İstanbul'da Fal - Falcılar

Canım burcuyu bende begenmedım cok kısa bakıyor ve soyledıklerı cok tatmin edici değildi Leventi denemedim ama kadıköy sığınak cafede Niko var tarot bakıyor ben 2 kere gittim kendisine memnun kaldım deneyebilirsin istersen..

hazel merhaba ,
siginak kafe tam olarak nerde acaba ? birde niko kac paraya bakiyor ?
tsk,

evet kızlar şuan için 3 vakit didemde karar kıldım... yorumlarınız nedir ?

didem genel bakıyor yanlış anlamazsan bakırköyde düşünüyorsan emel cafe sanırım oraya yeni biri gelmiş utku olabilir adı kader falı ve su falıda bakıyormuş ben kahve+tarot baktırmıştım fena değildi istersen bi dene

geçmiş sayfalarda baya adı geçmiş memnun kalmışlar didemden. gecenlerde de biri yazmıştı sanırım gelecek çıktı bnde die. aslında bakırköy bana çok ters ama gidebilirsem didemi düşünmüştüm. senin bahsettiklerin ne kdr bakıo bide gelecek çıktımı ?

Didem genel bakıyor odaklanmıyor bi yere yani tam net sonuç alamadım ben. kahve+tarot 25 tl di nokta atışı yaptığı bişey vardı o çıktı onun haricinde zamanı gelmeyenler var ama bi tarih söylemişti o güne dikkat et diye bişey olmamıştı. Ben denemek maksatlı yazdım bide memnun kalmazsan bköy madem ters yanlış yönlendirmek istemem sen bilirsin :)

hazel merhaba ,
siginak kafe tam olarak nerde acaba ? birde niko kac paraya bakiyor ?
tsk,

sıgınak cafe kadıkoyde ptt nin orda ki sturbucks ın sokagında penguen kıtap evı var onun en ust katı 25 tlye bakıyor fakat erken yada gec gıtmenı tavsıye ederım baya bır sıra oluyor cunku..

canım niko kadıköy üst katta bakan gay miydi ?

Ben sanırım 3-4 yıl önce gitmiştim Aysel hanıma. Yıllardır bir çok insan tarafından zaten bilinir Aysel hanım. Yeni bir keşf değil yani. Durum, gecmiş ve süreç konusunda başarılı evet ama gelecek ile ilgili söyledikleri fos. Zaten faldan çok bu işlem yapma olayları ile ilgileniyor Aysel hanım, ben gittiğimde bir kişinin işlemle sorununu çözmeye çaışıyordu sözde sonra çözdü mü bilemem ama gelen kişi bir çok defa ona gitmiş ve bir şey çözmeye çalışıyor gibiydi. Çok net hatırlıyorum çünkü bana da çok abartılı bir şekilde Aysel hanımın çççççooookkkkk iyi olduğu anlatılmıştı. Bir daha gitme ihtiyacı dahi duymadım çünkü o gün benden de bazı malzemeler istemşti ve ben ne götürdüm ne de bir daha gittim.
Kısaca Aysel hanım çok eski ve çok bilinen bir kişidir aslında.

buyur..
güvenim sarsıldı. asla gitmem.

ben nikoya ilk baktırdığımda gerçekten iyiydi çok beğenmiştim ikinci baktırdığımda gününde değildi demek bakmak pek istemedi sonuç olarak iyidir gününde yakalarsan

bende 2 kere baktırdım nikoya memnun kaldım uzunda bakıyor bastan savmadann..

gelecek ne durumda :)

cnm ben pek cok falcıya gıttıgım ıcın onlara nazaran su ankı durum ve gelecek konusunda basarılı buldum kendısını soyledıgı seyler cıktı bana en azından neyse onu soyluyor bu adamdan sana hayır yok dıye dırek soyluyor mesela:)

anladım cnm... bazı arkadaşlarda demişti bazı falcıların ilk falları çıkıomuş, aynı falcıya ikinci üçüncü kez gidince çıkmıomuş enteresan bi durum ya

genelde oyle olur zaten şans biraz sanırım fal işleride...

kızlar haftalar once gülşen'e gitmiştim .burada da yazdım hatırlayanlar olur belkı

bana super bı felaket haberı vermıstı .22 eylul de alacagım haberle yıkılacagımı

o gun ölmezsem bır daha ölmeyecegımı soyleyıp tum morelımı alt ust edıp gondermıstı benı .

28 eylul oldu hala benım olecegım haberı alamadım .

bi'de bana asla olmayacak kesınlıkle dedıgı sey ayın 27sınde yanı dün oldu .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…