Merhaba kızlar bende buradaki bir çok insan gibi sorunlarımın olması nedeni ile falcı falcı gezdim İstanbulda ama arkadaşım birine götürdü TÜRKİYEDE TEK BENCE ŞU ANDA HERŞEYE BAKABİLİYOR ÇOK GARİP VE DİREK SÖYLÜYOR NAMAZINDA NİYAZINDA SÜREKLİ DUA OKUYAN BİRİ HERŞEYİ YAPABİLİYOR Kİ EN SON YANIMDA BİR BAYAN ARKADAŞA BİO ENERJİ UYGULADI KADINDA YILLARDIR KİST VARMIŞ BENDE DINLEDIM KAPININ ARKASINDAN NEYSE KADINA İÇERDE OKUDU BİZDE GÖRÜYORUZ KADIN ÇIKTI SONRA SIRADAKİ GİRDİ VE ÇIKARKEN KADINDAN TELEFONUNU ISTEDIM MERAK ETTIM GIDECEKMI DIYE BIR HAFTA SONRA TEKRAR DOKTORA GITMIS DOKTORUN AGZI ACIK KALMIS DAHA GECEN HAFTA DURUYORDU NASIL OLDU GITTI NE YAPTIRDIYSAN GITMIS DEMIS YILLARDIR CEKIYOMUS KADINI ARADIM BIR HAFTA BEKLEYIP BENIMDE AGZIM ACIK KALDI NEYSE BENDE ARTIK O KADAR YALAN DOLANDAN SIKILDIM TAROT VE SU BAKTIRDIM SU ANDA NE DEDIYSE VERDIGI TARIHLER CIKTI VERDIGI ISIMLERLE TANISTIM VE UZERIMDEKI BÜYÜYÜ DE KALDIRDI BÜTÜN ARKADASLARIMI GÖTURDUM ARTIK CAFELERDE SURUNMUYORUM ESKISI GIBI GITMIYORUMDA FALCILARA BISEY DAHA GELDI AKLIMA O GÜN BİR ADAM ARADI VE KIZIM EVDEN KACTI BANA YERINI SÖYLE SANA ISTEDIGINI VEREYIM DEDI ANNE ISMINI VE KIZIN ADINI ALDI SONRA SINIRLENDI ADAMA TELEFONDA KIZINI HER ALLAHIN GUNU DÖVERSEN KACAR DEDI SU ANDA 3 SOKAK ÖTENDE BIR EVDE DEDI KORKTUM AMA KARSISINA OTURUNCA ACAYIP RAHATLADIM ZATEN GENC BIR INSAN VE YANLIS ANLASILMASIN DIYE OFISI CAMLI HERKES GÖRÜLÜYOR ULASMAK ISTEYEN OLURSA BANA MAIL ATABILIR İSTANBULDA AMA TELEFONLADA BAKIM YAPIYORMUŞ KUZENIM ÖYLE YAPTIRDI NE SORUNUNUZ VARSA ÇÖZÜYOR BENIM ERKEK ARKADASIMLA ILGILI SORUNUMU SÖYLEDI VE ÇÖZDÜ ÇOK YARDIMINI GÖRDUM
bir reklam kokuusu var fakat yinede nerde nedir diye kendimi soramadan alamadım..
arkadaşlar hangisini önerirsiniz? Baktıranlardan yanıt bekliyorum lütfeeeen?
burcuzzz
bilgine...
Bana pek inandırıcı gelmedi bence gitmeden gidenler yazsınkii ne olur olmaz :)MERHABA KIZLAR BENDE BURADAKİ ÇOĞU INSAN GIBI ISTANBULDA GEZMEDIGIM FALCI KALMADI IKI YAKADAKILERIDE DENEDIM AMA MALESEF OLMADI HEPAYNI SEYLER SONRA ARKADASIM BIRININ NUMARASINI VERDI ARADIM MEDYUM GÖRKEM AMA BENCE MEDYUMDEGIL BASKA BISI VAR ONDA HERSEYI YAPIYOR TAROT SU ISKAMBIL. KAHVE. MELEK KARTLARI . YILDIZNAME. DUALAR BIO ENERJI VS. AGZIM ACIK KALDI BEN ÖNCE TELEFONDA ARADIM ANNE ADIMI VE KENDI ADIMI ALDI SADECE NEYSE ORADA ZATEN SASIRTTI BENI SEVGILIMIN ADINI SÖYLEDI COCUKKEN YASADIKLARIM A AILEMLE ILGI HERSEYI BILDI SONRA RANDEVU ALDIM INANDIKTAN SONRA GITTIM MALTEPEDE OFISI COK GÜZEL SEKER BIR YER KENDISIDE GENC BIRI VE ARASTIRMAMA GÖRE TURKIYENIN EN IYI FIRMASINDA ISTANBUL BÖLGE MUDURUYMUS AMA BIR ANDA BÖYLE BIRSEY GELMIS VE ISTIFA EDIP INSANLARA YARDIM ETMEYE BASLAMIS NEYSE GITTIM SIRADA BEKLEDIM İÇERDE BIOENERJI UYGULADI BIR KADINA ANLAMADIMAMA CIKISTA BEKLERKEN KADIN CIKINCA SORDUM NE YAPTI DIYE BIO ENERJI DEDI YILLARDIR KISTIM VARDI GITMEDI TEDAVIYLE DEDI BENDE BU YOLU DENEDIM INSALLAH OLUR DEDI BENDE NUMARANIZI VERIRIMISINIZ SONUCU MERAK ETTIMGERCEKTEN FAYDALIMI DIYE DEDIM NEYSE ALDIM KADINI BIR HAFTA SONRA ARADIM 4 GUN SONRA DOKTORA GITMIS VE BAKTIRMIS DOKTOR SEN NE YAPTIRDIN DA GITTI KISTIN DEMIS INANILMAZ BIRSEY AMELIYAT YOK IŞIN YOK VE SENIN KISTIN GITMISKADIN TELEFONDA COK MUTLUYDU YILLARDIR CEKMIS NEYSE KADIN CIKINCA BEN GIRDIM TAROT VE SU BAKTIRDIM BANA SÖYLEDIGI HERSEYI DEDIGI TARIHLERDE YASADIM SEVGILIM PESINDE OLAN BIR BAYANIN BUYU YAPTIGINI ÖĞRENDIM VE BANA COK YARDIMCI OLDU BITMEK UZEREYDIM KI ARAMIZA AYRILIK GIRDI YENI YENI TOPARLANIYORUZ BANA TANISACAGIM ISI MESLEGIMDEN ALACAGIM ZAMLI MAASI AILEMIN GIZLI SIRLARINI BIR COK SEYI SÖYLEDI VE VERDIGI ISIMLER TARIHLERE INANMAMISTIM AMA HALA ŞOKTAYIM BIR SURU INSAN KUYRUKTA ISTANBUL DEGIL TURKIYEDEN ARAYAN COK HER KONUYLA ILIGI YARDIM EDEBILIYOR BENCE SECILMIS BIR INSAN BEN DEVLET KURUMUNDA CALISIYORUM VE KIMI GÖTURDUYSEM HERKESE YARDIMCI OLDU SIZLEREDE TAVSIYE EDERIM ARTIK CAFELERI BOŞVERIN BEN BIRAKTIM BOŞA GITTI PARAŞLARIM ARABA ALIRDIM KENDIME buradan numara yazmak yasak bana mail atabılırsınız adresını verebılırım BAKIRKÖYDEKI DUYGU ENFAL BIR COK ISIM DE ONU TANIYOR ZATEN ARAŞTIRDIM SAĞLAMAALMAK ICIN:)))
Bana pek inandırıcı gelmedi bence gitmeden gidenler yazsınkii ne olur olmaz :)
kızlar yaa ,behıye ablaya gıden arkadaslar hıc bırınız mı memnun olmadınız yaa(
bana aslında tutarlı seyler soylemıstı .nokta atısları vardı .gelecekle ılgılıde cok
guzel seyler soylemıstı .ama kımsecıkler memnun olmadı sanırım
behıyede mı foss cıktı yaa amann
arkadaşlar neslihan a pek giden yok galiba kimse bir şey demediğine göre
teşekkür ederim canım çok sağol..o kadar uğraşmışsın.
Arkadaşlar bir arkadaşımın tawsiyesi ile yeni bir falcı deneyeceğim bayrampaşada sabahat diye birisiymiş anlata anlata biteremedi arkm:) sadece sabahları 12 ye kadar bakıyormuş yarın ordayım umarım memnun kalıırmda şu iyi falcı muhb kurtulurum artık :))birde ikitellide bir kadından bahsetti onada pazar günü gidicez kısmetse adını sanını bilmıyorum ama unuttum daha doğrusu hadii bakalımmm :))
kızlar ayrıca kurtulustakı rita akli dengesı yerınde degıl elınde bı bardak su saydırıyorda saydırıyor 40 tl parama acıdım
baktırdım arkadaşlar çok kısaydı ama yani 10 dk kaldım içeride..öle süper ewet gidin diyemeyeceğim bu kadın faldan çok başka şeyler yapıyormuş sanırım o yüsden beni pek tatmin etmedi galiba:) gelenler hep bakım için değil başka şeyler içindi çünkü:) ama senelrdir gleni warmış yanii ortalama diyebilirim ..şimdi sırada şu ikitellideki kadın war birde şu şule anne :))
Bencede reklam kokan haraketler bunlar.İnsanların hastalıklarını iyileştirce bahanesiyle nasıl duygu sömürüsü yapılar.Bu kadarıda ayıp!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?