selam kızlar şu ümraniyede fal bakan didem hanımın telefonunu bilen varsa özelden mesaj atabilirmi?
selam kızlar şu ümraniyede fal bakan didem hanımın telefonunu bilen varsa özelden mesaj atabilirmi?
beni dinlersen ümraniyeli didemden uzak dur geçmiş sahifeleri okursan ne demek istediğimi anlarsın
kafam karşıtı bi kısım çok ii yazmış bi kısım kötü, kime inanmalıyım :) sen neden kötü diosun? Var mı daha ii diebileceğin biri onu deniyim bari :)
öncelikle diyeyim yalancı ve üçkağıtçıdır
randevu mu aldın ben ada dan randevu alamadım aradım dediler ki randevu sistemiyle çalışmıyoruz sabahtan gelin sıraya girin bende yok yeeaaa diye cırladım telefonda :S
Yok cnm cafeleri aradım geldikleri saatlere göre bir çizelge oluşturdum
Pufff(
Yarınki istikamet
1) Gül dejavu 10:00
2) kuzey laf cafe 13:00
3) mandal cafe ada 15:00
Bir tanesi tutar diye ümit ediyorum zaten hepsi yan yana...
Pufff(
Yarınki istikamet
Senle aynı durumdayım bende ama geleceği de bilen biri olsun istiyorum. Yoksa yok yere umutlara kapılıyorum :Ben yrn Bakırkoy'de bir tur atacağım falcılarda. İstersen beraber gidelim. O kadar fal merakım var ki artık arkadaşlarıma söyleyemiyorum, psikoloğa git diyorlar falcıya gitceğine, dalga geçiyorlar.
bakırköyde fala gitmek isteyen kızlar kılavuz olması açısından sizlere bakırköy fal deneyimlerimi anlatayım :)
dejavulardan kesinlikle uzak durun özellikle yiğit ve neşe den
üç vakit didem geçmişi bildi gelecek hiç bir şey çıkmadı
emelim cafe yiğit beğendim nokta atışları vardı bir kez daha gittim kendisi ordan ayrılmış bilen duyan varsa nerde olduğunu tekrar gitmek isterim. ve söylediği bir kaç şey çıktı
emelim cafe ye yiğit için gittiğimde bulamadığımda rus bir leyla vardı ona baktırdım oda hep uzak gelecek söyledi çıkarmı bilmem son iki ilişkimden bahsetti adamları tarif etti falan.. öle aman aman bir fal değildi.
fincan cafe arzu gelecekle ilgili söyledikleri çıkmadı.
Pufff(
Yarınki istikamet
ayy canım yeni görüyorum ya gelmek çok isterim bir gün kararlaştırabiliriz.Ben hakikaten gelecek adına ümidi kestim anlık kafa karışıklıklarımı çözecek bir falcı olsun kafa karışıklığım olumlu ya da olumsuz giderilsin yeter bana.. Ben bayağıdır baktırmıyorum ben de manyak gibi gelecek gelecek diye az falcı gezmedim ama şu sıralar duruldum..
ben 3vakit Didem'e gittim ama çok genel bakıyor ya ne biliyim geçmişi ve anı daha somut anlatmasını isterdim,olaylara yoğunlaşması şeklinde ve gelecek bende çıkmadı,kasımda bir tarih verdi ondan da bir umudum yok açıkcasıAma çıkarsa mutlaka yazıcam
ama sen hakkaten kafayı falla bozmuşsun rekorum bir günde 2 oldu benim
Gül'e 10:00'da gidecektim ama haftaiçi 6'da kalktığım için bugün üşendim valla uyanamadım; zaten Erenköy'de oturuyorum zor geldiAma bugün namaz kıldım dua etim, kendimi manevi olarak biraz rahatlattım, dünkü kadar daralmıyorum Bugün bi gelişim kitabı okuyacağım bi de odamı toparlarım falan; yarına kaldı fal işi :) Yarın gelirsen eğer; ben Dejavu Konak'a gideceğim ilk. Sanırım bu üç kafe zaten yanyana. Gülü beğenirsem diğerlerine belki girmem de.. Ama beğenmezsem sırayla hepsini denicem (kuzey ve Ada belki Didem ve Seba). Sanırım 100 yazı hakkım dolmadığı için mesaj atamıyorum; burdan da açıkcası iletişim bilgilerimi veremem İstersen yarın 10:00 gibi Dejavu Konak'ta buluşabiliriz. Masanın üstüne "Evren'den Torpilim Var" kitabını koyarım böylece sen de beni tanırsın? Ne dersin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?