranın sahıbıne buseyı sordum ama
bıraz çelişkili konustu .buse yok yenı ıranlı bı cocuk gelmıs
adını unuttum .buseye ne oldu cıktı mı dedım .
yoo yanı suanlık yok gıbı dedı .sanırım buseyı cıkardı bunlar
buse dua ederek fal bakıodu isim + anne ismi ile bakıodu çıkarttılarsa çok yazık olmuş.. ya bunun sevgilisi mi var acaba çıldırıcam resmen yarın en geç cuma gidicem falcıya ama kime gitmem gerek bilemiyorum o yüzden...tuğbaya gitmiştim tam dediği tarihte de bişeyler oldu ama şu çocukla ilgili tam bilgi alamıorm
Sen de mi aynı dertten muzdaripsin? Ben de kaç gündür bu sebepten fal fal dolanıyorum etrafta. Damlalar Tuğba'ya hiç gitmedim. Önerir misin?
ben de istanbul'da misafir olduğum dönemde arkadaşım aracılığıyla biriz hanım'a gittim ki o kadar çok falcı deneyimim vardır ama ben direk olarak bu kadar net tarih verip de bugün şöyle olmuş, şu gün böyle olmuş diyen bir falcı görmemiştim. Resmen şokları yaşadım. Hatta arkadaşıma bir konuyla ilgili 13 gün içinde diyeyim ama yarın bile olabilir dediği şey ertesi gün oldu. Benim istanbul'dan ayrılacağım tarihe kadar bildi. Bana söylediklerini unutmak istiyorum murphy kurallarına uygun olsun diye:) ama ikimizin falını da çok net hatırlıyorum. Eğer söylediklerini yaşarsak tek tek, 6 ayda bir kalkar gelirim istanbul'a :):):)
bu biriz hanım nerde bakıyor,hangi cafe hangi semtte bilgi verebilir misiniz? Bide fiyat?
biriz hanımı kesinlikle önermiorm hatta forumdan bi arkadaş daha gitti benimle aynı zamanda o da hiç memnun kalmamış
angels ta bakıo kahve veya tarot 20 tl ikisi bir arada 30 tl
bu performansı eskidenmiş yahu şimdi inan ki hiçbirşey bilemio
merhaba arkadaslar ben cok eski buranin uyelerindenim.saydigin cogu falciya da gittim.
ama cogunun yalanci ve sarlatan olduguna kanaat getirince bir sure ara verdim. ama dun bayagi aradan sonra
bir arkadasim neticesinde soguksu da halis denen bir hocaya gittim.. benim hayatimda hocalarin evine gittigim yoktur ayrica.
allahh adam bir basladi yok senin yasinda var evde kaldin sebebi 22 yasinda sana buyu yapildi. sen evlenemezsin. ya insan etkileniyor
cunku bir kac seyide bildi. bilmiyorum arkadaslar 29 yasinda is guc sahibi insanim ugrastigim seylere bak ama insan etkileniyor.
sana yedirmisler dedi adam yacumartesi gel sana muska yazicam dedi. gitmek istemiyorum ama gercekten insan sorguluyor bazi seyleri. ama size sunu soyliyim ben 2 senedir fal baktiriyorum nerdeyse ne gecti elime derseniz koca bir hic......
msnden gamzeye baktırmıştım.
Allah için yatırdım parayı söylediği saatte online oldu baktı.
ama çıkan tek tarih veya olay yok :)
minik sen tecrübelisin üstadsın
kadınlar kahvesinde kimi önerirsin :)
Kızlar fal bakmayı bılenlere bı sorum olcak enteresan bı falım vardı aylar once fıncanımı kapadım actım sonra hoslandıgım sevdıgım cocugun ısmı fıncanımda yazıyordu buyuk harflerle sok oldum bu ne demek olabılır kızlar fal bakmayı bılen vermı aranızda bu nasıl yorumlanabılır
merhaba mercan hanımı tavsiye etmem ben 3 yıl önce baktırdım hıç bır söylediği çıkmadı ve o an yaşadıklarımla alakallı bıle hıç bır mevzumu bılemedı 100 tl ye değmez kendı fikrim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?