İstanbul'da Fal - Falcılar

peki yıldızname için önerebileceğin biri var mı ?

Cnm bu cocuk cidden İranliysa Denenenilir.ben zamanında bır İranlı cocuğa baktirmistim 15-16 yaslarındaydi ben bu cocuk ya ne bilecek istemem demistim ..ısrar ettiler baksın diye getirende Iraklı bır Arkadasimdi cocuğun dediklerini çeviriyordu bu İranlı benim aklımı almıştı ne dedi harfi harfine yasamıştım sonra cocuğu aradım cok ama Kanada'ya gitmişti Iraklı arkadasım derdiki iranlılar acayip fal bakar :)))

Öncelikle konuşmalarınıza uslubünüze dikkat edin lütfen! çirkinleşmenin manası yok.evet gecmis sayfalara bakılırsa gururlu rumuzlu arkadaşla birbirinizi yemişsiniz o seba, sen ella diye Ben elmira şirinevlerdekinden bahsetmedim.bu ella denilen sahtekar şimdide kendine yeni bir isim koymuş ela elmira diye asla da telefonlara bile cıkmıyor:) herneyse kim ne yaparsa yapsın beni ilgilendirmiyor sadece uyarmak istedim. ayrıca 9 ayda 9 mesajı olan bir insanın işi gücü vardır siz rahat olun beni suclamışsınız işiniz yokmu diye:)

iranlıların ıyı fal baktıgını ben de bılıyorum ama

cocugun gercekten ıranlı oldugu ne malum .

sallamısta olabılırler .

ayhan ısık sokagındakı tum fal cafelerın onundekı

cocukların hepsı "asrın falını kacırma ıranlı falcımıza

fal baktırmayı dener mısınız " dıye bagrıyor

Site yönetimi çok acil çözüm üretmeli.

Bu sevgidnm mi idi, Ermeni bir kadının arkadaşının eşini 15 günde geri getirdiğini yazmıştı. Buradaki eski hepinizin tanıdığı üyelerden birinin eşiyle sorunu var ve kendisi de bir takım sorunlar nedeniyle giremiyor siteye, ben onun adına o Ermeni kadının telefonunu istemiştm. Sevgidnm telefon numarasını arkadaşımızın mal adresine gönderdi, dün Maryam adıyla iletşime geçtiler ancak ben garip bir şekilde rahatsızlık duydum. Çünkü falcı ELLA Nisan yada Mayıs ayında bir arkadaşıma aynı olayı anlatmış ve bir Ermeni kadının kendi arkdaşının eşini 15 günde getirdiğini söylemişti. Ve arkdaşımdan o Ermeni kadına kendisinin işini yapması için rica ettiğini ve 200 tl karşılığında yapacağını söylemişti. 15 gün geçti hiç br gelişme olmadı, bu güne dek hiç bir gelişme olmadı. Hani şeytan dürttü derler ya dün, Maryam için verilen numaradan arattırdım bir arkdaşıma ELLA'nın sesi o ses.

Sakın sakın kimse bu ERMENİ KADIN hikayesine inanıp para kaptırmasın. ELLA'dan başkası deği MARYAM.
Yönetimin de bu durumla ilgli gerekeni acilen yapmasını rica ediyorum...

evet bnde bundan korktugum için önce telini rica ettim sonra almadım vazgectim. kimse kimseyi 15 gunde geri getiremez yok böle bi saçmalık :)) besbelli para tuzagı...

ve de sana tavsiye; kesin eminsen yorumların sol alt köşesinde bi uyarı simgesi var üçgen şeklinde onu tıkla bildirimde bulun şikayetini yaz...

ve de sana tavsiye; kesin eminsen yorumların sol alt köşesinde bi uyarı simgesi var üçgen şeklinde onu tıkla bildirimde bulun şikayetini yaz...

Kesinlikle eminim o ses Ella'nın sesi ben de baktırmıştım fal ve hafızam son derece kuvvetlidir. Bir de Ankara'da olduğunu parayı yollamasını söylemiş arkadaşıma bir kaç gün sonra döneceğini söylemiş. Ayrıca tezgah cok iyi Ella fal bakarken parayı yatırdığımız hesaptan başka bir hesap numarası vermiş. Ama o ses kesinlikle Ella'nın sesi kimse para yatırmasın.

malasef yok. ben Bursa da yaşıyorum. eğer bulabilirsem bende baktırcam. Ankara da çok iyi yıldızname bakanlar varmış ama orasıda uzak kalıyo

aslında istanbuldada çok iyi bakan yerler var ama hep gizli saklı yerlerde ve de pek kimse bilmiyor genelde referansla bakıyorlar o yuzden nette fln bulmak ulaşmak çok zor onlara...

HÖYYYYYYYY bende ermeni kadını soruyodum
teşekkürler daragaya

Elladan her türlü uzak durun. Bana da sende büyü var gibisinden birşeyler demişti. Bilmem ne hocayı ara o halleder deyip bir numara vermişti. Sonrasında da defalarca arayarak gittin mi? birlikte gidelim mi ? demişti. Sonunda artık beni rahatsız etmeyin diye sert çıkışında kurtuldum kendisinden.

Herkes dolandırıcı...Ötesi yok...

Daragaya 7...özel mesaj hakkım yok... ama seninle iletişim kurmak istiyorum bir konuda...çok özel olmazsa bana mailini gönderebilir misin? Çok teşekkür ediyorum

kızlar ; ella, ella elmira olayı nedır

anlamadım da .bu ıkı ısım aynı kısı mı ?

aynı kısı ıse neden 2.bı ısıme gerek duyulmus ?

ellaya hıc fal baktırmadım ella'da mı dolandırıcı ?

SEDA& ELLA& MAYRAM seç beğen al, hangisi hoşuna giderse ona baktırırsın hepsi aynı kapıya çıkıyor ne de olsa:)))
A unutmadan dün arkadaşımdan CEYDA adına yatırmasını istemiş parayı, belki bu isim daha çok hoşunuza gider

KK'nın duyarlı kızları...

Yaşadığım ve sizinle paylaştığım kötü olay sonucunda benim yanımda olduklarını hissettiren; desteklerini ve üzüntülerini paylaşarak beni mutlu eden bütün arkadaşlara içtenlikle çook teşekkür ederim. İyi ki varsınız

Kizlar selam ozel mesaj gelmis arefe hanimla ilgili burdan cewapliorum kendisi bioenerji uzmani bicol hastaligin tedawisi mumkun bunun yaninda buyu var mi kayip ve ugramalari kismet kapaligi gibi konularda yardimci oluo.calisma sekli misk safranla kisiye ozel gun ve saatte yazio ve gonderyo.bunun disinda olmicak bi iliski varsa olmicak dio ve cidden de ole ben yasadim olmaz deeni yasadim. Ayrica ben de fal baktirmayi arefe hanim sayesinde biraktim ister kahve iater taroy baktiralim bakan kisinin 3harflileri bulasius ve ne kadar cok fal o kadar cinle yasamak demek.bilginize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…