Yıldızname doğru canım çevremde baktırıpta doğru çıkan çok var. ama yıldıznameye herkes bakamaz. kuran la bakılıo evet kuran la hesaplanıo falan. gerçekten iyi bilen birine gitmenı tavsıye ederim yıldızname bütün falları ikiye katlar. zaten yıldızname bi fal çeşidi değil. başına gelecek dertlere bile çözüm
bulmakta yardımcı oluyor.
aa ne gordun canım ? canın soyledıgı bırseymıydı ?
bu arada tatlım gecen arkadasla gulsene gıderken damlaların
onunden gecmıstık .oranın sahıbıne buseyı sordum ama
bıraz çelişkili konustu .buse yok yenı ıranlı bı cocuk gelmıs
adını unuttum .buseye ne oldu cıktı mı dedım .
yoo yanı suanlık yok gıbı dedı .sanırım buseyı cıkardı bunlar
valla cnm ella ya baktıranlarda var baktırmayanlarda ben baktırmıştım bende başarılıydı ben beğenmıştım dedıklerı çok onemlı 2 konu oldu bı olayım daha var onun bıraz zamanı var 15 gun kadar beklıyorum paylaşırım face te var zaten ıletişim bılgılerı ordan ulaşabılırsın
Cnm bu cocuk cidden İranliysa Denenenilir.ben zamanında bır İranlı cocuğa baktirmistim 15-16 yaslarındaydi ben bu cocuk ya ne bilecek istemem demistim ..ısrar ettiler baksın diye getirende Iraklı bır Arkadasimdi cocuğun dediklerini çeviriyordu bu İranlı benim aklımı almıştı ne dedi harfi harfine yasamıştım sonra cocuğu aradım cok ama Kanada'ya gitmiştiIraklı arkadasım derdiki iranlılar acayip fal bakar :)))
Site yönetimi çok acil çözüm üretmeli.
Bu sevgidnm mi idi, Ermeni bir kadının arkadaşının eşini 15 günde geri getirdiğini yazmıştı. Buradaki eski hepinizin tanıdığı üyelerden birinin eşiyle sorunu var ve kendisi de bir takım sorunlar nedeniyle giremiyor siteye, ben onun adına o Ermeni kadının telefonunu istemiştm. Sevgidnm telefon numarasını arkadaşımızın mal adresine gönderdi, dün Maryam adıyla iletşime geçtiler ancak ben garip bir şekilde rahatsızlık duydum. Çünkü falcı ELLA Nisan yada Mayıs ayında bir arkadaşıma aynı olayı anlatmış ve bir Ermeni kadının kendi arkdaşının eşini 15 günde getirdiğini söylemişti. Ve arkdaşımdan o Ermeni kadına kendisinin işini yapması için rica ettiğini ve 200 tl karşılığında yapacağını söylemişti. 15 gün geçti hiç br gelişme olmadı, bu güne dek hiç bir gelişme olmadı. Hani şeytan dürttü derler ya dün, Maryam için verilen numaradan arattırdım bir arkdaşıma ELLA'nın sesi o ses.
Sakın sakın kimse bu ERMENİ KADIN hikayesine inanıp para kaptırmasın. ELLA'dan başkası deği MARYAM.
Yönetimin de bu durumla ilgli gerekeni acilen yapmasını rica ediyorum...
Site yönetimi çok acil çözüm üretmeli.
Bu sevgidnm mi idi, Ermeni bir kadının arkadaşının eşini 15 günde geri getirdiğini yazmıştı. Buradaki eski hepinizin tanıdığı üyelerden birinin eşiyle sorunu var ve kendisi de bir takım sorunlar nedeniyle giremiyor siteye, ben onun adına o Ermeni kadının telefonunu istemiştm. Sevgidnm telefon numarasını arkadaşımızın mal adresine gönderdi, dün Maryam adıyla iletşime geçtiler ancak ben garip bir şekilde rahatsızlık duydum. Çünkü falcı ELLA Nisan yada Mayıs ayında bir arkadaşıma aynı olayı anlatmış ve bir Ermeni kadının kendi arkdaşının eşini 15 günde getirdiğini söylemişti. Ve arkdaşımdan o Ermeni kadına kendisinin işini yapması için rica ettiğini ve 200 tl karşılığında yapacağını söylemişti. 15 gün geçti hiç br gelişme olmadı, bu güne dek hiç bir gelişme olmadı. Hani şeytan dürttü derler ya dün, Maryam için verilen numaradan arattırdım bir arkdaşıma ELLA'nın sesi o ses.
Sakın sakın kimse bu ERMENİ KADIN hikayesine inanıp para kaptırmasın. ELLA'dan başkası deği MARYAM.
Yönetimin de bu durumla ilgli gerekeni acilen yapmasını rica ediyorum...
peki yıldızname için önerebileceğin biri var mı ?
ve de sana tavsiye; kesin eminsen yorumların sol alt köşesinde bi uyarı simgesi var üçgen şeklinde onu tıkla bildirimde bulun şikayetini yaz...
malasef yok. ben Bursa da yaşıyorum. eğer bulabilirsem bende baktırcam. Ankara da çok iyi yıldızname bakanlar varmış ama orasıda uzak kalıyo
HÖYYYYYYYY bende ermeni kadını soruyodum
teşekkürler daragaya
kızlar ; ella, ella elmira olayı nedır
anlamadım da .bu ıkı ısım aynı kısı mı ?
aynı kısı ıse neden 2.bı ısıme gerek duyulmus ?
ellaya hıc fal baktırmadım ella'da mı dolandırıcı ?
Daragaya 7...özel mesaj hakkım yok... ama seninle iletişim kurmak istiyorum bir konuda...çok özel olmazsa bana mailini gönderebilir misin? Çok teşekkür ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?