İstanbul'da Fal - Falcılar

Dün abim ablama dedi ki aile toplantısında ; naparsan yap arkandayım , ama unutma ne kadar üzülsende, kendinide yırtsan,hastanelikte olsan, hayat bildiğini okuyor ve herşey olacağına varıyor.
Tebi hiç falcıya gidip , geleceği hiç mi hiç merak etmeyen ben abemi destekledim
Doğru hayat bildiğini okuyor ve hayatımıza bazen müdehale edemiyoruz.
Açıkçası sorunlardan fal aklıma gelmiyor.
Çünkü fal sorunları çözmüyor.
Fal baktırılmalı evet eğlencesine , takıntılı bi şekilde değil. O cıktı mı bu cıktı mı ? bık bık bık ..
baktır geç , çıkarsa ne ala , çıkmazsa bedava
tebi fal için kalkıp burdan caddeye , kartal'a, şehir dışına gitme.
aptal minik

bir reklam kokuusu var fakat yinede nerde nedir diye kendimi soramadan alamadım..

Arkadaşlar bir arkadaşımın tawsiyesi ile yeni bir falcı deneyeceğim bayrampaşada sabahat diye birisiymiş anlata anlata biteremedi arkm:) sadece sabahları 12 ye kadar bakıyormuş yarın ordayım umarım memnun kalıırmda şu iyi falcı muhb kurtulurum artık :))birde ikitellide bir kadından bahsetti onada pazar günü gidicez kısmetse adını sanını bilmıyorum ama unuttum daha doğrusu hadii bakalımmm :))

Bana pek inandırıcı gelmedi bence gitmeden gidenler yazsınkii ne olur olmaz :)

kızlar yaa ,behıye ablaya gıden arkadaslar hıc bırınız mı memnun olmadınız yaa (

bana aslında tutarlı seyler soylemıstı .nokta atısları vardı .gelecekle ılgılıde cok

guzel seyler soylemıstı .ama kımsecıkler memnun olmadı sanırım

behıyede mı foss cıktı yaa amann

1 kişi gitmiş sadece cnm başka giden varmı ben mi kaçırdım :)

ne oldu baktırdın mı anlatsana ?

baktırdım arkadaşlar çok kısaydı ama yani 10 dk kaldım içeride..öle süper ewet gidin diyemeyeceğim bu kadın faldan çok başka şeyler yapıyormuş sanırım o yüsden beni pek tatmin etmedi galiba:) gelenler hep bakım için değil başka şeyler içindi çünkü:) ama senelrdir gleni warmış yanii ortalama diyebilirim ..şimdi sırada şu ikitellideki kadın war birde şu şule anne :))

cnm msj attım sana mail bekliyorum :)

Bencede reklam kokan haraketler bunlar.İnsanların hastalıklarını iyileştirce bahanesiyle nasıl duygu sömürüsü yapılar.Bu kadarıda ayıp!

Evet ucuzluk birde bunu yapanlar yeni çıkıyorlar piyasaya medyum falan diyorlar saçmalık biz burda ne yapıyoruz gidip gördüğümüz beğenip beğenmediklerimizi yazıyoruz ama telefon veya 1 .sınıftan övmüyoruz sanki ailesinden biri veya kendisi falcı anam bunların ne bu birde iki üç kere yazıyor nerden güvenebilecz acaba ben burda tanıdığım ve yorumlarını beğendiğim arkadaşlar var ve hepside net konuşuyor ve burası bir paylaşım sitesi biz özelden numara mail veya falcının iletişimini istiyoruz ne rahatlıkla telefon gibi özeli foruma yahoo sermiş ! Bu bariz ucuzluk ve emek dışı birşey !!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…