arkedeşler minikin bahsettiği kişiye gidip de kensine öneren benim. yani referanslar ikiye çıktı gibi düşünebilirsiniz. fal bu belli olmiyi tabi. ama denenebilir bence de
cnm özel mesaj hakkım yok bn gittim ama çok memnun kaldım çok başarılı iyi de mtive ediyor ve çok komikyeni üyeyim msj hakkım yoktel. numarasını banada yollar mısın tşkkr ederim :)
cnm özel mesaj hakkım yok bn gittim ama çok memnun kaldım çok başarılı iyi de mtive ediyor ve çok komik
Tatildeyim kizlar :) cepten giriyorum. Sarjim cok az otele donim yollarim. Aciklamada yapim. Bende basarili ama herkesde olur mu bilmem 30 tl ve anlastiginiz bi mekanda bakiyo. Yakin gelecekle ilgili ornek verim. Kanli bicakli oldugum bi kkisiyle yarin en gec diyalogun olcak hemde ilimli diyor ben imkansiz diyorum obur cart cok tatli bi mesaj :) ayin 18 de seni sasirtcak etkilicek bisi yapcak diiyo hadi ordan diyom :) harbi tasarlanmis bi eylem :) fal bu herkese tutcak diye bisi yok. Ben 2.5 aydir tek ona gidiyorum. Abuk subuk insanlar denencegine onu deneyin dedim. Umarim tutar sizede
cnm özel mesaj hakkım yok bn gittim ama çok memnun kaldım çok başarılı iyi de mtive ediyor ve çok komik
bn mailimi yazmıştım yukarı yaz oraya veririm numarayıLütfen çok rica ediyorum numarayı bana da verin.Özel mesaj hakkım yok mailimi vereyim olur mu?
bn mailimi yazmıştım yukarı yaz oraya veririm numarayı
Herkese merhaba. Uzun zaman yoktum. Yurtdışından döndüm.Bu arada ufak tefek bir kaç fal maceram oldu sonra yazarım. Evvelsi gün kuzenim ziyarete geldi.Nişantaşı'nda bir falcıdan bahsetti. Karalama bakıyormuş!!!! Süpermişmiş.Ben önce Teşvikiye tarafından oturan mehtap diye düşünmüştüm burada da bahsi geçen daha evvel. Ama hiç gitmemiştim çünkü bazıları negatif yorum yapmıştı. Biraz evvel kuzenime mesaj attım. Bana verdiği cevap. Falcının ismi mehtap değil dilekmiş. Bu arada hibe bir evde bakıyormuş. Symbol falan değil yani.60 tl imi.Bu arada Numarası onda yokmuş. Bir arkadaşı götürmüş. Onu ara bana dedi. Ben de kızla hiç hoşlaşmam yani. O yüzden telini bile istemedim.
Şimdi bu bahsi geçen Dilek'i tanıyan var mı? İsmi Dilek midir? karalamamı bakıyor? Yoksa kuzen mı yanılıyor bu Mehtap mı? Kafam karıştı??? Yardım!!!!!
İsteyen olursa ozel mesaj atabilir ggecmis , an ve yakin gelecekte dediklerini yasadigim bi falci var :)
tubili 34 sana göztepe gülsümün söyledikleri çıkmış mıydı?
kızlar bugun mınıkdepresıfın önerdıgı falcıya gıtmıs bulunmaktayım
hıc kacırır mıyım hahahahaneyse yaa 3 haftalık ara yeterlı sanırım
özet geceyım ,ben memnun kaldım acıkcası .an durum ve gecmıste basarılıydı .
oyle senı mutlu etmek ıcın yalandan bı tabloda cızmedı .bundan once bılıyorsunuz
neslıhana gıtmıstım ,onun soyledıgı seyın tam tersını soyledı kı mantıklı olanı soyledı
ozel oldugu ıcın acıklayamıyorum ,ama neslıhan asla oyle bırsey yok demıstı kı
o asla dedıgınde zaten fal benım ıcın orada bıtmıstı .ayol malımı tanıyorum
asla yok dedıgı seyı adım gıbı bılıyorum kı var .burak bey neslıhanın asla yok dedıgı
seye "senı uzmek ıstemem ama kesınlıkle bu var "dedı .oldugunu bılıyorum zaten .
kızlar ben buraktan memnun kaldım .ozellıkle karsı tarafın kısılık analızını cok ıyı yaptı .
gelecek ıcın tarıhler verdı bakalım ne olacak .
walla ben neredeyse 1 yıldır fal baktırmıorum.
göztepe gülsüme 5 yıldır gidiodum ve çıkıodu..
ama en son baktırdığım hiç birşey çıkmadı.
ama 5 sene önceki verdiği isim çıktı.
ama en son bi arkadaşımla gitmiştim.ona ne dediyse çıktı ben şahidim.
nedense bana son falı çıkmadı.teli ben de var özelden yollarım.
bu arada elmira,selma tpğrak,mercan seyhan,güneşli seda,kadınlar kahvesindeki herkes,sarmaşık hasan,bi melek sevgi,dejavu neşe,ayse,edi,yiğit,
paşahan,şu hande ünlü vs. vs hiçbiri çıkmadı
sadece elanitin sölediklerinini bi kısmı ve symbol cafe tarık bi kısmı çıktı...
zaten 1 yıldır sadece tekirdağdaki arefe hanımla çalışıyorum.bazen benm de fal krizim tutuo ama baktırmıorum.
bilginize........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?