- 31 Mart 2008
- 8.769
- 1.121
- 373
kızlar bakırkoy cıvıltı suna hakkında ne dusunuyorsunuz ?
dün arkadasım iş cıkısı ona gıtmısde öve öve bitiremedı
haftalar once o cafeye kahve ıcmeye gıtmıstık .suna da 20 kısılık
sıra olmasından etkılenıp arkadasım dun gıtme ıhtıyacı duymus
aranızda gideniniz var mı ? ben aylar oncesı belkı de yıl olmustur
bır kere gıtmıstım suna'ya ,ama falını tam hatırlamıyorum .
havva hanımın telini alabilir miyim, gelecekle ilgili söyledikleri çıktı mı sana?
Kızlar deneyimlerime dayanarak sizlere şunu söyliyim..
Falın kötü enerji verdiğini düşünüyorum..
Fal baktırdıktan sonra her şeyim tepetaklak oldu, hiçbirşey yolunda gitmedi... Allah ceza veriyor bence... Buna kesinlikle inanıyorum artık.
Şuanda o kadar çok merak ettiğim şey var ki...fal baktırmamak için kendimi zor tutuyorum:) ama baktırmıcam irademe güveniyorum:)
Fal, her şeyin büyüsünü bozuyor, olacağı varsa da olmuyor.
anladım cnm sagol .arkadasımın dedıgıne gore deCanim ben verdigim paraya acidim. Tamam mi canim anladin mi canim konusulanlar bunlardan ibaret. Ama tabi bana tutmayan sana tutabilir.
Ben yine de onemli sorunlarinizin cevabini ariyorsaniz su fali baktirin derim. Cunku kahve falinda sekillerden uydur uydur soyle ya tutarsa hesabi birde giden kadinlarin yuzde sekseni hemen hemen ayni sey icin gidiyor. Etrafinda donup durmak zor olmaz. Ama su falinda sekil mekil yok tarot gibi sekiller iceren kartlar yok ne goruyorsa soyleyecek tabi bu benim fikrim.
Ben de katılıyorum bu düşüncenize, negatif enerji topluyor fal seansları ve olacakları öteliyor bence de... Okulum 2 beğendiğim falcıya da çok yakın ama azimle gitmiyorum ikisine de, ayağım kaymaz inşallah ileriki günlerde de.
Ben de katılıyorum bu düşüncenize, negatif enerji topluyor fal seansları ve olacakları öteliyor bence de... Okulum 2 beğendiğim falcıya da çok yakın ama azimle gitmiyorum ikisine de, ayağım kaymaz inşallah ileriki günlerde de.
anladım cnm sagol .arkadasımın dedıgıne gore de
sunaya sehır dısındanda ozel olarak fal baktırmaya
gelenler oluyormus .orada sohbet ettıklerınden bırıde
bursadan gelmıs suna ıcın guya .
su falını ben de merak edıyorum cnm da su falında
sekıl yok bırsey yok ,neye gore fal bakıyorlar kı acaba ?
bıde dogru durust su falı bakacak kımsede yok
ben de katılıyorum ve inanıyorum özellikle olacak şeylerin ötelendiği çok doğru. ben bi ara çok sık baktırıyordum ve her baktırdığımda tarih 1 ay -2 ay atıyordu hatta bunu falcıya da sordum çok fal baktırma ayda bir iki ayda bir baktır sana iyi gelmiyor demişti. Hatta bazen herşey yolundayken bile baktırıyordum bir arkadaşım hayırlı işini hayırsıza dönüştürme herşey yolundayken niye baktırıyorsun demişti. ama fal sigara gibi sanki bir kere basladınmı şeytan dürtüyor baktırma istegin geliyor.
peki kızlar siz daha iyi anlarsınız o zmn size danışayım. bnm sürekli olarak gittiğim falcım tekli yıllara dogru evlilik yolu gözüküo o kişiyle demişti yani 2012nin 6.ayından sonra ve 2013 yılı içerisinde fln ki guvendiğim bi abladır fakat bu ara bakmıo. ondan sonra gülşene gitmiştim oda ekim ayını bekle yine onun tarafından gundeme gelecek bu konular demişti . şimdi sizde diosunuz ya olacakları ertelio tekrar tekrar baktırmak die. bu durumda bekleyim mi bi süre daha aslında aklım bu ara çok karışık ama kararsız kaldım :26:
nikah tarihi ve ölüm tarihi değişmezmiş derler tabiki de tartışmasız herşey Allah ın iradesinde. falcılar Allah ın izin verdiği kadarını görüyorlar geleceği kimse bilemez. Aslında yanlış anlama seni yargılamak falan kesinlikle değil çünkü ben de yapıyorum sabırsız davranıp ii de deseler herşey yolunda da gitse falcıya gidiyorum. sabır ve duayla beklemek en doğrusu nitekim nefsimize yenik düşüyoruz. fal baktırmak açık söyleyeyim doğru mu bilmiyorum tartışılır. ben umutsuz hissettiğimde güzel bişeyler duymak istiyorum gidiyorum bana iiyi geliyor kendimi öyle savunuyorum belkide. Ama şuna gerçekten inanıyorum fal baktırarak nefsime yenik düşüp belki hayırlı işleride öteliyorum
peki kızlar siz daha iyi anlarsınız o zmn size danışayım. bnm sürekli olarak gittiğim falcım tekli yıllara dogru evlilik yolu gözüküo o kişiyle demişti yani 2012nin 6.ayından sonra ve 2013 yılı içerisinde fln ki guvendiğim bi abladır fakat bu ara bakmıo. ondan sonra gülşene gitmiştim oda ekim ayını bekle yine onun tarafından gundeme gelecek bu konular demişti . şimdi sizde diosunuz ya olacakları ertelio tekrar tekrar baktırmak die. bu durumda bekleyim mi bi süre daha aslında aklım bu ara çok karışık ama kararsız kaldım :26:
haklısın cnm geleceği kimse bilemez sadece bazı falcıların öngörüleri gerçekten güçlü oluyor :) ben biraz daha bekleyim en iyisi en azından ekimin çıkartayım... hatta bi süre bu sayfadan uzaklayaşayım cunku burayı okunca hevesleniyorum yine :)
canım,devam eden bi ilişkin de varmis,gitme bence de..fal biraz uğursuzluk mu getiriyo,allah mi cezalandiriyo nedir,işler çıkmaya giriyo,bu bi hakikat
aslında yaşadığım ve birebir şahit olduğum şeyler var bu konuda lakin fazla özelimi anlatmak istemiyorum :) inş. herşey gönlümüzce olur :))
canım bınnaz ablaya hıc bulasma derım ben .
soru sorma alanına merak ettıgın bırsey soruyorsun
onun uzerınden yorum yapıyorlar .
bız bı ara arkadasımla canımız sıkıldıkca gırıyorduk o sıteye :)
hemen hemen hepsıne baktırdık aralarında en ıdare edenı ıse
nehır ve balımdır .tarotda ise elif ışıktır .digerlerını at cöpe :)
hele kı meral saydam tam fıyaskodur.hıkaye okur gıbı okursun onun
fallarını :) pembe tablo cızmekte uzerıne yoktur .cızdıgı tabloda kı
cumleler hıc degısmezarkadasımla fallarımızı karsılastırmıstık
aynı seylerı soylemıstı bıze .bı'de o sıtede torpıllı fal bakanlarda var .
neyse ısım vermıyım sımdı ayıp olmasın ama buna sahıt oldum ben .
o torpıllı bayana fal baktırmsım fena sallayınca begenmedıgımı ıfade
ettım yorum yazdım .sonra sıtenın sahıbı bana ozelden maıl attı
bana bedava fal teklıfı ettı ama ıznımle o yazdıgım yorumu sılmek sartıyla
ben de kabul ettım ıı sılın verın bedava falımı dedım
kısacası cnm o sıte guvenılır degıl .
arkadaslar burda okudugum yorumlardan olgu ya baktırdım telde gelecekle ılgılı bısı solemedı yanı ısım verdıgım kısılerın karakterını bıldı ama benı tatmın etmedı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?