Burak'ın telini atabilecek biri varsa çok sevinirimm :) minikdepresif bu arada mesaj kutun dolmuş canım
selam kızlar,
ritanın telefon numarasını bilen varsa özelden mesaj atabilirseniz çok sevinirim.
Tabe siyirdi mesaj kutum :) bosalttim. Sanada yolladim numarayi :)
Tabe siyirdi mesaj kutum :) bosalttim. Sanada yolladim numarayi :)
kızlar selam bende cansu12 nin bizlere bahsettiği fal bakan arkadaşla buluştum ..kız samimi içten muhb gayet ii:) dediklerine gelince geçmişimi bildi harbi şu anımıda bildi ben memnun kaldım gelecek konusunda dedikleri için zaman çok yok çıkarsa buradan yazıcam hemen:) bu akşam için dediği birşey vardı onu beklıyorum hala gerçekleşmedibakalım hava karanlık olunca demişti bakalımm ufak bir şey ama asıl bombalar 1 -2 hafta sonra :))ayrıca baya uzun bakıyor 5 10 dk bir fal değildi istediğin kadar soru soruyorsun hatuna :)şimdilik bu kadarr..
[SUB][/SUB]
Sagolsun cansu bana da verdi telini o arkadasın. Bugun akşam telde konusucaz biz de ben cok merak ediyorum
canım geçmişi iyi kızın ama gelecek işte insan inanmak istiyor fakat kuşkularda bırakmıo peşimizi bakalım yaşayıp görücezz :) sende baktırınca fkirlerini bize iletirsen seviniriz:)
İsteyen olursa ozel mesaj atabilir ggecmis , an ve yakin gelecekte dediklerini yasadigim bi falci var :)
kızlar selam bende cansu12 nin bizlere bahsettiği fal bakan arkadaşla buluştum ..kız samimi içten muhb gayet ii:) dediklerine gelince geçmişimi bildi harbi şu anımıda bildi ben memnun kaldım gelecek konusunda dedikleri için zaman çok yok çıkarsa buradan yazıcam hemen:) bu akşam için dediği birşey vardı onu beklıyorum hala gerçekleşmedibakalım hava karanlık olunca demişti bakalımm ufak bir şey ama asıl bombalar 1 -2 hafta sonra :))ayrıca baya uzun bakıyor 5 10 dk bir fal değildi istediğin kadar soru soruyorsun hatuna :)şimdilik bu kadarr..
Evet oldu mu???oldu mu oldu mu:)) hava kararınca olacak şey:)
[SUB][/SUB]
Sagolsun cansu bana da verdi telini o arkadasın. Bugun akşam telde konusucaz biz de ben cok merak ediyorum
Evet oldu mu???
oldu mu oldu mu:)) hava kararınca olacak şey:)
minik, bu bahsettiğin burak tel.de bakıyor mu, yoksa biz istanbul dışındakiler avucumuzu mu yalayalım:18:
Olmadi kızlar ya hala beklemedeyimm siz duşunun) ama ufak birseydi onuda dile getiriyim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?