İstanbul'da Fal - Falcılar

yesılyoldan baska gıden olmadımı yahu bu hatuna?merak ettım neslıhanı....

Canim bana bakim yaparken en az 4 kisi aradi k.k dan randevu aldilar bir sonraki gune. Sanirim neslihani kendilerine saklamak istiyorlar :))) k k dan biri de bursa dan aradi telefonda baktirmak istedi bakmiyorum ama sana su kadar soyliyim bosanmissin bir de oglun var dedi ona kadinda neslihandan randevu aldi. Bunlar benim yanimda olanlar. Cevahir avm degirmen cafe de.

canım söylediği neleri yaşadın üstü kapalı anlatır mısın ? :)

Canim daha cok yeni, iki haftam var soylediklerine en az. Cikarsa soylerim memnuniyetle

cnm yanlış anlama ama tabi memnun kaldıklarını tavsiye etmen iyi bişe ama ben hiçbi falcıya kefil olmam ve tavsiye etmem çoğu dolandırıcı ve işi ticarete dökmüş durumda. anladığım kadarıyla sen bu bayana yardımcı olmaya müşteri bulmaya çalışıyorsun ama kimsenin hakkı kimsede kalmasın giden memnun kalmaz paraları boşa gider suçlu yine sen olursun seni muhatap alırlar sana güvenmiştik die... sen sonuçta nosunu ve nerde baktıgını yazdın bundan sonrasını boşver isteyen gitsin ben şahsen kimsenin vebalini almak istemem kendimi suçlu hissederim ben çok ısrar etmiştim ben yönlendirmiştim herkesi die...

Bikaç arkadaşım gitmişler hepbirlikte. Bana gittikten sonra söylediler Baya memnun kalmışlar. Ballandıra ballandıra anlattılar. Ben de gitmek isterim diye başlarına ekşidim tabi.
Onları başka bi arkadaşları götürmüş numarası ondaymış ve çok yoğun olduğundan kabul edemiyomuş. 2. defa gitmeyi düşünüyolarmış çünki.

Aa simdi daha cok merak ettim. O zaman ben ulasmaya calisayim o adama.

Dogru diyosun cnm sana katiliyorum. Kahve fali gibi sallamasyon yapmadigindan guvendim bana ve burdan tanidiginiz bir arkadasima cok guzel bakim yapti.

Numarasi gecmis sayfalarda yazili. Daha bana bisey sormayin lutfen giden gider. Bende butun falcilari denedim artik kahve fali ve tarot bana tamamen sallamasyon geliyo.

Benden baska no bulamazlar artik zaten inancimi yitirdim kimseye gitmiyorum. Umarim sizde bikar ve vazgecersiniz bir hastalik bu cunki

Arkadaşlar, bir süredir fal baktırmama kararı aldığımı ama beğendiğim falcılar olduğunu da yazmıştım bir zaman önce. Aman da iyi falcı dediklerimiz sadece ve sadece durumu biliyor, enerjisi kuvvetli olanlar irtibat halinde olduğumuz, yoğunlaştığımız veya iletişim halinde olduğumuz kişilerin düşüncelerini okuyabiliyor hepsi bu. 1 gün sonrayı bilmeleri gerçekten olanaksız. Dini yönden de bakılsa, ateist de olsanız bilmelerine olanak olmadığını yeterince deneyimlediğimizi düşünüyorum. Hele ki yok bir sayı tut diyecek senin tuttuğun sayıyı bilecek vb. numaralar tamamen beyin okumaya dayalı. Ya duru görüleri çok açık, ya üç harflileri oluyor yada ikisi de olmayanlar bilemedi denilip geçiliyor.

Özellikle su falına bakanlardan uzak duralım lütfen çünkü farklı enerji boyutlarıyla çok daha derin iletişim kurabiliyorlar ve enerji bedenimizi çok fazla zorluyorlar. Ben 3 falcıda bunu yaşadım. 2'sinin önünde aynı zamanda su vardı. 1 diğerinin sonradan öğrendiğim olaylarla aslında psikolojik sorunları olan bir kişi olduğunu test etmiş olduk.
Özellikle suya bakanlardan uzak durun lütfen... Durum ve süreci çok daha iyi görseler de 1 gün sonrasını bilmeleri mümkün değil özellikle de başka bir kişinin ne yapmak istediğini öğrenmeye çalışıyorsanız.
Çünkü bakarlarken bizlerin düşüncelerine girerek diğer şahıslarla ilgili yorum yapıyorlar.

Evet ben de çok baktırmış biriyim,herkes gibi istemediğim yönde hayatım şekillenmeye başladığı süreçlerde daha fazla fal baktırıyordum.

Ama şu ayeti unutmamak gerektiğini her gün kendime hatırlatıyorum:
Bakara Suresi 216. ayet :
"Olur ki hoşunuza gitmeyen bir şey, sizin için hayırlıdır ve olur ki, sevdiğiniz şey de sizin için bir şerdir. Allah bilir de siz bilmezsiniz."

neslıhanı ben de cok merak edıyorum ,ama neden ılla pahalı mekanlarda fal

bakıyor onu hıc anlamıs degılım .bı ara cevahır starbucksda bakıyor denılıyordu

yanı ben acıkcası starbucksda fal baktırmayada utanırım yanı

nıye evınde bakmıyor .kendıne guvenen kendınden emın olan kısı bence

evınde bakmalıdır .adres vermeye cekınıyor gıbı sankı .ben oyle sezdım acıkcası

ama yınede gunahına gırmeyelım .esınden gızlı baktıgı olayı bana pek ınandırıcı gelmıyor yaa

ıllakı esının haberı vardır .yesılyol sana verdıgı tarıhler cıktı mı cnm ?

Ben Fatih teki Ahmet Hoca ya gitmek istiyorum,konu da açtım ama,henüz cevap alamadım..bileniniz,gideniniz var mı kızlar? bir de yıllar önce Safiye hn a gitmiştim,Pendikte,5 yıl içinde söylediği herşey çıktı,kızım olup ismindeki harfe kadar diyim sizee..ama bende olan telinden de ulaşamıyorum kendisine..

Kizlar bana mail yolu ile ulasip bilgi veren arkadaslarimdan aldigim numaralaro acan olmuyor.. Ozellikle maryam adinda ermeni bir bayanin telefonu verildi fakat kapali cikiyor.. Bu maryami bilen var mi? Telefonu nedir nasil ulasirim? Yardimci olun bana

Mesaj yazamadigim icin mail adresimi veriyorum.. Berfe.com@gmail.com mail adresim.. Baska tavsiye ediceginiz gercekten gidip denediginiz hoca varsa bana mail yolu ile ulastirin.. Lutfen.. Bu arada avcilarda rustem hoca var.. Fallarinin hepsi cikti bize soyledigi.. Gitmek isteyenlere tavsiye ederim..

O kadar cok sayfa var ki okuyamadım acıkcası cogunu. Yarın bir falcıya gitmeyi dusunuyoruz ama istanbul'daki falcılar hakkında hic bir bilgim yok, sadece bagdat caddesinde symbol cafede fal bakıldıgını duydum o kadar. Avrupa yakasında kahve + tarot bakabilen guzel bir yer var mı, varsa tavsiyelerinizi bekliyorum simdiden tesekkurler =)

evet ayrıca seba hn kahve falı da bakmıyor, ben adını forumdan duydum ve su an en favori falcım diyebilirim (milyon denemelerim oldu) çünkü söylediği birkaç şey aynı şekilde oldu, beklediklerim de var tabi

kızlar burdan etkilendim neslihan hanıma gittim, kahve ve tarot baktırkmaktansa su falı daha etkileyici geldi bana. anı biliyor, gelecek için söylediği şeyleri bekleyip görecez. reklam mı değil mi anlarız demiştim 50 tl yi gözden çıkarıp gittim ve verdiğim paraya hiç acımadım.. çok tatlı bi bayan, niye pahalı kafede bakıyora takılmayın kendi hesabını kendi ödüyor ben sadece kendi içtiğimi ödedim. çok yakın arkadaşlarıma tavsiye ederim beğenmezlerse reklam demezler :)) ama burda illa ki gidin diyemem kendi adıma söylüyorum beni çok rahatlattı

Ben gitmem giden gitsin her çıkan falcıya gitseydik iflas ederdik zaten tecrübelerime dayanarak bu fakcınında ismini hiç duymadım siz nerelerden duyuyorsunuz anlamış değilim :) 50 tl ye bakıyor sanırım bn 20 tl baktırtıklarım sıkıcı geliyor birde o kadar para ve günümü bi falcı için revan edemem , siz gidin bakalım falcı boş durmasın :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…