İstanbul'da Fal - Falcılar

Tubili34 rica etsem bana göztepe gülsümün telini gönderirmisin..coktandir ariyordum ben bu kadini oraya cok yakin oturuyorum.

Arkadaşlar bana da Minikdepresif'in bahsettiği Burak'ın numarasını verebilir misiniz? Denemek istiyorum. :)

merhaba bahsedilen burak adlı kişinin numarasını banada gönderebilirmisiniz mesaj hakkım yok birde tekirdağda arife adlı kişinin numarasını gönderebilirseniz çok sevinirim teşekkürler

arkadaşlar arefe hanım ne falı bakıyor?baktıranlar memnun mu?az da olsa çıkıyor mu falı aza bile razıyız artık.

Arkadaslar merhaba olguya baktırmayı düşünüyorum gerçekten tavsiye edecek kaç kişi var???

canım numarayı bana da gönderir misin lütfenn

olguya ben de baktırdım.anı çok iyi biliyor,kişilik analizleri süper ama gelecek hiç çıkmadı

sevgili tubili 34 arkadaşım özel mesaj için çok teşekkürler varolasın bir sorum olacak arefe hanım için benim derdim fal değil hani başka sıkıntılar yaşıyorum çok uzun zamandır bunları bilebilirmi çare olabilirmi geçmiş sayfalardada bu bayan için güzel şeyle rokuduğumu hatırlıyorum çünkü cevap verirsen sevinirim özel mesaj hakkım yok istersen özeled eyazabilirsin sen bilirsin...umarım anlatabildim demek istediğimi...

sevgili tubili 34 arkadaşım özel mesaj için teşekkürler mesaj hakkım olmadığından burdan yazıyorum faldan ziyade başka sıkıntıla riçin yardımcı oluyormu arefe hanım onu biraz anlatabilirmisin istersen özel mesajlada yazabilirsin sen bilirsin tekrar teşekkürler hızlı yanıtın için...

Burak'ın telini atabilecek biri varsa çok sevinirimm :) minikdepresif bu arada mesaj kutun dolmuş canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…