İstanbul'da Fal - Falcılar

walla gamzeden başkası yalan..hem telefondan hemde msn üzerinden bakıyor....tek kelime 10 numara ben bundan öncede bunları yazdım uzunda zaman oldu girmeyeli ama...kim ne derse desin gamze ablam diyorum ve susuyorum.....

ben gamzeye hıc baktırmadım ama bana gamze pek guvenılırde gelmedı .

msn adresını eklemıstım baktıracaktım fıncanımın fotosunu cekıp ama

bana herhangı bı cısımle bakmadıgını sadece adını ve soyadını

soyleyerek fala baktıgını soyledıgınde hemencık vazgecmıstım .

bıde 50tl ye bakıyor .yanı arkadaslar ben de fal baktırmayı severım ama

falada bu kadar kaptırmayın kendınızı derım .yanı msnde bırının

guvenılır olabılecegını nereden bılebılırız kı .herhangı bı cısımlede bakmıyor

bana cok sacma geldı acıkcası .50 tlde az para degıl yanı .

ne o senın yuzunu goruyor ne sen onun yuzunu goruyorsun nede

ortada herhangı bı kahve fıncanı fotosu var .hıc bırsey yok .

ısım ve soyısımle fal mı bakılır .bakanlar elbette vardır ama

msn uzerınden kım oldugunu bıle bılmedıgımız kısıye guvenmek

bıraz hata olur dıye dusunuyorum

canım ben can a yeniden gidicem sanırım ama daha 5 gün oldu başka önerebileceğin biri var mı yoksa yine m,i can a gitmeliyim?

canım 5 gun olduysa tekrar gıtme bıraz bekle tatlım .

sık sık ust uste fal baktırmak ,olacak guzel seylerın

zamanını uzatıyormus bı'de negatıf enerjıyı cekıyormussun

oyle bırsey duydum ben .mantıklı geldı bana .

en az 2 hafta bekle derım tatlım .

canım ben ıste bı canı bıde damlalar tubayı begenıyorum .

Son düzenleme:

bişey gördüm de birazönce...bilmiorm çok kötü oldum arkadaşıma da soramam bilmiyorum mantığım bitti tükendi resmen o yüzden nası beklerim bilemiorm

bişey gördüm de birazönce...bilmiorm çok kötü oldum arkadaşıma da soramam bilmiyorum mantığım bitti tükendi resmen o yüzden nası beklerim bilemiorm

aa ne gordun canım ? canın soyledıgı bırseymıydı ?

bu arada tatlım gecen arkadasla gulsene gıderken damlaların

onunden gecmıstık .oranın sahıbıne buseyı sordum ama

bıraz çelişkili konustu .buse yok yenı ıranlı bı cocuk gelmıs

adını unuttum .buseye ne oldu cıktı mı dedım .

yoo yanı suanlık yok gıbı dedı .sanırım buseyı cıkardı bunlar

buse dua ederek fal bakıodu isim + anne ismi ile bakıodu çıkarttılarsa çok yazık olmuş.. ya bunun sevgilisi mi var acaba çıldırıcam resmen yarın en geç cuma gidicem falcıya ama kime gitmem gerek bilemiyorum o yüzden...tuğbaya gitmiştim tam dediği tarihte de bişeyler oldu ama şu çocukla ilgili tam bilgi alamıorm

Son düzenleme:
Dün bizim kızlarla Bakırköy dejavuya gittik, aslında bizim gidiceğimiz yer değilmiş orası yanlış yere gitmişiz iki tane dejavu varmış biz diiğerine gitmişiz sebanın fal eviinin karşısındaki yere gittik. Dedik madem geldik baktıralım bari.

Gül hanım vardı. İlk gördüğümüzde doğrusunu söylemek gerekirse bu kadın mı bakıcak dedik ama başkası yokmuş mecburen baktırdık. İlk olarak şunu söylemeliyimki çok şeker biri kendisi. Geçmiş ve o an ile ilgili söyledikleri kesinlikle doğruydu hatta suratıma bakar bakmaz söylemeye başladı. Gelecekle ilgilide bir çok şey söyledi beni mutlu etti doğrusu fakat bu zaten falcıların en güzel taktiği. Bakalım zamanla görücez söyledikleri çıkıcakmı çıkmayacak mı

Sen de mi aynı dertten muzdaripsin? Ben de kaç gündür bu sebepten fal fal dolanıyorum etrafta. Damlalar Tuğba'ya hiç gitmedim. Önerir misin?

bu biriz hanım nerde bakıyor,hangi cafe hangi semtte bilgi verebilir misiniz? Bide fiyat?

bu biriz hanım nerde bakıyor,hangi cafe hangi semtte bilgi verebilir misiniz? Bide fiyat?

biriz hanımı kesinlikle önermiorm hatta forumdan bi arkadaş daha gitti benimle aynı zamanda o da hiç memnun kalmamış

angels ta bakıo kahve veya tarot 20 tl ikisi bir arada 30 tl

bu performansı eskidenmiş yahu şimdi inan ki hiçbirşey bilemio

Hadi yaa bende iyi bakan biri var diye sevinmiştim.

Uzun süredir girmiyordum bugün geçmişle beraber neler olmuş bakayım dedim..Arkadaşlar lütfen şu hocalara falan gitmeyin..Okuyorum deminden beri yok şu caminin hocası yok bu caminin hocası yapmayın ne olur.Yazmim dedim dayanamadım.Ben toplamda 6-7 adet falcıya gittim.Hiç birinin bir dediği de olmadı.Tamam gidilir baktırılır ama bilmediğiniz tanımadığınız hocalara gitmeyin.Diorissimaya çok üzüldüm.Başına neler gelmiş.Kendiniz açın okuyun.Bir sürü dua var sure var ayet var esmalar var.Msn de telefon da nasıl fal bakılır olacak iş değil.Hiç inanmadım.Bir de falcıların olumsuz dedikleri çıkıyor olumlu olacak dedikleri şeyler çıkmıyor.Ben bunu Nil hanıma sormuştum.Neden böyle diye.Sen olumsuzu duyunca ona kitleniyorsun sürekli düşünüp negatif enerji gönderiyorsun aklının bir köşesi hep o söylenen de kalıyor demişti.O kadar haklıymış ki.Yaşadığım olaylardan biliyorum.düzgün giden işler hakkında olumsuz bir yorum duyunca insan ona konsantre oluyor.Resmen evrene negatiflik yayıyor ve o iş bozuluyor gerçekten.Ben Burcu,Olgu hanım,Handan hanım ve daha bir sürü falcıya baktırdım.Bir tek söyledikleri olmadı hiç birinin.15 gün demişti Burcu sene olacak nerdeyse.Sadece Nil hanım bana bir tarih söylemişti.Hatta kağıda yazıp vermişti.Şu tarihler arasında bekle diye.Gerçekten de olmuştu.Fakat Olgu hanım bana ekim 2012 tarihinde bitecek gibi bir yorum yapmıştı.Öyle ekilendim ki şimdi zamanı sayıyorum.Şu kadar kaldı diye.Oysa ortada sebepte yok..Taktım işte.Ama yine de ben cafe falcılarını tercih ederim.Bu hocalardansa.Büyü var falan bile dese aman falcı der geçersin.İşin içine hoca girince insan etkileniyor ister istemez.Neyse çok uzattım:)Sevgiler..

msnden gamzeye baktırmıştım.
Allah için yatırdım parayı söylediği saatte online oldu baktı.
ama çıkan tek tarih veya olay yok :)

Kızlar fal bakmayı bılenlere bı sorum olcak enteresan bı falım vardı aylar once fıncanımı kapadım actım sonra hoslandıgım sevdıgım cocugun ısmı fıncanımda yazıyordu buyuk harflerle sok oldum bu ne demek olabılır kızlar fal bakmayı bılen vermı aranızda bu nasıl yorumlanabılır

minik sen tecrübelisin üstadsın

kadınlar kahvesinde kimi önerirsin :)

kadınlar kahvesinden bi meryeme gitmiştim sanırsam :) o da çıkmadı.
başkada kimseye gitmedim :)
smybol nesil öneririm bak patavatsız , olumsuz ama bence iyi.
hoş o da çıkmadı sanırsam. ya da verdiği tarihe daha var ama anı güzel yorumluyor

ya ermeni bi kadın denilmiş , bende onun hakkında bilgi istiyom

aynısı benim başıma gelmişti hiç de bişey olmamıştı

Mercan Sayhan ı kötülemişsiniz, en azından kadın dürüst aldıgı paranın karşılıgını veriyor. Ben ve arkadaşlarım baktırdık çok memnun kaldık. en azından Ella gibi paramızın üzerine yatmadı! siz Ella denilen sahtekarın reklamcısısınız.. Şimdilerde Ela elmira diye hortlamış be kadın fal bakamıyorsun işte git elbet seninde yapabilecegin bir iş vardır onu yap arkadaşlar Ella dolandırıcısı şimdilerde ela elmira diye bir isimle dolanıyor & bu sevgidnm arkadasta ya kendisi, yada kesinlikle reklamcısı dikkatli olun lütfen.yakında Ela elmira diye atar ortaya Ella adıyla beceremdigi için sıradaki gelsin.insanları aptal yerine koymayın lütfen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…