kızlar keyrenıa adlı nicki olan bu kızla daha once hıc yuzyuze gelenınız oldumu? bu kız kac aydır gırmıyo bu sayfaya.... ne oldu bu keyrenıa ya boyle?
arkadaşlar çapadaki şule anne ile ilgili bildiğiniz şeyler war mı ?
Ya kızlar, bu arefe hanımlar, Ayhan hocalar evet işe yarıyordur gercekten belki ama. kadınlar kulubu büyük bir pazar olusturuyor bu tarz kişiler için ve talep arttıkca 250 liraya yapılan işlemler 2.000 tl lere çıkıyor. Sizden ricam paranız olsa dahi verip bu işlerin ücretlerinin çıkmasına sebep olmayalım.
Gercekten ihtiyacı olan zor durumda olan insanlar bu rakamları verip işlerini gördüremiyorlar sonra.
Hoca hoca gezip 15.000 harcamis gibi konusuosunuz :)Bu arada cok sik falciya yada cesit cesit hocaya gitmek de iyi degil
dün damlalar cafe tuğbaya fal baktırdım.mevcut durumu gayet iyi bildi.gelecek için tarihler verdi.ama o kadar hızlı ve soluksuz konuşuyor ki zor yetiştim valla hızınatelefonun ses kaydedicisini ayarlayana kadar helak oldum.matrak kız ortam ve kahvesi bahsedildiği gibi kötü değildi.belkide daha bakımsız mekanlarda bile fal baktırdığım için bana öyle gelmiştir
kimi tavsiye edersiniz kesin biliyo diye bişi söyleyin nolur...
şimdiyi çok iyi yorumlasın dersen eğer:
-bakırköy laf cafe -andaç
-bakırköy seba fal evi
-bakırköy emelim cafe -yiğit
-kadıköy la porte -ayhan
-kadıköy angels cafe -burcu
-taksim melekler kahvesi -can
-taksim damlalar -tuğba-barış-buse
ben nede bakım yapıp olumlu şeyler yaşayanların yazmadığını çok merak ediyorum açıkcası...ben ve burdan aynı topikden bir iki arkadaşla beraber eklemiştik biz gamze hanımı dün iki kişiyyle konuştuk msn de gördüm...bundan bir sene önce gamze hanıma bakım yaptırmış ve 13 senedir çocukları olmuyomuş o demişki deniz kenarında bir yerde bebeğin için müdahale edilecek ve sen hamile kalacaksın ve bir kızın olucak demiş...ve gerçekten akdeiz üni. dölleme işlemi olmuş ve 1 içinde bir kızı oluyor...sonra sabrielly diye yanlış yazmadıysam bir arkadaş vardı oda 3 ay sonra hamile kalıyosu oğlun olucak demiş zor bir hamilelik olucak demiş eşinin yanına tayiin çıkıyo demiş...hepsi oldu inanamadım diyor dedim ki siz bunu nerden buldunuz kk eee yazın oraya diyorum ama girmiyoruz diyorlar...ama ben hepsinede yazdırıcam göreceksiniz...gamze hanım tek diyorum gerçekten öyle...iyiki tanımışım onu....
bakıroy emelım cafe ısletememısler kapatmıslar .
Kızlar uzun zamandır fal baktırıyorum bilirsiniz. iyisini de kötüsünü de paylaşırım. Bir zamandır gittiğim evinde fal bakan bir teyze var beyire abla. aricak derse arardı kopmamıs derse birleşirdik. gecen haftalarda gittiğimde yanımda fal baktıgı bir kadına senin eskii esininin gelininle ilişkisi var dedi kadın sok oldu inanmadı tabi üstüne de kızdı. Bugun gittiğimde kadınla yine karsılaştım eski kocası geliniyle ilişkiye girmiş duyulunca kendini asmıs adam. tabi ben de sok oldum şimdi ögrenince paylaşmak istedim. Kadın şimdi beyire abladan cıkmaz olmus. tabi adamın kendini öldüreceğini söylemedi ama geliniyle ilişkisini pat diye söyledi. Gaziosmanpaşa tarafında falcı arayanlar deneyebilir. Çıkar çıkmaz bilmem. cogu kişinin vasat dediği üc vakit didem ben de cok iyiydi mesela frekans meselesi.
umarım bir gun su fal illetinden kurtulurum/kurtulursunuz.
Kızlar uzun zamandır fal baktırıyorum bilirsiniz. iyisini de kötüsünü de paylaşırım. Bir zamandır gittiğim evinde fal bakan bir teyze var beyire abla. aricak derse arardı kopmamıs derse birleşirdik. gecen haftalarda gittiğimde yanımda fal baktıgı bir kadına senin eskii esininin gelininle ilişkisi var dedi kadın sok oldu inanmadı tabi üstüne de kızdı. Bugun gittiğimde kadınla yine karsılaştım eski kocası geliniyle ilişkiye girmiş duyulunca kendini asmıs adam. tabi ben de sok oldum şimdi ögrenince paylaşmak istedim. Kadın şimdi beyire abladan cıkmaz olmus. tabi adamın kendini öldüreceğini söylemedi ama geliniyle ilişkisini pat diye söyledi. Gaziosmanpaşa tarafında falcı arayanlar deneyebilir. Çıkar çıkmaz bilmem. cogu kişinin vasat dediği üc vakit didem ben de cok iyiydi mesela frekans meselesi.
umarım bir gun su fal illetinden kurtulurum/kurtulursunuz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?