İstanbul'da Fal - Falcılar

hee sımdı anladım durumu .yanı bu uc ısımde aynı kısı dıyorsunuz

ancak fala gıdıldıgınde bu uc ısımınde aynı kısı oldugu anlasılır zaten

hee pardon ella telefonda fal bakıyordu .

yaa zaten bana oldum olası telde msn de fal olayı cok sacma gelmıstır

telde msn de fal bakan kısı ,bıgun seda da olur otekı gun ella da olur

mayram da ayse fatma da olurda olur yanı .hıc bı zaman telde msn ortamında

fal bakma olayı bana normal gelmemıstır .hele kı bı cısım olmadan bakılan faldan

hıc bı hayır beklenmemelıdır dıye dusunuyorum .yanı nedır sımdı sesımızden mı

etkılenıpde fal bakacak karsı taraftakı kısı dımı ama

bu safranın kılosu 200-300tl varmıs oyle dıyordu

su zamanında turemıs dolandırıcı zafer

ama hakketen safran pahalıdır .yanı bu demek oluyor kı

arefede bıraz pahalıya patlatıyor bu ısı

yanı nedır bu falcıların safran merakı anlamadım gıttı

daha ucuz bıtkı,koku turlerıyle yapsalar yaa şu işi

ılla neden safrandır

merhaba ,daha önceki mesajlarda okuduğum bir nil hanım vardı.ona tarot ya da yıldızname baktıran bununla ilgili yorum yazabilecek ve bana telefonunu gönderebilecek biri var mı acaba rica etsem

özelden telini banada atarmısın rica etsem

dogru soylemıs hocan benımde gıttıgım hoca ozellıkle tarot baktırma dedı bana bakımda falı sevdıgımı deyınce baktırma sebeplerı var dedı

cnm cok uzuldum yasadıklarına aynı olay bendede oldu gecen sene tıcaret hayatım vardı ıslerım ters gıdıyordu ortaklarımla problemler yasıyordum 1tanesıde sevgılımdı aramızda para problemı vardı bende CANAN HOCA denılen hocaya gıttım hocanın verdıgı seylerı yaktıkca ıslerım ters duz oldu bırde bu hocalar kendılerıne baglıyolarkı devamlı para ceksınler seytanı seylerle ugrasıyolar ve bende buyuk paralar kaptırdım suan mahkemelıyım daha oncedende bu sucu varmıs aman dıkkat farklı ısımdede cıkabılır ınsanın karsısına sız sız olun boyle paracı hocalarla ısınız olmasın.sende gıt savcılıga sıkayet et etkı kımsenın canı yanmasın senın yandıgın gıbı

dogru soylemıs hocan benımde gıttıgım hoca ozellıkle tarot baktırma dedı bana bakımda falı sevdıgımı deyınce baktırma sebeplerı var dedı
Arefe hnm
Hoca degil bioenerji egitimi almis bi bayan bakimli bi bayan ayrica bole de bi yetenegi var ben de hoca die gitmistim bole kapli falan birini bekliodum bilakis gayet kendini gelistirmis sifaci biri

çok tşk ederim msjın için canım fiyat konusunda bilgide verebilirmisin

kızlar melekler kahvesi gülşene gittim dün cana gidicektim ama yokmuş işte.neyse onada gidicem de bu gülşen için olumsuz konuşuyo hep diyolardı bazı arkadaşalr ama öyle olumsuz pek konuşmadı hani konuştuda içime oturucak kadar değil.o yüzden böle içime bi kurt düştü acaba gülşen yerine gülşaha mı gittim gülşah hala orda mı çalışıyo bilemedim ben bi beni aydınlatır mısınız kızlar:)

Arefe hnm
Hoca degil bioenerji egitimi almis bi bayan bakimli bi bayan ayrica bole de bi yetenegi var ben de hoca die gitmistim bole kapli falan birini bekliodum bilakis gayet kendini gelistirmis sifaci biri

Canım o yetenek herkezde var..Nefes tekniklerini bilmediğimiz için malesef kullanamıyoruz...Aldığın ve verdiğin her nefes evrende bir titreşim yaratır.Hani derler ya dua okurken içten kalpten okuyun diye..Dikkat edersen içten inanarak kendini vererek okuduğunda nefes alış verişin daha farklı olur..ve şifa kelimesi herkeze has bir şeydir.Sen içten,kalpten ve inanaçla okuduğun her dua ve akabinde istemiş oldukları her şekilde gerçekleşir..Sadece Bazen bunların gerçekleşmesi zaman alır onada İlahi zamanlama denir..yani sen istersin Yaradan ne vakit ister o vakit nasip eder....

Bende cana gittim çok memnun kaldım sanki yasam koçu gibiydi birde bu hafta evde tartışacaksınız dedi hep tartıştık annemle gideceğim kursa ayrıldığım ortağıma kadar çok iyidi gülşende Ogün kız arkadasım baktirdi felaket habercisi gibiymiş belkide duymak istemediği seyleri duydugu içindir

bilemedim canım herkes öyle diyo forumdada işte acaba o değil mi oldum bi.bende haftaya cana gidip bakıcam çok merak ediyorum onu

ben de melekler kahvesine gidiyordum hep pınar vardı orda ama son birkaç gidişimde bulamadım ayrılmış galiba nereye geçtiğinide söylemiyorlar şimdi tarotcum.com diye bir siteden bakıyorum baya güzel yorumluyor

Orasi ole tabi ama sana yapilmis bi buyu yada cin musallari varsa nasil nefes alirsan al bisi olmaz bnim demek istedigim once negatiflikten kurtulmamiz gerektigi bu negatiflik dedigim de nazar bile olabilr. Bunlardan kurtulmak icin yardim alioruz iste. Hersey allhtan o istemese nasip etmese bisi olmaz ama bazen ole bi nazar degerki olcak sey olmaz yada kotu niyetli cekeneyen biri buyu yaptirir ki allah hepimizi korusun tum islerimiz tersine doner benim
Anlatmak istedigim o tabi ki kuantim gekniklerini hep iygulamak gerekir ama faydalanmak icin once ayra temizligi lazim ben bole dusunuorum saygilar

Bundan 1 buçuk sene kadar önce yeşilköyde stones cafe de Gül hanıma fala baktırmıştım ve söylediklerinin yüzde 80 i gerçekleşmişti. şimdi aradığımda işi bıraktığını söylediler. Kendisinin cep telefonuna ulaşmaya çalışıyorum. İletişim bilgilerini bileniniz varsa yollar mısınız arkadaşlar?? şimdiden teşekkürler:)

Arkadaşlar merhaba. Geçen gün Mercan hanıma telefonda fal baktırdım. Yaklaşık 40 dakika konuştuk. Daha fazla sorum olsaydı bakardı da. Dedikleri ne derece çıkar çıkmaz bilemem fakat benimle alakalı şu güne kadar hiç bir falcının bilemediği bir kaç şeyi bildi. Ben memnun kaldım. Paylaşmak istedim sizlerle de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…