İstanbul'da Fal - Falcılar

evet ya,keşke onu ogrenseymissin,gerçi oralarda sorsak mutlaka bilen vardir ama gidip de sufalı bakan birini arıyoruz denmez ki :) ah aysel ablam buralarin neyini beğenmedin de gittin öte tarafa

Cok guldum yorumuna... Kadini yasarken oldurmussun yahuuuu...

kızlar bugun bende aysel ablaya gıdenlerım lakın aysel abla rızeye falan gıtmedı cocuktan al haberı derler ya bızde oyle yaptık ılkın evıne gıttık ablası yok rızeye gıttı dedı daha sonra yan tarafındakı bakkala sorduk oda celıskılı ıofade verdı daha sonra kose basındakı bakkala sorduk oda burdaydı az once dedı kendı oturdugu eve gıttık ordakı komsuda ılkın buralarda dedı durun bı arıyayım dedı rıze olayını cıkardılar anlıycagınız ıstedıgıne bakıyor ıstemedıgıne bakmıyor bu aysel abla kım gonderdı sızı nerden buldunuz dıyorlar sorduklarımızda sanırım mahalle ıle ıs bırlıgıne gırmısler:)

alla allaa cok ılgınc yaa banada ilk önce kim gonderdı nerden geldin fılan dıe sordu hatta camı acık ablası kapı anahtarını verıp ole gırıosun :)) yanı ole kımden duydun yada gelısı guzel kısılere bakmıyorum dıye takılacak bır kadına benzemıyordu kendısı.. dunde oldukça gelenı gıdenı vardı sadece yanagında bır kızarıklık olmuş onu kafasına takıodu galıbakı eczaneden ılaç fılan getırttı sureklı elınde ayna ona bakıp duruodu

bana söledıklerınde tutarlıydı fakat cok kısaydı ben göztepe gulsum gıbı 1 saat fılan baksın ıstıyorum ama onun gıbı bulmamda ımkansız galıba bıraz :/

belliydi birden ortadan kaybolma hikayesinde bi iş olduğu,belli ki bi şekilde haberi olmuş bizlerden,demek ki çok da fazla yayılsin istemiyo bu mevzu..kendi yağında kavrulmayı tercih eden bi bayan demek.çok fazla para pulda gözü olmadığı anlaşılmış oldu,gerçi biz de tutup bişey yapmıycaktik,fal baktiricaktik,neden çekindi ki :13:

Haydaaa ne alaka ! Gununde degilmiydi acaba ya da bakmak istemedi bugun sanirim geleni cevirdi. iyide nasil anlicaz simdi ne zmn bakmaz ya da ne zmn bakmaya karar verir :)

Son düzenleme:

walla bende anlamadım yanı bu sekılde yok oluşunu cunku ole para goz bır kadın degıl zaten belli yada moralı fılan bozuksa ınsanları tatmın edemeyısınden fılanda cekınmıs olabılır cunku aklıma baska bırsey gelmıyor benım

Peki sonuc olarak baktirabildinmi yoksa eli bosmu dondun :)

Kızlar, yarın hangisine gideyim? Kadıköy Angel's Cafe Burcu mu, Symbol Cafe Levent mi? Gidenler yorum yapabilirler mi? İlk kez deniyorum ikisini de.

Bakırköy Didem hangi cafede

Merhaba,

Fal baktırmama kararımı sizinle paylaşmıştım bir süre önce. Kararım kesin ama geçmişte baktırdığım fallarla ilgili yazmak ihtiyacı hissettim. Bakırköy Didem'in isim vererek olacak dediği bir durumu yaşadım. Ayrıca an itibariyle de üzerinde çalıştığımız proje ile ilintili söylediği bir konu da gerçekleşmiş bulunuyor. Bunlar geçmiş yada an değil. Sanırım 11 Eylül'de baktırmıştım en son ve çıktı söyledikleri.
Fal baktırmasam da artık, geçmişte baktırıp da bilen kişilerin hakkını da vermek gerektiğini düşünüyorum.[/QUOTE]

bana ılgınc geldı madem oyle ablasıda dıyebılırdı bugun bakmıyor kızım daha sonra gelın derdı azarlarcasına o yok neredeler acaba gıttı rızeye nerden duydunuz ne ıcın geldınız sankı bılmıyor ne ıcın geldıgımızede soruyolar :))neyse gıdenlerle gıtmek lazım bızı kabul etmıyor baksanıza

tamam canım cok tesekkurler.

ben de tam tersını dusundum nedense .bence tedırgın oldugu bırseyler var .

sedoss arkadasımızada sormus zaten senı kım gonderdı dıye ,sonra bugun gıden

arkadaslarada mahalle ahalı sormus neden geldın kım gonderdı gıbısınden .

bence tedırgın oldugu korktugu bırseyler var .eger yasal olmayan işlerle ılgılenıyorsa

mısal işlem gibi ,polıs baskınından fılan da cekinmıs korkmus olabılır .

yalnız arkadaslar nacızane fıkrım ,gonlunden ne koparsa olayına bence bu kadar ınanmayın .

"bellı ucretı yok para goz degıl bellıkı" dıye dusunmeyın .bazı falcılarda bu durum bı taktıktır .

guven asılamak ıcın yapılan bı taktıtktır .sonucda gonlunden ne koparsa dedıgınde tutup da

5 tl verecek halımız yok kı .cebımızden cıkacak para asag yukarı bellıdır ve oda onun ısını gorur zaten .

ben de acıkcası aysel hanımın falını cok merak etmıstım ama ,gıden arkadasımıza işlem teklıfı

etmesınden dolayı acıkcası bıraz uzak durmayı tercıh ettım.fal ekstra ısleme de gonlunden ne koparsa

dıye para alırsa kadının her turlu ısını gorur zaten .işlem yaparken de once gozunu korkutmak ıstemezler

kucuk meblaglarda okunacak dualarla baslarlar ,sonra onuda al bunu da al dıye dıye ısı buyuturler burada bunun orneklerını

cok goruyoruz .neyse ben ılk basta su falını cok merak etmıstım ama ,bu kadın bana gore bı falcı degılde ıslemcı gıbı .

acıkcası benım guvenım sarsıldı .

Son düzenleme:
ne yazıkkı soyledıklerıne katılıyorum herkes tedırgındı cocuktan aldık haberı cocuklar yalan soylemez:)) kadın ısıne geldıgı gıbı bakıyor

e ben de onu diyorum ışte,dal baktıricaktik sadece,tedirgiin olacağı bişey yoktu diyorum,bell i zaten öyle herkese bakıp fazla duyurulmasını istemiyo herhalde

iyice yılan hikayesine döndü ben anlamadm şimdi yarın gitsem mi gitmesem mi kararsız kaldım

Kızlar, yarın hangisine gideyim? Kadıköy Angel's Cafe Burcu mu, Symbol Cafe Levent mi? Gidenler yorum yapabilirler mi? İlk kez deniyorum ikisini de.

burcuyu daha önce burada da yazdım parana ve zamanına yazık bence ben hiç beğenmemiştim bırak geleceği falan ne anı ne geçmişi bilemedi 5 dk bile sürmedi falı ben kesinlikle gitmem.
Levent e de hiç baktırmadm bişey diyemem

Mrhba arkadaslar

Gecen gun bir arkadasimin yogun israrlarina dayanamayip bir tarot uzmanina gittim...
Gercekten cook memnun kaldim. Arkadasimin ovdugu kadar varmis. Butun sorulariniza cevap buluyorsunuz ve
ayni zamanda o kadar guzel konusuyor ki resmen sizi bir terapist gibi rahatlatiyor. Cok tatli bir bayan kendisi.

Fiyat ise bence uygun 40 tl. En azindan cikarken o kadar memnun kaliyorsunuzkii parayi hic dusunmeden cikarip veriyorsunuz:)))

Simdi bikac arkadasimiz da gitmeyi dusunuyor hatta Izmir den bile bi arkadasimiz gelicek Ayse hanim icin:))

Yerini merak edip gitmek isteyenler icin yaziyorum.. Bayanin adi AYSE ERGOZ Besiktas Barbaros Bulvari tarafinda mekanin adi CAFE DE SANAT
Atv binasinin karsisi da diyebiliriz.

Bence giden herkes memnun kalicak.. Bundan eminim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…