İstanbul'da Fal - Falcılar

peki o dönem görüştüğün kişi için bu senin kaderin ilerisi var fln demiş o oldumu bide gerçekten öldümü bu kadın ya daha ileri sayfaları okuyamadım oku oku bitmio :)

bilmem. belki yaşıyodur. ben öldü dendikten sonra aramadım bi daha.
he kaderin demişti , kadersizim :)
olmadı olmadı
yeni kaderlere yelken açtım ben
ben fala artıkın an için gidiyorum.
su falınada gitme sebebim , işyerinde ve özel hayatımda bi kaç kişinin düşünceleri bide geçmişte yedikleri naneler.
tebi korkumu yenip gidebilirsem :44:

anladım hayırlısı inş :)

Arkadaşım,bu İsmail dediğin böyle melez tipli birşey mi,İranlı mıydı neydi hatta babası,eğer o kişiyse çok güzel..yıllar önce Mona Lisa da baktırmıştım ona gelecekle ilgili söylediği herşey çıkmıştı...oradaysa gitmek isterim..

iranlımı bilmıyorum canım baya uzun boylu ama uzun yüzlü birisi..çok konuşuoo bide:))

50 tl ne kadar sürdü inan hatırlamıyorum ama yarım saatin üzerindedir.

Çok teşekkürler :) Randevu alıcam; Neslihan hanımdan anlatırım size nasıl oldugunu baktırdıgım zaman. Ama bnm aklım hala Gül Diken'de Teli hala kapalı, Stones'u aradım: gelecek geri ama ne zaman bilmiyoruz dediler; yine

Kendime de kızıyorum niye bu kadar kendimi kaptırıyorum diye

neslihana baktıranlar hep bi ağırlık baş ağrısı hissetmiş. bi ben mi hafifledim, ilginç ama ben baktırdıktan sonra arınmış gibi hafifledim tek negatifi gece korkudan uyuyamamaktı. favori elanitte çok kötüydü tel.deydi o ama iki gün kusma başağrısı.. su falı tehlikeli işmiş

Son düzenleme:
uzun zamandır fal baktırmıyorum 2 yıl rahat oldu ustunu bılmıyorum hlele son bıkac ay ınsan daha ne kadar dıbe vurabılır bılmıyorum..bı dfalıgına da olsa baktırmya karar vrdım bende bu neslıhandan hemen randevu alma sansımız varmı msela yarın arasam p tsıye falan cok mu yogun oluyo baktıran arkadaslar cevaplarsanız sevınırım..:)

Arkadaşlar anı ve geçmişi iyi bilmekle birlikte gelecekle ilgili hiçbir tahminleri tutmadı bilginize...

sen zaten duru bi pınar gibi güzel ve narinsin. arınmana gerek yok
arkadasım baktırcak 20 dk sona neslihana

uyku olayını cabuk atlattın mı peki?ben cok odaklanarak tarot falan baktıgımda gece uyuyamıyorum bazen bı ara su katınaya bakıyordum kı kndımd degıl netten artık nasıl yogunlastıysam gece sankı odada bırı gzıyormus gıbı hıssedıyordum..ama mrak ettıklerım var ogrenmezsemde catlayacam umarım cok fazla etkılenmem

teşekkür ettim miniğimm, merak ettim arkadaşına baktırınca anlat emi?

müsaitse bakar tabi jua, çok zorlamadı uyku ilk gün sadece dediğin gibi içerde biri varmış gibi hissettim, dilimde dua ışık açık uyudum ama geçti

Hemen aynı güne veriyordu bekle bakalım Cnm biz baktiralım belki tutmicak. Bari sen 50 liradan olma :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…