İstanbul'da Fal - Falcılar


Slm...
Gülşen sürekli olumsuz konuşuyor die bişey yok ama olumsuzluk varsa gizlemiyor yani kesin sana dönecek bekle gör fln demiyor diğer falcılar gibi. ne gördüyse sölüyor pat pat die. daha önce sölemiştim bana işle ilgili bişey sölemişti sizin işyerinde bir yapılandırma söz konusu eylülde yerleriniz, çalıştıgın bina fln değişcek demişti. bende onun söylediklerinin etkisinde kaldım başka bölüme geçmek istiyordum ztn sürekli başvuru yaptım. istediğim bi bölümden dönüş oldu geçen hafta görüşmeye çağıracaklardı ama başvurduğum bölümün yöneticisi izne çıkınca bizim iş askıda kaldı ( bende sabırsızlıkla beklerken dün bizim ekibin alt kata taşınacağı açıklandı. çok şaşırdım hemen aklıma gülşenin falı geldi :)) ama benim aklım hala diğer bölümde umarım onun bahsettiği gelişme sadece yer değişikliği değil direk olarak bölüm değişikliğiyle alakalıdır :)) ama yinede o anı yaşama çok farklı geldi bana gülşenin sölediklerinin sallamaca olmadığından emin oldum.
 

Aynı şeyi ben de yaşadım fakat 1 buçuk senedir Gül'e ulaşamıyorum :)
 


evet canım ben demiştim sana mercan abla iyi bakar diye
 
Bayanlar daha oncede yazmistim buraya olgu ile alakali oturdugunuz yerlerden taa kalkip nerelere fala gidiyorsunuz bende oyke yapiyordum ama olgu telefondada fal bakiyor hemde yuz yuzeden hic farki yok ben icim ne zaman daralsa ariyorum randevusu musaitse bakiyor hem evden onca yol parami harcamamis oluyorum. Eskiden semt semt dolasiyordum simdi gercekten bu konuda cok rahatladim sizlerlede paylasmak istedim omrum falci dolasarak gecti cunku benim
 
inşallah çıkar falı o zaman:) peki gülşah diye biri var mı orda? ya aklım karıştı hani öyle olunca emin olmak istedim size sorupta bi :)
 
inşallah çıkar falı o zaman:) peki gülşah diye biri var mı orda? ya aklım karıştı hani öyle olunca emin olmak istedim size sorupta bi :)

Hiç bilgim yok desem orda bide CAN ı merak ediyorum ama sözümü tutmam lazım en azından ekime kdr tarihler çakışır frekanslar karışır die korkumdan fal baktırmıyorum :)
 
Ya kızlar, bu arefe hanımlar, Ayhan hocalar evet işe yarıyordur gercekten belki ama. kadınlar kulubu büyük bir pazar olusturuyor bu tarz kişiler için ve talep arttıkca 250 liraya yapılan işlemler 2.000 tl lere çıkıyor. Sizden ricam paranız olsa dahi verip bu işlerin ücretlerinin çıkmasına sebep olmayalım.

Gercekten ihtiyacı olan zor durumda olan insanlar bu rakamları verip işlerini gördüremiyorlar sonra.
 
Kizlar biraz once olgu hanima telefonda fal baktirdim ki telefonda olan fallari pek sevmem. Fakat olgu hanim cok isabetli yorumlarda bulundu kizimin okulunu degistirmek istedigime kadar anlayti sasirdim. Diger soyledikleri de cikarda paylasirim
 
Kizlar biraz once olgu hanima telefonda fal baktirdim ki telefonda olan fallari pek sevmem. Fakat olgu hanim cok isabetli yorumlarda bulundu kizimin okulunu degistirmek istedigime kadar anlayti sasirdim. Diger soyledikleri de cikarda paylasirim

sevgili berrinderen sana az önce özel mesaj yolladım onun dışında biraz bilgi verir misin rica etsem? ne kadar sürüyor falı soru sorabiliyor musun? birde ücret ödeme işini nasıl hallediyorsun ve ne kadar ödüyorsun?
 
Kizlar biraz once olgu hanima telefonda fal baktirdim ki telefonda olan fallari pek sevmem. Fakat olgu hanim cok isabetli yorumlarda bulundu kizimin okulunu degistirmek istedigime kadar anlayti sasirdim. Diger soyledikleri de cikarda paylasirim

cafeden ayrılmış mı? ee ne kadara bakıyor evine gidebiliyor muyuz? telefondan nasıl bakılır ki fal
 

sevgili berrin deren,

Tekrar hoşgeldin...yanlış hatırlamıyorum umarım...ben de olgu hanımın numarasının rica edeceğim.

Sevgier.
 

cnm balattan sonra bir gelişme oldu sende uzun zamandır yoksun soramadım
 
Hiç bilgim yok desem orda bide CAN ı merak ediyorum ama sözümü tutmam lazım en azından ekime kdr tarihler çakışır frekanslar karışır die korkumdan fal baktırmıyorum :)

bende canı çok merak ediyorum haftaya gidicem ama frekans işlerine falan inanıyorum bende aslında ama gidip denemem lazım çünkü 2 hafta sonra gidicem istanbuldan:))
 
ben cana gittim.anı bile bilemedi, verdiği tarih de geçti hala bişey olmadı.gittiğim en kötü falcılardan diyebilirim.hiçbişeyi tutturamadı.
 

oooo neler olmus :) kızlar bu ella hakkında bıldıgım bırseyı var anlatmak burda boynumun borcu oldu artık... bu ella denen sahtekar kadınlar kulubunu sıtesını nasıl bulmussa artık kendını reklam yapıp duruyormus pıyasaya yenı bır falcı turedıgınde o falcının numarasına bı sekılde ulasıp falcılara tehtıt telefonları edıyormus,bu sahtekar cok fakır bı genc kızı sevdıgını gerı getırecegım dıyıp 700 tl parasını almıs elınden,fal baktırmaya gıtmıstım taksıme, bundan bı kac ay once tesadufı bı kızla tanıstım,o maddı durumu ıyı olmayan kız bunları anlatmıs o kıza,ama ben o fakır genckızın yerınde olsaydım bu sahtekar ellayı mahkemeye verırdım,kızdakı cesarete bak mılletı dolandırıyo desıfre oluyo desıfre oldugu yetmezmıs gıbı hala dırenıyoo,emınım burda yazılanları da okuyodur...boylesıne salak mı denır yoksa kerızmı (ella gıbısıne ) ella ısmınıde elmırayı kıskandıgı ıcın koydu galıba kendıne :)
 
kızlar keyrenıa adlı nicki olan bu kızla daha once hıc yuzyuze gelenınız oldumu? bu kız kac aydır gırmıyo bu sayfaya.... ne oldu bu keyrenıa ya boyle?
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…