İstanbul'da Fal - Falcılar

SarMasik cafe hasan, iceri girerken fal 7tl yaziyo kapida, oderken 20tl oldugnu ogreniyosunuz. Hadi neyse diyelim. Cok genel konustu ve bna soru sordu. Falxi soru sorunca geriliyorum zaten kalkip gidesim geliyor. Calisiyomusin, ozel sektor mu, iliskin varmi, nezmn ayrildin, ... Fln fln bilemedi yani

Arkadaşlar ben bugün Cevahir Neslihan's 50 TL'ye; baktırdım rezalet. Anlatacak kelime bulamıyorum. Salaklığıma mı yanayım, verdiğim paraya mı, harcadığım zamana mı bilemedim. Dolandırıcılık değil de ne bu? Ya allah aşkına arkadaşlar nesini beğendiniz siz? Biçok kişide olumlu yorum yapmış. Kadın bir sürü soru soruyor hepsine de yok, bilmiyorum, hatırlamıyorum dedim. Elle tutulur bir tane bişi söylemedi. Geçmişi bilemedi üstüne gelecekle ilgili de net birşey söylemedi. Bir tane harf tutturamadı. Olumlu yorum yapanlara teessüflerimi bildiriyorum. Kadıköyde Niko varmış, bir de onu denicem. O da tutmazsa bu fal işi benim için bitmiştir. Çünkü bu sitede iyi yorum yapılan falcı hayatımda gördüğüm en kötü falcıydı. Ben size bedavaya daha güzel sallarım o kadar yani!!!!!!

kızlar son yorumlardan gaza gelıp bugun neslıhana fal baktırdım .

ama anlattıgınız gıbı korkulacak urperılecek bı durum goremedım ben :44:

behıye abla bıle daha urkutucuydu

neyse fala gelelım ; yaa benım bı falcıdan beklentılerım cok yuksek yada

gercekten sıradan bı fal ıdı .kesınlıkle cok kotu demıyorum yanlıs anlasılmasın

ama benı sasırtacak cıddı nokta atısları olmadı.

degerlendırmeye koyulacaksa eger ,meleklek kahvesınde kı tum falcılar benım ıcın

ne ıse neslıhan'da oyle .klasık cafe falcıları gıbı geldi bana .

evet cok tatlı guleryuzlu hos sohbetı olan bı bayan ama fal olarak beklentılerımı

malesef karsılamadı .neslıhan hanıma tekrar baktırır mıyım ? hayır !

melekler cafesıne gıderım ama :)

dıpnot :uzun bı sure fal olayı bıtmıstır bende !

Son düzenleme:
Sakın gitme hayattan soğursun yemin ederim. Bu sıkışık zamanımda bide gittim ben yemedim al sen ye dedim resmen ((

Gecmis olsun bende en cok bundan suphe duyuyordum 50lira kimine gore normal ama kimine gore pahalli bence bide memnun kalmazsan gitti para... yine karli cikan maalesef falcilar cunku begenmesende o parayi vermek zorundasin...

anlamadığım birileri muhteşem diyor yere göğe sığdıramıyor bir diyeri vasat diyor bir diyer kötü diyor bir falcı herkeze bu kadar farklı bakım yapamaz yok elektrikmiş yok enerjiymiş inanmıyorum neyse odur hadi geçmiş olsun arkadaşlar bir falcı furyası daha fos çıktı

valla acık acık sıtem yapmak ıstemedım ama yazdıklarına bastan asagıya katılıyorum .

verdıgım paraya resmen ıcım oturdu .ben de bıraz sıkısıktım ama tutamadım kendımı :/

kuran okudugu soylenıyor ama ne kuranı okuyo onu bıle anlamıs degılım .

ses kaydına aldım ve dıkkat ettıgım bırsey vardı kı hep aynı arapca cumleyı tekrarlıyo

degısık hıc bı cumle yok .gecmısımle ılgılı aman aman bıldıgı bırsey olmadı .

soru cevapla fal bakıyor zaten .soyledıklerının coguna ben de "hatırlamıyorum" dedım .

"ısmının ıcınde "a" harfı var mı ?" dedı .ben de evet var dedım .hemen hemen her ısmın

ıcınde zaten a harfı mevcuttur :) hele kı ürküp korkulacak agırlık basılacak hıc bır yanını goremedım .

hakkında yorumlar genel olarak hep olumlu ıdı .neyı bu kadar etkıledı ben gercekten merak edıyorum .

gelecekle ılgılı cok guzel seyler soyledı ama ,gecmısı dogru duzgun tutturamadı kı gelecek

cıksın :// neyse yaa saglık olsun .bu arada yanlıs anlasılmasın ama o cafeyle ıs bırlık olduklarını dusunuyorum .

calısanlarının cogu zaten kendısının tanıdıgı .elemanların hepsı neslıhanı tanıyo abla dıye hıtap edıyorlar .

buradan cafeye de ısyan etmeden duramayacagım ; menu de 9 tl olan ıcecek ıcın benden 15 tl ıstedıler

kısaca 65 tl ye patladı bu fal bana

Son düzenleme:

canım ben de olumlu yorumlara dayanarak gıttım fala ama malesef

benı hıc tatmın etmedı .ben melekler gulsenı sevmem burayı takıp

edenler bılır ,ama melekler gulsen bıle neslıhan'ın yanında iyi falcı olarak

kalıyor :)) belkı de elektırık meselesı belkı de elektırıgımız tutmadı .

yıne de ıstersen dene .

bu arada bana dedı kı ; "senın tum ıslerın yarım kalıyo senın kısmetın kapanmıs

ıstersen acayım "dedı .ben de "yok yaa ben oyle seylere karısmıyorum "dedım .

o da "bunun gunahı yok kı kendın ıcın dua okutmus olacaksın "dedı .

ben yazmaya para kesınlıkle almıyorum yanlıs anlasılmasın dedı .ama safranla yazdıgım

ıcın safranın fıyatı sadece 150 tl dedı .oldu bıde yazmaya para al dedım ıcımden

canım niko'yu da beğenmeyenler vardı burda yazıldı diye hatırlıyorum. (ben kendim gitmedim sadece okuduğumu söylüyorum) araştırmadan gitme bence

[SUP][/SUP]
canım niko'yu da beğenmeyenler vardı burda yazıldı diye hatırlıyorum. (ben kendim gitmedim sadece okuduğumu söylüyorum) araştırmadan gitme bence

Ben Niko'yu yakın bir arkadaşımın tavsiyesiyle duydum ama o da daha baktırmamış. İyi olduğunu duymuş sadece. Yoksa burdaki binlerce sayfayı okuyamadım, kötü yazdılar mı bilmiyorum o yüzden Ama inan artık burada iyi diye yazılana da inanmıyorum. Hayatımda bir tane beni tatmin eden falcı oldu; ona da ulaşamıyorum maalesef Para fazla geldi heralde artık bakmıyor sanırım Güllllll nerdesinnnn Güllll yaktın beni

İsteyen kızsın isteyen katılsın bu neslihan bildiğiniz reklam !!! Neye dayanarak söylediğimde bana kalsın !!! Herşeyi çözdüm üyesinden tutda falcısı cafecisi hepsi zincirleme pazar kurmuşlar burda. daha oncede uyardım berrindereni giden memnun kalmaz sorumlusu sen olursun bu falcıyı baya bi garanti veriyorsun die ne hikmetse belli bi arkadaş grubu yani birbirini tanıyan belli üyeler memnun kalmış bu falcıdan, son gidenlerden kimse memnun değil. eski üyelere hiç yakıştıramadım bunu, kulagınıza küpe olsun eski üye yeni üye die ayırıpta bi falcı için karar vermeyin... paramıza yazık milletin ahını aldılar bakalım bu neslihan yalan hayat hikayesi nerde son bulacak... kimseyle bu konuda polemiğe girmicem yazın istediğini yazsın bu yorumun altına ALLAH BİLİYO KİMİN NE OLDUGUNU !!!

Haydaa anlatılanlara göre ii bir falcı olduğunu düşünmüştüm. neyseki gitmeden ortaya çıktı bu nasıl iştir anlamadım kime elimizi atsak patlıyor iyiki gitmemişim hem param gidecekti hem de boşu boşuna o kadar stres yapıcaktım. Gerçeği yazan arkadaşlara teşekkür ederim

sedass sen aysel hn gitmiştin sanırım bir gelişme oldu mu dediklerinden çıkan bişey var mı???

kızlar didem e daha önce gitmiştim memnun kalmamıştım lafı burda geçti diye tekrar gittim gene memnun kalmadım. birakın geleceği mevcut durumu bile bilemedi kağıda yazdı yazdı 2 sayfa yazı yazdı ama hepsi boş. orda bi bayanla konuştum verdiği tarihler çıkar dedi bide kesinlikle bir daha gitmeyeceğim bir yer.

Çok uzun yazmayacağım. Bugün de siteye üyeliğimi kapacağım. Burası insanların fikirlerini özgürce söyledikleri bir platform olmaktan çoktan çıktı çünkü. Gittiğimiz kişiler hakkında fikirlerimizi yazmakta özgür olmalıyız. Yazdıktan sonra adımız reklamcıya pazarcıya çıkacaksa neden emek harcayıp yazıyoruz ki. Ben de bilirim burdan okuyup falcılara gitmeyi sonra da üşenip yazmamayı.

Öncelikle neslihana gitmiş ve düşüncelerimi forumda yazmış biri olarak söylüyorum ben reklamcı filan değilim. Burdan duyup kendisine gittim, forumdan fikirlerine güvendiğim birkça üyenin gitmiş olması beni etkiledi mi etkiledi oki, özel mesaj hakkım bile yok kimseye özelden bile sormadım ayrıntılı, ama kimse beni zorlamadı etmedi, bu giden herkes için de geçerli bence, herkesin kendi iradesi var sonuçta, gittim ürktüm ve etkilendim.

Polemiğe girmeyeceğim yazmışsın. Ben de üzerime alındığım bir konuda yorumda bulundum sadece. Hoşçakalın.

boşverin arkadaslar yosun reklam dedi diye olucak değil ya .

giden yazar, yazmaz :)

biz gerzeğiz ya anlamıyoz reklam olduğunu :) hadi anlamadık birileri nasıl anladığını açıklasa ya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…