kızlar melekler kahvesi gülşene gittim dün cana gidicektim ama yokmuş işte.neyse onada gidicem de bu gülşen için olumsuz konuşuyo hep diyolardı bazı arkadaşalr ama öyle olumsuz pek konuşmadı hani konuştuda içime oturucak kadar değil.o yüzden böle içime bi kurt düştü acaba gülşen yerine gülşaha mı gittim gülşah hala orda mı çalışıyo bilemedim ben bi beni aydınlatır mısınız kızlar:)
Bundan 1 buçuk sene kadar önce yeşilköyde stones cafe de Gül hanıma fala baktırmıştım ve söylediklerinin yüzde 80 i gerçekleşmişti. şimdi aradığımda işi bıraktığını söylediler. Kendisinin cep telefonuna ulaşmaya çalışıyorum. İletişim bilgilerini bileniniz varsa yollar mısınız arkadaşlar?? şimdiden teşekkürler:)
Arkadaşlar merhaba. Geçen gün Mercan hanıma telefonda fal baktırdım. Yaklaşık 40 dakika konuştuk. Daha fazla sorum olsaydı bakardı da. Dedikleri ne derece çıkar çıkmaz bilemem fakat benimle alakalı şu güne kadar hiç bir falcının bilemediği bir kaç şeyi bildi. Ben memnun kaldım. Paylaşmak istedim sizlerle de.
inşallah çıkar falı o zaman:) peki gülşah diye biri var mı orda? ya aklım karıştı hani öyle olunca emin olmak istedim size sorupta bi :)Slm...
Gülşen sürekli olumsuz konuşuyor die bişey yok ama olumsuzluk varsa gizlemiyor yani kesin sana dönecek bekle gör fln demiyor diğer falcılar gibi. ne gördüyse sölüyor pat pat die. daha önce sölemiştim bana işle ilgili bişey sölemişti sizin işyerinde bir yapılandırma söz konusu eylülde yerleriniz, çalıştıgın bina fln değişcek demişti. bende onun söylediklerinin etkisinde kaldım başka bölüme geçmek istiyordum ztn sürekli başvuru yaptım. istediğim bi bölümden dönüş oldu geçen hafta görüşmeye çağıracaklardı ama başvurduğum bölümün yöneticisi izne çıkınca bizim iş askıda kaldı( bende sabırsızlıkla beklerken dün bizim ekibin alt kata taşınacağı açıklandı. çok şaşırdım hemen aklıma gülşenin falı geldi :)) ama benim aklım hala diğer bölümde umarım onun bahsettiği gelişme sadece yer değişikliği değil direk olarak bölüm değişikliğiyle alakalıdır :)) ama yinede o anı yaşama çok farklı geldi bana gülşenin sölediklerinin sallamaca olmadığından emin oldum.
inşallah çıkar falı o zaman:) peki gülşah diye biri var mı orda? ya aklım karıştı hani öyle olunca emin olmak istedim size sorupta bi :)
Kizlar biraz once olgu hanima telefonda fal baktirdim ki telefonda olan fallari pek sevmem. Fakat olgu hanim cok isabetli yorumlarda bulundu kizimin okulunu degistirmek istedigime kadar anlayti sasirdim. Diger soyledikleri de cikarda paylasirim
Kizlar biraz once olgu hanima telefonda fal baktirdim ki telefonda olan fallari pek sevmem. Fakat olgu hanim cok isabetli yorumlarda bulundu kizimin okulunu degistirmek istedigime kadar anlayti sasirdim. Diger soyledikleri de cikarda paylasirim
Ya kızlar, bu arefe hanımlar, Ayhan hocalar evet işe yarıyordur gercekten belki ama. kadınlar kulubu büyük bir pazar olusturuyor bu tarz kişiler için ve talep arttıkca 250 liraya yapılan işlemler 2.000 tl lere çıkıyor. Sizden ricam paranız olsa dahi verip bu işlerin ücretlerinin çıkmasına sebep olmayalım.
Gercekten ihtiyacı olan zor durumda olan insanlar bu rakamları verip işlerini gördüremiyorlar sonra.
cnm cok uzuldum yasadıklarına aynı olay bendede oldu gecen sene tıcaret hayatım vardı ıslerım ters gıdıyordu ortaklarımla problemler yasıyordum 1tanesıde sevgılımdı aramızda para problemı vardı bende CANAN HOCA denılen hocaya gıttım hocanın verdıgı seylerı yaktıkca ıslerım ters duz oldu bırde bu hocalar kendılerıne baglıyolarkı devamlı para ceksınler seytanı seylerle ugrasıyolar ve bende buyuk paralar kaptırdım suan mahkemelıyım daha oncedende bu sucu varmıs aman dıkkat farklı ısımdede cıkabılır ınsanın karsısına sız sız olun boyle paracı hocalarla ısınız olmasın.sende gıt savcılıga sıkayet et etkı kımsenın canı yanmasın senın yandıgın gıbı
evet canım ben demiştim sana mercan abla iyi bakar diye
Hiç bilgim yok desemorda bide CAN ı merak ediyorum ama sözümü tutmam lazım en azından ekime kdr tarihler çakışır frekanslar karışır die korkumdan fal baktırmıyorum :)
Kesinlikle eminim o ses Ella'nın sesi ben de baktırmıştım fal ve hafızam son derece kuvvetlidir. Bir de Ankara'da olduğunu parayı yollamasını söylemiş arkadaşıma bir kaç gün sonra döneceğini söylemiş. Ayrıca tezgah cok iyi Ella fal bakarken parayı yatırdığımız hesaptan başka bir hesap numarası vermiş. Ama o ses kesinlikle Ella'nın sesi kimse para yatırmasın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?