- 8 Mayıs 2012
- 6.297
- 904
- 248
evet ya,keşke onu ogrenseymissin,gerçi oralarda sorsak mutlaka bilen vardir ama gidip de sufalı bakan birini arıyoruz denmez ki :) ah aysel ablam buralarin neyini beğenmedin de gittin öte tarafa
kızlar bugun bende aysel ablaya gıdenlerım lakın aysel abla rızeye falan gıtmedı cocuktan al haberı derler ya bızde oyle yaptık ılkın evıne gıttık ablası yok rızeye gıttı dedı daha sonra yan tarafındakı bakkala sorduk oda celıskılı ıofade verdı daha sonra kose basındakı bakkala sorduk oda burdaydı az once dedı kendı oturdugu eve gıttık ordakı komsuda ılkın buralarda dedı durun bı arıyayım dedı rıze olayını cıkardılar anlıycagınız ıstedıgıne bakıyor ıstemedıgıne bakmıyor bu aysel abla kım gonderdı sızı nerden buldunuz dıyorlar sorduklarımızda sanırım mahalle ıle ıs bırlıgıne gırmısler:)
ben de ona çok şaşırdım,birdenbire ne oldu da gitti acaba?hiçbişey de dememiş,peki sen tutarlı şeyler söylediğini yazmışsın,nasıldı falı?gerçi çok kısa bakmış,o kadar kısa fal yetmez ki,sen de tam tatmin olmadın da mi başka falcı arıyosun,yoksa alışkanlı mi yapti
kızlar bugun bende aysel ablaya gıdenlerım lakın aysel abla rızeye falan gıtmedı cocuktan al haberı derler ya bızde oyle yaptık ılkın evıne gıttık ablası yok rızeye gıttı dedı daha sonra yan tarafındakı bakkala sorduk oda celıskılı ıofade verdı daha sonra kose basındakı bakkala sorduk oda burdaydı az once dedı kendı oturdugu eve gıttık ordakı komsuda ılkın buralarda dedı durun bı arıyayım dedı rıze olayını cıkardılar anlıycagınız ıstedıgıne bakıyor ıstemedıgıne bakmıyor bu aysel abla kım gonderdı sızı nerden buldunuz dıyorlar sorduklarımızda sanırım mahalle ıle ıs bırlıgıne gırmısler:)
belliydi birden ortadan kaybolma hikayesinde bi iş olduğu,belli ki bi şekilde haberi olmuş bizlerden,demek ki çok da fazla yayılsin istemiyo bu mevzu..kendi yağında kavrulmayı tercih eden bi bayan demek.çok fazla para pulda gözü olmadığı anlaşılmış oldu,gerçi biz de tutup bişey yapmıycaktik,fal baktiricaktik,neden çekindi ki :13:
alla allaa cok ılgınc yaa banada ilk önce kim gonderdı nerden geldin fılan dıe sordu hatta camı acık ablası kapı anahtarını verıp ole gırıosun :)) yanı ole kımden duydun yada gelısı guzel kısılere bakmıyorum dıye takılacak bır kadına benzemıyordu kendısı.. dunde oldukça gelenı gıdenı vardı sadece yanagında bır kızarıklık olmuş onu kafasına takıodu galıbakı eczaneden ılaç fılan getırttı sureklı elınde ayna ona bakıp duruodu
cuma bakmıyomuş,onun disinda tel no yok sanirim kimsede ama bikaç sayfa önce sedos ayrıntılı yer tarifi verdi,zaten randevu ile çalışmıyomuş,günün erken bi saatinde gitmek yeterli olur sanirim,birlikte gitmeyi de isterim tabi ancak önce benim gitmeye karar vermem gerek,biraz kararsızlık oluştu bende ama gidecek olan ve yanına arkadas arayanlar var,july gidecek sanirim
tamam canım cok tesekkurler.
belliydi birden ortadan kaybolma hikayesinde bi iş olduğu,belli ki bi şekilde haberi olmuş bizlerden,demek ki çok da fazla yayılsin istemiyo bu mevzu..kendi yağında kavrulmayı tercih eden bi bayan demek.çok fazla para pulda gözü olmadığı anlaşılmış oldu,gerçi biz de tutup bişey yapmıycaktik,fal baktiricaktik,neden çekindi ki :13:
ben de tam tersını dusundum nedense .bence tedırgın oldugu bırseyler var .
sedoss arkadasımızada sormus zaten senı kım gonderdı dıye ,sonra bugun gıden
arkadaslarada mahalle ahalı sormus neden geldın kım gonderdı gıbısınden .
bence tedırgın oldugu korktugu bırseyler var .eger yasal olmayan işlerle ılgılenıyorsa
mısal işlem gibi ,polıs baskınından fılan da cekinmıs korkmus olabılır .
yalnız arkadaslar nacızane fıkrım ,gonlunden ne koparsa olayına bence bu kadar ınanmayın .
"bellı ucretı yok para goz degıl bellıkı" dıye dusunmeyın .bazı falcılarda bu durum bı taktıktır .
guven asılamak ıcın yapılan bı taktıtktır .sonucda gonlunden ne koparsa dedıgınde tutup da
5 tl verecek halımız yok kı .cebımızden cıkacak para asag yukarı bellıdır ve oda onun ısını gorur zaten .
ben de acıkcası aysel hanımın falını cok merak etmıstım ama ,gıden arkadasımıza işlem teklıfı
etmesınden dolayı acıkcası bıraz uzak durmayı tercıh ettım.fal ekstra ısleme de gonlunden ne koparsa
dıye para alırsa kadının her turlu ısını gorur zaten .işlem yaparken de once gozunu korkutmak ıstemezler
kucuk meblaglarda okunacak dualarla baslarlar ,sonra onuda al bunu da al dıye dıye ısı buyuturler burada bunun orneklerını
cok goruyoruz .neyse ben ılk basta su falını cok merak etmıstım ama ,bu kadın bana gore bı falcı degılde ıslemcı gıbı .
acıkcası benım guvenım sarsıldı .
alla allaa cok ılgınc yaa banada ilk önce kim gonderdı nerden geldin fılan dıe sordu hatta camı acık ablası kapı anahtarını verıp ole gırıosun :)) yanı ole kımden duydun yada gelısı guzel kısılere bakmıyorum dıye takılacak bır kadına benzemıyordu kendısı.. dunde oldukça gelenı gıdenı vardı sadece yanagında bır kızarıklık olmuş onu kafasına takıodu galıbakı eczaneden ılaç fılan getırttı sureklı elınde ayna ona bakıp duruodu
Kızlar, yarın hangisine gideyim? Kadıköy Angel's Cafe Burcu mu, Symbol Cafe Levent mi? Gidenler yorum yapabilirler mi? İlk kez deniyorum ikisini de.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?