walla ben neredeyse 1 yıldır fal baktırmıorum.
göztepe gülsüme 5 yıldır gidiodum ve çıkıodu..
ama en son baktırdığım hiç birşey çıkmadı.
ama 5 sene önceki verdiği isim çıktı.
ama en son bi arkadaşımla gitmiştim.ona ne dediyse çıktı ben şahidim.
nedense bana son falı çıkmadı.teli ben de var özelden yollarım.
bu arada elmira,selma tpğrak,mercan seyhan,güneşli seda,kadınlar kahvesindeki herkes,sarmaşık hasan,bi melek sevgi,dejavu neşe,ayse,edi,yiğit,
paşahan,şu hande ünlü vs. vs hiçbiri çıkmadı
sadece elanitin sölediklerinini bi kısmı ve symbol cafe tarık bi kısmı çıktı...
zaten 1 yıldır sadece tekirdağdaki arefe hanımla çalışıyorum.bazen benm de fal krizim tutuo ama baktırmıorum.
bilginize........
begendiginize sevindim kizlar :) aferin buraka bide bana abla demese esek :) dize p. Tesi detay gecicem eve donmus olurum. Gelecek icin soyledigi guzel seylerin hepsi ciksin insallah
Tubili34 rica etsem bana göztepe gülsümün telini gönderirmisin..coktandir ariyordum ben bu kadini oraya cok yakin oturuyorum.
özelden yolladım iskambil kartları açıo ama arada boşluğa bakıyor ordan izliomuşta sölüomuş modunda...
kurşunu benm arkadaşım döktürmüştü annesi var ewde o dökmüş ama telde sorarsın gene
Arkadaşlar bana da Minikdepresif'in bahsettiği Burak'ın numarasını verebilir misiniz? Denemek istiyorum. :)
canım bu kişiye ulaşmak için tel varmı özel mesaj hakkım yok sen yazarsan sevınırım
merhaba bahsedilen burak adlı kişinin numarasını banada gönderebilirmisiniz mesaj hakkım yok birde tekirdağda arife adlı kişinin numarasını gönderebilirseniz çok sevinirim teşekkürler
kızlar bugun mınıkdepresıfın önerdıgı falcıya gıtmıs bulunmaktayım
hıc kacırır mıyım hahahahaneyse yaa 3 haftalık ara yeterlı sanırım
özet geceyım ,ben memnun kaldım acıkcası .an durum ve gecmıste basarılıydı .
oyle senı mutlu etmek ıcın yalandan bı tabloda cızmedı .bundan once bılıyorsunuz
neslıhana gıtmıstım ,onun soyledıgı seyın tam tersını soyledı kı mantıklı olanı soyledı
ozel oldugu ıcın acıklayamıyorum ,ama neslıhan asla oyle bırsey yok demıstı kı
o asla dedıgınde zaten fal benım ıcın orada bıtmıstı .ayol malımı tanıyorum
asla yok dedıgı seyı adım gıbı bılıyorum kı var .burak bey neslıhanın asla yok dedıgı
seye "senı uzmek ıstemem ama kesınlıkle bu var "dedı .oldugunu bılıyorum zaten .
kızlar ben buraktan memnun kaldım .ozellıkle karsı tarafın kısılık analızını cok ıyı yaptı .
gelecek ıcın tarıhler verdı bakalım ne olacak .
cnm ben olguya baktırdım geçmiş veya gelecek hiçbişey bilemedi bn memnun kalmadım :)Arkadaslar merhaba olguya baktırmayı düşünüyorum gerçekten tavsiye edecek kaç kişi var???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?