kızlar haftalar once gülşen'e gitmiştim .burada da yazdım hatırlayanlar olur belkı
bana super bı felaket haberı vermıstı .22 eylul de alacagım haberle yıkılacagımı
o gun ölmezsem bır daha ölmeyecegımı soyleyıp tum morelımı alt ust edıp gondermıstı benı .
28 eylul oldu hala benım olecegım haberı alamadım .
bi'de bana asla olmayacak kesınlıkle dedıgı sey ayın 27sınde yanı dün oldu .
ben olsam böle bi falın çıkmadığına sevinirdim :)
banada işyerinde bina değiştiricen demişti kat değişikliği oldu nese sağlık olsun bunlar kdr önemli deilde son verdiği tarih ekim :) ekimde söylediği şeyin çıkması beni daha çok mutlu edecek umarım çıkar :)
Canim banada gonderebilirmisin elifin nosunu
Canım bilgi için çok teşekkür ederim, ben Bakırköy Didem'e gittim, 10-17 Temmuz arasında olacaklar diye bir dizi konuya dikkat çekmişti ve ben onları yaşadım, kesinlikle iyi falcı olduğunu düşünüyorum, ayrıca müteriyle ilgilenme tarzı da çok iyi.
Özel mesajımı cevapladığın için çok teşekkür ederim... Allah her şeyi senin için en iyi şekliyle yaşatsın sana canım...
Kızlar, yarın hangisine gideyim? Kadıköy Angel's Cafe Burcu mu, Symbol Cafe Levent mi? Gidenler yorum yapabilirler mi? İlk kez deniyorum ikisini de.
tabısıde sekerım sevindim yaa :) sonucda guzel haber vermedı kı
kadın benı öldurdu resmen
asla olmayacak dedıgı sey dün oldu .zaten alacagım kotu haber de
dun olan mevzuyla paraleldı .ama ben tam tersını yasadım :)
canım sen aradınmı elif haniımı baktrdınmı hiç bişi
bu niko eskiden istiklalde mis sokakta 2 . katta bi kafede bakan Niko ise geçmişi, şimdiyi, o anda ayrıldığın ya da beraber olduğun insanı çok iyi tarif eder ancak bana geleceğe dair verdiği tarihler ve olaylar tutmadı. ayrılacağımı söylediği insanla üstünden bir yıl geçti hala beraberim... diğer dedikleri de çıkmadı vesselam... ama geçmişi, şimdiyi ve kişileri iyi tutturuyor...
arkadaşlar şu binnaz abla sitesinde denediğiniz falcı war mı ? :) bir deneyim diyorum ama referans almak istedim sizlerden:)
cnm öneriyormusun 3 vakit didemi ? hala bu sölediklerin geçerlimi :26:
Canım, evet benim en beğendiğim falcılardan biridir Didem. Ben bu foruma üye olduğumdan beri kimseyi önermedim aslında, çıkan varsa yazdım, çıkmadıysa da yazdım, çünkü yakın arkadaşlarımda da denemişliğim vardır bana bilen biri başka bir arkadaşıma bilemeyebiliyor yada tam tersi arkadaşıma bilen biri bende başarısız olabiliyor. Ama Didem'in falı iyidir, hatta burada iyi denlerek paylaşılan bir çok falcıdan çok daha iyidir. Daha bu hafta farklı bir konuda da bildiğini yazmıştım. Hangi gün hatırlamıyorum ama sanırım bu hafta içinde idi yeni yorumum ki ben fal bakımını ayda 1 e indirdim, umarım da bırakabilirim:)
ama bu fal işi acaip :)
birine tutuyo birine tutmuyo
belli bi kriteri yok
havva hanım randevulu bakıyormuş.bugün bakamam dedi(
kızlar haftalar once gülşen'e gitmiştim .burada da yazdım hatırlayanlar olur belkı
bana super bı felaket haberı vermıstı .22 eylul de alacagım haberle yıkılacagımı
o gun ölmezsem bır daha ölmeyecegımı soyleyıp tum morelımı alt ust edıp gondermıstı benı .
28 eylul oldu hala benım olecegım haberı alamadım .
bi'de bana asla olmayacak kesınlıkle dedıgı sey ayın 27sınde yanı dün oldu .
iğrenç bi kadın o bana da bi felaket haberi vermişti çok sinirim bozulmuştu inşallah o da gerçekleşmez!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?