İstanbul'da Fal - Falcılar

ben teşekkür ederim kızlar

gelecek hakkında yorumları az çok akla uygun muydu? Sohbeti nasıl falı kısa mı sürüyor? İlişki durumun hakkında yorum yapıyor mu? Yani şöyle yap böyle yap tarzında konuşuyor mu?

Canım Burak ne falı bakıyor?Kahve mi tarot mu?Sen hangisine baktıırdın?

ayy o senmıydın ,kız benı resmen sınır ettın hee

zıppırt arayıp arayıp falımı böldün

neyse kı falımın sonlarına dogru aradın

şaka bı yana evet cnm ben de cok tatmın oldum .

ben de mınıkdepresıfe buradan tesekkurlerımı ıletıyorum

yazz 12 güneşlideki sedanın söyledikleri sana çıktıysa telini bana gönderebilirmisin?

gelecek hakkında yorumları az çok akla uygun muydu? Sohbeti nasıl falı kısa mı sürüyor? İlişki durumun hakkında yorum yapıyor mu? Yani şöyle yap böyle yap tarzında konuşuyor mu?

evet mantıklı yorumlarda bulundu cnm .sohbetıde hos olan bı ınsan .

evet genel olarak zaten aşk uzerıne yorum yapıyor ama karıyer hayatından da

gırıyo,fakat fıncanını neye nıyet ederek kapattıysan ona yogunlasıyor

zaten o dedı "bu fıncan ask hayatı uzerıne kapatılmıs aska yogunlasacagız "dedı .

tavsıyelerıde oluyor tabı .benım falım 20 dakıka surmustu

Son düzenleme:

Bende alabilir miyim acaba bu falcının numarasınıı zahmet olmazsa size :)

canım kusura bakma falım yok demişti bende sarayları karıştırdım :)))

begendiginize sevindim kizlar :) aferin buraka bide bana abla demese esek :) dize p. Tesi detay gecicem eve donmus olurum. Gelecek icin soyledigi guzel seylerin hepsi ciksin insallah

ben 2 kez gittim
2 kez de farklı tarihler söyleyerek aynı şeyleri söyledi.
güzel bakıyor ama hiç biri çıkmadı 1 sene önce gitmiştim.
1 senede çıkan birşey olmadı

Anladım tubili. Bu da fos yani(((( Peki Nişantaşı'ndaki Dilek mi bu??

Sanırım ben de minikdepresifin son bahsettiği şahsa gidicem artık

Minik kardeş, bana da yollayabilir misin Burak abicimizin telini??? Bu kadar pozitif yorumlar insanı bayağı cezbediyor . Nerede baktıracağım peki? Evinde mi, başka bir yerde mi?? Heyecan yaptım şimdik!!!!

begendiginize sevindim kizlar :) aferin buraka bide bana abla demese esek :) dize p. Tesi detay gecicem eve donmus olurum. Gelecek icin soyledigi guzel seylerin hepsi ciksin insallah

canım bu kişiye ulaşmak için tel varmı özel mesaj hakkım yok sen yazarsan sevınırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…