Canım burcuyu bende begenmedım cok kısa bakıyor ve soyledıklerı cok tatmin edici değildi Leventi denemedim ama kadıköy sığınak cafede Niko var tarot bakıyor ben 2 kere gittim kendisine memnun kaldım deneyebilirsin istersen..
evet kızlar şuan için 3 vakit didemde karar kıldım... yorumlarınız nedir ?
didem genel bakıyor yanlış anlamazsan bakırköyde düşünüyorsan emel cafe sanırım oraya yeni biri gelmiş utku olabilir adı kader falı ve su falıda bakıyormuş ben kahve+tarot baktırmıştım fena değildi istersen bi dene
geçmiş sayfalarda baya adı geçmiş memnun kalmışlar didemden. gecenlerde de biri yazmıştı sanırım gelecek çıktı bnde die. aslında bakırköy bana çok ters ama gidebilirsem didemi düşünmüştüm. senin bahsettiklerin ne kdr bakıo bide gelecek çıktımı ?
hazel merhaba ,
siginak kafe tam olarak nerde acaba ? birde niko kac paraya bakiyor ?
tsk,
Canım burcuyu bende begenmedım cok kısa bakıyor ve soyledıklerı cok tatmin edici değildi Leventi denemedim ama kadıköy sığınak cafede Niko var tarot bakıyor ben 2 kere gittim kendisine memnun kaldım deneyebilirsin istersen..
canım niko kadıköy üst katta bakan gay miydi ?
belliydi birden ortadan kaybolma hikayesinde bi iş olduğu,belli ki bi şekilde haberi olmuş bizlerden,demek ki çok da fazla yayılsin istemiyo bu mevzu..kendi yağında kavrulmayı tercih eden bi bayan demek.çok fazla para pulda gözü olmadığı anlaşılmış oldu,gerçi biz de tutup bişey yapmıycaktik,fal baktiricaktik,neden çekindi ki :13:
evet cnm o niko:)
Ben sanırım 3-4 yıl önce gitmiştim Aysel hanıma. Yıllardır bir çok insan tarafından zaten bilinir Aysel hanım. Yeni bir keşf değil yani. Durum, gecmiş ve süreç konusunda başarılı evet ama gelecek ile ilgili söyledikleri fos. Zaten faldan çok bu işlem yapma olayları ile ilgileniyor Aysel hanım, ben gittiğimde bir kişinin işlemle sorununu çözmeye çaışıyordu sözde sonra çözdü mü bilemem ama gelen kişi bir çok defa ona gitmiş ve bir şey çözmeye çalışıyor gibiydi. Çok net hatırlıyorum çünkü bana da çok abartılı bir şekilde Aysel hanımın çççççooookkkkk iyi olduğu anlatılmıştı. Bir daha gitme ihtiyacı dahi duymadım çünkü o gün benden de bazı malzemeler istemşti ve ben ne götürdüm ne de bir daha gittim.
Kısaca Aysel hanım çok eski ve çok bilinen bir kişidir aslında.
Kizlar olgu, anna, bakirkoy didem in soyledigi cok istedigin sey 21-27 arasi gerceklesecek demislerdi. Bugun 27 si tik yok
Hee gece uzun derseniz onu bilmem olursa da yarin paylasirim :)
ben nikoya ilk baktırdığımda gerçekten iyiydi çok beğenmiştim ikinci baktırdığımda gününde değildi demek bakmak pek istemedi sonuç olarak iyidir gününde yakalarsan
bende 2 kere baktırdım nikoya memnun kaldım uzunda bakıyor bastan savmadann..
Slm cnm gelişme varmı ? birde memnun kaldınmı 3 vakit didemden..
gelecek ne durumda :)
Canim genelde bana tarihleri tutardi. Son iki seferdir malesef tutmuyor. Ama genel kanim iyi falci oldugu yonundedir
anladım cnm... bazı arkadaşlarda demişti bazı falcıların ilk falları çıkıomuş, aynı falcıya ikinci üçüncü kez gidince çıkmıomuş enteresan bi durum ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?