İstanbul'da Fal - Falcılar

Arkadaşlar bugün bir arkadaşım anlattı. Bileniniz yada duaynınız varsa aman dikkat paranızı kaptırmayın...

Kerim hoca diye biri türedi, karşıda imiş. %100 olacak 21 gün içinde diye bir arkadaşıma sözde işlem yapmış, o arkadaşımla beraber başka insanlara da ki arkadaşım bunları tanıyor işlem yapmış ve tek söylediği şey "olacak kardeşim" imiş. 21 gün süresini, Ramazan'da güçler azalır bu nedenle %50 sonuçta sapma olur diyerek Ramazan'ı da atlatmış, bayramdan sonra 3 günlük okuma yapacağım hemen hiç beklemeyeceksiniz artık demiş ve arkadaşıma güçlendrmesi için sular ve ek dualar da vermiş sözde ama tabi bu güne kadar hiç bir gelişme olmamış. Arkadaşımı oraya götüren bir fal seansında tanıştığı bir kızmış, bu kız ve bir arkadaşı da sevgililerini getirtmek için gitmişler bu Kerim şarlatanına onlara da aynı teraneyi okumuş. Bu geçtiğimiz Pazartesi günü kızlar Kerim hoca şarlatanına gitmişler ve kızlardan birinin sevgilisi nişanlı olmasına rağmen %100 getireceğim diyen adam herkesi bir güzel söğüşlemiş. Bu son gittiklerinde de "ben bakım yaptım, nişanlısıyla arası çok bozuku bugün yarın sana dönecek" demiş. Kerim şarlatanına gittiklerinden ve bu son bakımda çıkan sonucu sevinçle karşıladıklarından sadece 1 gün sonra, kızın eski sevgilisinin aslında bu Pazar günü nişanlısıyla evlendiğini öğrenmişler.

Bu Kerim şarlatanı benim arkadaşımdan 1100 lira almış, benim arkadaşımın arkadaşından 1200 lira almış, bu kızların durumları pek iyi olmadığı için sanırım 400 er lira ikisinden almış ve aslında hepsine de aynı malzemeleri vermiş. Bunu yazıyorum çünkü kimden ne kopartabilirse kopartmış ama aynı malezemelerle aynı işlemleri yapmış sözde tabiki.

Berrinderen'in bu fiyatlar konusundaki uyarısı da çok da haksız sayılmaz.

Aman dikkat...

Kerim hoca diye birini duyarsanız sakın bulaşmayın...

fizy

Bu aralar bu şarkıyı dinliyorum, sözleri çok güzel, Imany...
Paylaşmak istedim...
Konu fallar olunca, geleceği bilememek durumu olunca...

Kızlar çok olgu hn.ma telefonda değil yüzyüze fala baktıran oldumu ? Telde , msn de fal bana biraz garip geliyor. Yada bana hitap etmiyor diyeyim. Baktıran arkadaşlar var çünkü.Olgu Anadolu yakasında idi sanırsam

kızlara geçenlere taksimde bi melek cafede sevgi hanıma fal baktırdım,çok genel baktı.ayrıca agresif halleri vardı:)yani ben beğenmedim.

Hoca hoca gezip 15.000 harcamis gibi konusuosunuz :)Bu arada cok sik falciya yada cesit cesit hocaya gitmek de iyi degil

Hoca hoca gezip 15.000 harcamis gibi konusuosunuz :)Bu arada cok sik falciya yada cesit cesit hocaya gitmek de iyi degil

Merak ediyorsan 15.000 tl harcamadım rahat olabilirsin :) Bunlar hacı hoca için büyük rakamlar keriz olmak lazım :) anlatmak istediğimi anlamamıs olabilirsin diye acıklıyım. <hocaların yaptıgı işlemlerin bedeli 250 tl ise düşük ücretle calışan birine 200 tl, daha fazla kazanan birine 2.000 tl (ki bunları hemen anlıyor cakallar kimin ne ödeyebileceğini ) sibel can giderse 20.000 tl diyebiliyorlar. Bu onlar için normal ne koparırsam kardır diyolar.

kadınlar kulubunde adı gecenler hemen fiyatlarını artırıyor bu yüzden diyorum ki istedikleri rakamları hemen vermeyelim ki Ümraniye didem gibi 50 tl lerden (Melek adı altında) 20 tl ye düşebilsinler . Demekki cıktığı gibi rakamlar düşebiliyo da.

dün damlalar cafe tuğbaya fal baktırdım.mevcut durumu gayet iyi bildi.gelecek için tarihler verdi.ama o kadar hızlı ve soluksuz konuşuyor ki zor yetiştim valla hızına telefonun ses kaydedicisini ayarlayana kadar helak oldum.matrak kız ortam ve kahvesi bahsedildiği gibi kötü değildi.belkide daha bakımsız mekanlarda bile fal baktırdığım için bana öyle gelmiştir

açıkçası ben tuğbaya 2. defa gittim yine süperdi :) bi de orda ısrarla söylüorm buse var o da çok iyi ona da baktırabilirsin

kimi tavsiye edersiniz kesin biliyo diye bişi söyleyin nolur...

şimdiyi çok iyi yorumlasın dersen eğer:

-bakırköy laf cafe -andaç
-bakırköy seba fal evi
-bakırköy emelim cafe -yiğit

-kadıköy la porte -ayhan
-kadıköy angels cafe -burcu

-taksim melekler kahvesi -can
-taksim damlalar -tuğba-barış-buse

bakıroy emelım cafe ısletememısler kapatmıslar .

merhaba, gamze hanımın numarasını özelden bana yazar mısınız? Acil lütfen.

Kızlar uzun zamandır fal baktırıyorum bilirsiniz. iyisini de kötüsünü de paylaşırım. Bir zamandır gittiğim evinde fal bakan bir teyze var beyire abla. aricak derse arardı kopmamıs derse birleşirdik. gecen haftalarda gittiğimde yanımda fal baktıgı bir kadına senin eskii esininin gelininle ilişkisi var dedi kadın sok oldu inanmadı tabi üstüne de kızdı. Bugun gittiğimde kadınla yine karsılaştım eski kocası geliniyle ilişkiye girmiş duyulunca kendini asmıs adam. tabi ben de sok oldum şimdi ögrenince paylaşmak istedim. Kadın şimdi beyire abladan cıkmaz olmus. tabi adamın kendini öldüreceğini söylemedi ama geliniyle ilişkisini pat diye söyledi. Gaziosmanpaşa tarafında falcı arayanlar deneyebilir. Çıkar çıkmaz bilmem. cogu kişinin vasat dediği üc vakit didem ben de cok iyiydi mesela frekans meselesi.

umarım bir gun su fal illetinden kurtulurum/kurtulursunuz.

iletişi bilgilerini ve fiyatını alabilir miyim :)

Ne kadara bakiyor canim ve evet iletisim bilgilerini verirsen sevinirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…