İstanbul'da Fal - Falcılar

kadıköyde bir mantıcının yanında bakıyor.pek güvenemedim, hakkındada hiç yorum okumadığım için terdütte kaldım ve baktırmadım,eğer daha önceden baktırmış olan varsa yorumları bekliyorum.

burcu çok vasat didemi bende beğenmedim ama nihalden umutluyum açıkçası en yakın tarih 10 gün sonra bekliyorum dediği olursa yazıcam burdan. canım sana şunu sorsam nihal sen de bişey bilemedi mi yoksa tarihler mi tutmadı

neden beylıkduzu sıbelın ıskambıl falı 100 de kahve falı 30? ıskambılde gorduklerını kahvede goremıyormu? bırde bakıs tarzı nasıl canım bu sıbelın?

Ben kahve falı hiç baktırmadım Sibel'e, bu yüzden ikisi arasında şu fark var diyemem. Ama kahve falı için gelen müşterileri de çok. İskambil falını söyleyebilirim : oldukça uzun bakıyor, genelden başlayıp detaya kadar son açtığını da sorularına cevap vermek için açıyor. Tarz olarak dersen, pozitif, rahat hissediyorsun kendini.
Ben kadınlar kahvesinde fal baktırdığımda şişiyorum, ne deme diyeceksin :) yani sanıyorum aldığım negatif enerjiden, bir esnemedir başlıyor, saatlerce bazen yarım gün geçmiyor ve nefes sanki yetmiyor. Bir kaç kerede aynı şey olunca oraya gitmedim bir daha.
Ama Sibel'den herhangi bir negatif almıyorum, yani esneme krizim gelmiyor. Falı yaklaşık 1 saat sürüyor.
Bilmem soruna cevap oldu mu ?
Sevgiler

sonucu bana bildirirsen çok sevinirim arkadaşım.
nihal güncel durumu iyi biliyor. fakat gelecek ile ilgili bana söyledikleri tutmadı. kısa zaman içinde belli olacak iki durumum vardı . tamamen tam tersi oldu. fakat tekrar sanş verilebilir.

arkadaşım nihalle göre bakırköy emelim cafede çalışan yiğitte geçmişi ve o anı çok daha iyi biliyor . isim veriyor. fakat gelecek ile öngörüleri zayıf.
dejavu yiğit bana göre hiç bir şey bilmiyor.

Kızlar bakırköy tomruk cafe de nadya ya fal baktıran var mı ?

Merhaba kızlar,
uzun yıllar boyunca gitmediğimiz falcı kalmadı gitmediğimiz diyorum çünki 3 kişiyiz :) kafe falcıları kesinlikle kesmiyor hepsi otomatiğe bağlamış gibi bakıp atıyorlar bu yüzden daha çok tavsiye ile evinde bakanlara yada dışarda bakanlara gitmeyi tercih ediyorum son favorim ise buse son zamanlarda en iyi yorumları yapan ve söylediği olayları birebir yaşadığım kişidir. şimdi size bazı deneyimlerimi paylaşmak istiyorum.

BELGİN KOSTAK Yüzüne bakıyor Geçmişi harfiyen okuyan ancak gelecekle ilgili tahminlerinin bir tanesi bile tutmayan en pahallı deneyimim 100 TL şimdi 150 yapmış diye duydum vasat ötesi...Paranıza yazık
MARİ Yüzüne bakıyor defalarca baktırdım gizli saklı ne bilmek istiyorsanız hepsini söylüyor sadece olacak olaylarla iigli tahminlerinde tarihleri tutturamıyor önce yada sonra oluyor ama favorilerimden 40 TL kesinlikle değer
YEŞİLKÖY GÜL Yüzüne bakıyor Anı geçmişi okuyor ancak gelecek ile ilgili tahminler çıkmadı bi türlü çıkmıyor en az 10 arkadaşım baktırdı yarısına söylediği herşey oldu bana tutturamadı. birde ikinci yada üçüncü kere gittiğinizde sana bunları bunları söylemiştim diye önceden söylediği ne varsa tekrarlıyor 40 TL
KURTULUŞ MELAHAT kahveye bakıyor çok büyük umutlarla gitmiştim ancak an ve geçmiş süper gelecek "0" 2 ay önce gittim bir sürü şey olacak dedi hiç biri olmadı 50 TL
BEYLİKDÜZÜ SERPİL kahveye bakıyor an ve geçmiş süper gelecek "0" aynen melahat gibi melahatten 2 hafta önce gitmiştim hala bekliyorum tık yok 40 TL
TUZLADA MERYEMDİ GALİBA suay bakıyor an ve geçmiş beni şok etmişti tabiki gelecek "0" iki sene önce 60 TL idi
ZEYTİNBURNU NAZİFE Suya yumurta kırarak bakıyor %70 dedikleri çıkıyor 50 TL
Gelelim kafe falcılarına buradaki bilmem kaç safyadaki falcıların hemen hemen hepsine gittim hepsi vasat sadece beşiktaş symbol kafe NİHAN hanım tarihi tutturmuştu yani yine kafeye gidecek olsam ona giderim.
ve BUSE Son 3 aydır 2 kere baktırdım an ve geçmiş süper daha da süperi iki bakımda da söylediklerini harfiyen yaşamış olmam. bundan sebep geçen hafta toplu seans yapıp 6 arkadaşım ve gelinimiz baktırdı (gelinimize 2 gün içinde başvuru yapmadığın biyerden teklif alacaksın görüşmen 2,5 saat sürecek hemen başlayacaksın dedi tabiki bu kadarına oha dedik ama ne oldu salı günü kariyerden cv sini gören bir ihracatçı firma görüşmeye çeğırdı ve sonrası harfiye dediği gibi oldu 1 haftadır çalışıyor)

ben burada yazanlardan şu cevahirde bakan neslihan hanımı merakl ediyorum yorumların yarısı iyi yarısı kötü ama merak işte sanırım ona gidicem
şimdilik hatırladıklarım bu kadar sevgiyle kalın...

canım bu mari dediğin nerde bakıyor? biraz bilgi verir misin?

canım bu mari dediğin nerde bakıyor? biraz bilgi verir misin?

Evlerde bakıyor genelde müşterileri hep tanıdık ve uzun yıllardır tanıdığı insanlar bende ilk 5 yıllık müşterisi sayesinde tanımıştım sonra banada gelmeye başladı yani eve çağırıyosun ama ulaşması çok zahmetli yani randevu alabilmek için günlerce arıyosun gün veriyo gelmiyo bekliyosun bekliyosun öle kalıyosun ama art niyetinden yada sallamadığından değil çok çok yoğun geldiğinde sebebini anlıyosun hem çok uzun bakıyor hemde kadına 2 kişi diyosun bi anda 5 kişi oluyosun bakmıyorum diyemiyo dolayısıylada diğer müşterilerine geç kalıyo yada gitmiyo

Canım Buse hanıma nasıl ulaşabilirz ?

Canım Buse hanıma nasıl ulaşabilirz ?

olurda bir daha Mari seansı yaparsanız davet eder misin acaba baya merak ettim valla ne yalan söyliyim

olurda bir daha Mari seansı yaparsanız davet eder misin acaba baya merak ettim valla ne yalan söyliyim

valla her çağırmamızda sinir harbi yaşadığımız için sağlam bir ruh ve sinir sistemine sahip olman gerek saat 10 diyor gece 3 sen hala mari bekliyosun :18: ama söz seans yaparsak çağırırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…