İstanbul'da Fal - Falcılar

Kızlaaaaaar Ümraniyedeki Dideme ulaşmak istiyorum yokmu şu çaresiz arkadaşınıza yardım edecek kimseeee

beni dinlersen ümraniyeli didemden uzak dur geçmiş sahifeleri okursan ne demek istediğimi anlarsın

Kafam karşıtı bi kısım çok ii yazmış bi kısım kötü, kime inanmalıyım :) sen neden kötü diosun? var mı daha ii diebileceğin biri onu deniyim bari :)

Pufff (
Yarınki istikamet
1) Gül dejavu 10:00
2) kuzey laf cafe 13:00
3) mandal cafe ada 15:00

Bir tanesi tutar diye ümit ediyorum zaten hepsi yan yana...

daha önce kuzeye baktırmıştım geçmiş ve şimdiki zaman çok iyiydi ama gelecek için söyledikleri henüz gerçekleşmedi.baktırıpta memnun kalan varmıdır?

selam kizlar, daha önce kadiköyde rezene kafede isila gittigimi söylemistim gecmis sayfalarimda yazar...gecmisi ani bildi ama tabiiki digerleri gibi gelecek ile söyledigi hic birsey tutmadi sadec 2 gün sonra yapacagim yolculugun iyi gececegini bildi okadar gerisi bos...bosuna bunlara paramizi veriyoruz yeter artik bu ne yaaa...haaa Havvayada gitmistim 4-5 ay önce oda tamamen fos cikti...zaten o hepten sacmalamisti...neyse artik kimseye inanmiyor ve güvenmiyorum...insallah falsiz yasamayi ögreniriz hepimiz..iyi geceler arkadaslar

bide aslinda göztepe gülsümü denemek isterdim ama kimse tenezzül edipte adresini veya telefonunu yazmadi bana..cünkü göztepede oturuyorum iyi olurdu hani neysee

ayy canım yeni görüyorum ya gelmek çok isterim bir gün kararlaştırabiliriz.Ben hakikaten gelecek adına ümidi kestim anlık kafa karışıklıklarımı çözecek bir falcı olsun kafa karışıklığım olumlu ya da olumsuz giderilsin yeter bana.. Ben bayağıdır baktırmıyorum ben de manyak gibi gelecek gelecek diye az falcı gezmedim ama şu sıralar duruldum..

ben 3vakit Didem'e gittim ama çok genel bakıyor ya ne biliyim geçmişi ve anı daha somut anlatmasını isterdim,olaylara yoğunlaşması şeklinde ve gelecek bende çıkmadı,kasımda bir tarih verdi ondan da bir umudum yok açıkcası Ama çıkarsa mutlaka yazıcam

Gül'e 10:00'da gidecektim ama haftaiçi 6'da kalktığım için bugün üşendim valla uyanamadım; zaten Erenköy'de oturuyorum zor geldi Ama bugün namaz kıldım dua etim, kendimi manevi olarak biraz rahatlattım, dünkü kadar daralmıyorum Bugün bi gelişim kitabı okuyacağım bi de odamı toparlarım falan; yarına kaldı fal işi :) Yarın gelirsen eğer; ben Dejavu Konak'a gideceğim ilk. Sanırım bu üç kafe zaten yanyana. Gülü beğenirsem diğerlerine belki girmem de.. Ama beğenmezsem sırayla hepsini denicem (kuzey ve Ada belki Didem ve Seba). Sanırım 100 yazı hakkım dolmadığı için mesaj atamıyorum; burdan da açıkcası iletişim bilgilerimi veremem İstersen yarın 10:00 gibi Dejavu Konak'ta buluşabiliriz. Masanın üstüne "Evren'den Torpilim Var" kitabını koyarım böylece sen de beni tanırsın? Ne dersin?

O zaman Didem'i eliyorum...

ama sen hakkaten kafayı falla bozmuşsun rekorum bir günde 2 oldu benim

Ya 4 senedir hayatımda yaş dışında hiçbir ilerleme yok ne iş ne aşkta 4,5 yıllık sevgilimden ayrıldım ama işten ayrılsam mı ayrılmasam mı bilmiyorum, o da 7 yıl oldu Kafam çoook karışık, zaten sevgilimi de özlüyorum, napcam bilmiyorum Bi fal terapisine acil ihtiyacım var. Ama Neslihan gibiler insanı daha depresyona sokuyor çünkü kendini salak gibi hissediyorsun. O yüzden nokta atışı yapacak bir falcı arıyorum. Bir kere buldum kaybettim; bir tane daha bulana kadar arayışlarımı sürdüreceğim :)

Ben Beylikdüzünde oturuyorum her yere o kadar uzağım ki:) Ben sana msj atarım şimdi facebook hesabın varsa link de atayım tel numaramla beraber haberleşmek daha kolay olur Bu arada Kadıköyde okuyorum bugün akşama kuzenime gidicem kadıköye ,ordan okula gidiyorum haftaya okula gtmicem ben haftaya haftasonu uygun oluyorum canım bakırköy bana uygun ama bence tüm falcıları deneme karmaşıklık oluyor:26: Hem randevuyla gidilmiyor mu ben randevu işi nasıl oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…