kızlar beyoğlunda fal bakan nico suanda nerde bılen varmı bıde zeytınburnundakı hocaya yada fatıhtekı hocaya baktıran varmı_?[/QU
bahsettıgın kısı nikoysa canm kadıkoyde su anda...
Yeşil Yol, sen baktırmıştın Neslihan'a.Söyledikleri çıktı mı?
Arkadaşlar uzun süredir bu formu takip ediyorum,telefon numarası paylaşan tipler genelde falcının reklamcısı oluyor.ayrıca telefonda fal mı olur:/neyse içimde kalmasın söyleyeyim bu tipler buraya reklam amaçlı kayıt oluyor reklamını yapıyor,sömüre bildiğini sömürüyor.ayrıca büyüdü falan filan böyle şeylere gelmeyin,genelde hepsi kandırmaca her giden sende büyü var diyip parasını almak için sömürüyorlar.
arkadaşlar neden sadece belli insanlara cevap veriyorsunuz..ltf bana da cevap verir misiniz?acaba taksim asmin cafedeki aslı ve iranlı meryem hakkında bilginiz var mı?çookkk acillll....!
Kızlar bugün arkadaşımla beraber Taksim'de ASMİN CAFE'de fal baktırdık. BUKET ve Aslı'yı çok övüyodu kimi, kimi de İranlı Meryem'i ancak tamamen bir fiyaskoydu. Öncelikle Buket'e tarot ve kahve falına baktırdık ancak ben gittiğimde daha önceden artık baktıra baktıra falcılara tüyo vermeme konusunda tedbirli olduğumdan bana anlatırken ne bir mimik yaptım ne ses tonumla falan onaylar gibi yada reddeder gibi bir bakış.. Haliyle sürekli soru sormak zorunda kaldı.
Zaten doğum tarihini alarak fala başlıyor yani burcunu bilerek dolayısıyla karakterinle ilgili analiz yapması az çok normal bişey.
İkincisi yoğunlaşmamı istediğin biri var mı diyor. E bu da falın anahatlarını oluşturucak bir ipucu zaten. Ona göre ordan istediği gibi alır başını gider.
Sonra iki kardeş misiniz dedi hayır dedim. Bu defa da demek annen önceden düşük yapmış ondan iki gözüküyor falan dedi. E o zaman 3 kardeş görmesi lazım çünkü annem daha önce 2 kere düşük yaptı, bu da 3!
Sonrasında okuduğum bölümü sordu.
Sonrasında da annenle baban arasında mesafe var mı! E daha ne olsun allahaşkına? Daha ona anlatıvak ne kalıyor bunca şeyi sorduktan sonra.
Kızın biri de Meryem'e baktırdı su falı. 4-5 cümleyle geri göndermiş 30 lirası çöpe gitti garibimin. Bir de sözde faldan memnun kalmayınca sadece 5 lira kahve parası alıyorlardı. Ben öyle bişey söylemedim tabi o saatten sonra uyduruk da olsa bakılmış edilmiş ne denir. Ama bir daha da son olur zaten 2 senedire fal baktırmıyordum. 2 sene sonra bi fiyaskoyla karşılaştım tamamen fal defterini kapadım.
Arkadaşlar ben ve arkadaşım fal olaylarına çok meraklıyız tabi eğlence için kendimde fal baktığımdan söylenilenlere inanmak çok güç oluyor benim açımdan..
Şuana kadar baktırdığım en iyi falcı DEJAVU cafe NAGEHAN dı. Fakat yaklaşık 1 sene önce ayrıldı oradan ve nerede olduğunu kimse bilmiyor sanırım :))
Taksim ASMİN cafe tam bir fiyasko söyleyeyim.Kapıda bir çocuk beğenmezseniz sadece kahve parasını odersiniz diyor içerden BUKETi beğenmeyip çıktım,içerdeki insanların haberi yok.
İnsanları kandırdıklarını düşünüyorum kesinlikle gitmeyin derim. Doğum tarihimi sorup yengeç burcumusuuun diyo bana kadın :))
Damlalar cafede sevinç var gene taksimde bugün ilk defa denedik yaklaşık 1 saat bakıyor. Ve gercekten iyi :)
Fala eğlenceden başka anlamlar yüklemeyin derim :)
İYİ EĞLENCELER..
pekı beyire hanıma gidip memnun kalan var mı ?
hayırrr.sakın gitme. cok yakında terfi alacaksın demişti işten çıkarıldım
hayırrr.sakın gitme. cok yakında terfi alacaksın demişti işten çıkarıldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?