Ya kizlar sagolsun minik sayesinde ben de buraga baktirdim. Hatta minikte eslik etti. Bu buragin bana soyledigi tek birsey bile cikmadi. Hic mi bisey cikmaz ? Sasirdim. Benle elektirgi tutmadi herhalde. Burda sayfalardir bir burak firtinasidir gidiyor.
Bari gidenler yakin tarihtekileri en azindan bildimi diye paylassin lutfen.
Gunesli'de.. ama telefondan'da bakiyor.
panik yok kızlar :) en geç yarın telefonu kendine gelir burakın. arada hattında oluyo :)
ay sekreteri gibim oldum :)
tarihlere takmayın , valla takınca olmiyo :)
benim işyerim sağolsun hiçbişeyi taktırmıyo , bi işi takıyom şu aralar
sana yolladıgım numara bana mınıkten gelen numara canım,yanı dogru yollamısım
Merhaba ;
Olgu gerçekden herşeyi biliyormu ve telefona nasıl bakıyor ?
ücret olayı nasıl nekadar ve mümkünse özelden telefonunu verebilirmisin acaba
sana yolladıgım numara bana mınıkten gelen numara canım,yanı dogru yollamısım
buraga gitmiştim tekrar gitmeyi düşünüyorum bi tarihte dediği çıktı ama hala gerisi yok bu arada damlalar tugbayıda denedım gecmısı baya ıyı bılıyo ama gelecek ıcın zamna verdı bılmıyorum ama buragın tarıhlerı iyi tutuyor gibi
Rita ya hic gitmedim ama numarasi var ozelden atarim sana. Ama bu rita o rita mi bilmem telefondaki sesinden ya da sesin yasli genc olmasindan anlarsin belki
Ben de haftasonu Olgu Hanım'ın evine gittim. Haftaiçi randevuleşerek telefonda bakabiliyormuş. Haftasonu da evinde bakıyor anladığım kadarıyla. Yarım saat kadar süren bir iskambil falıydı. 50 tl ödedim. Kaliteli hoş bir bayan. Randevusuna sadık, size karşı kibar. Bunların ne kadar değerli olduğunu yaşanan dolandırıcılıklardan sonra daha iyi anlıyor insan. Falcı olarak anılmaktan da pek hoşlandığını söyleyemem. Berrinderenin dediği gibi reiki ve koçluk benzeri çalışmalarla anılmayı tercih ediyor sanırım.
Falı nasıldı derseniz nokta vuruşlu 2-3 şey söyledi. Üstü kapalı şekilde nokta vuruşunu açıklayayım:) " Bu kızın psikiyatrik sorunları var." " Bu adamın şu sorunu var." " İşyerindeki bayanla ilgili düşüncelerinde haklısın, güvenmemekte haklısın." Pek üstü kapalı oldu ama kolay tahmin edilesi durumlar değildi kısaca. Birazcık genel konuştuğunu söyleyebilirim. Geçmişe yönelik konuşmuyor belki de ondandır. Genelde geleceğe yönelik konuştu. Dedikleri oldukça tutarlıydı.
Söylediklerini yaşayacak mıyım merak ediyorum. Onları da olursa paylaşırım. Ama olmasını istemediğim birkaç bişi söylediYani şu an olmasını istemediğim ve belki de hayrıma olan şeyler bilemiyorum:)
Hepimize iyi fallar:)
merhaba, bende ritanın numarasını rica edebilirmiyim
SELAM ARKADAŞLAR BEN DE FALCILARI GEZEN BIR TIPIM COK BAGLANMAMAKLA BIRLIKTE BAKTIRMAYA BAYILIRIM ŞİMDİ BUTUN GEZMELERIN SONUCUNDA BULDUGUM IKI FALCIDA BAHSEDICEM
1- İSTANBUL MALTEPE/ SERKAN TAROT VE SUYA BAKIYOR İSİMLER VERIYOR VE E ÖNEMLISI ÖYLE 15 DAKIKADA BITMIYOR CAFEDEKILER MALUM HEMEN SÖYLIYIP YOLLUYOLAR ZATEN AKLINDA TUTTGUUN IKIK CUMLE GERISI BOŞ BU SERKANA BAKTIRDIM ISIM VERDI HIC TANIMADIGIM BIRI 3 GUN SONRA O KİŞİYLE TANIŞTIM SEVGILIMIN ESKI KIZ ARKADASI CIKTI KORKUDAN SERKANI ARADIM ANLATTIM YARDIMCI OLDU TAROT VE SUYA MUHTESEM BAKIYOR. andevu ıle gıdıyorsun cunku normal calısan bırı zaten ama dedıklerı bır bır cıkıyor isimlerı duydukca agzım acık kaldı ŞİDDETLE TAVSIYE EDIYORUM BANA ÖZELDEN MESAJ ATIN BILGILERINI VEREYIM
2- MALTEPE GELINCIK CAFE CEYHUN HANIM ISKAMBIL VE KAHVE BAKIYOR INANILMAZ BU IKISINI TAVSIYE EDERIM PARANIZ BOŞUNA ÇÖPE GITMESIN ARKADASLAR EMIN OLUN BU INSANLARA BAKTIRINCA FAL BAKTIRMANIZ ZATEN DÜŞECEK HERGUN CAFE CAFE GEZMEYI BIRAKICAKSINIZ CUNKU NEYSE O CAT CAT İSİMLER CİSİMLER HERSEY CIKIYOR EGER ISTERSENIZ YARDIMCI OLURUM ULAŞIM ICI N TEL DE VERIRIM
:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?