0534 242 88 21 kendisine sordum arkadaslar kk dan aradiginizi soyleyin.
çok teşekkür ederim haberlerinizi bekliyorum o zamn:)
05342380293 telefonu bu
Kurtuluş Anna ile 200 tl'ye bakan Anna aynı degil denilmişti, bu kurtuluş anna kaça bakıyor bilen var mı?
Kurtulustaki anna ile 200 tl ye bakan anna AYNİ kisi . Nisantasinda bir anna var dediler bence yerini karistirdilar. Yada uyanigin biri anna diye paralari goturcek :))))
birincisi bu tarz kişileri burda paylaşılması yasak,
ikincisi ise nosunu paylaştıgın kişi nosunun burda paylaşıldığından haberi yok bilgi almak için aradım. yorumundan falcımıdr nedir bende anlayamadığım için. fakat sürekli sen kimsin beni nie aradın ne bilgisi istiosun nomu nerden aldın ne interneti fln dedi bide türk deil sanırım tam türkçe konuşamıyordu.
nese kızlar sizinde bilginiz olmuş oldu boşuna aramayın daha tanışma faslını atlatamıyorsunuz ki derdinize sıra gelsin bende amann be dedim yüzüne kapadım ztn :))
iyice yılan hikayesine döndü ben anlamadm şimdi yarın gitsem mi gitmesem mi kararsız kaldım
Önceki sayfalarda bu bayanın konusu geçmişti. Ben kendisine gittim. Ve yanından ağlayarak çıktım. O kadar kötü bir enerjisi var ki. Büyü de büyü diye tutturuyor. Falını da anlayamıyorsunuz zaten. Başkasına iyidir bilemem, ben kendi fikrimi söylüyorum.
Yosungözlüm arkadaşımızın dediği gibi telefonda sizinle konuşmuyor bile zaten. Evine gittiğinizde de yüzünüze bakmıyor. Kısacası tavsiye etmem.
Hep eski sevgilim için fal baktırmıştım gerek kalmadı o evlendi B'nde bu Bayram nişanlanıyorum hadi hayırlısı :)
inan bana git diyebileceğim kimse yok.
zira fal hayal satın almak , arada denk geliyor tutuyor.
hiç baktırmam gibi iddialı konuşmak istemiyorum ama kendime hakim olmak için elimden geleni yapıyorum.
hayatım zaten alt üst , belki altı üstünden iyidir
herşeyin hayırlısı diyip yola devam etmek gerek.
cidden yok yahu tavsiye edeceğim :) git bu çıkar diyeceğim.
1 senedir duruyosan dahada dur.
eski hallerimi özledim ben falsız olduğum zamanları.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?