İstanbul'da Fal - Falcılar

ben olsam böle bi falın çıkmadığına sevinirdim :)
banada işyerinde bina değiştiricen demişti kat değişikliği oldu nese sağlık olsun bunlar kdr önemli deilde son verdiği tarih ekim :) ekimde söylediği şeyin çıkması beni daha çok mutlu edecek umarım çıkar :)

tabısıde sekerım sevindim yaa :) sonucda guzel haber vermedı kı

kadın benı öldurdu resmen

asla olmayacak dedıgı sey dün oldu .zaten alacagım kotu haber de

dun olan mevzuyla paraleldı .ama ben tam tersını yasadım :)

Son düzenleme:

cnm öneriyormusun 3 vakit didemi ? hala bu sölediklerin geçerlimi :26:

Kızlar, yarın hangisine gideyim? Kadıköy Angel's Cafe Burcu mu, Symbol Cafe Levent mi? Gidenler yorum yapabilirler mi? İlk kez deniyorum ikisini de.

Levent beğenmedim o Cafe hiç biri iyi bakmadı bana B'nde Kadıköy'de Bağdat caddesinde oturuyorum burda hiç biri iyi değil ama yinede sen git cok genel baktı hayatındaki kişinin geri döneceğimi söyledi adam evli ben hiç konuşmam fal baktırırken adamla ilgili hiç net bişi vermedi orda kel bir adama baktırdım adı metinmi neydi o da bi attı bi attı bi Amerikalı biriyle tanışacakmışm adam B'ni alıp bütün dertlerinden kurtaracakmış bakalım :)

Öyle falmi olur gülsekmi ağlasakmı şaşırdım bn caddede olduğum için oraya cok sık gelemiyorum ama sana şunu söyleyim Bağdat caddesi daha fos hepsi annemin falı gibi hiç biride tutturamıyorlar

nikoda fossmuş :)

arkadaşlar şu binnaz abla sitesinde denediğiniz falcı war mı ? :) bir deneyim diyorum ama referans almak istedim sizlerden:)

canım bınnaz ablaya hıc bulasma derım ben .

soru sorma alanına merak ettıgın bırsey soruyorsun

onun uzerınden yorum yapıyorlar .

bız bı ara arkadasımla canımız sıkıldıkca gırıyorduk o sıteye :)

hemen hemen hepsıne baktırdık aralarında en ıdare edenı ıse

nehır ve balımdır .tarotda ise elif ışıktır .digerlerını at cöpe :)

hele kı meral saydam tam fıyaskodur.hıkaye okur gıbı okursun onun

fallarını :) pembe tablo cızmekte uzerıne yoktur .cızdıgı tabloda kı

cumleler hıc degısmez arkadasımla fallarımızı karsılastırmıstık

aynı seylerı soylemıstı bıze .bı'de o sıtede torpıllı fal bakanlarda var .

neyse ısım vermıyım sımdı ayıp olmasın ama buna sahıt oldum ben .

o torpıllı bayana fal baktırmsım fena sallayınca begenmedıgımı ıfade

ettım yorum yazdım .sonra sıtenın sahıbı bana ozelden maıl attı

bana bedava fal teklıfı ettı ama ıznımle o yazdıgım yorumu sılmek sartıyla

ben de kabul ettım ıı sılın verın bedava falımı dedım

kısacası cnm o sıte guvenılır degıl .

cnm öneriyormusun 3 vakit didemi ? hala bu sölediklerin geçerlimi :26:

Canım, evet benim en beğendiğim falcılardan biridir Didem. Ben bu foruma üye olduğumdan beri kimseyi önermedim aslında, çıkan varsa yazdım, çıkmadıysa da yazdım, çünkü yakın arkadaşlarımda da denemişliğim vardır bana bilen biri başka bir arkadaşıma bilemeyebiliyor yada tam tersi arkadaşıma bilen biri bende başarısız olabiliyor. Ama Didem'in falı iyidir, hatta burada iyi denlerek paylaşılan bir çok falcıdan çok daha iyidir. Daha bu hafta farklı bir konuda da bildiğini yazmıştım. Hangi gün hatırlamıyorum ama sanırım bu hafta içinde idi yeni yorumum ki ben fal bakımını ayda 1 e indirdim, umarım da bırakabilirim:)

Anladim cnm cok tsk ederim bilgi icin denemeye caliscam mutlaka :))

nikoya bi kere baktırdım bi daha zahmet etmedim gitmeye
dideme bi kere baktırdım bi daha gitmeye zahmet etmedim.
burcuya 2 kere baktırdım yolum düşerse gene giderim ona :)

ama bu fal işi acaip :)
birine tutuyo birine tutmuyo
belli bi kriteri yok

çoğu falcinin bilindik senaryoları var,çoğu insanin hayatimda olanlar belli,tabi bu senaryolar daha farkli durum yaşayan kişiler için tutmuyo :) o yüzden de herkes memnun kalmıyo,çoğu falcıyim diyen kişi fincana bakarmis gibi yapıp kafasındaki senaryoları yazıyo...yoksa işin usulünü ogrensek bizler de girer bi cafede falcıyim diye geçiniriz

Kızlar deneyimlerime dayanarak sizlere şunu söyliyim..

Falın kötü enerji verdiğini düşünüyorum..

Fal baktırdıktan sonra her şeyim tepetaklak oldu, hiçbirşey yolunda gitmedi... Allah ceza veriyor bence... Buna kesinlikle inanıyorum artık.

Şuanda o kadar çok merak ettiğim şey var ki...fal baktırmamak için kendimi zor tutuyorum:) ama baktırmıcam irademe güveniyorum:)

Fal, her şeyin büyüsünü bozuyor, olacağı varsa da olmuyor.

iğrenç bi kadın o bana da bi felaket haberi vermişti çok sinirim bozulmuştu inşallah o da gerçekleşmez!

iğrenç bi kadın o bana da bi felaket haberi vermişti çok sinirim bozulmuştu inşallah o da gerçekleşmez!

cnm o kadının tarzı o .agzından guzel sey cıkması cok zordur .

once kotu haberı verır sonra da motıve nıyetıne tek tuk guzel sey

soyler ,tabı artık o kotu haberden sonra ne kadar motıve olursun o ayrı

cok ozel olmazsa sana ne dedı cnm ? hangı tarıh ıcın demıstı sana ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…