kızlar burak için önceden randevu almak mı gerekiyor ? bugun mütemadiyen aradım ama telefonuna bakmadı(
neden beylıkduzu sıbelın ıskambıl falı 100 de kahve falı 30? ıskambılde gorduklerını kahvede goremıyormu? bırde bakıs tarzı nasıl canım bu sıbelın?Beni belki hatırlarsınız, çok yeni sayılmam. Eskiden çok sık ziyaret olmama rağmen bir kaç problemli arkadaş niye çıktı diye bir ismi bir kaç kere yazmışım diye beni falcı, avukat ve daha hatırlamadığım bir kaç sıfatla suçlayınca "benim ne işim var bu insanlarla" dedim. Kaldı ki Sevgili Minik'i çok severim, bir kaç kez fırsat yaratıp görüşmüşlüğümüz de vardır.
Neyse, hatırlayanlar bilir Elmira'nın fallarına güvenirim. E yalan değil, elektrik midir nedir çıkıyor bana falları. Son dönemde Minik önerisi ile Burak'a gittim. Süper sevimli, gerçekten yetenekli bir genç. Çok sevdim, geçmiş ve bugün tamamıyla doğru. Geleceği bekliyorum, ama çok yakın olduğu için size kısa zamanda çıkan fal bilgisi vereceğime eminim.
Bir de bir kaç aydır gittiğim Beylikdüzü'nde Sibel Hanım var. Ben içime sinmeden buraya yazmıyorum, ama şu anda gönül rahatlığı ile kendisini tavsiye edebilirim. Ben evine gidiyorum, kızıyla birlikte yaşıyor. Ama dışarda bakıyor mu bilmiyorum. Kahve falını 30 TL'ye iskambil falını 100 TL'ye bakıyor. Az önce kendisini arayıp "falının çıkıyor diye sevinmem gerekir ama söylediğin can sıkıcı bir şey çıktı" diye haber verdim, kardeşimin sağlığı ile ilgili bir konuydu. Ama sonrasının iyi olduğunu söylemişti, onun haberini de alınca yazacağım size. Ama diyebilirim ki Sibel bana " kardeşinin canı sıkkın, sıkıcı bir haber alacaksın, ama sonra iyi haber alacaksın" demişti.
Kendisinin izniyle telefonunu burada paylaşıyorum, sonrasında herkese ayrı ayrı göndermem mümkün olamayabilir diye.
Sevgili Yönetmen, burada izni olduğunda yazabilirsiniz dediniz diye paylaşıyorum, kanunumuza aykırıysa silmem için bir uyarınız yeterli.
Sibel : 0535 361 20 94
Sevgiler
1 güneşli seda evimdeki eşyalarım dahil her şeyimi bildi
geçmiş ne varsa ama gelecek cıkmadı bu sedanın cıkmayan
falının aynısını on beş sene evel bir başka fal bakan bayandan
dinlemiştim on beş sene önce yaşadıklarımı ve yaşayacaklarımı sıralamıştı
ama bu kadının dedigi gelecekle ilgili yanlız bir tek şey cıkmamıştı ve bu kadar
sıkıntıdan sonra ani bir degişimle cok büyük bir zenğinlik vede yükseliş demişti
o zaman bu işin bağlantılarınıda anlatmıştı aynısını bire bir sedadanda dinledim
başkalırındanda dinledim yok yok yok cıkmıyorrrrrrr
2 melekler yavuz bu cocukta harika fal bakıyordu dediklerini
bire bir yaşadım yalnız aynı işi buda demişti zamanı var bunun demişti
3 seba iyi analiz yapmakta ama hiç bi şey cıkmadı
4 arzuhal arzu cıkmadı
5 melekler can yorumları iyi ama tarihleri tutmuyor fena deil
6 mandal ada cıkmadı
7 bakırköyde ciğdem foosss
8 emelim cafe füsun anı iyi bildi tarihler tutmadı
9 melekler ğülşen fena deil
10 ancels burcu vasat
11 tesadüfen taksimde bir bayana baktırmıştım
sadece memleketini sormuştum ismini ögrenmemiştim
tek kelimeyle müthişti hala cıkmaya devam etmekte kahveye bakmıştı
büyük zenginlikten buda bahsetmişti
seda yavuz can ve ilk bakan kadının anlattıgı iişle verdigi mekan tarifleri
işin detayları bire bir aynı ama bi türlü cıkmamakta hoşçakalın
bakırköy didem fena deil buda cıkmayan fallaımdan ama belki tarihlerde yanılıyordu
genede fena bakmıyor karalama yapıyor tuhaf bi fal
bu arada burakın telini bana yollarmısınız
olgu hanımın telefonunu banada verirmisin canımmm
pazarları bakmıyormuş, ben dün aradımdı bugün için yine baktırmak için. sms at. geç te olsa dönüyor.
Arkadaşlar, İstanbul'da neredeyse bütün falcıları gezerdim eskiden. O zamanlar cafelerde fal bakılmıyordu. Sonra çok sıkıldım bıraktım. Bir gün bir arkadaşım tesadüfen Mercan'a baktırmış. Her söylediği çıkınca, bana da baktır dedi. Önce boşver dedim, sonra bir akşam çok sıkıntılıyken aradım. Randevu verdi. Telefonda veya msn de bakıyor. Ben böyle şey görmedim. İş,aşk hepsi çıktı. Hatta o dönem kimsenin bilmediği karışık bir mesele vardı. Onu bile söyledi, ben inanamadım. Baktırmak isteyen olursa, bende telefonu var. Ama kesin deneyim derim.
bugün burak'a baktıranlardan biri de bendim :) tavsiye eden herkese teşekkürler, özellikle minikdepresif'e ve numarasını gönderen destina1506'ya :)
öncelikle çok güleryüzlü çok sempatik birisi. arada sohbet de ediyo :)
verdiği tarihlere çok takılmıyorum, çıkar ya da çıkmaz belli olmaz tabi ki fal bu sonuçta, baktırdığın yerde bırakmalısın :) ama memnun kaldım açıkçası.
umarım her şey istediğiniz gibi olur kızlar :)
arkadaşım güneşli sedaya gitme tamamen fosss. sana kagıda sorularını yazdırıyor. sonra o kagıdı yırtıyor. eline veriyor. sonra arkanı dönüyorsun . dua okuma bahanesiyle arkan dönükken yırttığı kağıttan sorularını okuyor.t
2gundur arıyorum adam acmıyor,bugun ulasabılen oldumu kendısıne? vallaha baktırma hevesım kalmadı artık sms bıle attım gerı donus yapmadı bana ???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?