İstanbul'da Fal - Falcılar

ben zeytinburnu istanbul da otururuyorum ilk defa baktırcam önereceğiniz bi falcı varmı

birde bunlara hiç birşey anlatmadanmı bakıyorlar

Kızlar bu akşam Burak Bey'le büyük olasılıkla Mecidiyeköy'de buluşacağız. Gelmek isteyen varsa beraber baktırabiliriz.

Son düzenleme:
kızlar selam bende cansu12 nin bizlere bahsettiği fal bakan arkadaşla buluştum ..kız samimi içten muhb gayet ii:) dediklerine gelince geçmişimi bildi harbi şu anımıda bildi ben memnun kaldım gelecek konusunda dedikleri için zaman çok yok çıkarsa buradan yazıcam hemen:) bu akşam için dediği birşey vardı onu beklıyorum hala gerçekleşmedi bakalım hava karanlık olunca demişti bakalımm ufak bir şey ama asıl bombalar 1 -2 hafta sonra :))ayrıca baya uzun bakıyor 5 10 dk bir fal değildi istediğin kadar soru soruyorsun hatuna :)şimdilik bu kadarr..

[SUB][/SUB]
Sagolsun cansu bana da verdi telini o arkadasın. Bugun akşam telde konusucaz biz de ben cok merak ediyorum

[SUB][/SUB]

Sagolsun cansu bana da verdi telini o arkadasın. Bugun akşam telde konusucaz biz de ben cok merak ediyorum

canım geçmişi iyi kızın ama gelecek işte insan inanmak istiyor fakat kuşkularda bırakmıo peşimizi bakalım yaşayıp görücezz :) sende baktırınca fkirlerini bize iletirsen seviniriz:)

canım geçmişi iyi kızın ama gelecek işte insan inanmak istiyor fakat kuşkularda bırakmıo peşimizi bakalım yaşayıp görücezz :) sende baktırınca fkirlerini bize iletirsen seviniriz:)

Bu bahsettiğiniz kişi kim?

kızlar burak bey'in numarasını bana da gönderebilir misiniz? ne kadara bakıyo, bi de ben anadolu yakasındayım bu tarafa gelir mi?

oldu mu oldu mu:)) hava kararınca olacak şey:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…