İstanbul'da Fal - Falcılar

arkadaşlar selam,
uzuuun bir aradan sonra bu fal işlerine tekrar girdim =)
bir hastalık bir tutku başka birşey bu yaa çok piiisss

bunca yıllık fal tecrübeme dayanarak hiçbir falcının yüzde yüz herşeyi bilemeyeceğini ama tutturmalarda bulunduklarını söyleyebilirim..
caddede sembol cafede ünlü akınına uğrayan bir falcıdan bahsediyorlar twitter da okumuştum... bilgisi olan var mıdır? daha ileriki dönemlerde kullanmak adına rica edicem bunu,
ben son 1 senedir bakırköyde arzuhal cafede cafeninde sahibi olan Arzu hanıma baktırıyorum enerjisi harika kahve tarot aynı anda bakıyor ve birebir özellikle an'ı çok güzel biliyor.... ilerisi ile ilgili de güzel tespitleri var inşallah çıkacak bekliyorum :))
birde yeni keşfim Ajlan hanım var ki şuan kendisinin cafesi yok onun da bana nerdeyse tüm dedikleri çıktı istanbul cafedeydi.. sanırım kendine yer açacak..
rea cafe de sevgi hanım var kendisi de an ile ilgili güzel tespitler yapıyor ama artık benm için o bittii tavsiye etmiyorum,ayrıca çok telefonla konuşuyor falı hep yarım kalıyor bölünüyor..
angels cafe burcu onu orada bulabilriseniz ne mutlu size, genelde hep hasta ordaysa evet sırası çok var , müdavimleri var ama bana çok tutturamadı..
mesai saatimin bitmesi nedeni ile şuan daha fazla yazamıyorum ..
sizinde ciddi ciddi çıkıyor dediğiniz falcılarınız varsa ileri ki zamanlar için tavsiye kabul ederimm..

Önceki sayfalarda bu bayanın konusu geçmişti. Ben kendisine gittim. Ve yanından ağlayarak çıktım. O kadar kötü bir enerjisi var ki. Büyü de büyü diye tutturuyor. Falını da anlayamıyorsunuz zaten. Başkasına iyidir bilemem, ben kendi fikrimi söylüyorum.
Yosungözlüm arkadaşımızın dediği gibi telefonda sizinle konuşmuyor bile zaten. Evine gittiğinizde de yüzünüze bakmıyor. Kısacası tavsiye etmem.

iyice yılan hikayesine döndü ben anlamadm şimdi yarın gitsem mi gitmesem mi kararsız kaldım

Bileniniz var mı merak ediyorum. Geçen günlerde birinden duydum. Zeytinburnu, Sümer taraflarında gay biri varmış. Tasarımcı Hakan'mı ne, ismini yanlış söylemiş de olabilirim. 50 liraya bakıyormuş, gerçekten tasarlayıp sattığı ürünleri varmış, içeride de fal bakıyormuş işte. Hiç böyle birini duyan oldu mu ?

Bileniniz var mı merak ediyorum. Geçen günlerde birinden duydum. Zeytinburnu, Sümer taraflarında gay biri varmış. Tasarımcı Hakan'mı ne, ismini yanlış söylemiş de olabilirim. 50 liraya bakıyormuş, gerçekten tasarlayıp sattığı ürünleri varmış, içeride de fal bakıyormuş işte. Hiç böyle birini duyan oldu mu ?

Arkadaşlar uzun süredir bu formu takip ediyorum,telefon numarası paylaşan tipler genelde falcının reklamcısı oluyor.ayrıca telefonda fal mı olur:/neyse içimde kalmasın söyleyeyim bu tipler buraya reklam amaçlı kayıt oluyor reklamını yapıyor,sömüre bildiğini sömürüyor.ayrıca büyüdü falan filan böyle şeylere gelmeyin,genelde hepsi kandırmaca her giden sende büyü var diyip parasını almak için sömürüyorlar.

Canim onuda gectim kadini tavsiye eden kisinin uyeligi iptal gozukuo :) bnce kotude ciksa cafe falcilari daha saglikli gibi onunda iyisini bulmak mesele... yada evlere gttigimiz falcilara mutlaka tanidik vasitasiyla gitmek lazim ortalik kurtlar sofrasi gibi :)

Hep eski sevgilim için fal baktırmıştım gerek kalmadı o evlendi B'nde bu Bayram nişanlanıyorum hadi hayırlısı :)

çok güzel kahve falı bakarım,
sallama konusunda istidadım yüksek
biraz da süslüyorum, 6. hissim de oldukça kuvvetli
baktıran bıktırana kadar istiyor
ilişkilerinde beceriksiz bir karı-koca benim için " o kızda bir şey var cinli o demiş"
işe bak şimdi
ya sen nesin peki?? acizlikte artık son noktaya gelip odaya kapanıp bana fal baktırmanız birbirinize karşı ne aşağılayıcı bir durum
niye bakıyorum ?? kıramıyorum
ama nihayetinde ATIYORUM
gaipten haber almıyorum
ve kimin gözlerinde o aciz inanış ifadesini görünce gülesim geliyor...
hepimiz umuda çooookkk açız
ben de dahil...

cnm cok tesekur ederım.umarım ogunlerıne tekrar donersın senı cok ıyı anlıyabılıyorum gunde 3-4 tane baktırırdım cok paralar harcadım cokda ara verdım merak ettım seyler vr oyuzden gıtmek ıstıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…