hayır şişli de cafe de bakan neslihan ı soruyorum ama kimse gitmemiş anlaşılan.bakırköy sea garden neslihanı mı soruyorsun
yesılyoldan baska gıden olmadımı yahu bu hatuna?merak ettım neslıhanı....
Canim bana bakim yaparken en az 4 kisi aradi k.k dan randevu aldilar bir sonraki gune. Sanirim neslihani kendilerine saklamak istiyorlar :))) k k dan biri de bursa dan aradi telefonda baktirmak istedi bakmiyorum ama sana su kadar soyliyim bosanmissin bir de oglun var dedi ona kadinda neslihandan randevu aldi. Bunlar benim yanimda olanlar. Cevahir avm degirmen cafe de.
canım söylediği neleri yaşadın üstü kapalı anlatır mısın ? :)
Canim daha cok yeni, iki haftam var soylediklerine en az. Cikarsa soylerim memnuniyetle
Bileniniz var mı merak ediyorum. Geçen günlerde birinden duydum. Zeytinburnu, Sümer taraflarında gay biri varmış. Tasarımcı Hakan'mı ne, ismini yanlış söylemiş de olabilirim. 50 liraya bakıyormuş, gerçekten tasarlayıp sattığı ürünleri varmış, içeride de fal bakıyormuş işte. Hiç böyle birini duyan oldu mu ?
Bikaç arkadaşım gitmişler hepbirlikte. Bana gittikten sonra söyledilerBaya memnun kalmışlar. Ballandıra ballandıra anlattılar. Ben de gitmek isterim diye başlarına ekşidim tabi.
Onları başka bi arkadaşları götürmüş numarası ondaymış ve çok yoğun olduğundan kabul edemiyomuş. 2. defa gitmeyi düşünüyolarmış çünki.
cnm yanlış anlama ama tabi memnun kaldıklarını tavsiye etmen iyi bişe ama ben hiçbi falcıya kefil olmam ve tavsiye etmem çoğu dolandırıcı ve işi ticarete dökmüş durumda. anladığım kadarıyla sen bu bayana yardımcı olmaya müşteri bulmaya çalışıyorsun ama kimsenin hakkı kimsede kalmasın giden memnun kalmaz paraları boşa gider suçlu yine sen olursun seni muhatap alırlar sana güvenmiştik die... sen sonuçta nosunu ve nerde baktıgını yazdın bundan sonrasını boşver isteyen gitsin ben şahsen kimsenin vebalini almak istemem kendimi suçlu hissederim ben çok ısrar etmiştim ben yönlendirmiştim herkesi die...
ben sana adres mı soruyorum :) daha gıttıgın falcının hangı falı baktıgını bılmıyosun :) seba kısa boylu bı kadın degıl,boyu nerden baksan 170 rahat vardır..ben ne kendıme nede bı baskasına hıc fatura kesıldıgıne sahıt olmadım :) sebaya gıdıp deneyen varsa,memnun kalıp kalmamasınıda bır kenara bırakıyorum,bır zahmet benım yazdıgım bılgılere destek versın.. eger burda tecrubelerını bızımle paylasacaksan bı zahmet detayları hatırlarsan ortada sorun kalmayacak,sana gore foss gelen bana gore cok ıyı ...artık korkumdan bu sıtede yazılan falcıları denemeye korkar oldum,enıyısı bıldıgımden sasmamam!!
Dogru diyosun cnm sana katiliyorum. Kahve fali gibi sallamasyon yapmadigindan guvendim bana ve burdan tanidiginiz bir arkadasima cok guzel bakim yapti.
Numarasi gecmis sayfalarda yazili. Daha bana bisey sormayin lutfen giden gider. Bende butun falcilari denedim artik kahve fali ve tarot bana tamamen sallamasyon geliyo.
Benden baska no bulamazlar artik zaten inancimi yitirdim kimseye gitmiyorum. Umarim sizde bikar ve vazgecersiniz bir hastalik bu cunki
kızlar burdan etkilendim neslihan hanıma gittim, kahve ve tarot baktırkmaktansa su falı daha etkileyici geldi bana. anı biliyor, gelecek için söylediği şeyleri bekleyip görecez. reklam mı değil mi anlarız demiştim 50 tl yi gözden çıkarıp gittim ve verdiğim paraya hiç acımadım.. çok tatlı bi bayan, niye pahalı kafede bakıyora takılmayın kendi hesabını kendi ödüyor ben sadece kendi içtiğimi ödedim. çok yakın arkadaşlarıma tavsiye ederim beğenmezlerse reklam demezler :)) ama burda illa ki gidin diyemem kendi adıma söylüyorum beni çok rahatlattı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?