İstanbul'da Fal - Falcılar

kızlar beyoğlunda fal bakan nico suanda nerde bılen varmı bıde zeytınburnundakı hocaya yada fatıhtekı hocaya baktıran varmı_?

kızlar ayrıca kurtulustakı rita akli dengesı yerınde degıl elınde bı bardak su saydırıyorda saydırıyor 40 tl parama acıdım

kızlar beyoğlunda fal bakan nico suanda nerde bılen varmı bıde zeytınburnundakı hocaya yada fatıhtekı hocaya baktıran varmı_?[/QU

bahsettıgın kısı nikoysa canm kadıkoyde su anda...

Canikom ben de neslihanin numarasini paylastigim icin ustume alindim cevap yazayim. Ben eski uyeyim berrinderen . Beni herkes tanir. Kendi adim oldugundan sakincalarini gorup nickimi degistirdim. Guvenenilirsin benim verdigim telefonlara.

Sonucta buradan iyi falci bulup gitmek icin giriyor insanlar yoksa senin benim ne yazdigimi niye takip etsin insanlar. E iyi bir falci bulunca milletin agzinin suyunu akitip da ozelden ulasinda vereyim noyu diye niye surundureyim insanlari.

Biri numara paylastimi once uyelik tarihine bak. Dun uye olup bugun numara paylasiyorsa dikkat et sekerim.

Opuyorum seni

Arkadaşlar,

Neslihan'a giden var mı? Gidenler varsa memnun kalıp kalmadığını söyleyebilir mi? Gidip gitmemek konusunda kararsız kaldım yardım edin pleaseee:)

arkadaşlar neden sadece belli insanlara cevap veriyorsunuz..ltf bana da cevap verir misiniz?acaba taksim asmin cafedeki aslı ve iranlı meryem hakkında bilginiz var mı?çookkk acillll....!

arkadaşlar neden sadece belli insanlara cevap veriyorsunuz..ltf bana da cevap verir misiniz?acaba taksim asmin cafedeki aslı ve iranlı meryem hakkında bilginiz var mı?çookkk acillll....!

kendi adıma konuşayım bahsettiğin falcı ve cafelerle ilgili bilgim yok ve demekki diğerlerininde bilgisi yok.. yoksa mutlaka birileri yazardı. en kötü ihtimalle google'a yaz kadınlar kulubu falcılar iranlı meryem die ne var ne yok çıkar zaten...

burcuzzz
bilgine...

burcuzzz
bilgine...

bakırköy'de meral kuaför var, 40 tlye bakıyor ama gerçekten herşeyi takır takır söylüyor. bi de yine bakırköy de cafe dusi de bir bayan vardı gerçekten çok ama çok güzel bakıyordu. geçen gittiğimde ayrılmıştı oradan.

neslihan ne kadara bakıyormuş? ya ne kadar uzak bu bütün iyi falcılar bana yaaaa

Merhaba kızlar bende buradaki bir çok insan gibi sorunlarımın olması nedeni ile falcı falcı gezdim İstanbulda ama arkadaşım birine götürdü TÜRKİYEDE TEK BENCE ŞU ANDA HERŞEYE BAKABİLİYOR ÇOK GARİP VE DİREK SÖYLÜYOR NAMAZINDA NİYAZINDA SÜREKLİ DUA OKUYAN BİRİ HERŞEYİ YAPABİLİYOR Kİ EN SON YANIMDA BİR BAYAN ARKADAŞA BİO ENERJİ UYGULADI KADINDA YILLARDIR KİST VARMIŞ BENDE DINLEDIM KAPININ ARKASINDAN NEYSE KADINA İÇERDE OKUDU BİZDE GÖRÜYORUZ KADIN ÇIKTI SONRA SIRADAKİ GİRDİ VE ÇIKARKEN KADINDAN TELEFONUNU ISTEDIM MERAK ETTIM GIDECEKMI DIYE BIR HAFTA SONRA TEKRAR DOKTORA GITMIS DOKTORUN AGZI ACIK KALMIS DAHA GECEN HAFTA DURUYORDU NASIL OLDU GITTI NE YAPTIRDIYSAN GITMIS DEMIS YILLARDIR CEKIYOMUS KADINI ARADIM BIR HAFTA BEKLEYIP BENIMDE AGZIM ACIK KALDI NEYSE BENDE ARTIK O KADAR YALAN DOLANDAN SIKILDIM TAROT VE SU BAKTIRDIM SU ANDA NE DEDIYSE VERDIGI TARIHLER CIKTI VERDIGI ISIMLERLE TANISTIM VE UZERIMDEKI BÜYÜYÜ DE KALDIRDI BÜTÜN ARKADASLARIMI GÖTURDUM ARTIK CAFELERDE SURUNMUYORUM ESKISI GIBI GITMIYORUMDA FALCILARA BISEY DAHA GELDI AKLIMA O GÜN BİR ADAM ARADI VE KIZIM EVDEN KACTI BANA YERINI SÖYLE SANA ISTEDIGINI VEREYIM DEDI ANNE ISMINI VE KIZIN ADINI ALDI SONRA SINIRLENDI ADAMA TELEFONDA KIZINI HER ALLAHIN GUNU DÖVERSEN KACAR DEDI SU ANDA 3 SOKAK ÖTENDE BIR EVDE DEDI KORKTUM AMA KARSISINA OTURUNCA ACAYIP RAHATLADIM ZATEN GENC BIR INSAN VE YANLIS ANLASILMASIN DIYE OFISI CAMLI HERKES GÖRÜLÜYOR ULASMAK ISTEYEN OLURSA BANA MAIL ATABILIR İSTANBULDA AMA TELEFONLADA BAKIM YAPIYORMUŞ KUZENIM ÖYLE YAPTIRDI NE SORUNUNUZ VARSA ÇÖZÜYOR BENIM ERKEK ARKADASIMLA ILGILI SORUNUMU SÖYLEDI VE ÇÖZDÜ ÇOK YARDIMINI GÖRDUM

MERHABA KIZLAR BENDE BURADAKİ ÇOĞU INSAN GIBI ISTANBULDA GEZMEDIGIM FALCI KALMADI IKI YAKADAKILERIDE DENEDIM AMA MALESEF OLMADI HEPAYNI SEYLER SONRA ARKADASIM BIRININ NUMARASINI VERDI ARADIM MEDYUM GÖRKEM AMA BENCE MEDYUMDEGIL BASKA BISI VAR ONDA HERSEYI YAPIYOR TAROT SU ISKAMBIL. KAHVE. MELEK KARTLARI . YILDIZNAME. DUALAR BIO ENERJI VS. AGZIM ACIK KALDI BEN ÖNCE TELEFONDA ARADIM ANNE ADIMI VE KENDI ADIMI ALDI SADECE NEYSE ORADA ZATEN SASIRTTI BENI SEVGILIMIN ADINI SÖYLEDI COCUKKEN YASADIKLARIM A AILEMLE ILGI HERSEYI BILDI SONRA RANDEVU ALDIM INANDIKTAN SONRA GITTIM MALTEPEDE OFISI COK GÜZEL SEKER BIR YER KENDISIDE GENC BIRI VE ARASTIRMAMA GÖRE TURKIYENIN EN IYI FIRMASINDA ISTANBUL BÖLGE MUDURUYMUS AMA BIR ANDA BÖYLE BIRSEY GELMIS VE ISTIFA EDIP INSANLARA YARDIM ETMEYE BASLAMIS NEYSE GITTIM SIRADA BEKLEDIM İÇERDE BIOENERJI UYGULADI BIR KADINA ANLAMADIMAMA CIKISTA BEKLERKEN KADIN CIKINCA SORDUM NE YAPTI DIYE BIO ENERJI DEDI YILLARDIR KISTIM VARDI GITMEDI TEDAVIYLE DEDI BENDE BU YOLU DENEDIM INSALLAH OLUR DEDI BENDE NUMARANIZI VERIRIMISINIZ SONUCU MERAK ETTIMGERCEKTEN FAYDALIMI DIYE DEDIM NEYSE ALDIM KADINI BIR HAFTA SONRA ARADIM 4 GUN SONRA DOKTORA GITMIS VE BAKTIRMIS DOKTOR SEN NE YAPTIRDIN DA GITTI KISTIN DEMIS INANILMAZ BIRSEY AMELIYAT YOK IŞIN YOK VE SENIN KISTIN GITMISKADIN TELEFONDA COK MUTLUYDU YILLARDIR CEKMIS NEYSE KADIN CIKINCA BEN GIRDIM TAROT VE SU BAKTIRDIM BANA SÖYLEDIGI HERSEYI DEDIGI TARIHLERDE YASADIM SEVGILIM PESINDE OLAN BIR BAYANIN BUYU YAPTIGINI ÖĞRENDIM VE BANA COK YARDIMCI OLDU BITMEK UZEREYDIM KI ARAMIZA AYRILIK GIRDI YENI YENI TOPARLANIYORUZ BANA TANISACAGIM ISI MESLEGIMDEN ALACAGIM ZAMLI MAASI AILEMIN GIZLI SIRLARINI BIR COK SEYI SÖYLEDI VE VERDIGI ISIMLER TARIHLERE INANMAMISTIM AMA HALA ŞOKTAYIM BIR SURU INSAN KUYRUKTA ISTANBUL DEGIL TURKIYEDEN ARAYAN COK HER KONUYLA ILIGI YARDIM EDEBILIYOR BENCE SECILMIS BIR INSAN BEN DEVLET KURUMUNDA CALISIYORUM VE KIMI GÖTURDUYSEM HERKESE YARDIMCI OLDU SIZLEREDE TAVSIYE EDERIM ARTIK CAFELERI BOŞVERIN BEN BIRAKTIM BOŞA GITTI PARAŞLARIM ARABA ALIRDIM KENDIME buradan numara yazmak yasak bana mail atabılırsınız adresını verebılırım BAKIRKÖYDEKI DUYGU ENFAL BIR COK ISIM DE ONU TANIYOR ZATEN ARAŞTIRDIM SAĞLAMAALMAK ICIN:)))

hayırrr.sakın gitme. cok yakında terfi alacaksın demişti işten çıkarıldım

aman cnm geçmiş olsun salla ztn vazgeçtim gitmicem bi süre suan merak ettiklerimin cevabini aliyor gibiyim tersine dönmesini istemiyorum ama hala buralardayım maglum sizleri bırakmak falcılardan vazgeçmek zor he bide sürekli yeni yeni birileri çıkıo reklam yapılıo fln onlarıda okuyup gülüyorum iyi gelio anlayacağın :)))
umarım sende istediğin bi işe girersin tez zamanda işlerin yoluna girer

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…