- 10 Ekim 2010
- 303
- 0
- 66
reklam kesinlikle değildi, memnun kalanlar birbirini tanıyan eski üyeler sözüne de katılmıyorum,bu en iyi gitmeden önce arayıp sorduklarım bilir. neyse bunu tartışmanın manası yok. yalnız atlanılan bi durum var, burası paylaşım için var ve bi fal deneyimi paylaşıldı.sana çıktı bana çıkmadı ohalde reklam diye bi şey yok. kötü de olsa yazacaktım iyi de olsa yazacaktım. memnun kalmış ve bu durumu dile getirmiş biri olarak üzüldüm. mesela herkes için nokta atışları olan mercan sayhan vardı bi çok kişiye gayet iyi bakmıştı, bana söylediği tek bi şey dahi çıkmadı. ya da elmira beğenen de çok beğenmeyen de.. bana ise sadece eski falları çıktı sonra kötüleşti..
canım ben de olumlu yorumlara dayanarak gıttım fala ama malesef
benı hıc tatmın etmedı .ben melekler gulsenı sevmem burayı takıp
edenler bılır ,ama melekler gulsen bıle neslıhan'ın yanında iyi falcı olarak
kalıyor :)) belkı de elektırık meselesı belkı de elektırıgımız tutmadı .
yıne de ıstersen dene .
bu arada bana dedı kı ; "senın tum ıslerın yarım kalıyo senın kısmetın kapanmıs
ıstersen acayım "dedı .ben de "yok yaa ben oyle seylere karısmıyorum "dedım .
o da "bunun gunahı yok kı kendın ıcın dua okutmus olacaksın "dedı .
ben yazmaya para kesınlıkle almıyorum yanlıs anlasılmasın dedı .ama safranla yazdıgım
ıcın safranın fıyatı sadece 150 tl dedı .oldu bıde yazmaya para al dedım ıcımden
Bazı üyelerin Neslihan'dan memnun kalmaması üzerine yine bir "reklam" söylemi dönmeye başlamış forumda, daha da ileri gidilerek " birbirini tanıyan bir gurup üye" nin ortaya attığı ve reklam olduğunun bu nedenle kesinleştiği de vurgulanmış!!!
Şaşılacak bir durum... Çünkü zaten bu forum birbirinden duyarak falcıların denenmesi için var, tabi ki birileri söyleyecek, paylaşacak ve gidilecek. Ama hayatımda 1 defa gördüğüm bir falcı için "bu birbirini tanıyan bir gurup üye" potasında reklam eritilmek haksızlıktır benim açımdan. Neslihan bende başarılı oldu mu? Evet oldu... Tekrar yazıyorum bunu. Geleceği bilebilir mi? Allah'ın izin verdiği ölçüde bilebilir...
Şimdi bu yadıklarımı yine " Neslihan'ı korumak amaçlı, yada reklam amaçlı" olarak değerlendirme eğiliminde olan arkadaşlar çıkacaktır... Kendimle ilgili bir hatırlatma yapmak isterim bu noktada " Ümraniye Didem, Melek hanım" olayını gündeme getiren benim ve paranızı kaptırmayın diyen benim. Aynı şekilde " Ermeni Maryam, Ella" olayını da gündeme getiren benim ve para kaptırmayın diyen de benim.
Çok anlamsız bir itham edilme durumuyla karşı karşıya bırakılıyoruz... Neye dayanarak "Neslhan'ın reklamını yaptığımız" kanısına varıldığını bilmek istiyorum... Kimse kimseyi zorla bir yere göndermiyor, kimse kimseye öneride de bulunmuyor, sadece olanlar paylaşılıyor. O bir gurup üye dedikleriniz içinde yer alan Berrinderen'in bildi dediği ve bana bilemeyen de bir sürü falcı oldu. Bana bilip onun memnun kalmadığı falcılar da oldu.
Falcının bilmesi yada bilmemesi durumu da neye bağlı değerlendiriliyor, bir de buna bakmak gerek... Duymak istediğimiz şeyleri söylediğinde iyi falcı, duymak istemediğimiz şeyleri söylediğinde kötü falcı mı oluyor?
Neslihan süreci ve durumu biliyor, evimdeki eşyaların konumuna varana kadar söyledi, şimdi hayır söylemedi desem ona haksızlık olur... Bunu yazmam reklamsa "eyvallah"... Bir daha baktırmayı düşünür müyüm? Sanmam, enerjim gerçekten düştü çünkü.
Dün bizim kızlarla Bakırköy dejavuya gittik, aslında bizim gidiceğimiz yer değilmiş orası yanlış yere gitmişiz iki tane dejavu varmış biz diiğerine gitmişiz sebanın fal eviinin karşısındaki yere gittik. Dedik madem geldik baktıralım bari.
Gül hanım vardı. İlk gördüğümüzde doğrusunu söylemek gerekirse bu kadın mı bakıcak dedik ama başkası yokmuş mecburen baktırdık. İlk olarak şunu söylemeliyimki çok şeker biri kendisi. Geçmiş ve o an ile ilgili söyledikleri kesinlikle doğruydu hatta suratıma bakar bakmaz söylemeye başladı. Gelecekle ilgilide bir çok şey söyledi beni mutlu etti doğrusu fakat bu zaten falcıların en güzel taktiği. Bakalım zamanla görücez söyledikleri çıkıcakmı çıkmayacak mı
Benim dediğim Gül'de suratına bakar bakmaz söylemeye başlıyor ama onun soyadı Diken'di; senin dediğini aradım onunki Çolakmış. Acaba bu falcılar soyadlarını mı değiştiriyorlar? Bnmkinin tipi baya esmer, böyle Kadırgalı gibi bir tipi vardı. Siyah deri ceketi vardı hatırlıyorum. Topluydu biraz ama öyle çok şişman değildi. İnşallah burdan yazdıklarımı okumuyordur :))) Ya Dejavudan o kadar çok isim verilmişki, yarın sıradan başlıcam Bakırköy'den. Bakırköy'de bildiğiniz iyi falcılar varsa lütfen söyleyin, biri tutmazsa diğerine giderim. Tekrar nerdeee gideceğim Bakırköy'e. Ama bu Gül o Gülse varyaaaa
Benim şu anda böyle terapi niyetine uzun fal bakan geçmişi ve anı tartışmasız iyi bilebilen bir falcıya ihtiyacım var bazı durumlarda bazı şahısların içinde bulundukları durumla ilgili kafam çok karışık
Kişilik analizleri ve merak ettiğim kişilerin içinde bulundukları durumu da bilebilen biri olursa sevinirim :/ Malum geleceği kimse bilemiyor sallayıp tutturuyorlar bizde bildi diye seviniyoruz:44: Benim gittiklerim içinde malesef önerebileceğim falcı yok.Bakırköy Didem,Arzuhalde Tolga ve Arzu,Kafe Bi Melek Sevgi dışında tavsiye edersiniz sevinirim hiçbirinden memnun kalmadım
Bayağı okudum da geçmiş sayfaları çok tartışılmış bir Neslihandır reklamdır dönüp duruyor,yardımcı olacak olan arkadaşlara şimdiden teşekkürlerOlgu ya baktıracaktım ama telden fal baktırmak istemiyorum
Haydaa anlatılanlara göre ii bir falcı olduğunu düşünmüştüm. neyseki gitmeden ortaya çıktı bu nasıl iştir anlamadım kime elimizi atsak patlıyor iyiki gitmemişim hem param gidecekti hem de boşu boşuna o kadar stres yapıcaktım. Gerçeği yazan arkadaşlara teşekkür ederim
bakırköyde fala gitmek isteyen kızlar kılavuz olması açısından sizlere bakırköy fal deneyimlerimi anlatayım :)
dejavulardan kesinlikle uzak durun özellikle yiğit ve neşe den
üç vakit didem geçmişi bildi gelecek hiç bir şey çıkmadı
emelim cafe yiğit beğendim nokta atışları vardı bir kez daha gittim kendisi ordan ayrılmış bilen duyan varsa nerde olduğunu tekrar gitmek isterim. ve söylediği bir kaç şey çıktı
emelim cafe ye yiğit için gittiğimde bulamadığımda rus bir leyla vardı ona baktırdım oda hep uzak gelecek söyledi çıkarmı bilmem son iki ilişkimden bahsetti adamları tarif etti falan.. öle aman aman bir fal değildi.
fincan cafe arzu gelecekle ilgili söyledikleri çıkmadı.
Ben deja vu güle baktırıcam. Denedin mi?:26:
yok canım gülü denemedim.
Pufff(
Yarınki istikamet
1) Gül dejavu 10:00
2) kuzey laf cafe 13:00
3) mandal cafe ada 15:00
Bir tanesi tutar diye ümit ediyorum zaten hepsi yan yana...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?